Asiallista keskustelua.

"Marinin työtä arvostetaan laajasti. Vastaajista 70 prosenttia koki, että Marin oli onnistunut erittäin tai melko hyvin. Kesällä luku oli 80 prosenttia."

"57 % arvioi hallituksen onnistuneen tehtävissään vähintään melko hyvin."

Mutta millä perusteilla kansa kokee, ajattelee, arvioi, uskoo Sannan ja hallituksen toimineen hyvin?

Mitä KONKREETTISTA hyötyä Sannasta ja hallituksesta on ollut yhteiskunnalle?
-
-
-

Mitä virheitä Sanna ja hallitus on tehnyt? Mitä puutteita Sannalla ja hallituksella on?
-
-
-

Jos Sannan ympäriltä puretaan henkilökultti, henkilöbrändi ja kulissit, mitä jää jäljelle?
-

Millaisella prosentilla Sannaa ihailevat vastaavat rehellisesti em. kysymyksiin? Millaisella prosentilla annetaan toisarvoisia, tai arvottomia, "vastauksia"?

249

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko aloituksen ainoa pointti palstan aktivointi?

      • Palsta on ihan aktiivinen ympäri vuorokauden. Aloituksen pointti perustuu perusteettomaan Sannan ja hallituksen hypettämiseen, sekä puutteellisten tietojen että valheiden levittämiseen. Samalla nähdään miten palstalaiset on valmiita keskustelemaan realistisesti aiheesta. Fanittaminen, fanaattisuus, uskonnollisuus jne. on ongelmia, koska ne vääristää ja sokeuttaa. Esim. itse olen usein kritisoinut Perussuomalaisten edesottamuksia, mutta samaa en ole nähnyt esim. Sanna-fanien tekevän. Sen sijaan lähes pääsääntöisesti räksytetään persuista kaikenlaista epäoleellista. Asiallista keskustelua täytyy yrittää ylläpitää, jotta PS-palstalle suolletusta hevonpaskasta, sekä yleisestä hingusta häiriköidä ei tule palstan päätarkoitusta.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Palsta on ihan aktiivinen ympäri vuorokauden. Aloituksen pointti perustuu perusteettomaan Sannan ja hallituksen hypettämiseen, sekä puutteellisten tietojen että valheiden levittämiseen. Samalla nähdään miten palstalaiset on valmiita keskustelemaan realistisesti aiheesta. Fanittaminen, fanaattisuus, uskonnollisuus jne. on ongelmia, koska ne vääristää ja sokeuttaa. Esim. itse olen usein kritisoinut Perussuomalaisten edesottamuksia, mutta samaa en ole nähnyt esim. Sanna-fanien tekevän. Sen sijaan lähes pääsääntöisesti räksytetään persuista kaikenlaista epäoleellista. Asiallista keskustelua täytyy yrittää ylläpitää, jotta PS-palstalle suolletusta hevonpaskasta, sekä yleisestä hingusta häiriköidä ei tule palstan päätarkoitusta.

        Palsta ei ole aktiivinen, mutta sinä nettiaddiktiosi takia päivystät 24/7 ilman taukoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Palsta ei ole aktiivinen, mutta sinä nettiaddiktiosi takia päivystät 24/7 ilman taukoja.

        Miten se on mahdollista, kun juuri "tiesit", että olen ollut bannissa? Olet sinä varsinainen palstapelle :D


      • Anonyymi

        Ei, tää on "hauku hallitusta" ja "hauku ainakin demareita"-palsta.

        Hallituksessa on persupanaanin mielestä vain yksi puolue, demarit.


      • NY = New York ?

        PS: banaani*


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei, tää on "hauku hallitusta" ja "hauku ainakin demareita"-palsta.

        Hallituksessa on persupanaanin mielestä vain yksi puolue, demarit.

        Olet ihan kujalla. Tämähän on lähes yksinomaan "hauku persuja" palsta. Nyt sitten kiukuttaa kun on viety faktapohjaisella keskustelulla tilaa turhanpäiväseltä mölinältä. Koetko äänesi tuhoutuvan arvottomuuteensa? :'(


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten se on mahdollista, kun juuri "tiesit", että olen ollut bannissa? Olet sinä varsinainen palstapelle :D

        Minä tiesin sinun olevan bännissä? Tarkoititko kännissä? En tiedä sinun bänneistä mitään, ja suoraan sanoen ei kiinnostakaan jonkun nettihörhön bännit.


      • Anonyymi

        Hölö hölö = kaikki mitä ajatuksista irtosi ja sitten palstalle se avaamaan ;)

        Sannan hallituksella alkaa olla liikaa avauksia / esityksiä jotka kaatuu huonoon valmisteluun ja ovat jopa lain vastaisia, kuten valmiuslain käyttöönotto ilman asetusta. Keväällä jo valmiuslain törmäys, lokakuussa rajatestausmalli, maaliskuun alussa poikkeus olot ja viimeisimpänä maalisk. lopulla liikkumisrajoitukset.
        Sanna on "astunut moneen juriidiseen miinaan" - joita oma virkamieskunta ja oik.kansleri myöskään eivät ole miettineet mm. perustuslain kautta.
        Tällä hallituksella on ed. hallitukseen nähden valtiosihteerejä 3X enemmän ja erityisavustajia 2x enemmän, silti tulos on heikko, palkkakulut avustajien osalla 83% .

        Huvittavaa asiassa on Sannan ed. hallituksen voimakas arvostelu juuri huonosta valmistelusta 15.12.2015 "olen järkyttynyt siitä kuinka heikosti valmisteltuja esityksiä tuodaan käsittelyyn" , nyt on "kalikka omassa nilkassa". sniiif


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palsta ei ole aktiivinen, mutta sinä nettiaddiktiosi takia päivystät 24/7 ilman taukoja.

        Asiallinen keskustelu ei ole kovin innostavaa nettijuoppojen mielestä. ON mukavampaa ölistä aivan käsittämättömiä kuin keskittyä mihinkään. Persut ja vasut ja kokoomuslaiset ovat aivan ainepäissään toistensa kurkuissa kiinni täällä langoilla ja sekös ihmisiä riemastuttaa kuin viimestä päivää. Kaaosta ja paskaa taivaalta päivät pääksytysten, niin kauan että kaikilta sulavat aivot. Se on sitä nykypäivää. Tämä on se miksi taistellaan. Ei mikään tasa-arvo tai muu turha schaisse vaan se, että voidaan mieluummin huutaa ja kiljua internetissä.


    • Anonyymi

      Tässä pari näkökohtaa. Hallituksen ansiosta yhteiskuntspysynyt kasassa ja yritystoiminta jatkunut kilpailijoihin nähden erittäin hyvin. Myös koronan suhteen menty hyvin verrataanpa vaikka Ruotsiin. Muutoinkin EK ja työntekijäjärjestöt kiitelleet hallituksen ripeitä toimia.

      • "Hallituksen ansiosta yhteiskunta pysynyt kasassa"

        Miten hallitus on sen tehnyt? Olisiko yhteiskunta muuten hajonnut? Jos, niin miksi?

        "yritystoiminta jatkunut kilpailijoihin nähden erittäin hyvin"

        Mikä yritystoiminta ja mihin kilpailijoihin?

        "Myös koronan suhteen menty hyvin verrataanpa vaikka Ruotsiin."

        Onko ruotsivertailun tulos kaikki hallituksen virheet ja puutteet kumoava? Entä mitä kertoo tulokset, kun verrataan niihin maihin, jossa on onnistututtu Suomea paremmin?

        "Muutoinkin EK ja työntekijäjärjestöt kiitelleet hallituksen ripeitä toimia."

        Mitä ripeitä toimia?


      • Anonyymi

        Mistä sinä hankit nuo "tietosi", joiden perusteella voisi kai sanoa, että valehtelet palstalla kuin mustalainen. Faktaa ei yleensä löydy, outoja tulkintoja, joista myuodostuu oma faktasi, joka meille muille on yleensä 100 % valhetta, tai erittäin vahva muunnos faktasta, jolle ei löydy muuta perustetta, kuin se että sinä niin palstalle kirjoitat.


    • Anonyymi

      HAHA HAA HOHOO, meillä perussuomalaisilla on Marinin arvostus nolla.

      • Anonyymi

        No se ei kai liene mikään ihme. Ettehän te osaa ajatella politiikkaa kuin kilpailuasetelmista, jolloin asiapolitiikka jää täysin varjoon. Kuntavaalien siirtämisen vastustaminen oli melko vahva esimerkki siitä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No se ei kai liene mikään ihme. Ettehän te osaa ajatella politiikkaa kuin kilpailuasetelmista, jolloin asiapolitiikka jää täysin varjoon. Kuntavaalien siirtämisen vastustaminen oli melko vahva esimerkki siitä.

        Oikeesti? Mist tiiät? Niinku. Mikä se kysymys oli?


    • Anonyymi

      Puretaan henkilökultti ja jäljelle jää tyhjä pää.

      • Sannalla on kyllä älyä ja taitoa, mutta eu:n edunvalvojana älyn ja taidon kohdistuminen toisaalle on tässä siirtymävaiheessa ongelma; kun maata ei nähdä enää vanhaan totuttuun tapaan itsenäisenä valtiona, vaan suuremman valtajärjestelmän provinssina ja resurssina, sekä Suomen kansalainen eu-kansalaisena, muuttuu myös perinteinen sisäpolitiikka osin yhteiskuntaa vastaan.

        Tässä siirtymävaiheessa, jossa vielä hengissä olevat perinteiset arvot, demokratia jne. joutuu ristiriitatilanteisiin ulkomaisen valtajärjestelmän kanssa, joudutaan politiikassa turvautumaan ajoittain kyseenalaisiin keinoihin. Näin siksi, että tietyt arvot, demokratia jne. sekä niiden puolesta puhuvat tahot ovat kilpailijoita. Jos puolestapuhuvien faktat ovat pitäviä, joudutaan tekemään temppuja, jotta mm. niiden uskottavuus saadaan kyseenalaistettua.

        Vallasta pidetään kiinni monin eri keinoin:

        - hyveposeeraaminen (antirasismi, feminismi, monikulttuurisuus, vähemmistöjen puolustaminen jne.), jolla luodaan itsestään mielikuvia, että ollaan niitä "hyviä tyyppejä, joita hyvät ihmiset kannattaa".
        - Median politisointi. Median suurimmista edustajista tehdään tiettyjä poliittista ryhmää ja ideologiaa tukevia "PR-toimistoja", jotka "pakotetaan" valitsemaan puolensa. Tämä tarkoittaa sitä, että media joutuu tilanteeseen, jossa sen täytyy mm. puhua yhdestä positiivisesti ja kilpailijoista negatiivisesti, sekä joudutaan myös vaikenemaan ja sensuroimaan. "PR:llä" luodaan myös suurelle yleisölle mielikuvia, joissa eu-rintama nähdään "ainoana oikeana vaihtoehtona" ja sitä perustellaan maalittamalla ja lokaamalla kilpailijoita. Esim. lukuisat "sannamainokset" on osa tätä toimintaa. Median ja poliittisen rintaman päätöksiin kuuluu myös kilpailijan sananvapauden rajoittaminen.
        - epäsopivan informaation rajoittaminen. Ts. kaikki julkinen keskustelu, joka on valtarintamalle haitallista, pyritään vaientamaan. Yksi tuoreista esimerkeistä on "kansalaismielipiteeksi" verhottu sanan- ja mielipiteen vapauksien uudelleen määrittely, entistä rajatummin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että haittamaahanmuuttoa ei saa kritisoida, tai jotain tiettyä ideologiaa edustavaa poliitikkoa. Samoin rajoittaminen koskeen eu:iin liittyvien epäsopivien tietojen levittämistä.

        Mitä siis jää jäljelle, jos Sannan ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen ja kyseenalainen? Tavallinen takkinsa kääntänyt poliitikko, joka osaa puhua kuin politiikko.


      • Yrittäkää keksiä Sannasta jotakin hyvää, mutta

        Hurmaava
        Kaunis
        Ihana
        Nuori
        Nainen
        Viehättävä
        Naisen näköinen

        on kaikki kielletty. Keksittekö mitään? Nuo ovat tyypillisimmät perustelut, miksi Sannasta pidetään. Voi valtava! Eivätkö naisetkaan osaa nähdä ulkokuoren alle?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Sannalla on kyllä älyä ja taitoa, mutta eu:n edunvalvojana älyn ja taidon kohdistuminen toisaalle on tässä siirtymävaiheessa ongelma; kun maata ei nähdä enää vanhaan totuttuun tapaan itsenäisenä valtiona, vaan suuremman valtajärjestelmän provinssina ja resurssina, sekä Suomen kansalainen eu-kansalaisena, muuttuu myös perinteinen sisäpolitiikka osin yhteiskuntaa vastaan.

        Tässä siirtymävaiheessa, jossa vielä hengissä olevat perinteiset arvot, demokratia jne. joutuu ristiriitatilanteisiin ulkomaisen valtajärjestelmän kanssa, joudutaan politiikassa turvautumaan ajoittain kyseenalaisiin keinoihin. Näin siksi, että tietyt arvot, demokratia jne. sekä niiden puolesta puhuvat tahot ovat kilpailijoita. Jos puolestapuhuvien faktat ovat pitäviä, joudutaan tekemään temppuja, jotta mm. niiden uskottavuus saadaan kyseenalaistettua.

        Vallasta pidetään kiinni monin eri keinoin:

        - hyveposeeraaminen (antirasismi, feminismi, monikulttuurisuus, vähemmistöjen puolustaminen jne.), jolla luodaan itsestään mielikuvia, että ollaan niitä "hyviä tyyppejä, joita hyvät ihmiset kannattaa".
        - Median politisointi. Median suurimmista edustajista tehdään tiettyjä poliittista ryhmää ja ideologiaa tukevia "PR-toimistoja", jotka "pakotetaan" valitsemaan puolensa. Tämä tarkoittaa sitä, että media joutuu tilanteeseen, jossa sen täytyy mm. puhua yhdestä positiivisesti ja kilpailijoista negatiivisesti, sekä joudutaan myös vaikenemaan ja sensuroimaan. "PR:llä" luodaan myös suurelle yleisölle mielikuvia, joissa eu-rintama nähdään "ainoana oikeana vaihtoehtona" ja sitä perustellaan maalittamalla ja lokaamalla kilpailijoita. Esim. lukuisat "sannamainokset" on osa tätä toimintaa. Median ja poliittisen rintaman päätöksiin kuuluu myös kilpailijan sananvapauden rajoittaminen.
        - epäsopivan informaation rajoittaminen. Ts. kaikki julkinen keskustelu, joka on valtarintamalle haitallista, pyritään vaientamaan. Yksi tuoreista esimerkeistä on "kansalaismielipiteeksi" verhottu sanan- ja mielipiteen vapauksien uudelleen määrittely, entistä rajatummin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että haittamaahanmuuttoa ei saa kritisoida, tai jotain tiettyä ideologiaa edustavaa poliitikkoa. Samoin rajoittaminen koskeen eu:iin liittyvien epäsopivien tietojen levittämistä.

        Mitä siis jää jäljelle, jos Sannan ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen ja kyseenalainen? Tavallinen takkinsa kääntänyt poliitikko, joka osaa puhua kuin politiikko.

        Millä tavalla mediasta on muka luotu poliittinen PR-toimisto? Jos ajatellaan esim. niitä ulkomaisia julkaisuja mitä pääministeri Marinista on julkaistu, niin tuskin niihin hallituksella tai vaikkapa SDP:llä on ollut mitään vaikutusvaltaa vaan kiinnostus henkilöä kohtaan on tullut ulkopuolelta. Olisiko pääministerin pitänyt sitten kieltäytyä niistä haastatteluista vain sen tähden, ettei nyt vaan suomalaisille populisteille iskisi kaamea epäilys siitä, että ulkomainen media pyrkisi poliittiseen vaikuttamiseen? Olisi se kyllä aika erikoista varsinkin naistenlehtien kohdilla, että ne lähtisivät tekemään juttua vastoin niiden omaa genreä. Lehtitaloissa kuitenkin tasan tarkkaan tietävät, mikä minkäkin lehden lukijakuntaa kiinnostaa. Tuskinpa sinäkään ajattelet sitä, että miehille suunnatussa vaikkapa ulkomaisessa autolehdessä jos haastatellaan Kimi Räikköstä tai Valtteri Bottasta sähköautoista, niin että väistämättä kyseessä olisi ilmastopoliittinen kannaotto.

        Ollaan siis tyytyväisiä, että suomalaiset menestyjät kiinnostavat ulkomaita myöten. Ei se ole meiltä keneltäkään pois vaan pikemminkin päinvastoin.


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Yrittäkää keksiä Sannasta jotakin hyvää, mutta

        Hurmaava
        Kaunis
        Ihana
        Nuori
        Nainen
        Viehättävä
        Naisen näköinen

        on kaikki kielletty. Keksittekö mitään? Nuo ovat tyypillisimmät perustelut, miksi Sannasta pidetään. Voi valtava! Eivätkö naisetkaan osaa nähdä ulkokuoren alle?

        Sanna on asiapoliitikko. Hänellä on kokemusta kansanedustajan työn ohella Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävästä, joten puheet poliittisesta untuvikosta voi unohtaa. Marinin johtamistyyli on selkeä ja silti hän haluaa tehdä hallituspolitiikkaa yhteistyössä ja yhteisesti tehdyillä päätöksillä toisin kuin esim. pääministeri Sipilä teki hallituksessaan. Hänellä oli varsin autoritäärinen ote päätöksentekoon ja sitä kuvasi hyvin Hjallis Harkimon kommentti, että todellisia päätöksiä teki vain kourallinen ihmisiä, jotka kaikki olisivat mahtuneet samaan tila-autoon. Persuissa ilmeisesti kannatetaan tuollaista konservatiivista jyrä-politiikkaa (nyrkkiä pöytään), minkä omalta osaltaan voi nähdä demokraattista päätöksentekoa heikentävänä tekijänä.

        Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten kyllä Marinillakin ne heikkoudet löytyvät, mutta niin ne löytyvät kaikilta muiltakin. Suomessa ministereinä kun on totuttu näkemään vanhoja ukonjääriä, niin onhan se selvää, että nuorella naispääministerillä on siinä seurassa omat haasteensa osoittaa kykenevyytensä. Erittäin hyvin hän on kuitenkin selvinnyt mm. persujen grillaamisista luottaessaan omaan rauhallisuuteensa sekä asiapolitiikan linjaan. Poliitikot ovat kuitenkin vain poliitikkoja kautta puoluelinjojen ja asiantuntijat ovat sitten erikseen. Muistakaapa tämä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Millä tavalla mediasta on muka luotu poliittinen PR-toimisto? Jos ajatellaan esim. niitä ulkomaisia julkaisuja mitä pääministeri Marinista on julkaistu, niin tuskin niihin hallituksella tai vaikkapa SDP:llä on ollut mitään vaikutusvaltaa vaan kiinnostus henkilöä kohtaan on tullut ulkopuolelta. Olisiko pääministerin pitänyt sitten kieltäytyä niistä haastatteluista vain sen tähden, ettei nyt vaan suomalaisille populisteille iskisi kaamea epäilys siitä, että ulkomainen media pyrkisi poliittiseen vaikuttamiseen? Olisi se kyllä aika erikoista varsinkin naistenlehtien kohdilla, että ne lähtisivät tekemään juttua vastoin niiden omaa genreä. Lehtitaloissa kuitenkin tasan tarkkaan tietävät, mikä minkäkin lehden lukijakuntaa kiinnostaa. Tuskinpa sinäkään ajattelet sitä, että miehille suunnatussa vaikkapa ulkomaisessa autolehdessä jos haastatellaan Kimi Räikköstä tai Valtteri Bottasta sähköautoista, niin että väistämättä kyseessä olisi ilmastopoliittinen kannaotto.

        Ollaan siis tyytyväisiä, että suomalaiset menestyjät kiinnostavat ulkomaita myöten. Ei se ole meiltä keneltäkään pois vaan pikemminkin päinvastoin.

        Kiva tarina :D Se on vain kovin epärealistinen ja olkiukkoilu näyttää yleistyvän kovaa vauhtia.

        Olen tätä "PR-toimisto" asiaa kyllä avannut useita kertoja, mutta toistetaan...

        Valtamedia (HS, IS, IL jne...) = poliittis-ideologisen puolueellisuuden, sekä uutisten ja juttujen sisällön perusteella "PR-toimistoja", koska
        - on julkaistu jo pitkään vihervasemmistoa tukevaa materiaalia
        - on julkaistu usein henkilöä esittelevää, brändäävää, "mainoksia": Sannan häät (esim. IL julkaisi tästä aiheesta 11 juttua reilun vuorokauden aikana), Sannan vauva, Sannan vaatteet ja tyyli, Sannan isä, Sannalla ei ole isää, Vogue, Time, naisten johtama hallitus (feministinen hype), useissa asioissa, johon ei suoranaisesti liity Sanna, on tuupattu Sanna pääkuvaan jne..... Tätä on ollut niin paljon, että ei ole vaikea päätellä mistä on kyse. Ja lisäksi:
        - varsinaisia uutisia yhteiskunnallisesti merkittävistä ja hyödyllisistä ratkaisuista on ollut erittäin vähän. Niiden sijaan onkin nähty em. materiaalia.
        - poliittis-ideologinen puolueellisuus on itsensä selittävä
        - kilpailijasta (PS) on julkaistu lähes yksinomaan negatiivisia uutisia
        - samalla on rajoitettu Perussuomalaisten sananvapautta

        Mitä itse päättelet tällaisesta? Jos aiot esittää eriävän mielipiteesi, vältä takertumista, yleistämistä, vääristelyä ja olkiukkoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sanna on asiapoliitikko. Hänellä on kokemusta kansanedustajan työn ohella Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävästä, joten puheet poliittisesta untuvikosta voi unohtaa. Marinin johtamistyyli on selkeä ja silti hän haluaa tehdä hallituspolitiikkaa yhteistyössä ja yhteisesti tehdyillä päätöksillä toisin kuin esim. pääministeri Sipilä teki hallituksessaan. Hänellä oli varsin autoritäärinen ote päätöksentekoon ja sitä kuvasi hyvin Hjallis Harkimon kommentti, että todellisia päätöksiä teki vain kourallinen ihmisiä, jotka kaikki olisivat mahtuneet samaan tila-autoon. Persuissa ilmeisesti kannatetaan tuollaista konservatiivista jyrä-politiikkaa (nyrkkiä pöytään), minkä omalta osaltaan voi nähdä demokraattista päätöksentekoa heikentävänä tekijänä.

        Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten kyllä Marinillakin ne heikkoudet löytyvät, mutta niin ne löytyvät kaikilta muiltakin. Suomessa ministereinä kun on totuttu näkemään vanhoja ukonjääriä, niin onhan se selvää, että nuorella naispääministerillä on siinä seurassa omat haasteensa osoittaa kykenevyytensä. Erittäin hyvin hän on kuitenkin selvinnyt mm. persujen grillaamisista luottaessaan omaan rauhallisuuteensa sekä asiapolitiikan linjaan. Poliitikot ovat kuitenkin vain poliitikkoja kautta puoluelinjojen ja asiantuntijat ovat sitten erikseen. Muistakaapa tämä.

        Kirjoitat pääasiassa yleisluontoisia adjektiiveja, sekä yleisluontoista vertailua, mutta ilman mitään pätevää konkretiaa. Ei kommentistasi todellakaan jää mitään muisteltavaa.

        Täydennätkö nyt tuon tyhjyyden ihan selkeällä suomen kielellä, mitkä ovat niitä Suomelle ja yhteiskunnalle merkittäviä ja hyödyllisiä asioita, joiden perusteella voidaan määritellä Sannan onnistuminen työssään pääministerinä, sekä henkilökohtaisella tasolla. Ja jotta arvointi ei ole yksipuolista kehukskelua, kokonaiskuva vaatii myös epäonnistumiset ja virheet mukaan.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Sannalla on kyllä älyä ja taitoa, mutta eu:n edunvalvojana älyn ja taidon kohdistuminen toisaalle on tässä siirtymävaiheessa ongelma; kun maata ei nähdä enää vanhaan totuttuun tapaan itsenäisenä valtiona, vaan suuremman valtajärjestelmän provinssina ja resurssina, sekä Suomen kansalainen eu-kansalaisena, muuttuu myös perinteinen sisäpolitiikka osin yhteiskuntaa vastaan.

        Tässä siirtymävaiheessa, jossa vielä hengissä olevat perinteiset arvot, demokratia jne. joutuu ristiriitatilanteisiin ulkomaisen valtajärjestelmän kanssa, joudutaan politiikassa turvautumaan ajoittain kyseenalaisiin keinoihin. Näin siksi, että tietyt arvot, demokratia jne. sekä niiden puolesta puhuvat tahot ovat kilpailijoita. Jos puolestapuhuvien faktat ovat pitäviä, joudutaan tekemään temppuja, jotta mm. niiden uskottavuus saadaan kyseenalaistettua.

        Vallasta pidetään kiinni monin eri keinoin:

        - hyveposeeraaminen (antirasismi, feminismi, monikulttuurisuus, vähemmistöjen puolustaminen jne.), jolla luodaan itsestään mielikuvia, että ollaan niitä "hyviä tyyppejä, joita hyvät ihmiset kannattaa".
        - Median politisointi. Median suurimmista edustajista tehdään tiettyjä poliittista ryhmää ja ideologiaa tukevia "PR-toimistoja", jotka "pakotetaan" valitsemaan puolensa. Tämä tarkoittaa sitä, että media joutuu tilanteeseen, jossa sen täytyy mm. puhua yhdestä positiivisesti ja kilpailijoista negatiivisesti, sekä joudutaan myös vaikenemaan ja sensuroimaan. "PR:llä" luodaan myös suurelle yleisölle mielikuvia, joissa eu-rintama nähdään "ainoana oikeana vaihtoehtona" ja sitä perustellaan maalittamalla ja lokaamalla kilpailijoita. Esim. lukuisat "sannamainokset" on osa tätä toimintaa. Median ja poliittisen rintaman päätöksiin kuuluu myös kilpailijan sananvapauden rajoittaminen.
        - epäsopivan informaation rajoittaminen. Ts. kaikki julkinen keskustelu, joka on valtarintamalle haitallista, pyritään vaientamaan. Yksi tuoreista esimerkeistä on "kansalaismielipiteeksi" verhottu sanan- ja mielipiteen vapauksien uudelleen määrittely, entistä rajatummin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että haittamaahanmuuttoa ei saa kritisoida, tai jotain tiettyä ideologiaa edustavaa poliitikkoa. Samoin rajoittaminen koskeen eu:iin liittyvien epäsopivien tietojen levittämistä.

        Mitä siis jää jäljelle, jos Sannan ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen ja kyseenalainen? Tavallinen takkinsa kääntänyt poliitikko, joka osaa puhua kuin politiikko.

        Tähänpä mielisin lisätä: tilulilulii, tilulilulii.

        Esko Nurmijärveltä


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kiva tarina :D Se on vain kovin epärealistinen ja olkiukkoilu näyttää yleistyvän kovaa vauhtia.

        Olen tätä "PR-toimisto" asiaa kyllä avannut useita kertoja, mutta toistetaan...

        Valtamedia (HS, IS, IL jne...) = poliittis-ideologisen puolueellisuuden, sekä uutisten ja juttujen sisällön perusteella "PR-toimistoja", koska
        - on julkaistu jo pitkään vihervasemmistoa tukevaa materiaalia
        - on julkaistu usein henkilöä esittelevää, brändäävää, "mainoksia": Sannan häät (esim. IL julkaisi tästä aiheesta 11 juttua reilun vuorokauden aikana), Sannan vauva, Sannan vaatteet ja tyyli, Sannan isä, Sannalla ei ole isää, Vogue, Time, naisten johtama hallitus (feministinen hype), useissa asioissa, johon ei suoranaisesti liity Sanna, on tuupattu Sanna pääkuvaan jne..... Tätä on ollut niin paljon, että ei ole vaikea päätellä mistä on kyse. Ja lisäksi:
        - varsinaisia uutisia yhteiskunnallisesti merkittävistä ja hyödyllisistä ratkaisuista on ollut erittäin vähän. Niiden sijaan onkin nähty em. materiaalia.
        - poliittis-ideologinen puolueellisuus on itsensä selittävä
        - kilpailijasta (PS) on julkaistu lähes yksinomaan negatiivisia uutisia
        - samalla on rajoitettu Perussuomalaisten sananvapautta

        Mitä itse päättelet tällaisesta? Jos aiot esittää eriävän mielipiteesi, vältä takertumista, yleistämistä, vääristelyä ja olkiukkoja.

        Yritätkö sinä väittää, että tuollainen oikeistopopulistinen vedättäminen on muka faktatietoa? Nuo kaikki väitteesi perustuvat lähinnä mutu-jeesusteluun ja salaliittoepäilyihin. Missä ja mistä sinulla on faktatietoa siitä, että media tarkoituksenhakuisesti nostaisi esim. pääministeriä jollekin jalustalle? Katsopas viimeisimpiä Iltiksen ja Iltalehden juttuja pääministeristä. Ei kai sellaista, jota pyrittäisiin poliittisesti pönkittämään, lähdettäisi samantien grillaamaan? Taidat itse olla oman vaihtoehtomediasi höystämisen uhri. Siellä kun ei todellakaan tarvitse tarjota lukijoille tarkastettua faktaa vaan henki on kuin helluntailaisten herätysjuhlilla.

        Suunnattomasti täytyy kyllä ihmetellä tuota perussuomalaista naisvihaa, mikä ilmenee esim. tuollaisina typerinä väitteinä siitä, että Vogue ja Time olisivat ajamassa Suomeen feminististä hypetystä. Eivätkö naiset ulkomailla saa olla kiinnostuneita menestyvistä tai matkalla menestykseen olevista naisista? Täytyy sanoa näin keski-ikäisenä perheenisänä, että olen yllättynyt siitä, millaisia hapannaamoja tästä maasta oikein löytyykään. Ovatko oikeistopopulistit lapsuudessaan satuttaneet päänsä niin pahasti, ettei naisia osata nähdä muualla kuin siellä hellan ja nyrkin välissä?

        Eikö sinulle ole vielä valjennut klikkiuutisoinnin salat? Lehdet haluavat myyntiä ja juttuja tehdään siitä vinkkelistä. Lukijoita kun on joka lähtöön ja kaikille pitää kyetä tarjoamaan jotakin, mikä kiinnostaa. Kiinnostaahan joitakin katsella telkkarista vaikka Big Brotheria vaikkei siinä oikein mitään järkeä olekaan, että ihmiset lähtevät nolaamaan itsensä sinne maksusta.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kiva tarina :D Se on vain kovin epärealistinen ja olkiukkoilu näyttää yleistyvän kovaa vauhtia.

        Olen tätä "PR-toimisto" asiaa kyllä avannut useita kertoja, mutta toistetaan...

        Valtamedia (HS, IS, IL jne...) = poliittis-ideologisen puolueellisuuden, sekä uutisten ja juttujen sisällön perusteella "PR-toimistoja", koska
        - on julkaistu jo pitkään vihervasemmistoa tukevaa materiaalia
        - on julkaistu usein henkilöä esittelevää, brändäävää, "mainoksia": Sannan häät (esim. IL julkaisi tästä aiheesta 11 juttua reilun vuorokauden aikana), Sannan vauva, Sannan vaatteet ja tyyli, Sannan isä, Sannalla ei ole isää, Vogue, Time, naisten johtama hallitus (feministinen hype), useissa asioissa, johon ei suoranaisesti liity Sanna, on tuupattu Sanna pääkuvaan jne..... Tätä on ollut niin paljon, että ei ole vaikea päätellä mistä on kyse. Ja lisäksi:
        - varsinaisia uutisia yhteiskunnallisesti merkittävistä ja hyödyllisistä ratkaisuista on ollut erittäin vähän. Niiden sijaan onkin nähty em. materiaalia.
        - poliittis-ideologinen puolueellisuus on itsensä selittävä
        - kilpailijasta (PS) on julkaistu lähes yksinomaan negatiivisia uutisia
        - samalla on rajoitettu Perussuomalaisten sananvapautta

        Mitä itse päättelet tällaisesta? Jos aiot esittää eriävän mielipiteesi, vältä takertumista, yleistämistä, vääristelyä ja olkiukkoja.

        Onhan persuista julkaistu paljon positiivisia juttuja:
        - Grönroos Suomen Sisusta puoluesihteeriksi
        - Hakkarainen sai uudet hampaat
        - Turtiainen potkittiin puolueesta
        - Jne., jne.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kirjoitat pääasiassa yleisluontoisia adjektiiveja, sekä yleisluontoista vertailua, mutta ilman mitään pätevää konkretiaa. Ei kommentistasi todellakaan jää mitään muisteltavaa.

        Täydennätkö nyt tuon tyhjyyden ihan selkeällä suomen kielellä, mitkä ovat niitä Suomelle ja yhteiskunnalle merkittäviä ja hyödyllisiä asioita, joiden perusteella voidaan määritellä Sannan onnistuminen työssään pääministerinä, sekä henkilökohtaisella tasolla. Ja jotta arvointi ei ole yksipuolista kehukskelua, kokonaiskuva vaatii myös epäonnistumiset ja virheet mukaan.

        No sinä olet keskittynyt etsimään lähinnä virheitä, niin eipä ole suutarin lapsellakaan kenkiä, kuten vanha kansa sanoo.

        Marin on luotsannut hallitusta omalla visiollaan siitä, millaisena hän näkee pääministerin tehtävän hallituksen vetäjänä ja se on hyvä asia se. Hyvän johtajan merkki kun on se, miten osaa löytää johdettavistaan sellaisen vaihteen, millä tuloksia saadaan aikaan. Se on myös selitys sille, miten hallituspolitiikka on tukenut koko yhteiskuntaa tasapuolisesti mahdollisuuksien mukaan. Yrityksiä on tuettu vaikeassa ajassa ja sulkupäätöksien taakse joutuneet ovat saaneet myös korvausta menetyksistään, kun pandemiarajoitukset on ollut pakko asettaa. Mm. lomautuksiin tehtiin helpotuksia varsinkin ilmoitusvaatimuksen suhteen ja täten yritysten on ollut helpompaa luovia tilanteen mukaan. Perusteollisuus on pyörinyt koko korona-ajan seisauksitta. Ei siis ole mikään ihme, että Suomi on tilastoykkönen vähiten takkiinottaneena maana bkt:n suhteen. Siitä on etu siinäkin mielessä, että kun taloutta aketaan avaamaan globaalilla tasolla, niin Suomen ei välttämättä tarvitse tukeutua yhtä voimakkaaseen elvytykseen kuin mitä esim. suuret euromaat joutunevat tekemään ja se vähentää osaltaan tarvetta lsiävelanotolle. Jos kasvutahti on ripeää, niin Suomi nousee bkt:n kanssa plussalle varsin nopeasti ja se jatkokysymys tulee oiekastaan olemaan, että pystymmekö sitten vastaamaan siihen kysynnän kasvuun, kun sen aika koittaa?

        Pääministerin henkilökohtaisella tasolla olevia asioita on ihan mahdoton pohtia, koska pitäisi myös tietää, mitä kyseinen henkilö itse ajattelee asioista. Hänellä on pieni lapsi, joka varmasti on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle, koska pääministeri on ollut varsin sidottu työhönsä viimeisen vuoden ajan. Mutta ainakin itselle on jäänyt hänen tekemisistään sellainen kuva, että homma on ollut pääasiallisesti hallussa. Joitakin kompurointeja on tietysti tullut, mutta kun asiaa kysyttiin politiikasta jo vetäytyneeltä Seppo Kääriäiseltä, niin hän huomautti että pääministeri toimii nyt tilanteessa, jossa yksikään toinen pääministeri ei aiemmin ole ollut. Hänen arvionsa silloin kuitenkin oli, että Marin ja koko hallitus on pärjännyt tilanteeseen katsottuna varsin hyvin. Lakimuutosten tekeminen kun ei ole mikään hokkus pokkus-temppu, kun päätöksiä pitäisi kuitenkin saada kiireellä tehtyä eikä olisi hirveästi varaa ajantuhlaamiseen törmäilemällä perustuslain kanssa. Tätähän perususomalaiset käyttivät lyömäaseenaan hallitusta vastaan syytellen, että hallitus muka tahallaan olisi viivytellyt. Olisivatko perussuomalaiset sitten halunneet taas kerran kokeilla perustuslain kestävyyttä kuten Sipilän hallitus aikanaan? Minulle ainakin jäi sellainen kuva, että perussuomalaiset olisivat halunneet esittää, että lakeja olisi hyväksytty etukäteen ja laillisuustarkastelut jätetty myöhemmäksi. Ei olisi tainut mennä oikeuskanslerin suodattimesta läpi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No sinä olet keskittynyt etsimään lähinnä virheitä, niin eipä ole suutarin lapsellakaan kenkiä, kuten vanha kansa sanoo.

        Marin on luotsannut hallitusta omalla visiollaan siitä, millaisena hän näkee pääministerin tehtävän hallituksen vetäjänä ja se on hyvä asia se. Hyvän johtajan merkki kun on se, miten osaa löytää johdettavistaan sellaisen vaihteen, millä tuloksia saadaan aikaan. Se on myös selitys sille, miten hallituspolitiikka on tukenut koko yhteiskuntaa tasapuolisesti mahdollisuuksien mukaan. Yrityksiä on tuettu vaikeassa ajassa ja sulkupäätöksien taakse joutuneet ovat saaneet myös korvausta menetyksistään, kun pandemiarajoitukset on ollut pakko asettaa. Mm. lomautuksiin tehtiin helpotuksia varsinkin ilmoitusvaatimuksen suhteen ja täten yritysten on ollut helpompaa luovia tilanteen mukaan. Perusteollisuus on pyörinyt koko korona-ajan seisauksitta. Ei siis ole mikään ihme, että Suomi on tilastoykkönen vähiten takkiinottaneena maana bkt:n suhteen. Siitä on etu siinäkin mielessä, että kun taloutta aketaan avaamaan globaalilla tasolla, niin Suomen ei välttämättä tarvitse tukeutua yhtä voimakkaaseen elvytykseen kuin mitä esim. suuret euromaat joutunevat tekemään ja se vähentää osaltaan tarvetta lsiävelanotolle. Jos kasvutahti on ripeää, niin Suomi nousee bkt:n kanssa plussalle varsin nopeasti ja se jatkokysymys tulee oiekastaan olemaan, että pystymmekö sitten vastaamaan siihen kysynnän kasvuun, kun sen aika koittaa?

        Pääministerin henkilökohtaisella tasolla olevia asioita on ihan mahdoton pohtia, koska pitäisi myös tietää, mitä kyseinen henkilö itse ajattelee asioista. Hänellä on pieni lapsi, joka varmasti on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle, koska pääministeri on ollut varsin sidottu työhönsä viimeisen vuoden ajan. Mutta ainakin itselle on jäänyt hänen tekemisistään sellainen kuva, että homma on ollut pääasiallisesti hallussa. Joitakin kompurointeja on tietysti tullut, mutta kun asiaa kysyttiin politiikasta jo vetäytyneeltä Seppo Kääriäiseltä, niin hän huomautti että pääministeri toimii nyt tilanteessa, jossa yksikään toinen pääministeri ei aiemmin ole ollut. Hänen arvionsa silloin kuitenkin oli, että Marin ja koko hallitus on pärjännyt tilanteeseen katsottuna varsin hyvin. Lakimuutosten tekeminen kun ei ole mikään hokkus pokkus-temppu, kun päätöksiä pitäisi kuitenkin saada kiireellä tehtyä eikä olisi hirveästi varaa ajantuhlaamiseen törmäilemällä perustuslain kanssa. Tätähän perususomalaiset käyttivät lyömäaseenaan hallitusta vastaan syytellen, että hallitus muka tahallaan olisi viivytellyt. Olisivatko perussuomalaiset sitten halunneet taas kerran kokeilla perustuslain kestävyyttä kuten Sipilän hallitus aikanaan? Minulle ainakin jäi sellainen kuva, että perussuomalaiset olisivat halunneet esittää, että lakeja olisi hyväksytty etukäteen ja laillisuustarkastelut jätetty myöhemmäksi. Ei olisi tainut mennä oikeuskanslerin suodattimesta läpi.

        Miten muuten voi reagoida virheellisiin kommentteihin? Voin toki olla vastaamattakin, jos et halua lukea kommenttiesi virheellisestä sisällöstä. En vain näe sellaista mitenkään rakentavana.

        Etkö osaa tehdä päätelmiä ihmisestä henkilökohtaisella tasolla? Ts. et osaa tulkita ilmeitä, ruumiin kieltä, puhetapoja, painotuksia, selkeyttä, johdonmukaisuutta, tahallisia harhaanjohdatuksia jne.? Et siis tiedä, miksi esim. Marin ja Ohisalo eivät vastaa tiettyihin kysymyksiin suoraan? Se on ihan tarkoituksellista taktiikkaa. Tämä alue on erinomainen jos haluaa tietää muutakin kuin vain sanojen tulvan.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten muuten voi reagoida virheellisiin kommentteihin? Voin toki olla vastaamattakin, jos et halua lukea kommenttiesi virheellisestä sisällöstä. En vain näe sellaista mitenkään rakentavana.

        Etkö osaa tehdä päätelmiä ihmisestä henkilökohtaisella tasolla? Ts. et osaa tulkita ilmeitä, ruumiin kieltä, puhetapoja, painotuksia, selkeyttä, johdonmukaisuutta, tahallisia harhaanjohdatuksia jne.? Et siis tiedä, miksi esim. Marin ja Ohisalo eivät vastaa tiettyihin kysymyksiin suoraan? Se on ihan tarkoituksellista taktiikkaa. Tämä alue on erinomainen jos haluaa tietää muutakin kuin vain sanojen tulvan.

        Miksi olet noin katkera että rupeat valehtelemaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi olet noin katkera että rupeat valehtelemaan?

        ööö jaa mää vai? Ainiinkutäh? ööö mikä se kysymys oli?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sanna on asiapoliitikko. Hänellä on kokemusta kansanedustajan työn ohella Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävästä, joten puheet poliittisesta untuvikosta voi unohtaa. Marinin johtamistyyli on selkeä ja silti hän haluaa tehdä hallituspolitiikkaa yhteistyössä ja yhteisesti tehdyillä päätöksillä toisin kuin esim. pääministeri Sipilä teki hallituksessaan. Hänellä oli varsin autoritäärinen ote päätöksentekoon ja sitä kuvasi hyvin Hjallis Harkimon kommentti, että todellisia päätöksiä teki vain kourallinen ihmisiä, jotka kaikki olisivat mahtuneet samaan tila-autoon. Persuissa ilmeisesti kannatetaan tuollaista konservatiivista jyrä-politiikkaa (nyrkkiä pöytään), minkä omalta osaltaan voi nähdä demokraattista päätöksentekoa heikentävänä tekijänä.

        Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten kyllä Marinillakin ne heikkoudet löytyvät, mutta niin ne löytyvät kaikilta muiltakin. Suomessa ministereinä kun on totuttu näkemään vanhoja ukonjääriä, niin onhan se selvää, että nuorella naispääministerillä on siinä seurassa omat haasteensa osoittaa kykenevyytensä. Erittäin hyvin hän on kuitenkin selvinnyt mm. persujen grillaamisista luottaessaan omaan rauhallisuuteensa sekä asiapolitiikan linjaan. Poliitikot ovat kuitenkin vain poliitikkoja kautta puoluelinjojen ja asiantuntijat ovat sitten erikseen. Muistakaapa tämä.

