Aihe

Mikä saa uskovaisen naisen kiinnostumaan miehestä

Anonyymi

Itse en ole uskovainen ja varmasti sen tietävät, kun en käy kirkossa tai missään uskovaisten paikoissa ja tapahtumissa. Kuitenkin saan paljon kiinnostusta niiden piirien naisilta. Monet tuijottavat, hymyilevät tai selvästi reagoivat minuun. En saa vastaavia reaktioita tavallisilta naisilta. Yleensä olen ilmaa suurimmalle osalle tai hyvin mietoja reaktioita.

Epäilin aluksi, että olisin vain joku syntinen reppana, joka pitää pelastaa, mutta nykyään syntisiä on niin paljon ja en ole nähnyt vastaavia reaktioita, jos muitakin miehiä on lähettyvillä. Mietin, että mikä muu kuin käännyttäminen voisi tuottaa uskovaisisssa naisissa kiinnostusta syntistä miestä kohtaan?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oliskohan uskovaisilla seksuaali-identiteetti kohillaan ja ovat pääasiassa terveitä heteronaisia?

  • Anonyymi

   Musliminaisilla on haaveena saada länsimainen mies joka kääntyisi muslimiksi.

   • Haaveet harvoin toteutuvat. Tuo on aivan epätoivoinen haave.


  • Anonyymi

   Vastaan kun kysyt. Minut, uskovaisen, on aikanaan saanut kiinnostumaan miehestä perheenperustamisvietti. Oli rakkautta vahvempi tunne, onneksi vahva kiintymys mieheeni tuli myöhemmin.
   Mistä tiedät että sinua katsovat ovat uskovaisia naisia, jos et käy seurakunnan tapahtumissa? Oletko joku vahtimestari, kokki tai ruokatavarakuski heidän kinkereissään? Siitä olen varma että usko ei näy naisesta päällepäin kaupan kassajonossa.
   Mutta jos naiset sinua katsovat, ole iloinen, tuskin he ahdistusta sinulle tarkoittavat.

  • Anonyymi

   Mulla on sama ongelma mutta tavallaan toisin päin. Olen uskovainen, onnellisesti naimisissa, lapsiakin on. Käyn kirkossa, pukeudun aina siististi, olen kohtelias, mutta etäinen ja vakava tuntemattomille. Ja saan paljon huomiota naisilta. He eivät pukeutumisensa ja käytöksensä puolesta vaikuta ollenkaan uskovaisilta. Aika suorasukaisesti tulevat juttelemaan. Olen ihan tavallinen mies ulkonäöltäni, vaikka vaimoni onkin minua kauniimpi.

   • Anonyymi

    "He eivät pukeutumisensa ja käytöksensä puolesta vaikuta ollenkaan uskovaisilta. "

    En tiennytkään, että pitää tietyllä tavalla pukeutua ja käyttäytyä vaikuttaakseen uskovalta.


  • Anonyymi

   Sä vaan olet jumalattoman kaunis mies.

   Tai sitten sulla reppanalla on vaan housujen vetskari jäänyt auki.

   👍

  • Anonyymi

   Tapola ja a-luokan lihansyönti.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2351