Aihe

Mainostaminen ja mainokset

Anonyymi

Mikä pointti on mainoksilla? Ymmärrän että ne mahdollistaa sisällön ja valtavan kasan tuohta siihen vielä päälle mutta toimivatko ne teihin? Oletteko sellaisia että katsotte mainoksia että tuon haluan tuon ja tuon. Mainosten ajaksi joko lähdetään kävelemään tai vaihdellaan kanavia. Omalle kohdalle ne aiheuttaa reaktion että kaikkea paskaa sitä onkin tarjolla ja jos näe monta kertaa saman mainoksen koen sen niin ahdistavana yrityksenä pakko myydä että jätän tuotteen jo sen perusteella ostamatta. Ne alkaa tosissaan ärsyttämään aina sama typerä jorina suomessa kun ei osata niitäkään tehdä. Ne on muka humoristisia ala aste ikäisen tasolla olevia juttuja aikuisille jotka ovat pumpulissa kasvaneet eivätkä kokeneet koskaan mitään. Vähän kuin suomipopin tyhjän naurajat studiossa. Jos kuuntelee ohjelmaa vielä mullistuneen innostuneina jutuista yli 30vuotiaana pitää olla melkoinen luuseri joka ei ole kokenut mitään elämässään. Liikkeissä joissa myyjä juoksee reppuselkään ja kuvittelee puhumalla myyvänsä jotain mitä en tarvitse. Ei onnistu eikä ole ikinä onnistunut ehkä jossain myyntikoulussa opetetaan tätä mutta valitettavasti se aiheuttaa vastakkaisen reaktion joissain ihmisissä ja tyhjin käsin lähdetään liikkeestä vaikka ilman sitä roikkuvaa myyjää olisi tullut ehkä ostettuakin jotain. Minulle kauppa on paikka johon menen silloin kun olen jonkin asian tarpeessa ja olen vertaillut niitä ja menen vain hakemaan tuotetta en tarvitse silloin roikkumista kimpussani toinen mahdollisuus että katselen huvikseni silloinkaan en tarvitse ketään kimpussani. Pyydän sitten kun haluan palvelua jos en pyydä pysykää pois edestä. Jotkut kaupat on vielä rakennettu kuin labyrintti että siellä hyökkää useampi myyjä eri osastolla kimppuun. On yritetty myydä kalliita tavaroita joita en ole tarvinnut. Yksi myyjä oli sitkeyden huippu mutta en tiedä mitä se jankutus auttaa jos olen jo päättänyt ja sanonut etten osta tuotetta mitä hän yrittää väkisin myydä. Tyhjin käsin lähdettiin en edes suklaapötköä ostanut mukaani. Ehkä myyjät käyttää alkeellisia menetelmiä arvioida asiakas jos asiakas ei täytä ekstroverttisyyden naaman tuijotus ym kriteereitä niin myyjä odottaa että asiakkaalla on heikko itsetunto ja että hänellehän voi myydä mitä vaan. Kumpikin meni väärin.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan, mutta mulla on myös käsitys tämä foorumin jos muidenkin kuten sivuille
   ilmestyvä "massa-suolipaskan postaaja" 24/7 olisi itse tämän sivuston ns. "valvoja" joko useampi tai yksittäinen tapaus,- joka on kyllästynyt tehtäviinsä siinä määrin että haluaa ikään kuin kostaa jopa asia-avauksien poistamista ihan mielivaltaisesti jos esim. aihe ei ole tämän mieleen tms.?!

   Kuka tietää, sillä esim. "palautteen" ( perus sivun alalaidan osoite) antaminen ei mene sen pidemmälle kuin tälle suolikaasuttajalle itselleen!

  • Anonyymi

   Huom. Ja mainokset voi rajata heti jo sivuston avauksessa esiin tulevan selostus-ikkunan avulla kun valitsee siitä kohdan ja jo ruksatut ns. niille eli tyhjäksi!
   EI NÄY suurin osa ns. välimainonnasta nykyään.

  • Anonyymi

   Ei näy mitään mainoksia jos käyttää edge -selainta ja vaihtaa asetuksista yhden kohdan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   7471