        Kerrankin jotain missä mietitään muuta kuin ulkonäköä vaikka argumentti olikin lähes valhe.😐


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yritätkö sinä väittää, että tuollainen oikeistopopulistinen vedättäminen on muka faktatietoa? Nuo kaikki väitteesi perustuvat lähinnä mutu-jeesusteluun ja salaliittoepäilyihin. Missä ja mistä sinulla on faktatietoa siitä, että media tarkoituksenhakuisesti nostaisi esim. pääministeriä jollekin jalustalle? Katsopas viimeisimpiä Iltiksen ja Iltalehden juttuja pääministeristä. Ei kai sellaista, jota pyrittäisiin poliittisesti pönkittämään, lähdettäisi samantien grillaamaan? Taidat itse olla oman vaihtoehtomediasi höystämisen uhri. Siellä kun ei todellakaan tarvitse tarjota lukijoille tarkastettua faktaa vaan henki on kuin helluntailaisten herätysjuhlilla.

        Suunnattomasti täytyy kyllä ihmetellä tuota perussuomalaista naisvihaa, mikä ilmenee esim. tuollaisina typerinä väitteinä siitä, että Vogue ja Time olisivat ajamassa Suomeen feminististä hypetystä. Eivätkö naiset ulkomailla saa olla kiinnostuneita menestyvistä tai matkalla menestykseen olevista naisista? Täytyy sanoa näin keski-ikäisenä perheenisänä, että olen yllättynyt siitä, millaisia hapannaamoja tästä maasta oikein löytyykään. Ovatko oikeistopopulistit lapsuudessaan satuttaneet päänsä niin pahasti, ettei naisia osata nähdä muualla kuin siellä hellan ja nyrkin välissä?

        Eikö sinulle ole vielä valjennut klikkiuutisoinnin salat? Lehdet haluavat myyntiä ja juttuja tehdään siitä vinkkelistä. Lukijoita kun on joka lähtöön ja kaikille pitää kyetä tarjoamaan jotakin, mikä kiinnostaa. Kiinnostaahan joitakin katsella telkkarista vaikka Big Brotheria vaikkei siinä oikein mitään järkeä olekaan, että ihmiset lähtevät nolaamaan itsensä sinne maksusta.

        Mikä oikeistopopulistinen vedättäminen???


      • Anonyymi


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kirjoitat pääasiassa yleisluontoisia adjektiiveja, sekä yleisluontoista vertailua, mutta ilman mitään pätevää konkretiaa. Ei kommentistasi todellakaan jää mitään muisteltavaa.

        Täydennätkö nyt tuon tyhjyyden ihan selkeällä suomen kielellä, mitkä ovat niitä Suomelle ja yhteiskunnalle merkittäviä ja hyödyllisiä asioita, joiden perusteella voidaan määritellä Sannan onnistuminen työssään pääministerinä, sekä henkilökohtaisella tasolla. Ja jotta arvointi ei ole yksipuolista kehukskelua, kokonaiskuva vaatii myös epäonnistumiset ja virheet mukaan.

        Kerrotko vertailun vuoksi myös Halla-ahon poliittiset asiasaavutukset, niin voidaan vertailla näitä kahta. Mistään oppositioasemasta on turha itkeä, kun vaaleissa oli kaikilla mahdollisuudet hallitukseen. Itse en ole kummankaan kannattaja, joten voin toimia vertailun tuomarina. Eli nyt Marinin ja Halla-ahon poliittiset saavutukset pöytään.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kiva tarina :D Se on vain kovin epärealistinen ja olkiukkoilu näyttää yleistyvän kovaa vauhtia.

        Olen tätä "PR-toimisto" asiaa kyllä avannut useita kertoja, mutta toistetaan...

        Valtamedia (HS, IS, IL jne...) = poliittis-ideologisen puolueellisuuden, sekä uutisten ja juttujen sisällön perusteella "PR-toimistoja", koska
        - on julkaistu jo pitkään vihervasemmistoa tukevaa materiaalia
        - on julkaistu usein henkilöä esittelevää, brändäävää, "mainoksia": Sannan häät (esim. IL julkaisi tästä aiheesta 11 juttua reilun vuorokauden aikana), Sannan vauva, Sannan vaatteet ja tyyli, Sannan isä, Sannalla ei ole isää, Vogue, Time, naisten johtama hallitus (feministinen hype), useissa asioissa, johon ei suoranaisesti liity Sanna, on tuupattu Sanna pääkuvaan jne..... Tätä on ollut niin paljon, että ei ole vaikea päätellä mistä on kyse. Ja lisäksi:
        - varsinaisia uutisia yhteiskunnallisesti merkittävistä ja hyödyllisistä ratkaisuista on ollut erittäin vähän. Niiden sijaan onkin nähty em. materiaalia.
        - poliittis-ideologinen puolueellisuus on itsensä selittävä
        - kilpailijasta (PS) on julkaistu lähes yksinomaan negatiivisia uutisia
        - samalla on rajoitettu Perussuomalaisten sananvapautta

        Mitä itse päättelet tällaisesta? Jos aiot esittää eriävän mielipiteesi, vältä takertumista, yleistämistä, vääristelyä ja olkiukkoja.

        Ei kyllä oikein uskoisi, että tuollainen brändi- ja markkinointijohtaja on noin paljon markkinointia vastaan. Nyt taitaa banaani ampua omaan jalkaansa, kun haukkuu omaa osaamisaluettaan. Etkö yhtään pelkää, että sinulta loppuu johtajan hommat, jos kaikki alkavat ajatella markkinoinnista negatiivisesti?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kiva tarina :D Se on vain kovin epärealistinen ja olkiukkoilu näyttää yleistyvän kovaa vauhtia.

        Olen tätä "PR-toimisto" asiaa kyllä avannut useita kertoja, mutta toistetaan...

        Valtamedia (HS, IS, IL jne...) = poliittis-ideologisen puolueellisuuden, sekä uutisten ja juttujen sisällön perusteella "PR-toimistoja", koska
        - on julkaistu jo pitkään vihervasemmistoa tukevaa materiaalia
        - on julkaistu usein henkilöä esittelevää, brändäävää, "mainoksia": Sannan häät (esim. IL julkaisi tästä aiheesta 11 juttua reilun vuorokauden aikana), Sannan vauva, Sannan vaatteet ja tyyli, Sannan isä, Sannalla ei ole isää, Vogue, Time, naisten johtama hallitus (feministinen hype), useissa asioissa, johon ei suoranaisesti liity Sanna, on tuupattu Sanna pääkuvaan jne..... Tätä on ollut niin paljon, että ei ole vaikea päätellä mistä on kyse. Ja lisäksi:
        - varsinaisia uutisia yhteiskunnallisesti merkittävistä ja hyödyllisistä ratkaisuista on ollut erittäin vähän. Niiden sijaan onkin nähty em. materiaalia.
        - poliittis-ideologinen puolueellisuus on itsensä selittävä
        - kilpailijasta (PS) on julkaistu lähes yksinomaan negatiivisia uutisia
        - samalla on rajoitettu Perussuomalaisten sananvapautta

        Mitä itse päättelet tällaisesta? Jos aiot esittää eriävän mielipiteesi, vältä takertumista, yleistämistä, vääristelyä ja olkiukkoja.

        Kun olet itse brändi-, markkinointi- ja myyntijohtajana tekemisissä jatkuvasti brändinrakentamisen kanssa merkittävissä tuotteissa, niin ihmettelen suuresti, ettet arvioi tätä Marinin brändin rakentamista ammatillisesti vaan sorrut tuollaiseen kaljakuppila-tasoiseen lässytykseen. Kun itse rakennat oman yrityksesi kansainvälisen tuotteen markkinointistrategiaa, etkö toimisi samoin kuin Marin vai mitä tekisit toisin?


    • Anonyymi

      Miten Marin on konkreettisesti vaikuttanut koronan kulkuun suomessa? Paikalla olisi voinut olla vaikka posetiivarin apina niin meillä olisi sama tulos koronassa ehkä jopa parempi olisi jäänyt miljoona toistaan sekavampaa jorinaa ja lausuntoa pois.En ymmärrä mistä tämä valtava fanitus tulee Marinia kohtaan. En näe missään mitään merkkejä siitä että hän loistaisi työssään. Poseerata toki osaa ja olla esillä ehkä se hämää monia en keksi muuta selitystä. Mikään hänen teko ei sitä tue.

      • Anonyymi

        Marinin hallitus tekeekin päätöksiä ensin asiantuntijoita kuunnellen ja sitten niistä yhteisesti päättäen. Millainen sotilasjuntta tätä maata pitäisi mielestäsi johtaa?

        Mietipäs, millaisia hallituksia olivat Kataisen sixpack ja Sipilän trio-hallitus. Eripuraisempia ja toimintakyvyttömämpiä hallituksia saa maan historiasta hakea. Hallituksen vahvuus on juurikin siinä, että sillä on kaikkien hallituspuolueiden hyväksymä hallitusohjelma, jota se myös noudattaa. Ja yhteistyö on mahdollisimman saumatonta. Siitä syntyy sisäinen luottamus, mikä on hallituksen toimintakyvyn kannalta ensiarvoisen tärkeää. Ei ole todellakaan vaikeaa ymmärtää, miksi Marinin hallitus nauttii historiallisen korkeaa luottamusta kansan keskuudessa. Tulokset puhuvat puolestaan ja eritoten kun kyseisen hallituksen lähes koko toimikausi tähän mennessä on mennyt kriisiajassa eläessä. Suomi on selvinnyt tästä ajasta yhtenä vähiten kolhuja saaneena valtiona, jos katsotaan vaikka bkt:n pudotusta. Olemme sen verran hyvissä lähtöasetelmissa talouden avautuessa, että bkt:n on ennustettu loikkaavan positiiviseksi varsin lyhyessä ajassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Marinin hallitus tekeekin päätöksiä ensin asiantuntijoita kuunnellen ja sitten niistä yhteisesti päättäen. Millainen sotilasjuntta tätä maata pitäisi mielestäsi johtaa?

        Mietipäs, millaisia hallituksia olivat Kataisen sixpack ja Sipilän trio-hallitus. Eripuraisempia ja toimintakyvyttömämpiä hallituksia saa maan historiasta hakea. Hallituksen vahvuus on juurikin siinä, että sillä on kaikkien hallituspuolueiden hyväksymä hallitusohjelma, jota se myös noudattaa. Ja yhteistyö on mahdollisimman saumatonta. Siitä syntyy sisäinen luottamus, mikä on hallituksen toimintakyvyn kannalta ensiarvoisen tärkeää. Ei ole todellakaan vaikeaa ymmärtää, miksi Marinin hallitus nauttii historiallisen korkeaa luottamusta kansan keskuudessa. Tulokset puhuvat puolestaan ja eritoten kun kyseisen hallituksen lähes koko toimikausi tähän mennessä on mennyt kriisiajassa eläessä. Suomi on selvinnyt tästä ajasta yhtenä vähiten kolhuja saaneena valtiona, jos katsotaan vaikka bkt:n pudotusta. Olemme sen verran hyvissä lähtöasetelmissa talouden avautuessa, että bkt:n on ennustettu loikkaavan positiiviseksi varsin lyhyessä ajassa.

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!

        Onhan taas ”näkemyksellistä” banaania. Kannattaisi lukea välillä kirjojakin eikä vain keskustelupalstoja.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!

        Heh heh, kova on hallitus mainostamaan ja markkinoimaan mielikuvia.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!

        Banaani se vaan haikailee sosiaalidemokratian ja hyvinvointivaltion perään.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!

        Osoitapas todeksi, että Suomea olisi kohdannut konkurssiaalto. Et taida kyetä.

        "Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne..."

        Miksi sinä laitat Sipilän hallituksen "saavutuksia", joita persutkin olivat ajamassa läpi, nykyisen hallituksen syyksi?

        Näytät olevan irtaantumassa todellisuudesta tuon pölhöpopulismisi kanssa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Osoitapas todeksi, että Suomea olisi kohdannut konkurssiaalto. Et taida kyetä.

        "Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne..."

        Miksi sinä laitat Sipilän hallituksen "saavutuksia", joita persutkin olivat ajamassa läpi, nykyisen hallituksen syyksi?

        Näytät olevan irtaantumassa todellisuudesta tuon pölhöpopulismisi kanssa.

        Ei hyvää päivää ja yötä.... >< Lue uutisia, lue tilastoja, hae hakukoneilla kaikkea mahdollista tietoa... Ei voi millään olla niin ylivoimainen asia. Niinhän itsekin teen ja niiden perusteella kirjoittelen kommentteja.

        "Miksi sinä laitat Sipilän hallituksen "saavutuksia", joita persutkin olivat ajamassa läpi, nykyisen hallituksen syyksi?"

        Missä kohdassa kommenttiani luetun ymmärtäminen hyytyi?

        "Näytät olevan irtaantumassa todellisuudesta tuon pölhöpopulismisi kanssa."

        Kunpa itse edes joskus löytäisit todellisuuden. En tiedä missä vietät aikaasi, mutta kommenttisi perusteella se ei vaikuta fiksulta ympäristöltä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onhan taas ”näkemyksellistä” banaania. Kannattaisi lukea välillä kirjojakin eikä vain keskustelupalstoja.

        Onneksi olet täällä tuomassa älykkyyttä keskustelukulttuuriin. Kommenttiesi sisältö on aivan käsittämätöntä tajunnanvirtaa. Taidat olla professori?

        PS: luen kirjoja jatkuvasti. Sekä perinteisiä että e-kirjoja.

        Kannattaisi sinun lopettaa nuo äärimieliset räpeltämiset ja keskittyä johonkin fiksumpaan toimintaan. Etkö viiskymppisenä ole vielä havainnut itsessäsi aikuistumisen merkkejä?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Onneksi olet täällä tuomassa älykkyyttä keskustelukulttuuriin. Kommenttiesi sisältö on aivan käsittämätöntä tajunnanvirtaa. Taidat olla professori?

        PS: luen kirjoja jatkuvasti. Sekä perinteisiä että e-kirjoja.

        Kannattaisi sinun lopettaa nuo äärimieliset räpeltämiset ja keskittyä johonkin fiksumpaan toimintaan. Etkö viiskymppisenä ole vielä havainnut itsessäsi aikuistumisen merkkejä?

        Hihi vai on sinullakin tämä harha että olisit jotenkin parempi kuin muut. Mutta missä tämän paremmuuden voi nähdä? Ei ainakaan sinun käytöksestä kun haukut muita ja tietämyksen tasosta, joten mistä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hihi vai on sinullakin tämä harha että olisit jotenkin parempi kuin muut. Mutta missä tämän paremmuuden voi nähdä? Ei ainakaan sinun käytöksestä kun haukut muita ja tietämyksen tasosta, joten mistä?

        Onko se minun vikani, että te toisianne imitoivat kloonit olette niin tyhmiä? Ja äärimielisiä?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ei hyvää päivää ja yötä.... >< Lue uutisia, lue tilastoja, hae hakukoneilla kaikkea mahdollista tietoa... Ei voi millään olla niin ylivoimainen asia. Niinhän itsekin teen ja niiden perusteella kirjoittelen kommentteja.

        "Miksi sinä laitat Sipilän hallituksen "saavutuksia", joita persutkin olivat ajamassa läpi, nykyisen hallituksen syyksi?"

        Missä kohdassa kommenttiani luetun ymmärtäminen hyytyi?

        "Näytät olevan irtaantumassa todellisuudesta tuon pölhöpopulismisi kanssa."

        Kunpa itse edes joskus löytäisit todellisuuden. En tiedä missä vietät aikaasi, mutta kommenttisi perusteella se ei vaikuta fiksulta ympäristöltä.

        No siellähän nuo toteutettiin, hönö. Valtion omaisuutta myytiin ennätysmäärä (osuus Nesteestä pudotettiin jo vaarallisen alas huoltovarmuuden näkökulmasta), verotulot pienentyivät hyvätuloisten verotuksen merkittävän veroalen nimissä sekä hallintarekisterilailla, joka vieläpä miljardin velkarahalla hoidettiin (kiitos vaan ex-valtiovaranministeri Orpo), tuottoja valuu sinne tänne ohi verottajan (kiitos ex-persu Kaj Turunen hallintarekisterilaista).

        Miten tämä voisi siis muka olla nykyisen hallituksen syytä?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Onneksi olet täällä tuomassa älykkyyttä keskustelukulttuuriin. Kommenttiesi sisältö on aivan käsittämätöntä tajunnanvirtaa. Taidat olla professori?

        PS: luen kirjoja jatkuvasti. Sekä perinteisiä että e-kirjoja.

        Kannattaisi sinun lopettaa nuo äärimieliset räpeltämiset ja keskittyä johonkin fiksumpaan toimintaan. Etkö viiskymppisenä ole vielä havainnut itsessäsi aikuistumisen merkkejä?

        Olet todella aikaansaava tyyppi. Ensin roikut täällä suoli24:ssä ”keskustelemassa” muiden vajaaälyisten kanssa 24/7, sitten toimit brändijohtajana ja kokkina. Päivisin osan ajastasi vie koirankasvatus ja nyt kerrot jatkuvasti lukevasi kirjoja. Huh huh, ei ihme, ettet nuku ollenkaan.


      • burp....


      • Anonyymi kirjoitti:

        No siellähän nuo toteutettiin, hönö. Valtion omaisuutta myytiin ennätysmäärä (osuus Nesteestä pudotettiin jo vaarallisen alas huoltovarmuuden näkökulmasta), verotulot pienentyivät hyvätuloisten verotuksen merkittävän veroalen nimissä sekä hallintarekisterilailla, joka vieläpä miljardin velkarahalla hoidettiin (kiitos vaan ex-valtiovaranministeri Orpo), tuottoja valuu sinne tänne ohi verottajan (kiitos ex-persu Kaj Turunen hallintarekisterilaista).

        Miten tämä voisi siis muka olla nykyisen hallituksen syytä?

        Kysymykseni on edelleenkin relevantti: missä kohdassa kommenttiani luetun ymmärtäminen hyytyi?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ei hyvää päivää ja yötä.... >< Lue uutisia, lue tilastoja, hae hakukoneilla kaikkea mahdollista tietoa... Ei voi millään olla niin ylivoimainen asia. Niinhän itsekin teen ja niiden perusteella kirjoittelen kommentteja.

        "Miksi sinä laitat Sipilän hallituksen "saavutuksia", joita persutkin olivat ajamassa läpi, nykyisen hallituksen syyksi?"

        Missä kohdassa kommenttiani luetun ymmärtäminen hyytyi?

        "Näytät olevan irtaantumassa todellisuudesta tuon pölhöpopulismisi kanssa."

        Kunpa itse edes joskus löytäisit todellisuuden. En tiedä missä vietät aikaasi, mutta kommenttisi perusteella se ei vaikuta fiksulta ympäristöltä.

        Olen aiemmin ymmärtänyt, ettei banaani luota tilastoihin vaan ainoastaan omiin baarissa ja netissä tekemiinsä ”havaintoihin” muiden vastaavien luusereiden elämästä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olen aiemmin ymmärtänyt, ettei banaani luota tilastoihin vaan ainoastaan omiin baarissa ja netissä tekemiinsä ”havaintoihin” muiden vastaavien luusereiden elämästä.

        Mistä johtuu, että baarit ja luuserit on sulla niin pinnalla? Usein teillä heikkolahjaisilla pudokkailla on näet taipumus muotoilla kiukutteluanne omien elämänkokemusten perusteella. Koomisuus syntyy siinä, kun ette edes ymmärrä sitä :D


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Mistä johtuu, että baarit ja luuserit on sulla niin pinnalla? Usein teillä heikkolahjaisilla pudokkailla on näet taipumus muotoilla kiukutteluanne omien elämänkokemusten perusteella. Koomisuus syntyy siinä, kun ette edes ymmärrä sitä :D

        Toistin vain sinun itsesi kertomaa. Älä minulle raivoa omista kommenteistasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Toistin vain sinun itsesi kertomaa. Älä minulle raivoa omista kommenteistasi.

        Et tietenkään toistanut ;)


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ei hyvää päivää ja yötä.... >< Lue uutisia, lue tilastoja, hae hakukoneilla kaikkea mahdollista tietoa... Ei voi millään olla niin ylivoimainen asia. Niinhän itsekin teen ja niiden perusteella kirjoittelen kommentteja.

        "Miksi sinä laitat Sipilän hallituksen "saavutuksia", joita persutkin olivat ajamassa läpi, nykyisen hallituksen syyksi?"

        Missä kohdassa kommenttiani luetun ymmärtäminen hyytyi?

        "Näytät olevan irtaantumassa todellisuudesta tuon pölhöpopulismisi kanssa."

        Kunpa itse edes joskus löytäisit todellisuuden. En tiedä missä vietät aikaasi, mutta kommenttisi perusteella se ei vaikuta fiksulta ympäristöltä.

        Tuo nyt on taas noita banaanin omia totuuksia. Jos banaani edes osaisi mennä Tilastokeskuksen sivulle, niin sieltä tulee ensimmäisenä vastaan tällainen tieto:

        "Konkurssien määrä väheni tammi-helmikuussa 2021 edellisvuodesta 28 prosenttia"

        Tämä banaani on kyllä naurettavin "asiantuntija", jonka tiedän. Suoltaa tänne s24:ään, mitä sylki suuhun tuo. Hyvin harvoin banaanin sanomisissa on mitään todellisuuspohjaa, ja kun niitä alkaa kysymään, niin banaani omaan humoristiseen tapaansa vastaa jotain tällaista: Jaa mää vai? Niin mitä? ja muita vastaavia lapsellisuuksia.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Onko se minun vikani, että te toisianne imitoivat kloonit olette niin tyhmiä? Ja äärimielisiä?

        Mitäköhän varaa sinullakin on sanoa jotain tyhmäksi?


      • Et tietenkään kertonut ;)

        EZ jauhotus.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitäköhän varaa sinullakin on sanoa jotain tyhmäksi?

