Aihe

Valtiontalouden tarkastusvirasto - salailua ja peittelyä

Anonyymi

Valtiontalouden tarkastusvirastoa valvovan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajan Outi Alanko-Kahiluodon (vihreät) mukaan tarkastusviraston ydintoiminnan eli virastojen rahankäytön tarkastusten väheneminen ei ole tullut esille valiokunnan asiantuntijakuulemisissa.
Mutta tämän kuitenkin kiistää Pasi Tervasmäki, joka on Valtiontalouden tarkastusviraston luottamusmies ja viraston johtava tilintarkastaja.
Tämän asian hän kertoo nostaneensa esiin kaksi kertaa ollessaan eduskunnan tarkastusvaliokunnan kuultavana. Eli asiaa on käsitelty.
Ensimmäisen kerran hän toi asian valiokunnan tietoon syyskuussa 2019 ja toisen kerran tämän vuoden helmikuussa, Tervasmäki toteaa.
Nyt herää kysymys onko tällainen toimintatapa yleinen käytäntö muissakin valtion virastoissa, jolloin VTV:n puheenjohtajan Tytti Yli-Viikarin esiin tullut toimintatapa on vain jäävuoren huippu.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

    https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
    Kotimaiset julkkisjuorut
    115
    6128