Aihe

EU:n rokoto strategia vai tragedia...

Anonyymi

Käsittämätöntä, että EU vastustaa Venäjän Sputnik rokotteen pääsyä EU:n alueelle.
Mielummin annetaan kansalaisten kuolla koronaan, kuin aletaan yhteistyöhön ja liennyttämään huonoja välejä Venäjän kanssa.

Venäjä tarjoaa ko rokotetta sovinnon eleenä EU:lle, mutta mielummin kustaan heidän muroihin ja annetaan kansalaisten kuolla koronaan.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tällaista on kommunismi.

  • Anonyymi

   EU ei vastusta Sputnik V:n tuloa markkinoille, vaan myyntilupa on EU: lääkeviraston käsittelyssä. Venäläisten standardien mukaan tehdyt testit ja dokumentit hidastavat käsittelyä. Ongelma on ennen kaikkea tuotannon turvallisuuteen liittyvät kysymykset. Rokote seinälläänhän on hyväksi toimivaksi todettu mm. lääketieteen huippulehti Lancetissa.

   EU ei myöskään mitenkään estä yksittäisiä jäsenmaita hyväksymästä Sputnikkia käyttöön omassa maassaan. Vaikka Suomi voisi hyväksyä Sputnikin käyttöön Suomessa. Eri asia sitten on miten kansa suhtautuisi, jos Suomessa otettaisiin käyttöön rokote, jonka tuotantoa ei tapahtuisi länsimaisten standardien mukaan ja tuotanto tapahtuisi Venäjän läpeensä korruptoineiden viranomaisten valvonnassa.

   Eli avaus perustui perehtymättömyyteen tai tarkoituksellisen valehteluun. EU ei vastusta Sputnikin käyttöä sinällään. Vaatimus vain on on että sen turvallisuus vastaisi länsimaista vaatimustasoa.

  • Anonyymi

   Suomen tiede, tutkimus ja labratoiminta on ajettu alas.
   Ja siihen on syy, montakin.
   Suurimmat ovat poliittisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   8308