        Jos et tiedä, miten voit vedota siihen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuo nyt on taas noita banaanin omia totuuksia. Jos banaani edes osaisi mennä Tilastokeskuksen sivulle, niin sieltä tulee ensimmäisenä vastaan tällainen tieto:

        "Konkurssien määrä väheni tammi-helmikuussa 2021 edellisvuodesta 28 prosenttia"

        Tämä banaani on kyllä naurettavin "asiantuntija", jonka tiedän. Suoltaa tänne s24:ään, mitä sylki suuhun tuo. Hyvin harvoin banaanin sanomisissa on mitään todellisuuspohjaa, ja kun niitä alkaa kysymään, niin banaani omaan humoristiseen tapaansa vastaa jotain tällaista: Jaa mää vai? Niin mitä? ja muita vastaavia lapsellisuuksia.

        Niin, konkurssien määrä väheni tietyllä ajanjaksolla. Mitä siitä? Kun luet tilastoja, niin yritä nyt ihmeessä suhteuttaa sitä siihen mihin olet antamassa vastaustasi.

        "Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä."

        Tämä perustuu siihen mitä olen lukenut uutisista. Oletko sitä mieltä, että valtamedia valehtelee?

        Missä kohdassa kommenttiani loppui luetun ymmärtäminen?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Niin, konkurssien määrä väheni tietyllä ajanjaksolla. Mitä siitä? Kun luet tilastoja, niin yritä nyt ihmeessä suhteuttaa sitä siihen mihin olet antamassa vastaustasi.

        "Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä."

        Tämä perustuu siihen mitä olen lukenut uutisista. Oletko sitä mieltä, että valtamedia valehtelee?

        Missä kohdassa kommenttiani loppui luetun ymmärtäminen?

        Kirjoitit, että tilanne on pahentunut koronan aikana.

        Uutisia on monenlaisia, enkä nyt osaa ottaa tarkkaa kantaa lukemiesi uutisten oikeellisuutta. Yleisesti ottaen suomalainen lehdistö kyllä tarkastaa faktat, joten epäilen virheen tapahtuneen vastaanottavassa päässä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitit, että tilanne on pahentunut koronan aikana.

        Uutisia on monenlaisia, enkä nyt osaa ottaa tarkkaa kantaa lukemiesi uutisten oikeellisuutta. Yleisesti ottaen suomalainen lehdistö kyllä tarkastaa faktat, joten epäilen virheen tapahtuneen vastaanottavassa päässä.

        Luit ihan oikein. Ihme kyllä. Suomessa on ollut huono talous, työllisyys yms. tilanne jo ennen epidemiaa, joka johtuu mm. integraatiosta ja kv-bisneksen vahvistumisesta (yritysten, luonnonvarojen jne kaupustelu, vihreän siirtymän seuraukset, Neste). Epidemia pahensi taloustilannetta. Jos tilanne olisi kuten uskottelet, niin mihin silloin tarvitaan koronaelvytystä?

        Ei tämän pitäisi vaikealukuista olla...

        "Konkurssien määrä kasvussa, muttei poikkeuksellisen paljon"

        http://www.stat.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/talouden-tilannekuva#tyollisyys


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Luit ihan oikein. Ihme kyllä. Suomessa on ollut huono talous, työllisyys yms. tilanne jo ennen epidemiaa, joka johtuu mm. integraatiosta ja kv-bisneksen vahvistumisesta (yritysten, luonnonvarojen jne kaupustelu, vihreän siirtymän seuraukset, Neste). Epidemia pahensi taloustilannetta. Jos tilanne olisi kuten uskottelet, niin mihin silloin tarvitaan koronaelvytystä?

        Ei tämän pitäisi vaikealukuista olla...

        "Konkurssien määrä kasvussa, muttei poikkeuksellisen paljon"

        http://www.stat.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/talouden-tilannekuva#tyollisyys

        Suomen talous oli hyvässä vedossa Sipilän hallituksen jäljiltä. Ilman vientiä Suomi näivettyisi. Tuo integraatio-höpötyksesi on niin lapsellista, etten siihen viitsi edes mennä sen syvemmälle. Et edes itse tiedä, mitä integraatio on vaan puhut siitä niin yleisellä tasolla, ettei siihen voi ottaa kantaa. Mitä integraatiota vastustat vai tiedätkö itsekäään? Se taitaa olla vain persukokouksissa opittu hokema.

        En ymmärrä persujen mölinää Nesteen uudesta jalostamosta. Neste on osakeyhtiö, joka tekee päätöksensä liiketoiminnallisin perustein. Kyllä sinunkin brändijohtajana täytyy ymmärtää liikkeenjohtamista niin hyvin, että tiedät miksi Porvoo hävisi sen kisan. Tai sitten olet aivan väärissä hommissa.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!

        Banaanin näkemys bkt:stä on melko omaperäinen. Kannattaisiko joskus oikeasti perehtyä asioihin, eikä vain huudella jossain suomi24:ssä ja päteä kaltaistensa parissa?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Luit ihan oikein. Ihme kyllä. Suomessa on ollut huono talous, työllisyys yms. tilanne jo ennen epidemiaa, joka johtuu mm. integraatiosta ja kv-bisneksen vahvistumisesta (yritysten, luonnonvarojen jne kaupustelu, vihreän siirtymän seuraukset, Neste). Epidemia pahensi taloustilannetta. Jos tilanne olisi kuten uskottelet, niin mihin silloin tarvitaan koronaelvytystä?

        Ei tämän pitäisi vaikealukuista olla...

        "Konkurssien määrä kasvussa, muttei poikkeuksellisen paljon"

        http://www.stat.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/talouden-tilannekuva#tyollisyys

        Jos nyt puhutaan ihan aikuisten oikeasti, niin Suomen taloushan ei ole mitenkään huono vaan Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista. Sen sijaan Suomen talouden kasvu on jäänyt huomattavasti jälkeen verrokkimaista.

        Yritysten ja luonnonvarojen kaupustelu? Mitä se on ja miten se liittyy Suomen valtioon? Ja mitä ihmettä yksityinen yritys on tuossa jonossa? Miksei siinä lue myös Nokia, Kesko, S-ryhmä jne.

        Juuri tällaiset löysät kommentit syövät rotan lailla persujen uskottavuutta. Nyt vähän yritystä kommentointiin, banaani!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos nyt puhutaan ihan aikuisten oikeasti, niin Suomen taloushan ei ole mitenkään huono vaan Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista. Sen sijaan Suomen talouden kasvu on jäänyt huomattavasti jälkeen verrokkimaista.

        Yritysten ja luonnonvarojen kaupustelu? Mitä se on ja miten se liittyy Suomen valtioon? Ja mitä ihmettä yksityinen yritys on tuossa jonossa? Miksei siinä lue myös Nokia, Kesko, S-ryhmä jne.

        Juuri tällaiset löysät kommentit syövät rotan lailla persujen uskottavuutta. Nyt vähän yritystä kommentointiin, banaani!

        "Suomen taloushan ei ole mitenkään huono vaan Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista"

        Tuo on täysin epämääräistä ja ympäripyöreää selittelyä. Jotkut tietenkin voi, koska heillä on työ ja palkkataso liikkuu riittävästä huipputasolle. Unohdat sen, että kaikki ei voi hyvin, sekä sen, että tämä kansanosa on ollut kasvussa.

        - Suomen sijoitus jossain 20-30 joukossa BKT:n mukaan
        - valtionvelka 125 miljardia ja kasvaa (huomioi tässä se MIKSI velkasaldo kasvaa!)
        - pienituloisten määrä kasvaa
        - osa-aikatyöllisten määrä kasvaa
        - työllisten määrän trendi on alavoittoinen
        - työttömien määrän trendi on nousujohteinen
        - digitalisaatio ja automaatio hävittää työpaikkoja
        (- vihreä siirtymä hävittää työpaikkoja???)
        - kansalaiset velkaantuu: velkasaldo yli 44 mrd euroa
        - luottohäiriömerkintöjen määrä kasvaa
        - ulkomaiset sijoitukset heikkoja
        - itsenäinen pärjääminen heikenee mm. tuottavan omaisuuden myymisen vuoksi
        - tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin
        - riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee
        - Suomen hyvinvointia joudutaan rakentamaan velkarahalla
        - ruuan hinta kallistuu
        - riippuvuus velkaeuroista on korkealla
        - jne jne jne....

        Kaikki tämä heijastuu kansalaisten hyvinvointiin ja sen valossa ympäripyöreä kehuskelu "Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista" on hedelmätöntä höpinää. EU ja integroituminen on meille kokonaiskuvassa kustannustekijä, ja talouspolitiikan ja geopolitiikan hyötyjen sijaan pitäisi puhua 'edellytyksistä', 'velvollisuuksista', 'sitovuudesta' ja myös 'pakollisuudesta', koska muuten [tähän kaikki uhat, riskit, pelotteet jne... esim. "köyhän miehen nato-ratkaisu", koska venäjäpelko]


      • OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        "Suomen taloushan ei ole mitenkään huono vaan Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista"

        Tuo on täysin epämääräistä ja ympäripyöreää selittelyä. Jotkut tietenkin voi, koska heillä on työ ja palkkataso liikkuu riittävästä huipputasolle. Unohdat sen, että kaikki ei voi hyvin, sekä sen, että tämä kansanosa on ollut kasvussa.

        - Suomen sijoitus jossain 20-30 joukossa BKT:n mukaan
        - valtionvelka 125 miljardia ja kasvaa (huomioi tässä se MIKSI velkasaldo kasvaa!)
        - pienituloisten määrä kasvaa
        - osa-aikatyöllisten määrä kasvaa
        - työllisten määrän trendi on alavoittoinen
        - työttömien määrän trendi on nousujohteinen
        - digitalisaatio ja automaatio hävittää työpaikkoja
        (- vihreä siirtymä hävittää työpaikkoja???)
        - kansalaiset velkaantuu: velkasaldo yli 44 mrd euroa
        - luottohäiriömerkintöjen määrä kasvaa
        - ulkomaiset sijoitukset heikkoja
        - itsenäinen pärjääminen heikenee mm. tuottavan omaisuuden myymisen vuoksi
        - tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin
        - riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee
        - Suomen hyvinvointia joudutaan rakentamaan velkarahalla
        - ruuan hinta kallistuu
        - riippuvuus velkaeuroista on korkealla
        - jne jne jne....

        Kaikki tämä heijastuu kansalaisten hyvinvointiin ja sen valossa ympäripyöreä kehuskelu "Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista" on hedelmätöntä höpinää. EU ja integroituminen on meille kokonaiskuvassa kustannustekijä, ja talouspolitiikan ja geopolitiikan hyötyjen sijaan pitäisi puhua 'edellytyksistä', 'velvollisuuksista', 'sitovuudesta' ja myös 'pakollisuudesta', koska muuten [tähän kaikki uhat, riskit, pelotteet jne... esim. "köyhän miehen nato-ratkaisu", koska venäjäpelko]

        BT-näppis katkoi taas yhteyttä... siis "jotkut tietenkin voi hyvin, koska heillä on työ ja tulot ja tulo- ja palkkataso...."


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        "Suomen taloushan ei ole mitenkään huono vaan Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista"

        Tuo on täysin epämääräistä ja ympäripyöreää selittelyä. Jotkut tietenkin voi, koska heillä on työ ja palkkataso liikkuu riittävästä huipputasolle. Unohdat sen, että kaikki ei voi hyvin, sekä sen, että tämä kansanosa on ollut kasvussa.

        - Suomen sijoitus jossain 20-30 joukossa BKT:n mukaan
        - valtionvelka 125 miljardia ja kasvaa (huomioi tässä se MIKSI velkasaldo kasvaa!)
        - pienituloisten määrä kasvaa
        - osa-aikatyöllisten määrä kasvaa
        - työllisten määrän trendi on alavoittoinen
        - työttömien määrän trendi on nousujohteinen
        - digitalisaatio ja automaatio hävittää työpaikkoja
        (- vihreä siirtymä hävittää työpaikkoja???)
        - kansalaiset velkaantuu: velkasaldo yli 44 mrd euroa
        - luottohäiriömerkintöjen määrä kasvaa
        - ulkomaiset sijoitukset heikkoja
        - itsenäinen pärjääminen heikenee mm. tuottavan omaisuuden myymisen vuoksi
        - tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin
        - riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee
        - Suomen hyvinvointia joudutaan rakentamaan velkarahalla
        - ruuan hinta kallistuu
        - riippuvuus velkaeuroista on korkealla
        - jne jne jne....

        Kaikki tämä heijastuu kansalaisten hyvinvointiin ja sen valossa ympäripyöreä kehuskelu "Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista" on hedelmätöntä höpinää. EU ja integroituminen on meille kokonaiskuvassa kustannustekijä, ja talouspolitiikan ja geopolitiikan hyötyjen sijaan pitäisi puhua 'edellytyksistä', 'velvollisuuksista', 'sitovuudesta' ja myös 'pakollisuudesta', koska muuten [tähän kaikki uhat, riskit, pelotteet jne... esim. "köyhän miehen nato-ratkaisu", koska venäjäpelko]

        Suurin osa voi hyvin, ja ne jotka eivät voi, siirtykööt persuihin, jossa he saavat ihan vapaasti itseä toisilleen surkeaa kohtaloaan ja syyttää muita kuin itseään huonosta elämästään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa voi hyvin, ja ne jotka eivät voi, siirtykööt persuihin, jossa he saavat ihan vapaasti itseä toisilleen surkeaa kohtaloaan ja syyttää muita kuin itseään huonosta elämästään.

        Elinolosuhteiden heikkeneminen on asia, joka voi saada ihmisen miettimään ja näkemään asioita uudesta näkökulmasta ja miettimään kysymyksiä, mistä näin johtuu jne. Näissä tietyissä olosuhteissa kun teet huomioita politiikasta, huomiosi voi kiinnittyä asioihin, jotka mahdollisesti vastaa miettimiisi kysymyksiisi, tai muuten herättää kiinnostuksesi. Tässä vaiheessa huomio ja kiinnostus voi kohdistua Perussuomalaisiin, joka voi lopulta johtaa puolueen kannattamiseen. Ei tässä ole mitään kummallista. Kummallista sen sijaan on kommenttisi, josta voi päätellä sinun olevan kovia kokenut elämämkoululainen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomen talous oli hyvässä vedossa Sipilän hallituksen jäljiltä. Ilman vientiä Suomi näivettyisi. Tuo integraatio-höpötyksesi on niin lapsellista, etten siihen viitsi edes mennä sen syvemmälle. Et edes itse tiedä, mitä integraatio on vaan puhut siitä niin yleisellä tasolla, ettei siihen voi ottaa kantaa. Mitä integraatiota vastustat vai tiedätkö itsekäään? Se taitaa olla vain persukokouksissa opittu hokema.

        En ymmärrä persujen mölinää Nesteen uudesta jalostamosta. Neste on osakeyhtiö, joka tekee päätöksensä liiketoiminnallisin perustein. Kyllä sinunkin brändijohtajana täytyy ymmärtää liikkeenjohtamista niin hyvin, että tiedät miksi Porvoo hävisi sen kisan. Tai sitten olet aivan väärissä hommissa.

        Pystyisit esittämään asiasi ihan muutamalla rivillä. Se on verran suppeaa. Loppu "90"% on sitten sitä tavallista äärimielistä aggressiivisuutta.

        Voit myös ihan suoraan sanoa, että olet täällä trollaamassa ja häiriköimässä. Et koe tärkeäksi ottaa itse asioista selvää, mutta sen sijaan koet tärkeäksi kiistää (mutuillen) jonkun toisen kirjoitukset.

        Ei ole mistään "yleisellä tasolla" puhumisesta kyse, vaan puhutaan siitä esim. sen seurauksien näkökulmasta: tiettyjen rajojen sisällä, esim. Suomen valtio, on kehittynyt sen oma hyvinvointia ylläpitävä koneisto. Se tuottaa rahaa ja kierrättää sitä = esim. ostovoima, myyntituotot, työllistäminen jne. Integraatiossa tämä järjestelmä hajoaa vähitellen, koska se sulautuu osaksi suurempaa kokonaisuutta. Näin pienellä alueella oleva hyvän kiertäminen alkaa kiertää suuremmalla alueella, on enemmän ottavia käsiä. Etkö oikeasti ymmärrä ihan perusasioita, mitä tapahtuu, kun esim. 100 eurosta ottaa pois 50 euroa? Tai mitä tapahtuu, kun naapurisi vetää roikkansa sinun pistorasiaasi ja käy hakemassa kahvimaidot sinun jääkaapistasi, samalla kun toivotat hänet tervetulleeksi loisimaan sinun kustannuksellasi, ja toimit näin, koska seurakuntasi pastori uhkasi erottaa sinut seurakunnasta, mikäli et jaa omastasi, koska hänen mukaansa olet varakas....

        PS: et ymmärrä juurikaan mitään politiikasta, tai Nesteestä, tai vihreästä siirtymästä, etkä osaa ajatella omilla aivoillasi. Yhden asian näytät osaavan hyvin: heimoveljiesi kopioinnin.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        "Suomen taloushan ei ole mitenkään huono vaan Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista"

        Tuo on täysin epämääräistä ja ympäripyöreää selittelyä. Jotkut tietenkin voi, koska heillä on työ ja palkkataso liikkuu riittävästä huipputasolle. Unohdat sen, että kaikki ei voi hyvin, sekä sen, että tämä kansanosa on ollut kasvussa.

        - Suomen sijoitus jossain 20-30 joukossa BKT:n mukaan
        - valtionvelka 125 miljardia ja kasvaa (huomioi tässä se MIKSI velkasaldo kasvaa!)
        - pienituloisten määrä kasvaa
        - osa-aikatyöllisten määrä kasvaa
        - työllisten määrän trendi on alavoittoinen
        - työttömien määrän trendi on nousujohteinen
        - digitalisaatio ja automaatio hävittää työpaikkoja
        (- vihreä siirtymä hävittää työpaikkoja???)
        - kansalaiset velkaantuu: velkasaldo yli 44 mrd euroa
        - luottohäiriömerkintöjen määrä kasvaa
        - ulkomaiset sijoitukset heikkoja
        - itsenäinen pärjääminen heikenee mm. tuottavan omaisuuden myymisen vuoksi
        - tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin
        - riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee
        - Suomen hyvinvointia joudutaan rakentamaan velkarahalla
        - ruuan hinta kallistuu
        - riippuvuus velkaeuroista on korkealla
        - jne jne jne....

        Kaikki tämä heijastuu kansalaisten hyvinvointiin ja sen valossa ympäripyöreä kehuskelu "Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista" on hedelmätöntä höpinää. EU ja integroituminen on meille kokonaiskuvassa kustannustekijä, ja talouspolitiikan ja geopolitiikan hyötyjen sijaan pitäisi puhua 'edellytyksistä', 'velvollisuuksista', 'sitovuudesta' ja myös 'pakollisuudesta', koska muuten [tähän kaikki uhat, riskit, pelotteet jne... esim. "köyhän miehen nato-ratkaisu", koska venäjäpelko]

        Taas aivan höpöjä banaanilta. Banaani vaatii muilta täsmällisyyttä, mutta ottaa oikeudekseen kirjoittaa itse ylimalkaisesti ja virheellisesti.

        - Suomen sijoitus jossain 20-30 joukossa BKT:n mukaan => väärin, sijoitus on 14
        - valtionvelka 125 miljardia ja kasvaa (huomioi tässä se MIKSI velkasaldo kasvaa!) => velkasaldo kasvaa, koska kaikki puolueet oppositiota myöten tekevät ns. hyvinvointivaltioiden tappiollisia budjetteja
        - pienituloisten määrä kasvaa => mihin tämä perustuu? Vassareiden vale!
        - osa-aikatyöllisten määrä kasvaa => mikä tässä on ongelma? Vassareiden vale?
        - työllisten määrän trendi on alavoittoinen => mistä ajattelit hankkia lisää työllisiä?
        - työttömien määrän trendi on nousujohteinen => mitä ajattelit asialle tehdä?
        - digitalisaatio ja automaatio hävittää työpaikkoja => automaatio on syönyt jo yli 100 vuotta työpaikkoja ja niiden tilalle on syntynyt uusia. Turha itkeä, kehitys tuo enemmän mahdollisuuksia.
        (- vihreä siirtymä hävittää työpaikkoja???) => ja myös luo niitä
        - kansalaiset velkaantuu: velkasaldo yli 44 mrd euroa => kyllähän velkaa voi olla, jos se sijoitetaan
        - luottohäiriömerkintöjen määrä kasvaa => talouskasvatusta peruskouluun, etteivät tyhmät turmele omaa talouttaan. Maksuhäiriöiset muutamaksi vuodeksi linnaan, niin eiköhän opi.
        - ulkomaiset sijoitukset heikkoja => Anteeksi mitä?
        - itsenäinen pärjääminen heikenee mm. tuottavan omaisuuden myymisen vuoksi => Anteeksi mitä?
        - tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin => Niin?
        - riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee => Mitähän tämä tarkoittaa ja mistä tieto on peräisin?
        - Suomen hyvinvointia joudutaan rakentamaan velkarahalla => Hyvinvointivaltiota on leikattava
        - ruuan hinta kallistuu => Aivan varmasti, kun halutaan koko ajan jalostetumpaa ruokaa. Käy poimimassa itse sienesi ja marjasi, niin ei inflaatio iske.
        - riippuvuus velkaeuroista on korkealla => Anteeksi mitä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Taas aivan höpöjä banaanilta. Banaani vaatii muilta täsmällisyyttä, mutta ottaa oikeudekseen kirjoittaa itse ylimalkaisesti ja virheellisesti.

