Aihe

Sormipaikat raamatusta, miten suhtautuisit?

Anonyymi

Olen kysynyt Herralta eräästä hengellisestä asiasta, että voisinko ryhtyä siihen. Sormipaikat raamatusta kerta toisensa jälkeen ovat pelottavia ja varoittavia kun kysyn tätä asiaa.

Kuitenkin muut seikat puoltaisi että ottaisin haasteen vastaan.

Mitä tuumaatte, luotaisitteko sormipaikkoihin?

8

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä luota sormipaikkoihin!
   Jos Jumala haluaa sinulle antaa tekstin, se tulee kuitenkin. Et voi pelata noppapeliä tulevaisuudestasi.

   Muistan itse kerran saaneeni rohkaisevan tekstin, kun avasin raamattuni. Olin joutunut asumuseroon, asuin vanhassa lahonneessa mökissä, oli kylmä ja elämä aika kurjaa. Samalla en halunnut eroa, se oli vaimoni ajatus.

   Raamatun avatessani silmäni osuivat tekstiin Heb. 6:9 "Mutta teistä, rakkaat, uskomme sitä, mikä on parempaa, ja mikä koituu teille pelastukseksi..."
   Ymmärsin että Jumala piti huolta meidänkin asioistamme.

   Joku vuosi myöhemmin olimme jälleen yhdessä, ja olemme olleet sen jälkeen jo viisitoista vuotta.

  • Jos tulee sormeen pipi niin kyllä minä siihen laastarin laitan paikaksi.

  • Anonyymi

   Nuo "sormipaikat" ja "mannalaput" ovat epäraitista helluntailaisuutta. Ne perustuvat kiinalaisiin tai muihin pakanallisiin taikakeinoihin, esim. kiinal. "onnenkeksit" tai I Ching-ennustuskirja.

   Suomalaisetkin lähetyssaarnaajat "hengellistivät" tuon buddhalaisen okkultismin, mutta okkultismia se on ja okkultismina pysyy.

   Aikoinaan eräällä hellareiden yhteisöllä mulla oli huonekaverina vanhempi nainen, joka aina joka aamu sekoitteli mannalappukippoaan ja sanoi imelästi: "Katsotaanpa, mitä hyvää Herra meille tänään tahtoo antaa..."

   Vaikka mannalaput sisältävät "raamatunjakeita", Jumala ei toimi tuolla tavoin. On myöskin Raamatun sanan häpäisyä etsiä sieltä "sormipaikkoja", tottakai sieltä tulee jokin jae esiin, se ON Jumalan omaa sanaa, mutta se ei ole mikään erityisviesti, ennustus / enne Jumalalta.

   Ainakaan kristittyjen Jumala ei ole Buddha, kuten hellareilla milloin mikäkin henkivalta heitä / teitä ohjailee.

   • Anonyymi

    luterilaset eivät mannalappuja nostele, heille kun vain kolme kohtaa Raamatussa on s ejota toistellaan, ei siihen lappuja tarvita.

    ne paikat on täällä tarjolla kaiken aikaa jos on silmät auki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    luterilaset eivät mannalappuja nostele, heille kun vain kolme kohtaa Raamatussa on s ejota toistellaan, ei siihen lappuja tarvita.

    ne paikat on täällä tarjolla kaiken aikaa jos on silmät auki.

    Mitkä ovat nuo kolme ainoaa kohtaa Raamatussa, joita luterilaiset sinun väitteesi mukaan toistelevat?


  • Unohda sormipaikat. Se on Saatanan eksytystä. Kerran olin kuolemanpelossa. En nyt käy yksityiskohtiin, mutta pelotti todella paljon ja oli paha olla. En ollut nukkunut pitkään aikaan. Avasin kädet täristen Raamatun, ja sieltä pomppasi silmieni esiin kultareunuksin tämä jae: "Mutta ylipapit päättivät tappaa Lasaruksenkin" (Joh. 12:10) Ajattelin, että Lasarus tarkoittaa tietenkin Lauria, ja tämä kertoo, että luterilaisen kirkon papit tahtovat tappaa minut. Iski psykoosin ja sain lopulta apua. Mutta tämä todisti mulle, että hädän hetkellä viimeinen keino on turvautua sormipaikkoihin. Kannattaa tehdä itselle lista jakeista, jotka auttavat hädän hetkellä ja tallentaa se tietokoneella ja puhelimeen. Kerää siis jakeita, joista uskot olevan apua hädän hetkellä. Koskaa sitten kun paska osuu tuulettimeen, on liian myöhäistä löytää Raamatusta mitään lohdullista. Tässä muutama jae mun tiedostosta:

   ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.
   Ilmestyskirja 21:4 FB38

   Rauhassa minä käyn levolle ja nukun, sillä sinä, Herra, yksin annat minun turvassa asua.
   Psalmit 4:9 FB38

   Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat; mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.
   Jesaja 40:29‭-‬31 FB38

   Vanhurskaat huutavat, ja Herra kuulee ja vapahtaa heidät kaikista heidän ahdistuksistansa. Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli.
   Psalmit 34:17‭-‬18 FINPR

   Hän parantaa ne, joilla on särkynyt sydän, ja sitoo heidän haavansa.
   Psalmit 147:3 FINRK

   Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään, eikä kuolemaa enää ole, ei surua, ei parkua eikä tuskaa, sillä kaikki entinen on mennyt.
   Ilmestyskirja 21:4 FINRK

   Niin Herra on sorretun linna, linna ahdingon aikoina. Ja sinuun turvaavat ne, jotka sinun nimesi tuntevat; sillä sinä et hylkää niitä, jotka sinua etsivät, Herra.
   Psalmit 9:9‭-‬10 FINPR

   Sinä olet minun suojani, sinä varjelet minut hädästä, sinä ympäröitset minut pelastuksen riemulla.
   Psalmit 32:7 FINPR

   Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva. Sentähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat, vaikka sen vedet pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat sen raivosta.
   Psalmit 46:1‭-‬3 FINPR

   Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.
   Jesaja 41:10 FINPR

   Ja Herra itse käy sinun edelläsi, hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua eikä hylkää sinua; älä pelkää äläkä arkaile.
   5. Mooseksen kirja 31:8 FINPR

   Mutta nyt, näin sanoo Herra, joka loi sinut, Jaakob, joka valmisti sinut, Israel: Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut, minä olen sinut nimeltä kutsunut; sinä olet minun. Jos vetten läpi kuljet, olen minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivät ne sinua upota; jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta. Sillä minä olen Herra, sinun Jumalasi, Israelin Pyhä, sinun vapahtajasi: minä annan sinun lunnaiksesi Egyptin, sinun sijastasi Etiopian ja Seban.
   Jesaja 43:1‭-‬3 FINPR

   heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen
   1. Pietari 5:7 FINPR

   Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten leikkaavat.
   Ps. 126:5

  • Anonyymi

   Sananl.16:33 Helmassa puhdistellen arpa heitetään, mutta Herralta tulee aina sen ratkaisu.

  • Anonyymi

   En luottaisi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   580
   6529
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4929
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2326