Aihe

Leipäjonot kiinni koronan takia.

Anonyymi

Saa köyhä todellakin miettiä mitä syö. Työkkärirahat menee pankille niin milläs elät. Paketillisen kananmunia syön päivässä ja paljon vettä.

10

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiinni? Kuka sanoo? Onhan ruokakaupatkin auki ja ihmisten täytyy syödä. Kävi jonossa tai kaupassa. Tuovat ovelle? Vai aletaanko metsästää?

   T: pikkusen-hullu

  • Anonyymi

   Minusta työttömillä pitäisi olla ilmaiset ruuat ja ne pitäisi tuoda kotiin asti. Työlliset voisivat kuskata kun heillä on varaa autoilla. Jokainen työllinen työn päätteeksi kuskaan 20 työlliselle ruuat ilmaiseksi. Se ei ole paljoa vaadittu.

   Muutenkin ovat joutilaana työpaikoillan, ei siellä mitään tehdä.

   Työttömyyskrovausta pitää nostaa 3000 e ettei tarvi niitä tukia hakea, kaikista parhasta olisi nostaa reippaasti.

   • Anonyymi

    Itse käyn usein naapurissa syömässä. Hyvätuloiset ja avarasydämiset lähimmäiset kutsuvat usein syömään. Auttavat mielellään köyhää lähimmäistä.


  • Anonyymi

   Ja ei tietysti yhtään kotivaraa sinulla siellä! Muutamalla eurolla ostaa ruokaa kaupastakin niin, että on aina kotona ruokaa. Ja EU-ruoka-apua on saatavilla jokaisella paikkakunnalla, diakonit tuo sitä jopa kotiinkin, jos ei itse pääse hakemaan. Ei ole köyhällä mitään ongelmia ruokaan liittyen. Meillekin diakonit toi ison muovikassillisen EU-ruoka-apua kotiin, ei paljoa tarvitse itse lisää ostella. Naapuri toi hieman kaupasta meille, mitä tarvittiin lisää.

  • Anonyymi

   juopotelkaa vähemmänj ja vetäkää norttia vähemmän niin jää raha ruokaan. En kehtais hakee ruokaa leipäjonosta se olis todella noloa.

   • Anonyymi

    Mutta jos on tyhmyys juurtunut oikein syvään, niin ei pysty rhallakaan edes sitä omaa elintarvikehuoltoa organisoimaan vaan vinkuu joka paikassa vaan apuja.


  • Anonyymi

   Ei olisi uskonut vuosikymmeniä sitten että maassa on leipäjonoja vielä 2000-luvulla , rikas valtio jossa köyhä kansa.

  • Anonyymi

   Ei tässä olekaan syöty mutta olutta on juotu senkin edestä.

  • Anonyymi

   Kananmunat on ihan jees. Joskus niihin voi kokeilla vaikkapa nokeratta voita jne.
   Vaikka voi toki onkin kallista ja valitettavasti se siten on monelle liian kallista. Vaikka se onkin hyvää ja täyttä ravintoa.

  • Anonyymi

   Jos juopottelee niin ei jää työttömyysrahasta rahaa ruokaan.
   En kehtaisi mennä sinne jonoihin muiden kanssa. Ostan aina pakastimen täyteen ruokaa ja kaapit myös. Papusoppa on aika halpaa, sitä 10 purkkia, sitten kanaa ja lihaa pakastimeen. Kalassa käyn joten kalaa on pakastimessa. Ananaksia 15 purkkia kaappiin ja sitä rataa. Ruokaa on aina kun osaa suunnitella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   293
   6039
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5599
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   4469