        - Suomen sijoitus jossain 20-30 joukossa BKT:n mukaan => väärin, sijoitus on 14
        - valtionvelka 125 miljardia ja kasvaa (huomioi tässä se MIKSI velkasaldo kasvaa!) => velkasaldo kasvaa, koska kaikki puolueet oppositiota myöten tekevät ns. hyvinvointivaltioiden tappiollisia budjetteja
        - pienituloisten määrä kasvaa => mihin tämä perustuu? Vassareiden vale!
        - osa-aikatyöllisten määrä kasvaa => mikä tässä on ongelma? Vassareiden vale?
        - työllisten määrän trendi on alavoittoinen => mistä ajattelit hankkia lisää työllisiä?
        - työttömien määrän trendi on nousujohteinen => mitä ajattelit asialle tehdä?
        - digitalisaatio ja automaatio hävittää työpaikkoja => automaatio on syönyt jo yli 100 vuotta työpaikkoja ja niiden tilalle on syntynyt uusia. Turha itkeä, kehitys tuo enemmän mahdollisuuksia.
        (- vihreä siirtymä hävittää työpaikkoja???) => ja myös luo niitä
        - kansalaiset velkaantuu: velkasaldo yli 44 mrd euroa => kyllähän velkaa voi olla, jos se sijoitetaan
        - luottohäiriömerkintöjen määrä kasvaa => talouskasvatusta peruskouluun, etteivät tyhmät turmele omaa talouttaan. Maksuhäiriöiset muutamaksi vuodeksi linnaan, niin eiköhän opi.
        - ulkomaiset sijoitukset heikkoja => Anteeksi mitä?
        - itsenäinen pärjääminen heikenee mm. tuottavan omaisuuden myymisen vuoksi => Anteeksi mitä?
        - tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin => Niin?
        - riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee => Mitähän tämä tarkoittaa ja mistä tieto on peräisin?
        - Suomen hyvinvointia joudutaan rakentamaan velkarahalla => Hyvinvointivaltiota on leikattava
        - ruuan hinta kallistuu => Aivan varmasti, kun halutaan koko ajan jalostetumpaa ruokaa. Käy poimimassa itse sienesi ja marjasi, niin ei inflaatio iske.
        - riippuvuus velkaeuroista on korkealla => Anteeksi mitä?

        Anteeksi mitä???! :D Onko "perustelusi" mutua, katua vai petua?

        "väärin, sijoitus on 14"

        Miltä vuodelta tuo tulos?

        Aiemmin selaamissani sivustoissa löytyi sijoja 22-30, mutta tein uuden haun ja löysin jopa sijan 19 IMF:n mukaan (2020). World Bankin mukaan 20 (2019).

        "velkasaldo kasvaa, koska kaikki puolueet oppositiota myöten tekevät ns. hyvinvointivaltioiden tappiollisia budjetteja"

        Mutua ja mölinää^ Velka kasvaa jos ei ole itsellä rahaa, mutta on pakko kustantaa jotain. Viennin sakkaus kasvattaa velanottotarvetta, koronapandemia myös, koska eu-jäsenenä Suomi on sitoutunut "talouspakotteeseen", eli eu:n rahoitusbudjettiin. Myös eu-jäsenyys on niin kallis, että sekin lisää velanottotarvetta. Humanitaarinen sitoutuminen lisää velanottotarvetta: pakolaiset 800 miljoonaa - 1 miljardi vuodessa, sekä lähes miljardi euroa kehityskohteisiin. Sosiaalimenot ovat n. 70 miljardia vuodessa.

        Näitä kustannustekijöitä on useita ja niiden yhteissumma on niin valtava, ettei meidän ns. omat rahat riitä siihen = velkaa on otettava = riippuvuus velkaeuroista.

        "- riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee => Mitähän tämä tarkoittaa ja mistä tieto on peräisin?"

        Se tarkoittaa sitä, että kun kotimainen tuotanto hiipuu, joudutaan täyttämään tarpeet tuontitavaralla. Esim. tuontisähkön osuus on kasvanut. Jaksatko etsiä tietoa, mistä tämä johtuu?


        Loput "perusteluistasi" on sellaista, etten jaksa niihin käyttää aikaani.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Elinolosuhteiden heikkeneminen on asia, joka voi saada ihmisen miettimään ja näkemään asioita uudesta näkökulmasta ja miettimään kysymyksiä, mistä näin johtuu jne. Näissä tietyissä olosuhteissa kun teet huomioita politiikasta, huomiosi voi kiinnittyä asioihin, jotka mahdollisesti vastaa miettimiisi kysymyksiisi, tai muuten herättää kiinnostuksesi. Tässä vaiheessa huomio ja kiinnostus voi kohdistua Perussuomalaisiin, joka voi lopulta johtaa puolueen kannattamiseen. Ei tässä ole mitään kummallista. Kummallista sen sijaan on kommenttisi, josta voi päätellä sinun olevan kovia kokenut elämämkoululainen.

        No minä en olekaan tuollainen brändi-, markkinointi- ja myyntijohtaja kuten sinä vaan ihan tavan ihminen. Hyvähän se pörssiyhtiön johtajana on täällä opastaa meitä taviksia, miten pitää elää.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Anteeksi mitä???! :D Onko "perustelusi" mutua, katua vai petua?

        "väärin, sijoitus on 14"

        Miltä vuodelta tuo tulos?

        Aiemmin selaamissani sivustoissa löytyi sijoja 22-30, mutta tein uuden haun ja löysin jopa sijan 19 IMF:n mukaan (2020). World Bankin mukaan 20 (2019).

        "velkasaldo kasvaa, koska kaikki puolueet oppositiota myöten tekevät ns. hyvinvointivaltioiden tappiollisia budjetteja"

        Mutua ja mölinää^ Velka kasvaa jos ei ole itsellä rahaa, mutta on pakko kustantaa jotain. Viennin sakkaus kasvattaa velanottotarvetta, koronapandemia myös, koska eu-jäsenenä Suomi on sitoutunut "talouspakotteeseen", eli eu:n rahoitusbudjettiin. Myös eu-jäsenyys on niin kallis, että sekin lisää velanottotarvetta. Humanitaarinen sitoutuminen lisää velanottotarvetta: pakolaiset 800 miljoonaa - 1 miljardi vuodessa, sekä lähes miljardi euroa kehityskohteisiin. Sosiaalimenot ovat n. 70 miljardia vuodessa.

        Näitä kustannustekijöitä on useita ja niiden yhteissumma on niin valtava, ettei meidän ns. omat rahat riitä siihen = velkaa on otettava = riippuvuus velkaeuroista.

        "- riippuvuus tuonnista kasvaa / vienti heikkenee => Mitähän tämä tarkoittaa ja mistä tieto on peräisin?"

        Se tarkoittaa sitä, että kun kotimainen tuotanto hiipuu, joudutaan täyttämään tarpeet tuontitavaralla. Esim. tuontisähkön osuus on kasvanut. Jaksatko etsiä tietoa, mistä tämä johtuu?


        Loput "perusteluistasi" on sellaista, etten jaksa niihin käyttää aikaani.

        "Mutua ja mölinää^ Velka kasvaa jos ei ole itsellä rahaa, mutta on pakko kustantaa jotain. Viennin sakkaus kasvattaa velanottotarvetta, koronapandemia myös, koska eu-jäsenenä Suomi on sitoutunut "talouspakotteeseen", eli eu:n rahoitusbudjettiin. Myös eu-jäsenyys on niin kallis, että sekin lisää velanottotarvetta. Humanitaarinen sitoutuminen lisää velanottotarvetta: pakolaiset 800 miljoonaa - 1 miljardi vuodessa, sekä lähes miljardi euroa kehityskohteisiin. Sosiaalimenot ovat n. 70 miljardia vuodessa."

        Luulisi johtajatason henkilön vähän paremmin ymmärtävän talouden prosessit. Velka kasvaa, jos itsellä ei ole rahaa. Mutta miksi on pakko kustantaa jotain? Nehän on valintoja. Miksei leikata reilusti julkisia menoja? Siksi kun kaikki puolueet ovat sosialistisia.

        Loppu tekstistäsi onkin sitten normaalia persuroskaa, jolla ei ole mitään reaalipohjaa, enkä viitsi edes siitä keskustella.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        BKT mittaa hyvinvointia yhtä hyvin kuin vaaka pituutta. Sitä on näillä palstoilla usein käytetty hyvinvoinnin mittarina, vaikka se ei huomioi kaikkia asioita, jotka on osa hyvinvointia... terveydenhuolto, viranomaiset, koulut, oikeuslaitos jne... Esim. julkisen sektorin kohdalla BKT:lla on taipumus antaa virheellinen kuva ihmisten vauraudesta, eikä mittaa myöskään hyvin talouden kehitystä.

        Suomi ei ole selvinnyt vähiten kolhuja saaneena valtiona. Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä. Rahalliset tappiot on valtavat, jonka vuoksi on myös valtava velanottotarve, jolla on taas haitallisia vaikutuksia yhteiskuntaan sekä jäsenyyden että talouden suhteen. Suomalaista hyvinvointia rakennetaan velkarahalla, koska itsenäisestä pärjäämisestä on kadonnut suuri siivu integraatiossa. Suomella meni huonosti jo ennen epidemiaa ja nyt epidemia vain pahensi entisestään huonoa tilannetta; saldot on pakkasen puolella, tuottavaa omaisuutta on myyty, verotulot pienentyneet, tuottoja valuu ulkomaisiin taskuihin jne... Ja nyt kun tarvitaan elvytystä, niin olemme silti nettomaksaja, koska "Suomi on niin vauras maa". Mutta annapa olla, kun puhutaan työttömistä, vähävaraisista jne., joiden elinolosuhteita pitäisi parantaa, niin ei löydyy rahaa koska "Suomi on niin köyhä maa".

        Marinin hallitus nauttii "korkeaa luottamusta", koska ihmisiin vaikuttaa kivat tarinat, hype yms., sekä hyveillä poseeraaminen. Myös epidemialla oli vaikutusta kannatukseen. Kuten demarit itsekin sanoo, vähintään X prosenttia ihmisistä "näyttää kokevan", "uskoo", hallituksen toimineen hyvin. Näin toimii mielikuvia rakentava brändäys. Aivan sama ilmiö on markkinoilla, joissa esim. kahdesta identtisestä tuotteesta toinen koetaan/uskotaan markkinoiden parhaaksi ja toinen vaikka "halvaksi kopioksi". Vastaus löytyy mainonnasta ja markkinoinnista. Henkilöbrändäys, puoluemainonta, populismi jne. eivät ole poikkeuksia, kun puhutaan mielipidevaikuttamisesta. Lisänsä tähän tuo pelottelu äärioikeistoterrorismista, sekä Perussuomalaisten liittäminen siihen = lain vastaista toimintaa, mutta valtarintama ei itseään valvo, eikä rankaise.

        Suomi voi hyvin, Suomi voi huonosti... riippuen asiayhteydestä. Alamäki alkoi 1995. Kohta ollaan Euroopan Suurvallan provinssi, ja kaikista tulee eeuulaisia. Mutta ei se mitään koska liikkumisvapaus ja tullivapaus, sekä köyhän miehen nato-ratkaisu!

        Olet aivan taatusti kauppakorkeassa ollessasi lukenut sivuaineena kansantaloutta ja ihmettelen, miten et tiedä bkt:stä tuon enempää. Miten olet päässyt tentin läpi?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Niin, konkurssien määrä väheni tietyllä ajanjaksolla. Mitä siitä? Kun luet tilastoja, niin yritä nyt ihmeessä suhteuttaa sitä siihen mihin olet antamassa vastaustasi.

        "Epidemian aikana on tehty suuret määrät konkursseja, ja on irtisanottu ja lomautettu henkilöstöä."

        Tämä perustuu siihen mitä olen lukenut uutisista. Oletko sitä mieltä, että valtamedia valehtelee?

        Missä kohdassa kommenttiani loppui luetun ymmärtäminen?

        Kai tuollaisessa asemassa oleva johtaja on paremmin informoitu, eikä perusta tietojaan ainoastaan lehtiuutisiin. Hieman alkaa pelottamaan tuo brändi- ja markkinointiosaamisesi, jos satun olemaan osakkeenomistajana firmassa, jossa olet brändi-, markkinointi- ja myyntijohtajana. Mitä tutkimuslaitoksia käytät työssäsi esimerkiksi kuluttajatutkimuksissa?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Luit ihan oikein. Ihme kyllä. Suomessa on ollut huono talous, työllisyys yms. tilanne jo ennen epidemiaa, joka johtuu mm. integraatiosta ja kv-bisneksen vahvistumisesta (yritysten, luonnonvarojen jne kaupustelu, vihreän siirtymän seuraukset, Neste). Epidemia pahensi taloustilannetta. Jos tilanne olisi kuten uskottelet, niin mihin silloin tarvitaan koronaelvytystä?

        Ei tämän pitäisi vaikealukuista olla...

        "Konkurssien määrä kasvussa, muttei poikkeuksellisen paljon"

        http://www.stat.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/talouden-tilannekuva#tyollisyys

        Edelleen ihmetyttää, miten kauppakorkean kansantaloustieteen kurssit läpäissyt kaveri kirjoittaa tuollaista huuhaata ja täysin epätieteellisin termein. Oletko maksanut jollekin, joka on suorittanut tentit puolestasi?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Elinolosuhteiden heikkeneminen on asia, joka voi saada ihmisen miettimään ja näkemään asioita uudesta näkökulmasta ja miettimään kysymyksiä, mistä näin johtuu jne. Näissä tietyissä olosuhteissa kun teet huomioita politiikasta, huomiosi voi kiinnittyä asioihin, jotka mahdollisesti vastaa miettimiisi kysymyksiisi, tai muuten herättää kiinnostuksesi. Tässä vaiheessa huomio ja kiinnostus voi kohdistua Perussuomalaisiin, joka voi lopulta johtaa puolueen kannattamiseen. Ei tässä ole mitään kummallista. Kummallista sen sijaan on kommenttisi, josta voi päätellä sinun olevan kovia kokenut elämämkoululainen.

        Helppohan se on tuollaisen korkeakoulun suorittaneen johtajan haukkua täällä elämänkoululaiseksi. On meillä normikansalaisillakin arvomme, vaikka se saattaa siellä shamppanjalasit kädessä unohtua.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Elinolosuhteiden heikkeneminen on asia, joka voi saada ihmisen miettimään ja näkemään asioita uudesta näkökulmasta ja miettimään kysymyksiä, mistä näin johtuu jne. Näissä tietyissä olosuhteissa kun teet huomioita politiikasta, huomiosi voi kiinnittyä asioihin, jotka mahdollisesti vastaa miettimiisi kysymyksiisi, tai muuten herättää kiinnostuksesi. Tässä vaiheessa huomio ja kiinnostus voi kohdistua Perussuomalaisiin, joka voi lopulta johtaa puolueen kannattamiseen. Ei tässä ole mitään kummallista. Kummallista sen sijaan on kommenttisi, josta voi päätellä sinun olevan kovia kokenut elämämkoululainen.

        Meni kyllä arvaus koulutuksestani ja elämänkulustani aika pahasti vikaan. En suosittele analyytikon tehtävää banaanille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Mutua ja mölinää^ Velka kasvaa jos ei ole itsellä rahaa, mutta on pakko kustantaa jotain. Viennin sakkaus kasvattaa velanottotarvetta, koronapandemia myös, koska eu-jäsenenä Suomi on sitoutunut "talouspakotteeseen", eli eu:n rahoitusbudjettiin. Myös eu-jäsenyys on niin kallis, että sekin lisää velanottotarvetta. Humanitaarinen sitoutuminen lisää velanottotarvetta: pakolaiset 800 miljoonaa - 1 miljardi vuodessa, sekä lähes miljardi euroa kehityskohteisiin. Sosiaalimenot ovat n. 70 miljardia vuodessa."

        Luulisi johtajatason henkilön vähän paremmin ymmärtävän talouden prosessit. Velka kasvaa, jos itsellä ei ole rahaa. Mutta miksi on pakko kustantaa jotain? Nehän on valintoja. Miksei leikata reilusti julkisia menoja? Siksi kun kaikki puolueet ovat sosialistisia.

        Loppu tekstistäsi onkin sitten normaalia persuroskaa, jolla ei ole mitään reaalipohjaa, enkä viitsi edes siitä keskustella.

        Vai että loppu on "persuroskaa". Sun oli sitten ihan pakko kostaa niin kuin pahanilkinen kakara.... xD On se rankkaa sinulle tämä S24-vääntö.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet aivan taatusti kauppakorkeassa ollessasi lukenut sivuaineena kansantaloutta ja ihmettelen, miten et tiedä bkt:stä tuon enempää. Miten olet päässyt tentin läpi?

        ööö häh? Onk jossain korkealla joku kauppa? Mitä sää oikeen hössötät?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Meni kyllä arvaus koulutuksestani ja elämänkulustani aika pahasti vikaan. En suosittele analyytikon tehtävää banaanille.

        Miten se on mahdollista, että olet koulutettu ja menestynyt, mutta kommenttisi sisältö ja luonne kertoo ala-arvoisesta ja heikkoälyisestä persoonasta? Iha vaa tahallas ja ku ethä sä missää suamikaxnepassa ala näkee vaivaa... öyh

        KeKxD


    • Anonyymi

      Britanniassa rokotettu pian 70% ja Usassa yli 50
      Vetehtivä Marin nostaa avustajinaeen palkka ja levittääsontaa

      • Anonyymi

        Valita aluehallintoviranomaisille. Jokainen sairaanhoitopiiri tekee itse omat rokotusaikataulunsa, koska ne eivät ole identtisiä keskenään ja henkilökuntaa on vaihtelevalla menestyksellä. Siellä, missä on rokotustaitoista henkilökuntaa, siellä on myös paras rokotustahti. Ei siinä auta, vetelehtiikö vai huhkiiko pääministeri pää märkänä. Vai odotatko sinä pääministeriltä henkilökohtaista palvelua, että hän rokottaisi sinut?


    • Anonyymi

      Hoh hoijaa! Taas yksi aloitus joka on siten laadittu että saataisiin hallitus nolatuksi.
      Eikö tämä banaani-,tyyppi jo voisi laskeutua puusta alkaisi elämään meidän muiden joukossa.
      On todella hyvä, että meillä on hyvä ja aikaansaapa hallitus. Monta konkurssia on saatu estettyä rohkealla talouspolitiikalla. Yritykset uskovat jälleen onnettoman edellellisen hallituksen jälkeen josta muistona vain taksiuudistus. Se ei ollut mitenkään mairitteleva saavutus.

      • Oletko lukenut ollenkaan uutisia konkurssien, lomautusten ja irtisanomisten määristä, menetytyistä kymmenistä ja sadoista miljoonista euroista, velanottotarpeen kasvusta, sekä muista aiheeseen liittyvistä ongelmista? Sinulle on nähtävästi täysin mahdoton ajatus hyväksyä, että hallitus ei ole kyennyt tekemään työtään ammattitaitoisesti. Olkiukkoja sulla kyllä riittää. Mitäpä jos keskittyisitkin pelleilyn sijaan ihan realistiseen ajatteluun, ilman minkään värisiä fanilaseja. Löytäisit itsesi aika nopeasti meidän muiden joukosta. Ellet nyt väkisin halua olla ylläpitämässä epärealistista mölinä- ja trollauskulttuuria.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Oletko lukenut ollenkaan uutisia konkurssien, lomautusten ja irtisanomisten määristä, menetytyistä kymmenistä ja sadoista miljoonista euroista, velanottotarpeen kasvusta, sekä muista aiheeseen liittyvistä ongelmista? Sinulle on nähtävästi täysin mahdoton ajatus hyväksyä, että hallitus ei ole kyennyt tekemään työtään ammattitaitoisesti. Olkiukkoja sulla kyllä riittää. Mitäpä jos keskittyisitkin pelleilyn sijaan ihan realistiseen ajatteluun, ilman minkään värisiä fanilaseja. Löytäisit itsesi aika nopeasti meidän muiden joukosta. Ellet nyt väkisin halua olla ylläpitämässä epärealistista mölinä- ja trollauskulttuuria.

        Tua noin, ainaskin elinkeinoelämä on melkoisesti kehunut saavutuksia. Nyt ku ei eletä normaaleja aikoja.
        Persut ei kyllä pärjänneet tässä tilanteessa. Varmaan pualue ois hajonnu kahtia kuten 2017.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tua noin, ainaskin elinkeinoelämä on melkoisesti kehunut saavutuksia. Nyt ku ei eletä normaaleja aikoja.
        Persut ei kyllä pärjänneet tässä tilanteessa. Varmaan pualue ois hajonnu kahtia kuten 2017.

        Mitä saavutuksia?

        Missä persut ei ole pärjänneet? Miten niin hajonnu kahtia?

        Perusteluita ja täsmennyksiä, kiitos.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Mitä saavutuksia?

        Missä persut ei ole pärjänneet? Miten niin hajonnu kahtia?

        Perusteluita ja täsmennyksiä, kiitos.

        Banaani on oikeassa, persut ei ole jakaantunut kahteen vaan kolmeen eri puolueeseen/ryhmään. Ja missään näistä ryhmistä ei äly loista.

        Persut on entisiä demareita, joten ei ihme, että Marin ja Halla-aho ovat selvästi eniten henkilöbrändiä rakentavia puheenjohtajia. Nykyisiin ja entisiin demareihin tällainen henkilöpalvonta vielä puree, mutta muissa puolueissa, erityisesti oikeistossa, on älykkäämpiä ja medialukutaitoisempia kannattajia, jotka eivät fanaattisesti kannata mitään vaan ajattelevat maltillisesti itse.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Banaani on oikeassa, persut ei ole jakaantunut kahteen vaan kolmeen eri puolueeseen/ryhmään. Ja missään näistä ryhmistä ei äly loista.

        Persut on entisiä demareita, joten ei ihme, että Marin ja Halla-aho ovat selvästi eniten henkilöbrändiä rakentavia puheenjohtajia. Nykyisiin ja entisiin demareihin tällainen henkilöpalvonta vielä puree, mutta muissa puolueissa, erityisesti oikeistossa, on älykkäämpiä ja medialukutaitoisempia kannattajia, jotka eivät fanaattisesti kannata mitään vaan ajattelevat maltillisesti itse.

        Nyt se korkki kiinni, ruudinkeksijä :D


      • Anonyymi

        Sama juttu täälläkin. Mitä sananvapauden rajoittamista täällä tehdään, kun ei saa banaanin maanis-depressiosta puhua?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sama juttu täälläkin. Mitä sananvapauden rajoittamista täällä tehdään, kun ei saa banaanin maanis-depressiosta puhua?

        Päätit sitten vastata omaan kommenttiisi :D Kirjoitteletko oikeasti tahallasi sääntöjenvastaisia kommentteja, että voit sitten poistamisesta syyttää minua? Toivon kyllä että mulla olisi moden mahdollisuudet poistaa kommenttejasi. Poistaisin myös sinut täältä häiriköimästä.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Oletko lukenut ollenkaan uutisia konkurssien, lomautusten ja irtisanomisten määristä, menetytyistä kymmenistä ja sadoista miljoonista euroista, velanottotarpeen kasvusta, sekä muista aiheeseen liittyvistä ongelmista? Sinulle on nähtävästi täysin mahdoton ajatus hyväksyä, että hallitus ei ole kyennyt tekemään työtään ammattitaitoisesti. Olkiukkoja sulla kyllä riittää. Mitäpä jos keskittyisitkin pelleilyn sijaan ihan realistiseen ajatteluun, ilman minkään värisiä fanilaseja. Löytäisit itsesi aika nopeasti meidän muiden joukosta. Ellet nyt väkisin halua olla ylläpitämässä epärealistista mölinä- ja trollauskulttuuria.

        Oletko idiootti itse ollenkaan huomannut, että täällä niinkuin kaikkialla muuallakin maailmassa on ollut koronapandemia? Mitähän hevosmiesten tietotoimiston uutisia sitä on taas "luettu"? Kaikki tietävät, että palvelualoilla on ollut lomautuksia ja jonkin verran irtisanomisia, mutta puheet laajoista konkursseista ovat yksinkertaisesti täyttä disinformaation jakamista. Mikä laittaa kertomaan valheita?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletko idiootti itse ollenkaan huomannut, että täällä niinkuin kaikkialla muuallakin maailmassa on ollut koronapandemia? Mitähän hevosmiesten tietotoimiston uutisia sitä on taas "luettu"? Kaikki tietävät, että palvelualoilla on ollut lomautuksia ja jonkin verran irtisanomisia, mutta puheet laajoista konkursseista ovat yksinkertaisesti täyttä disinformaation jakamista. Mikä laittaa kertomaan valheita?

        Jos et kuitenkaan viitsisi raiskata kirjoituksiani, natsipelle. Et oikeasti voi olla niin tyhmä, että otat muutamia sanoja keskeltä lausetta tai kappaletta ja sitten alat hampaat irvessä vääntämään ihan omaa versiotasi. Yritä nyt aikuistua. Ja se korkki kiinni.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Jos et kuitenkaan viitsisi raiskata kirjoituksiani, natsipelle. Et oikeasti voi olla niin tyhmä, että otat muutamia sanoja keskeltä lausetta tai kappaletta ja sitten alat hampaat irvessä vääntämään ihan omaa versiotasi. Yritä nyt aikuistua. Ja se korkki kiinni.

        Ei tarvitse hermostua jos ihmiset eivät usko sinun valehtelua.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Jos et kuitenkaan viitsisi raiskata kirjoituksiani, natsipelle. Et oikeasti voi olla niin tyhmä, että otat muutamia sanoja keskeltä lausetta tai kappaletta ja sitten alat hampaat irvessä vääntämään ihan omaa versiotasi. Yritä nyt aikuistua. Ja se korkki kiinni.

        Niinpä niin. Mahtoi osua suoraan herkkään kohtaan, kun kerran natsiksikin aloit minua nimitellä? Lienee tuo natsismi todellisuudessa likempänä omaa aatemaailmaasi. Vai aikuistua? Jäit itse housut nilkoissa seisomaan, kun et minkäänlaista todistusta saanut esitettyä väitteidesi tueksi. Noloa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin. Mahtoi osua suoraan herkkään kohtaan, kun kerran natsiksikin aloit minua nimitellä? Lienee tuo natsismi todellisuudessa likempänä omaa aatemaailmaasi. Vai aikuistua? Jäit itse housut nilkoissa seisomaan, kun et minkäänlaista todistusta saanut esitettyä väitteidesi tueksi. Noloa.

        Mikä osui, ja miten niin herkkään kohtaan?

        Miksi natsismi olisi lienee likempänä omaa aatemaailmani?

        Missä asiassa tuli kysymykseen todistus väitteiden tueksi?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Päätit sitten vastata omaan kommenttiisi :D Kirjoitteletko oikeasti tahallasi sääntöjenvastaisia kommentteja, että voit sitten poistamisesta syyttää minua? Toivon kyllä että mulla olisi moden mahdollisuudet poistaa kommenttejasi. Poistaisin myös sinut täältä häiriköimästä.

        Muutama päivä sitten itkit sananvapauden perään ja nyt olet poistamassa minua elävien kirjoilta, kun kirjoitan totuuksia. Onko tämä tyhmyyttä vai persun kaksoisstandardia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muutama päivä sitten itkit sananvapauden perään ja nyt olet poistamassa minua elävien kirjoilta, kun kirjoitan totuuksia. Onko tämä tyhmyyttä vai persun kaksoisstandardia?

        Nähdäänkö huomenna kommentteja, kuinka persu on uhannut t.ap.paa sinut? Vai jopa tänään jo?

        PS: Sinua odottaa monta säkkiä jauhoja. Monta säkkiä onkin jo ehtinytkin mennä sinua jauhotellessa :D

        EZ


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Jos et kuitenkaan viitsisi raiskata kirjoituksiani, natsipelle. Et oikeasti voi olla niin tyhmä, että otat muutamia sanoja keskeltä lausetta tai kappaletta ja sitten alat hampaat irvessä vääntämään ihan omaa versiotasi. Yritä nyt aikuistua. Ja se korkki kiinni.

        Sulla taitaa itsellä olla ryyppykin päällä, kun puhut kaikille korkin kiinni laittamisesta. Mitäs jos laittaisit itse sen korkin kiinni, niin ajatuksesi saattaisivat parin päivän päästä alkaa selkeytyä tuon ryyppyputkesi jälkeen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sulla taitaa itsellä olla ryyppykin päällä, kun puhut kaikille korkin kiinni laittamisesta. Mitäs jos laittaisit itse sen korkin kiinni, niin ajatuksesi saattaisivat parin päivän päästä alkaa selkeytyä tuon ryyppyputkesi jälkeen.

        Oikeesti? Mist tiiät? Milloin suljit korkin ja huomasit sen?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Nähdäänkö huomenna kommentteja, kuinka persu on uhannut t.ap.paa sinut? Vai jopa tänään jo?

        PS: Sinua odottaa monta säkkiä jauhoja. Monta säkkiä onkin jo ehtinytkin mennä sinua jauhotellessa :D

        EZ

        Ei maksa vaivaa kirjoitella kommentteja persuista. Persut on vaarattomia. Voit ihan rauhassa kuvitella jauhottavasi minut.

        Lisäksi saat vapaasti pyöriskellä itseksesi niiden jauhosäkkien seassa. Sehän on sinulle muutenkin tuttua, olisit vähän niinkuin pehmustetussa huoneessa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei maksa vaivaa kirjoitella kommentteja persuista. Persut on vaarattomia. Voit ihan rauhassa kuvitella jauhottavasi minut.

        Lisäksi saat vapaasti pyöriskellä itseksesi niiden jauhosäkkien seassa. Sehän on sinulle muutenkin tuttua, olisit vähän niinkuin pehmustetussa huoneessa.

        Miten voi pyöriä jonkun kuvainnollisen asian seassa? Ja mistä tiedät, että jauhosäkkien seassa pyöriminen on vähän niin kuin olisi pehmustetussa huoneessa? Kokemuksen kärsineellä rintaäänellä meuhkaat?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Mitä saavutuksia?

        Missä persut ei ole pärjänneet? Miten niin hajonnu kahtia?

        Perusteluita ja täsmennyksiä, kiitos.

        Katos, joka kerta, siis kasks kertaa, kun SMP-persut on päässy hallitukseen, se on jakautunut kahtia, ja jos nyt sellainen ihme tapahtuisi, että joku muu puolue lähtisi persujen kelkkaan, persut jakautuis taas kerran kahtia.

        Pupujussi ei edes halua hallitusvastuuseen.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten voi pyöriä jonkun kuvainnollisen asian seassa? Ja mistä tiedät, että jauhosäkkien seassa pyöriminen on vähän niin kuin olisi pehmustetussa huoneessa? Kokemuksen kärsineellä rintaäänellä meuhkaat?

        Etkös sä elä koko ajan puoliksi kuvainnollisessa/epätodellisessa maailmassa, joten ei tuo siirtymä jauhosäkkien sekaan pyörimään mitenkään vaikeaa luulisi olevan.

        Sen verran minullakin on mielikuvitusta ja päättelytaitoa ilman kokeellista testiä, että ymmärrän jauhosäkkien olevan pehmeitä ja pehmustetun huoneen nimikin kertoo sen olevan pehmustettu. Vai haluatko vielä tarkemman kausaalisuuden todentamisen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkös sä elä koko ajan puoliksi kuvainnollisessa/epätodellisessa maailmassa, joten ei tuo siirtymä jauhosäkkien sekaan pyörimään mitenkään vaikeaa luulisi olevan.

        Sen verran minullakin on mielikuvitusta ja päättelytaitoa ilman kokeellista testiä, että ymmärrän jauhosäkkien olevan pehmeitä ja pehmustetun huoneen nimikin kertoo sen olevan pehmustettu. Vai haluatko vielä tarkemman kausaalisuuden todentamisen?

        Jouduit sitten tehdä tarkan selittely- tilanneanalyysin :D Uskotko myös, että kun tunget älämölösi sekaan yhden tieteellisen termin, niin se saa kuulostamaan älämölön älykkäältä?

        Ei verbaalinen presentaatio mielentilastani nyt
        https://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/startrek-picard-facepalm.jpg


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Jouduit sitten tehdä tarkan selittely- tilanneanalyysin :D Uskotko myös, että kun tunget älämölösi sekaan yhden tieteellisen termin, niin se saa kuulostamaan älämölön älykkäältä?

        Ei verbaalinen presentaatio mielentilastani nyt
        https://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/startrek-picard-facepalm.jpg

        Toisin sanoen et edelleenkään ymmärtänyt. Voi voi, nyt ei äiti tykkää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Toisin sanoen et edelleenkään ymmärtänyt. Voi voi, nyt ei äiti tykkää.

        Sun pitää kehittää itseäsi, jotta olisit ymmärrettävä. Antipersujen mölinäkulttuurin ominaisuuksia on todellakin se, että ei siitä ota selvää itse pirukaan.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Mikä osui, ja miten niin herkkään kohtaan?

        Miksi natsismi olisi lienee likempänä omaa aatemaailmani?

        Missä asiassa tuli kysymykseen todistus väitteiden tueksi?

        Kiemurtelua. Tyhmillä kysymyksilläkö ajattelit itsesi pelastaa uppoamiselta?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Sun pitää kehittää itseäsi, jotta olisit ymmärrettävä. Antipersujen mölinäkulttuurin ominaisuuksia on todellakin se, että ei siitä ota selvää itse pirukaan.

        Jösses, nämä tämän palstan keskustelut on tuleville kansankulttuurin kerääjille aarreaittoja. Ei kai näin tyhmiä ja älyvapaita keskusteluita kukaan käy tosissaan, paitsi tuo banaani, joka edustaa puhtaimmillaan kouluttamatonta ja mistään tietämätöntä SMP/PS-kannattajaa. Todellinen arkkityyppi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jösses, nämä tämän palstan keskustelut on tuleville kansankulttuurin kerääjille aarreaittoja. Ei kai näin tyhmiä ja älyvapaita keskusteluita kukaan käy tosissaan, paitsi tuo banaani, joka edustaa puhtaimmillaan kouluttamatonta ja mistään tietämätöntä SMP/PS-kannattajaa. Todellinen arkkityyppi.

        ööö öyh? SNAP!


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        ööö öyh? SNAP!

        Juuri tätä tarkoitin. Voit öyhötellä jatkossa minun puolestani rauhassa, itse en tuhlaa ööö öyh -tason juttuihin aikaani.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Jouduit sitten tehdä tarkan selittely- tilanneanalyysin :D Uskotko myös, että kun tunget älämölösi sekaan yhden tieteellisen termin, niin se saa kuulostamaan älämölön älykkäältä?

        Ei verbaalinen presentaatio mielentilastani nyt
        https://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/startrek-picard-facepalm.jpg

        Ajattelin, että voisit ymmärtää asian paremmin, mutta taisin olla liian toiveikas. Ei kai tuossa mitään tieteellistä ollut, normipäättelyä. Tällä palstalla ei varmaan kannata alkaa mitään tieteellistä selittää, kun porukka ei tunnu ymmärtävän alakoulutasoistakaan tekstiä.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Oletko lukenut ollenkaan uutisia konkurssien, lomautusten ja irtisanomisten määristä, menetytyistä kymmenistä ja sadoista miljoonista euroista, velanottotarpeen kasvusta, sekä muista aiheeseen liittyvistä ongelmista? Sinulle on nähtävästi täysin mahdoton ajatus hyväksyä, että hallitus ei ole kyennyt tekemään työtään ammattitaitoisesti. Olkiukkoja sulla kyllä riittää. Mitäpä jos keskittyisitkin pelleilyn sijaan ihan realistiseen ajatteluun, ilman minkään värisiä fanilaseja. Löytäisit itsesi aika nopeasti meidän muiden joukosta. Ellet nyt väkisin halua olla ylläpitämässä epärealistista mölinä- ja trollauskulttuuria.

        Lue tämä ja ymmärrä:
        Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn: Ilman voimakasta elvytystä Suomessa "olisi suur­työttömyys ja konkurssiaalto"
        https://www.hs.fi/talous/art-2000007885153.html?share=93b8a6c03160a2ab281fb304b09382de


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lue tämä ja ymmärrä:
        Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn: Ilman voimakasta elvytystä Suomessa "olisi suur­työttömyys ja konkurssiaalto"
        https://www.hs.fi/talous/art-2000007885153.html?share=93b8a6c03160a2ab281fb304b09382de

        Monella tavalla voidaan kaunistella asioita, ja se on sitä häikäilemättömyyttä, minkä vuoksia luottamus politiikkaan kärsii. Kataisen, Stubbin ja Sipilän hallitusten myötä keksittiin tapoja kaunistella asioita. Kun esitetään jotain tiettyä kategoriaa, sen perusteella voidaan saada nätiltä näyttävä tilanne. Kun taas sivuutetaan kaunistelut, saadaan realistinen tilanne. Realistinen tilanne on taas se, millä on riskit heijastua tyytymättömyytenä, vastustamisena, puoluekannatuksen vaihtumisena, jopa vihana jne. Me elämme vielä demokratiassa ja se on pahimmillaan uhkatekijä mm. talouspoliittisesta ja geopoliittisesta näkökulmasta. Kansa nimittäin äänestää paljolti myös tunteella, eikä huomioi välttämättä seurauksia. Jos esim. eu-mielinen rintama häviää vaalit, ja valtaan tulee eu-kriittinen rintama, siinä on riskinsä. Ts. on tehty laskelmoidusti demokratiaa heikentäviä päätöksiä, kuten esim. eu-jäsenyydestä äänestämisen evääminen. Eu:sta on "pakollista" luoda nättiä kuvaa, ja koska Suomen taloustilanne on saumattomassa suhteessa tähän, sen on näytettävä hyvältä, jotta eu-jäsenyys näyttää hyvältä. Vasta sitten voidaan huokaista, kun loputkin itsenäisestä oikeudesta päättää omista asioista on siirretty eu:lle.


        Työllisyys/työttömyystilanteen realistisempi kuva:

        1. työttömät työnhakijat
        2. työttömät työharjoittelussa
        3. työttömät koulutuksissa
        4. työttömät karenssilla
        5. osa-aikatyölliset
        6. lomautetut

        Tästä alat vain hakukoneita hyväksi käyttäen rakentamaan omilla aivoillasi meidän todellista tilannetta.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Monella tavalla voidaan kaunistella asioita, ja se on sitä häikäilemättömyyttä, minkä vuoksia luottamus politiikkaan kärsii. Kataisen, Stubbin ja Sipilän hallitusten myötä keksittiin tapoja kaunistella asioita. Kun esitetään jotain tiettyä kategoriaa, sen perusteella voidaan saada nätiltä näyttävä tilanne. Kun taas sivuutetaan kaunistelut, saadaan realistinen tilanne. Realistinen tilanne on taas se, millä on riskit heijastua tyytymättömyytenä, vastustamisena, puoluekannatuksen vaihtumisena, jopa vihana jne. Me elämme vielä demokratiassa ja se on pahimmillaan uhkatekijä mm. talouspoliittisesta ja geopoliittisesta näkökulmasta. Kansa nimittäin äänestää paljolti myös tunteella, eikä huomioi välttämättä seurauksia. Jos esim. eu-mielinen rintama häviää vaalit, ja valtaan tulee eu-kriittinen rintama, siinä on riskinsä. Ts. on tehty laskelmoidusti demokratiaa heikentäviä päätöksiä, kuten esim. eu-jäsenyydestä äänestämisen evääminen. Eu:sta on "pakollista" luoda nättiä kuvaa, ja koska Suomen taloustilanne on saumattomassa suhteessa tähän, sen on näytettävä hyvältä, jotta eu-jäsenyys näyttää hyvältä. Vasta sitten voidaan huokaista, kun loputkin itsenäisestä oikeudesta päättää omista asioista on siirretty eu:lle.


        Työllisyys/työttömyystilanteen realistisempi kuva:

        1. työttömät työnhakijat
        2. työttömät työharjoittelussa
        3. työttömät koulutuksissa
        4. työttömät karenssilla
        5. osa-aikatyölliset
        6. lomautetut

        Tästä alat vain hakukoneita hyväksi käyttäen rakentamaan omilla aivoillasi meidän todellista tilannetta.

        Kyllähän sinun täytyy brändi-, markkinointi- ja myyntijohtajana ymmärtää, että markkinoinnilla pyritään luomaan mielikuvia. Ei uskoisi, että vastaat oikeasti jossain isommassa firmassa markkinoinnista ja myynnistä. Välillä tuntuu, että näet asiat ihan ruohonjuuritason haalarimiehen näkökulmasta, etkä ollenkaan näe isoja linjoja.


    • Anonyymi

      Jos tätä koronan hoitoa katsotaan nyt ihan aikuisten oikeesti objektiivisesti niin hallitushan on lähinnä möhlinyt tämän koronan hoidon, mm:

      - Maskisekoilut JOKA jatkuu edelleen!!!
      - Tiedottamisen epäselvyys ja poukkoilu.
      - Rajavalvontaan liittyvä saamattomuus PITKÄN AIKAA!
      - Koordinointi/Asiantuntijaelimen perustamatta jättäminen (Nyrkki).
      - Ja viimeisimpänä tämä KOKO kansaa koskeva liikkumisrajoitusyritys!
      - Jne.

      En väitä että nämä nyt mitään dramaattisia asioita olisi mutta ovat kuitenkin tuoneet lisähaasteita/ongelmia.

      En myöskään väitä että joku toisenlainen hallitus olisi selvinnyt paremmin, sitähän on mahdotonta sanoa kun ei ole vertailukohtaa.

      • Anonyymi

        Maskisekoilua ei ole kuin ääripöhköjen omissa riveissä. Aivo-Turtiainen on siitä malliesimerkki. Miten tiedottamisessa on ollut ongelmaa, kun lähes joka päivä niin hallitus, STM kuin THL:kin on ollut niistä telkkarissa tiedottamassa? Ai niin joo, pölhöillä olikin se angsti YLE:ä kohtaan. Rajavalvonta pelaa kuten laki sen määrittelee. Nyrkin perustamisessa ei olisi ollut mitään järkeä, koska se olisi ollut vain ylimääräinen taho hallituksen rinnalla eikä sille olisi voitu kuitenkaan antaa minkäänlaisia päätösoikeuksia hallintolainsäädäntöön nojaten. Liikkumisrajoitus olisi ollut hyvä täsmäkeino niitä kohtaan, joilla äly ei pelaa olla noudattamatta kokoontumisrajoituksia. Siinä hallitus ei löytänyt riittäviä perusteita, mikä on tietysti demokratian nimissä aiheellinen päätös perustuslakivaliokunnalta.


    • Anonyymi
      • Eikös vihervasemmistokannattajat aina täällä parveile? Jos kirjoitan ko. kommentin toisaalle, niin eihän sitä silloin nähdä.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Eikös vihervasemmistokannattajat aina täällä parveile? Jos kirjoitan ko. kommentin toisaalle, niin eihän sitä silloin nähdä.

        Kiva, että sulla on noin mukavaa näin pienistä asioista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiva, että sulla on noin mukavaa näin pienistä asioista.

        Miten kommenttisi liittyy aiheeseen?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten kommenttisi liittyy aiheeseen?

        On niin kiva nähdä yksinkertaisen ihmisen hymisevän onnesta kuten sinä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On niin kiva nähdä yksinkertaisen ihmisen hymisevän onnesta kuten sinä.

        Miksi nautit harhoista, joista sinulla on aina mahdollisuus päästä irti?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miksi nautit harhoista, joista sinulla on aina mahdollisuus päästä irti?

        Vau, kuinka terävästi kirjoitettu. Kyllä äitisi on ylpeä, kun olet saanut ammatin tästä s24-kirjoittelusta ja osaat noin mainiosti jauhottaa minutkin. Kyllä olet hyvä äidin poika. Isästäsihän sulla ei persutyyliin olekaan tietoa.

        Hups, tuliko SNAP, kun kerroin totuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vau, kuinka terävästi kirjoitettu. Kyllä äitisi on ylpeä, kun olet saanut ammatin tästä s24-kirjoittelusta ja osaat noin mainiosti jauhottaa minutkin. Kyllä olet hyvä äidin poika. Isästäsihän sulla ei persutyyliin olekaan tietoa.

        Hups, tuliko SNAP, kun kerroin totuuden.

        Taitaa tulla SNAP. Banaani ei kestä totuutta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vau, kuinka terävästi kirjoitettu. Kyllä äitisi on ylpeä, kun olet saanut ammatin tästä s24-kirjoittelusta ja osaat noin mainiosti jauhottaa minutkin. Kyllä olet hyvä äidin poika. Isästäsihän sulla ei persutyyliin olekaan tietoa.

        Hups, tuliko SNAP, kun kerroin totuuden.

        hihi^^


      • Miksi esität tietämätöntä, vaikka tiedät kommenttiesi olevan palstalle sopimatonta kuraa? Opettele sivistyneitä elämäntapoja, mene töihin, harrasta jne., niin huomaat sitten jossain vaiheessa kuinka surkea elämä sulla aiemmin oli. Vaikka pahalta näyttää, niin en ihan kuitenkaan usko, että olisit menetetty tapaus. Miltä susta itsestäsi tuntuu?


      • Anonyymi

        No kun ei saa, niin ei saa! Se on kiellettyä!


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        hihi^^

        Johtuuko banaanin hihittely väsymyksestä, käytetyistä aineista vai maanis-depressiivisestä mielenterveysongelmasta?


    • Anonyymi

      Persujen koko Marin vouhotus perustuu oletettuun "henkilökulttiin". Tälläistä ei tietenkään edes ole. Muuta "kritiikkiä" ei persuilla olekaan. Persuilla ei ole asiaosaamista.

      • Auttaako tuo vinkuminen kumoamaan yleistietona olevan asian? No ei niin :D Sannan henkilökultti, sekä perusteeton ja liioiteltu ihailu on populismia ja valtapeliä. Ja nyt on kulissit kaatumassa.

        Ja miten niin "muuta kritiikkiä" ei persuilla olekaan, kun vasta hetki sitten oli kuorolaulantaa, että persuilla ei ole kuin "kritiikkiä" maahanmuutosta. Mikä aiheuttaa teidän ufokultissanne moista sekoilua? Näyttää siltä, että joka päivä unohdatte sen, mitä edellisenä päivänä on tapahtunut.

        Persujen asiaosaaminen...? Saisko tähän jotain perusteluita tai täsmennyksiä.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Auttaako tuo vinkuminen kumoamaan yleistietona olevan asian? No ei niin :D Sannan henkilökultti, sekä perusteeton ja liioiteltu ihailu on populismia ja valtapeliä. Ja nyt on kulissit kaatumassa.

        Ja miten niin "muuta kritiikkiä" ei persuilla olekaan, kun vasta hetki sitten oli kuorolaulantaa, että persuilla ei ole kuin "kritiikkiä" maahanmuutosta. Mikä aiheuttaa teidän ufokultissanne moista sekoilua? Näyttää siltä, että joka päivä unohdatte sen, mitä edellisenä päivänä on tapahtunut.

        Persujen asiaosaaminen...? Saisko tähän jotain perusteluita tai täsmennyksiä.

        Ei ole mitään henkilökultteja. Tämä on persujen keksimä kun asiaosaamista ei ole.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Auttaako tuo vinkuminen kumoamaan yleistietona olevan asian? No ei niin :D Sannan henkilökultti, sekä perusteeton ja liioiteltu ihailu on populismia ja valtapeliä. Ja nyt on kulissit kaatumassa.

        Ja miten niin "muuta kritiikkiä" ei persuilla olekaan, kun vasta hetki sitten oli kuorolaulantaa, että persuilla ei ole kuin "kritiikkiä" maahanmuutosta. Mikä aiheuttaa teidän ufokultissanne moista sekoilua? Näyttää siltä, että joka päivä unohdatte sen, mitä edellisenä päivänä on tapahtunut.

        Persujen asiaosaaminen...? Saisko tähän jotain perusteluita tai täsmennyksiä.

        Tässä muutamia:
        -vaihtoehtobudjetti 2022
        - Halla-ahon vastaukset ylen pj-vaalikyselyssä: 80% EOS, vahvasti ehkä!
        - Ville Tavio tämän viikon a-studiossa: aivan kuutamolla suurimmassa osassa kysymyksiä, Arhinmäen tasolla

        Tässä nyt muutamia, listaa voisi jatkaa koko illan, mutten viitsi antaa arvokasta aikaani yhtään enempää tämän palstan ÄO30-persuille, joka on yhteiskunnan alinta roskaporukkaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tässä muutamia:
        -vaihtoehtobudjetti 2022
        - Halla-ahon vastaukset ylen pj-vaalikyselyssä: 80% EOS, vahvasti ehkä!
        - Ville Tavio tämän viikon a-studiossa: aivan kuutamolla suurimmassa osassa kysymyksiä, Arhinmäen tasolla

        Tässä nyt muutamia, listaa voisi jatkaa koko illan, mutten viitsi antaa arvokasta aikaani yhtään enempää tämän palstan ÄO30-persuille, joka on yhteiskunnan alinta roskaporukkaa.

        Pyysin perusteluita ja täsmennyksiä. Sain tyhjäpäistä mölinää. Kuten ennenkin, saman vanhan kaavan mukaan. Ei sulla sattuisi olemaan jotain oikeasti varteenotettavaa asiaa?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Pyysin perusteluita ja täsmennyksiä. Sain tyhjäpäistä mölinää. Kuten ennenkin, saman vanhan kaavan mukaan. Ei sulla sattuisi olemaan jotain oikeasti varteenotettavaa asiaa?

        Loppuiko sinulta osaaminen, kun et tuon parempaa vastausta saanut muodostettua?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Loppuiko sinulta osaaminen, kun et tuon parempaa vastausta saanut muodostettua?

        Joo. Kai? Emmätiiä. Mistä me puhutaan??


      • Onko sinulla päiväkirjaa pitävä banaani kämppiksenä? Ja osoitteesi Niuvankuja 65, 70240 Kuopio?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Onko sinulla päiväkirjaa pitävä banaani kämppiksenä? Ja osoitteesi Niuvankuja 65, 70240 Kuopio?

        Minä en tiedä tuota osoitetta, mutta taitaa olla banaanin pysyvä osoite.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minä en tiedä tuota osoitetta, mutta taitaa olla banaanin pysyvä osoite.

        Älä selitä. Juurihan sanoit lukeneesi otteita banaanin päiväkirjasta :D


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Pyysin perusteluita ja täsmennyksiä. Sain tyhjäpäistä mölinää. Kuten ennenkin, saman vanhan kaavan mukaan. Ei sulla sattuisi olemaan jotain oikeasti varteenotettavaa asiaa?

        Vai olisiko se nyt kumminkin niin, ettei omaan tyhjään päähäsi oikein mikään tartu? Kyselet, oliko kommentoijalla varsinaista asiaa. Olihan hänellä, mutta sinulla ei ole näemmä kykyä vastaanottaa sitä. Sinun maailmassasi se ainoa varteenotettava asia lienee, kun joku työntää kielensä persun sankkireikään. Maku on varmasti verrattavissa omien "faktojesi" paikkansapitävyyteen. Tuolla aiemmin väitit seuranneesi uutisointia ja lukeneesi tilastoja, mutta ensimmäistäkään et saa linkitettyä väitteidesi tueksi, koska sellaisia ei taida löytyä. Tai sitten on sitä vaihtoehtomedian "faktaa" eli pelkkiä heittoja vaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vai olisiko se nyt kumminkin niin, ettei omaan tyhjään päähäsi oikein mikään tartu? Kyselet, oliko kommentoijalla varsinaista asiaa. Olihan hänellä, mutta sinulla ei ole näemmä kykyä vastaanottaa sitä. Sinun maailmassasi se ainoa varteenotettava asia lienee, kun joku työntää kielensä persun sankkireikään. Maku on varmasti verrattavissa omien "faktojesi" paikkansapitävyyteen. Tuolla aiemmin väitit seuranneesi uutisointia ja lukeneesi tilastoja, mutta ensimmäistäkään et saa linkitettyä väitteidesi tueksi, koska sellaisia ei taida löytyä. Tai sitten on sitä vaihtoehtomedian "faktaa" eli pelkkiä heittoja vaan.

        Ei vieläkään perusteluita ja täsmennyksiä. Pelkkää tyhjäpäistä mölinää kerta toisensa jälkeen. Luulisi, että teillä mölisijöillä olisi huutava tarve yrittää hiljentää minut selkeällä faktapitoisella suomen kielellä. Mitä luulet saavuttavasti mölinällä, missä ei ole mitään järkeä? Ota banaani ja rauhotu.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Älä selitä. Juurihan sanoit lukeneesi otteita banaanin päiväkirjasta :D

        Ei kai digitaalisen päiväkirjasi lukeminen edellytä, että matkustaisin jonnekin Kuopioon. Oot vielä enemmän sekaisin kuin uskoinkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai digitaalisen päiväkirjasi lukeminen edellytä, että matkustaisin jonnekin Kuopioon. Oot vielä enemmän sekaisin kuin uskoinkaan.

        Juurihan sanoit lukeneesi banaanin päiväkirjaa. Ei banaani oikeasti sellaiseen pysty. Eli olenko oikeassa osoitteestasi?


      • Miksi edelleenkin uskot lapsellisen valehtelun voimaan? Etkö ymmärrä, että aina voi käydä läpi kommentteja ja sitten verrata niitä sinun kommenttiisi? Miksi se ei yllätä, että lähes pääsääntöisesti te toisianne imitoivat kloonit vääristelette ja valehtelette? Ja kun tehdään selväksi, että valheet on huomattu, niin sitten heitetään hätäpuolustelua tyyliin "etkö panaani huomaa kun sinun kustannuksellasi pelleillään"? TiRsKxD

        EZ jauhotus, kerta toisensa jälkeen.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miksi edelleenkin uskot lapsellisen valehtelun voimaan? Etkö ymmärrä, että aina voi käydä läpi kommentteja ja sitten verrata niitä sinun kommenttiisi? Miksi se ei yllätä, että lähes pääsääntöisesti te toisianne imitoivat kloonit vääristelette ja valehtelette? Ja kun tehdään selväksi, että valheet on huomattu, niin sitten heitetään hätäpuolustelua tyyliin "etkö panaani huomaa kun sinun kustannuksellasi pelleillään"? TiRsKxD

        EZ jauhotus, kerta toisensa jälkeen.

        Et kai oikeasti tee jotain vertailevaa tekstianalyysiä suomi24-palstan kommenteista. Oot sä melko sankari! Kannattaisiko hankkia elämä?


    • Anonyymi

      Mikä helvetin henkilökultti? Ainoa henkilökultti Suomen puolueissa on persujen-Mestari-kultti.

      • Sillä erolla, että Halla-ahon ei ole tarvinnut turvautua keinotekoisiin kulisseihin, eikä sorru hyveposeeraamiseen. Kyllä aidon erottaa teennäisestä. (Ja eikö niin, että "alla-aho on kirkkoslaavinatsiputinistiöyh" ja kaikkea vastaavaa?)


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Sillä erolla, että Halla-ahon ei ole tarvinnut turvautua keinotekoisiin kulisseihin, eikä sorru hyveposeeraamiseen. Kyllä aidon erottaa teennäisestä. (Ja eikö niin, että "alla-aho on kirkkoslaavinatsiputinistiöyh" ja kaikkea vastaavaa?)

        Ei Halla-ahon todellakaan tarvitse turvautua keinotekoisiin kulisseihin, kun kannattajakunta on niin yksinkertaista, ettei sitä mikään kulissi peitä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei Halla-ahon todellakaan tarvitse turvautua keinotekoisiin kulisseihin, kun kannattajakunta on niin yksinkertaista, ettei sitä mikään kulissi peitä.

        Tulihan se kopion kopion kopion..... kopion kopio sieltä xD Seuraavaksi mölinää vasarasta?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Tulihan se kopion kopion kopion..... kopion kopio sieltä xD Seuraavaksi mölinää vasarasta?

        Ai ai kun banaani ottaa nyt osumaa.... Tarvitsetko tutin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai ai kun banaani ottaa nyt osumaa.... Tarvitsetko tutin?

        Osumaa ? Taas on selainen itkupilli antipersun tulkinta "voitostaan".


    • Anonyymi

      Mää e muista persujen saavutuksista kuin mp- ja veneveron. Tarkemmin ehdotuksen.
      Miten kävi. Ensiksiksi kova mekastus asiasta ja sitten yhtä kova vastustus. Ota tuosta sitten selvää.

      • Anonyymi

        Kikyt ja lomarahojen leikkaus sipilän hallituksessa on kans persujen ansiota.
        Hankala aktiivimalli työttömille.
        Olivat myös avaamassa ovet pakolaisvirralle jolloin suomeen tuli paperittomia ennätysmäärä.
        Niin, kuka muistaa...no persut, käsi ylös.


      • Anonyymi

        Et muista ? Mainita muistat kuitenkin useasti. Kannattaa myös huomioida, ajatella, että tuo oli vain yksi pikkujuttu muiden joukossa, jotka aiheuttivat sen, miksi Soinistit eivät ole enää Perussuomalaisia.


      • Anonyymi

        Muista taksien tuhoaminen.


    • Anonyymi

      Sanna Marin on ainakin yhteistyökykyinen ja osaa neuvotella. Ei ole mikään riidanhaastaja ja ottaa asiat rauhallisesti.
      Todella vaikeassa paikassa näin korona-aikana mutta hyvin on hoitanut asiat vaikka kuraa tuleekin niskaan jatkuvasti.

      • Kysymys Sanna Marinille, Maria Ohisalolle ja Jussi Halla-aholle.... paljonko on 1 1?

        - Sanna Marin... "Kuten olen sanonut, me lähdemme tästä, ja yleensähän tästä lähdetään, että eri tekijät huomioiden voimme tulla johtopäätökseen, että tulos on huomioitava myös siitä näkökulmasta, että mikä merkitys... blah blah blah....

        - Maria Ohisalo... "Niin, kuten pääministeri tuossa juuri sanoi, niin olen samaa mieltä. Meidän on lähdettävä siitä, että blah blah blah.....

        - Jussi Halla-aho... "2"


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kysymys Sanna Marinille, Maria Ohisalolle ja Jussi Halla-aholle.... paljonko on 1 1?

        - Sanna Marin... "Kuten olen sanonut, me lähdemme tästä, ja yleensähän tästä lähdetään, että eri tekijät huomioiden voimme tulla johtopäätökseen, että tulos on huomioitava myös siitä näkökulmasta, että mikä merkitys... blah blah blah....

        - Maria Ohisalo... "Niin, kuten pääministeri tuossa juuri sanoi, niin olen samaa mieltä. Meidän on lähdettävä siitä, että blah blah blah.....

        - Jussi Halla-aho... "2"

        Johan osui Jussille valtaisa meriitti. Tiesitkö, että 1 1 voi olla myös kolme tai useampia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Johan osui Jussille valtaisa meriitti. Tiesitkö, että 1 1 voi olla myös kolme tai useampia?

        1 1=a S(0)=S(0 1)=S(1)=2

        Miten kumoat tämän?


      • Anonyymi

        False ja false - juu rauhallinen on, sellainen jahkailija.
        Mitäänhän ei itrseasiassa ole hoidettu.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        1 1=a S(0)=S(0 1)=S(1)=2

        Miten kumoat tämän?

        Jaa mää vai? Mitä mitä? Mikä oli kysymys? Oonkohan mä maaninen vai depressiivinen? Vai mistä on kysymys? Oonksmä brändijohtaja vai sodan jälkeisten presidentinvaalien tutkija? Mikä tää juttu on? Vai onko?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jaa mää vai? Mitä mitä? Mikä oli kysymys? Oonkohan mä maaninen vai depressiivinen? Vai mistä on kysymys? Oonksmä brändijohtaja vai sodan jälkeisten presidentinvaalien tutkija? Mikä tää juttu on? Vai onko?

        Olet. Neljännen kysymyksen vaihtoehdoista kumpikin.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Olet. Neljännen kysymyksen vaihtoehdoista kumpikin.

        Entäs sää?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Entäs sää?

        No kiitos kysymästä, hieman tuo on harmaata ja vettä sadellut tänään.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        1 1=a S(0)=S(0 1)=S(1)=2

        Miten kumoat tämän?

        Niin, ajattelet simppelisti että on vain yksi oikea totuus. Tottakai matemaattinen vastaus on 2, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto.

        Palataanpa ajassa taaksepäin, silloin kun olit vielä pilke isäsi silmäkulmassa. Äitisi ja isäsi yhtyivät ja siitä seurauksena olit sinä. Montako teitä tämän yhtymisen jälkeisen raskausajan jälkeen kaikenkaikkiaan oli (1 1)?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        No kiitos kysymästä, hieman tuo on harmaata ja vettä sadellut tänään.

        Ai sää vai sää?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ai sää vai sää?

        Joo.


    • Anonyymi

      Kovasti persut tuntuvat aloituksen perusteella pelkäävän Sannaa, kun oikein oma ketju on jonkun ääliön toimesta väärän puolueen palstalle perustettu. Saattaahan se Sanna Jussin tenteissä jauhottaa pahan päiväisesti, joten ei pelko ole aiheeton. Jussin olematon asiaosaaminen tulee kyllä tenteissä muutenkin ilmi.

      • Anonyymi

        Pelkäävän Sannaa ? No ei taatusti, kyllä lähinnä ihmetystä on herättänyt se henkilökuplan rakentaminen, ei pelkoa. Nythän se henkilökupla on sulamassa, kun alkaa se oikea tieto tulla läpi, että Sanna ja hallitus eivät ole minkäänlaisia järkeviä ja oikea aikaisia toimia tehneet missään asiassa, sikäli kun ovat yleensäkään tehneet mitään - sekoiluksi on mennyt. Loppuyhteenvetona voisi siis todeta, että Sanna ei todellakaan ole mikään muu kuin harhaanjohtaja, ja sellaistahan ei suomessa tarvita. Meillä on ongelmia muutenkin riittävästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkäävän Sannaa ? No ei taatusti, kyllä lähinnä ihmetystä on herättänyt se henkilökuplan rakentaminen, ei pelkoa. Nythän se henkilökupla on sulamassa, kun alkaa se oikea tieto tulla läpi, että Sanna ja hallitus eivät ole minkäänlaisia järkeviä ja oikea aikaisia toimia tehneet missään asiassa, sikäli kun ovat yleensäkään tehneet mitään - sekoiluksi on mennyt. Loppuyhteenvetona voisi siis todeta, että Sanna ei todellakaan ole mikään muu kuin harhaanjohtaja, ja sellaistahan ei suomessa tarvita. Meillä on ongelmia muutenkin riittävästi.

        Sanna on Jussiin verrattuna asiaosaamiseltaan selvästi parempi, ja persuja sekös pelottaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sanna on Jussiin verrattuna asiaosaamiseltaan selvästi parempi, ja persuja sekös pelottaa.

        Jussi on Sannaan verrattuna asiaosaamiseltaan, sekä selkokielisyydeltään että näkemyksiltään selkeästi parempi, ja sekös sanna-faneja ärsyttää.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Jussi on Sannaan verrattuna asiaosaamiseltaan, sekä selkokielisyydeltään että näkemyksiltään selkeästi parempi, ja sekös sanna-faneja ärsyttää.

        Varmaan kokeneena viestinnän ammattilaisena tiedät, että ministeri on aina asiaosaamiseltaan vahvemmassa asemassa. Sehän on aivan selvää kaikille, joten jätä työminäsi vähäksi aikaa narikkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan kokeneena viestinnän ammattilaisena tiedät, että ministeri on aina asiaosaamiseltaan vahvemmassa asemassa. Sehän on aivan selvää kaikille, joten jätä työminäsi vähäksi aikaa narikkaan.

        Mitä mieltä olet asiaosaamisesta asiaosaamisen näkökulmasta asiaosaamiseen nähden asiaosaamisen roolissa?


    • Anonyymi

      Viimeisin gallup kertoo, että Sannan kannatus on romahtanut jo lähes niin alas, missä sen pitäisikin olla.

      • Anonyymi

        Se vain kertoo siitä, että oikeiston kusetus kansalaisia kohtaan on menossa kasvavalta osin läpi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se vain kertoo siitä, että oikeiston kusetus kansalaisia kohtaan on menossa kasvavalta osin läpi.

        Minkä oikeiston????


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Minkä oikeiston????

        Leikitkö tahallasi tyhmää vai oletko oikeasti noin palikka?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Leikitkö tahallasi tyhmää vai oletko oikeasti noin palikka?

        Kommenttisi sopii täsmällisesti kysymään itseltäsi sitä. Eli vielä kerran, minkä oikeiston?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kommenttisi sopii täsmällisesti kysymään itseltäsi sitä. Eli vielä kerran, minkä oikeiston?

        Onko Suomessa useampiakin oikeistoja kuin oikeisto ja äärioikeisto?


    • Anonyymi

      Tämän ketjun aloitus tuo esille perussuomalaisten ahdistuksen, että pääministerimme on onnistunut näin hyvin. Voi sanoa hänen olleen koko ajan kriisiajan pm.
      Ymmärrän heidän harmituksen tässä asiassa koska heillä ei ole yhtään henkilöä, joka olisi selviytynyt paremmin.
      Pääministeriämme on tölvitty myös halpamaisilla lausunnolla naapurimaastamme. Sikäläiset johtavat politikot pyysivät anteeksi moisia puheita. Ja lopuksi heittivät ulos hallituksesta.

      • Voihan asian noinkin mielessään käännellä, jos koet itsepetoksellisuuden olevan tarpeellista terapiaa. Kaikki vähänkin normaalit ihmiset kuitenkin ymmärtää, että Sannan mielivaltainen ja epärealistinen kehuskelu ja ylistäminen johtuu ahdistavasta tilanteesta, kun korttitalo keikkuu uhkaavasti. Vajaa pari vuotta eduskuntavaaleihin, ja siihen mennessä, ehkä, olemme nähneet vasemmistolaisuuden todelliset kasvot, miten valtakilpailua on viety eteenpäin.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Voihan asian noinkin mielessään käännellä, jos koet itsepetoksellisuuden olevan tarpeellista terapiaa. Kaikki vähänkin normaalit ihmiset kuitenkin ymmärtää, että Sannan mielivaltainen ja epärealistinen kehuskelu ja ylistäminen johtuu ahdistavasta tilanteesta, kun korttitalo keikkuu uhkaavasti. Vajaa pari vuotta eduskuntavaaleihin, ja siihen mennessä, ehkä, olemme nähneet vasemmistolaisuuden todelliset kasvot, miten valtakilpailua on viety eteenpäin.

        Mikä kohta oli väärin kommentoimassasi viestissä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä kohta oli väärin kommentoimassasi viestissä?

        Ei mikään.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti olet sitä mieltä että iso osa kansasta on väärässä. Tai ainakin rakentaa mielipiteensä epäolennaisuuksiin. Noh, olet oikeutettu mielipiteisiisi.

      Joku voisi myös väittää, että perussuomalaisten kannatus perustuu epäolennaisuuksiin.

      Se ero kuitenkin on , että nykyhallituksella on näyttöä kriisitilanteessa toimimisesta, persuilla ei. Persuilla on lyhyt näyttö hallitustyöstä, ja mitä saivat aikaiseksi? Hautasivat periaatteensa ja hajottivat puolueensa.

      Jos joku perustuu epäolennaisuuksiin, niin persujen kannatus. Ainoat näytöt ovat öyhötyksen rintamalla. Öyhöttäminen vaatii lähinnä tyhmyyttä, ei mitään sen erityisempää.

      • Kuten demaritkin itse sanoo, että vähintään X prosenttia "näyttää kokevan", "uskovan", hallituksen onnistuneen hyvin toimessaan. Tietenkään asiaa ei voi jättää tähän, vaan esitetään kysymykset, kuten "miksi näyttää kokevan", "miksi uskoo". Tämän jälkeen otetaan esille kokonaisuutena hallitus, sen toimet ja seuraukset. Vasta sitten voidaan tehdä objektiivisia ja realistisia päätelmiä, miten hallitus on onnistunut.

        Uskomiset ja kokemiset voi olla mitä tahansa, riippuen siitä miten ne on rakentuneet. Ja tästä päästään avaintekijään, eli median kautta välitettävään tietoon, sekä miten millaiseenkin tietoon reagoidaan: suosio, fanitus -> ikävän tiedon/kritiikin suodattaminen. Poliittinen ja ideologinen kilpailu -> fanitus/suosio kilpailijan lokaaminen -> vääristelevien mielikuvien rakentelu -> vääristynyt ja osin perusteeton kannatus ja suosio.

        Tästä on kyse esim. Sannan henkilökultissa. Siinä on suodatettu pois epämieluisia asioita, sekä korostettu sitä lokaamalla kilpailijaa. Sannan henkilökultista suurin osa on rakennettu Sannan persoonaa korostamalla... "maailman nuorin pääministeri", "naispääministeri", hyveposeeraaminen, Vogue, Time jne... Saahan toki ihmisestä tykätä tällaisten perusteella, mutta siinä mennään sivuraiteelle, kun tällaisilla asioilla määritellään Sannan onnistumista pääministerinä.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kuten demaritkin itse sanoo, että vähintään X prosenttia "näyttää kokevan", "uskovan", hallituksen onnistuneen hyvin toimessaan. Tietenkään asiaa ei voi jättää tähän, vaan esitetään kysymykset, kuten "miksi näyttää kokevan", "miksi uskoo". Tämän jälkeen otetaan esille kokonaisuutena hallitus, sen toimet ja seuraukset. Vasta sitten voidaan tehdä objektiivisia ja realistisia päätelmiä, miten hallitus on onnistunut.

        Uskomiset ja kokemiset voi olla mitä tahansa, riippuen siitä miten ne on rakentuneet. Ja tästä päästään avaintekijään, eli median kautta välitettävään tietoon, sekä miten millaiseenkin tietoon reagoidaan: suosio, fanitus -> ikävän tiedon/kritiikin suodattaminen. Poliittinen ja ideologinen kilpailu -> fanitus/suosio kilpailijan lokaaminen -> vääristelevien mielikuvien rakentelu -> vääristynyt ja osin perusteeton kannatus ja suosio.

        Tästä on kyse esim. Sannan henkilökultissa. Siinä on suodatettu pois epämieluisia asioita, sekä korostettu sitä lokaamalla kilpailijaa. Sannan henkilökultista suurin osa on rakennettu Sannan persoonaa korostamalla... "maailman nuorin pääministeri", "naispääministeri", hyveposeeraaminen, Vogue, Time jne... Saahan toki ihmisestä tykätä tällaisten perusteella, mutta siinä mennään sivuraiteelle, kun tällaisilla asioilla määritellään Sannan onnistumista pääministerinä.

        Etkö edelleenkään tunnista itsessäsi salaliittopöhköä jästipäätä? Kaikki tuo on pelkkää omaa jargoniasi, jonka totuusarvoa et itse pysty todistamaan oikeaksi, mutta koska olet pölhöpopulisti, niin katsot oikeudeksesi "olla oikeassa" vaikka vähän heppoisimminkin perustein. Miten se sinun oma kuplasi oikein poksahtaisi, jos sattuisit heräämään huomaamaan tuon kaiken väittämäsi olevan ihan täyttä humpuukia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö edelleenkään tunnista itsessäsi salaliittopöhköä jästipäätä? Kaikki tuo on pelkkää omaa jargoniasi, jonka totuusarvoa et itse pysty todistamaan oikeaksi, mutta koska olet pölhöpopulisti, niin katsot oikeudeksesi "olla oikeassa" vaikka vähän heppoisimminkin perustein. Miten se sinun oma kuplasi oikein poksahtaisi, jos sattuisit heräämään huomaamaan tuon kaiken väittämäsi olevan ihan täyttä humpuukia?

        Muista tervata Joposi kahvat ettei aina lähde käsistä.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Muista tervata Joposi kahvat ettei aina lähde käsistä.

        Kokemuksen syvä rintaääni puhuu? Tervasitko peräti istuimenkin?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kokemuksen syvä rintaääni puhuu? Tervasitko peräti istuimenkin?

        En kuulu jopojengiin, enkä kopioklooneihin. Jotain rajaa! Offtopiccina sellainen, että onko sulla mitään omaa? Kopioimalla muita ajattelit pärjätä trollauksessa?

        hihi^^


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        En kuulu jopojengiin, enkä kopioklooneihin. Jotain rajaa! Offtopiccina sellainen, että onko sulla mitään omaa? Kopioimalla muita ajattelit pärjätä trollauksessa?

        hihi^^

        Eikös kaikki markkinointijohtajat kuulu jopojengiin. Taidat höpsötellä meille!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eikös kaikki markkinointijohtajat kuulu jopojengiin. Taidat höpsötellä meille!

        Että me oltaisiin teidän kanssa samassa jengissä? Eiköhän naureta vartti tuollaiselle höpinälle :D


    • Anonyymi

      Marin on ikäisekseen kokenut poliitikko, jolla on yhteistyökykyä ja joka kuuntelee asiantuntijoita. Päätökset ovat vaikuttaneet järkeviltä ja perustelluilta. Itse arvelisin että siinä ovat suurimmat syyt kannatukseen, näin sivusta seurattuna.

      Luuleeko aloittaja oikeasti että pelkkä ikään ja ulkonäköön perustuva hype kantaisi näin pitkälle ilman todellista osaamista? Päinvastoin, päätöksentekijän asemassa olevan ihmisen kauneushan herkistää ihmiset vahtaamaan normaalia tiukemmin että osaakohan tuo nyt varmasti asiansa. Ihan sama ilmiö on nähtävissä yritysmaailmassakin naisjohtajien kohdalla.

      • Ei tästä ole kauaa kun uutisissa oli kritiikkiä Sannan yhteistyökyvystä, että hänellä on vaikeuksia kuunnella muita. Ja kuka on puhunut pelkästä iästä ja ulkonäöstä? Tylsää, että sivuutat asioita, jotta saat narinastasi jotenkin uskottavampaa.

        Olet asian ytimessä... päätökset ovat VAIKUTTANEET järkeviltä ja perustelluilta. Voitko listata ne hyvät asiat, joista voidaan määritellä Sannan onnistuminen pääministerinä? Konkretia on se mikä merkitsee, ei mielikuvat ja vaikutelmat.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ei tästä ole kauaa kun uutisissa oli kritiikkiä Sannan yhteistyökyvystä, että hänellä on vaikeuksia kuunnella muita. Ja kuka on puhunut pelkästä iästä ja ulkonäöstä? Tylsää, että sivuutat asioita, jotta saat narinastasi jotenkin uskottavampaa.

        Olet asian ytimessä... päätökset ovat VAIKUTTANEET järkeviltä ja perustelluilta. Voitko listata ne hyvät asiat, joista voidaan määritellä Sannan onnistuminen pääministerinä? Konkretia on se mikä merkitsee, ei mielikuvat ja vaikutelmat.

        Laitappa faktaa, ettei Sanna kuuntele muita ja yhteistyökään ei luista. Helppo huudella ilman todisteita.
        Missä uutisissa, toimittaja, uutislähteen poliittinen kanta etc.
        Odotetaan nyt noita " faktoja".


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ei tästä ole kauaa kun uutisissa oli kritiikkiä Sannan yhteistyökyvystä, että hänellä on vaikeuksia kuunnella muita. Ja kuka on puhunut pelkästä iästä ja ulkonäöstä? Tylsää, että sivuutat asioita, jotta saat narinastasi jotenkin uskottavampaa.

        Olet asian ytimessä... päätökset ovat VAIKUTTANEET järkeviltä ja perustelluilta. Voitko listata ne hyvät asiat, joista voidaan määritellä Sannan onnistuminen pääministerinä? Konkretia on se mikä merkitsee, ei mielikuvat ja vaikutelmat.

        Täytyyhän sinun brändi- ja markkinointijohtajana ymmärtää, että välillä hermot kiristyvät, kun asiat eivät etene. Samoin johtotehtävissä olet varmasti oppinut myös, että päätökset on useimmiten tehtävä epävarmoin tiedoin. Kuitenkin johtajan, kuten tiedätkin, on seistävä päätöstensä takana.

        Brändi- ja markkinointiammattilaisena tiedätkin, että mielikuvat ja vaikutelmat ratkaisevat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täytyyhän sinun brändi- ja markkinointijohtajana ymmärtää, että välillä hermot kiristyvät, kun asiat eivät etene. Samoin johtotehtävissä olet varmasti oppinut myös, että päätökset on useimmiten tehtävä epävarmoin tiedoin. Kuitenkin johtajan, kuten tiedätkin, on seistävä päätöstensä takana.

        Brändi- ja markkinointiammattilaisena tiedätkin, että mielikuvat ja vaikutelmat ratkaisevat.

        Olet asian ytimessä, vihdoinkin: 'kun asiat eivät etene'. Kuitenkin täällä palstalla jatkuvasti kehutaan niin kuin kaikki menisi Sannalla kuin vettä vaan, eikä "kukaan muu" pysty samaan... että voi miten on paras hallitus koskaan. Nyt sitten mielestäsi minun täytyykin ymmärtää ne Sannaan ja hallitukseen liittyvät asiat mitä olen toistuvasti sanonutkin :D Oletko ihan kunnossa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Laitappa faktaa, ettei Sanna kuuntele muita ja yhteistyökään ei luista. Helppo huudella ilman todisteita.
        Missä uutisissa, toimittaja, uutislähteen poliittinen kanta etc.
        Odotetaan nyt noita " faktoja".

        Faktaa? Mistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitappa faktaa, ettei Sanna kuuntele muita ja yhteistyökään ei luista. Helppo huudella ilman todisteita.
        Missä uutisissa, toimittaja, uutislähteen poliittinen kanta etc.
        Odotetaan nyt noita " faktoja".

        Ei banaani vastaa. Ei ole faktaa mitä esittäisi. Moittii vain muita jos eivät myötäile hänen typeriä väittämiä.
        Muiden pitää listata ja todistella muttei tämä banaanin dyöjän.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei banaani vastaa. Ei ole faktaa mitä esittäisi. Moittii vain muita jos eivät myötäile hänen typeriä väittämiä.
        Muiden pitää listata ja todistella muttei tämä banaanin dyöjän.

        Tietenkin vastaan. Olen kirjoitellut pitkin palstaa valtamedian, tilastokeskuksen, eduskunnan, ministeröiden, eu:n jne julkaisemaa tietoa. Se on ihan normaalia antipersuilua, että vaikka esitän em. tahojen julkaisemia tietoja, niin aina hetken päästä länkytetään "ei se panaani vastaa ei se kerro faktoja blah blah blah..."

        EZ


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Olet asian ytimessä, vihdoinkin: 'kun asiat eivät etene'. Kuitenkin täällä palstalla jatkuvasti kehutaan niin kuin kaikki menisi Sannalla kuin vettä vaan, eikä "kukaan muu" pysty samaan... että voi miten on paras hallitus koskaan. Nyt sitten mielestäsi minun täytyykin ymmärtää ne Sannaan ja hallitukseen liittyvät asiat mitä olen toistuvasti sanonutkin :D Oletko ihan kunnossa?

        Mitä sä taas möliset? En ole ikinä kehunut Sanna Marinia vaan pidän sitä vaarallisena punikkina niinkuin sinuakin. Kyllä ollaan köyhän asialla, mutta vähänkin paremmin tienaavilta otettaisiin kaikki pois. Onneksi valkoiset voitti teidät punikit! Ja turha luulo, että banaanin tapaiset elämäntapapunikit tulevat koskaan pääsemään valtaan!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sä taas möliset? En ole ikinä kehunut Sanna Marinia vaan pidän sitä vaarallisena punikkina niinkuin sinuakin. Kyllä ollaan köyhän asialla, mutta vähänkin paremmin tienaavilta otettaisiin kaikki pois. Onneksi valkoiset voitti teidät punikit! Ja turha luulo, että banaanin tapaiset elämäntapapunikit tulevat koskaan pääsemään valtaan!

        Tuli vain mieleeni... käytätkö kovia huumeita?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Tuli vain mieleeni... käytätkö kovia huumeita?

        En mutta sinä ilmeisesti juot omatekemääsi kiljua vaatetuksestasi ja ulkonäöstäsi päätellen. Kuvasi oli nimittäin ylilaudan banaanikeskustelussa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        En mutta sinä ilmeisesti juot omatekemääsi kiljua vaatetuksestasi ja ulkonäöstäsi päätellen. Kuvasi oli nimittäin ylilaudan banaanikeskustelussa.

        Epätoivoista on parkumisesi ja hammasten kiristelysi :D


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Olet asian ytimessä, vihdoinkin: 'kun asiat eivät etene'. Kuitenkin täällä palstalla jatkuvasti kehutaan niin kuin kaikki menisi Sannalla kuin vettä vaan, eikä "kukaan muu" pysty samaan... että voi miten on paras hallitus koskaan. Nyt sitten mielestäsi minun täytyykin ymmärtää ne Sannaan ja hallitukseen liittyvät asiat mitä olen toistuvasti sanonutkin :D Oletko ihan kunnossa?

        Eteneekö sinun tuotelanseerauksesi sitten koko ajan kuin Strömsössä? Jokainen vaikeissa paikoissa oleva johtaja tietää, ettei asiat koskaan etene täysin suunnitelmien mukaisesti. Vai oletko joku valejohtaja?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Tietenkin vastaan. Olen kirjoitellut pitkin palstaa valtamedian, tilastokeskuksen, eduskunnan, ministeröiden, eu:n jne julkaisemaa tietoa. Se on ihan normaalia antipersuilua, että vaikka esitän em. tahojen julkaisemia tietoja, niin aina hetken päästä länkytetään "ei se panaani vastaa ei se kerro faktoja blah blah blah..."

        EZ

        Onko muuten kukaan alaisesi tai johtoryhmän muut jäsenet koskaan kertoneet sinulle, että viestintäsi on joskus vähän vaikeaselkoista ja aggressiivistakin?


    • Anonyymi

      "Mitä konkreettista hyötyä hallituksesta on ollut"?
      Jotenkin tähän tapaan on aloituksessa. Ikäänkuin hallitus ei olisi tehnyt mitään hyödyllustä. Sama kysymys voidaan esittää muillekin puolueille.
      Miten ihmeessä näin katkeria ja omaan napaan tuijottajia on vielä tänä päivänä Suomessa?

      • ...mutta et sitten kuitenkaan kykene listaamaan niitä "hyviä asioita"? Rääpäset ruudulle vain merkityksetöntä nillitystä ja uskot, että sillä on asia kuitattu? Miksi osallistut näihin keskusteluihin?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        ...mutta et sitten kuitenkaan kykene listaamaan niitä "hyviä asioita"? Rääpäset ruudulle vain merkityksetöntä nillitystä ja uskot, että sillä on asia kuitattu? Miksi osallistut näihin keskusteluihin?

        Vaadit täällä yksityiskohtaista ja konkreettista listaa ihan kuin olisi normaalia tehdä muistiinpanoja poliittisista tapahtumista. Kun nyt olet selvästi pettynyt hallitukseen, niin mitäpä jos itse aloittaisit listaamalla niitä konkreettisia asioita joissa hallitus on tehnyt niin pahoja virheitä että ne oikeuttavat kutsumaan sitä epäpäteväksi (verrattuna menneisiin hallituksiin).


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vaadit täällä yksityiskohtaista ja konkreettista listaa ihan kuin olisi normaalia tehdä muistiinpanoja poliittisista tapahtumista. Kun nyt olet selvästi pettynyt hallitukseen, niin mitäpä jos itse aloittaisit listaamalla niitä konkreettisia asioita joissa hallitus on tehnyt niin pahoja virheitä että ne oikeuttavat kutsumaan sitä epäpäteväksi (verrattuna menneisiin hallituksiin).

        Ethän oikeasti ole noin yksinkertainen, ethän? Että ihan muistiinpanoja... kaikkea minä sitten keksinkin vaatia :D

        Jos kehutaan hallitusta hyvästä työstä, niin miten voi kehua ilman niitä hyviä töitä? Olet nyt asian ytimessä. Nimenomaan kyse on kehumisesta ilman näyttöjä. Jos kehumanne hallitus olisi niin hyvä kuin täällä hypetetään, niin olisihan niitä näyttöjä jatkuvasti esillä todisteena, ja erityisesti persuja vastaan. Mistä johtuu, että sitä konkreettista näyttöä on niin vaikea esitellä? Onko todella niin, että sellaista ei olekaan?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ethän oikeasti ole noin yksinkertainen, ethän? Että ihan muistiinpanoja... kaikkea minä sitten keksinkin vaatia :D

        Jos kehutaan hallitusta hyvästä työstä, niin miten voi kehua ilman niitä hyviä töitä? Olet nyt asian ytimessä. Nimenomaan kyse on kehumisesta ilman näyttöjä. Jos kehumanne hallitus olisi niin hyvä kuin täällä hypetetään, niin olisihan niitä näyttöjä jatkuvasti esillä todisteena, ja erityisesti persuja vastaan. Mistä johtuu, että sitä konkreettista näyttöä on niin vaikea esitellä? Onko todella niin, että sellaista ei olekaan?

        Kelpaavatko nämä konkreettisiksi esimerkeiksi hyvästä työstä?
        Jos ei, niin toivoisin perusteluja.

        https://fb.watch/4H0NbfNqaL/


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ethän oikeasti ole noin yksinkertainen, ethän? Että ihan muistiinpanoja... kaikkea minä sitten keksinkin vaatia :D

        Jos kehutaan hallitusta hyvästä työstä, niin miten voi kehua ilman niitä hyviä töitä? Olet nyt asian ytimessä. Nimenomaan kyse on kehumisesta ilman näyttöjä. Jos kehumanne hallitus olisi niin hyvä kuin täällä hypetetään, niin olisihan niitä näyttöjä jatkuvasti esillä todisteena, ja erityisesti persuja vastaan. Mistä johtuu, että sitä konkreettista näyttöä on niin vaikea esitellä? Onko todella niin, että sellaista ei olekaan?

        Onhan niitä näyttöjä, mutta kun ne eivät kelpaa sinulle. Aina olet vääntämässä jotakin uutta selitystä, mutta mitään et itse viitsi ottaa selville.

        http://www.stat.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/talouden-tilannekuva


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        ...mutta et sitten kuitenkaan kykene listaamaan niitä "hyviä asioita"? Rääpäset ruudulle vain merkityksetöntä nillitystä ja uskot, että sillä on asia kuitattu? Miksi osallistut näihin keskusteluihin?

        Esimerkki hyvästä työstä talouspolitiikka. Pandemian aikana on tullut lomautuksia, irtisanomisia . Mutta hallituksen toimien vuoksi näitä ikäviä tapahtumia on vältetty. Tästä on vaikka kuinka monen yritysjohtajan ja ekonomistin sekä työntekijäliitojen lausuntoa.
        Että silleen, banaani-tyyppi voi lopettaa saivartelun.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkki hyvästä työstä talouspolitiikka. Pandemian aikana on tullut lomautuksia, irtisanomisia . Mutta hallituksen toimien vuoksi näitä ikäviä tapahtumia on vältetty. Tästä on vaikka kuinka monen yritysjohtajan ja ekonomistin sekä työntekijäliitojen lausuntoa.
        Että silleen, banaani-tyyppi voi lopettaa saivartelun.

        Etkä edelleenkään saa aikaiseksi lyödä faktoja pöytään. Vielä kerran: jos täällä kehutaan hallitusta hyvästä työstä, niin laittakaa niitä hyviä töitä mainiten: mitä on tehty - millaisia tuloksia on saatu aikaan. Ja edelleen: jotta ei mene vääristeleväksi kehuskeluksi, niin kokonaisukuvasta ei saa jättää pois virheitä ja puutteita, sekä niiistä aiheutuneita negatiivisia seurauksia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onhan niitä näyttöjä, mutta kun ne eivät kelpaa sinulle. Aina olet vääntämässä jotakin uutta selitystä, mutta mitään et itse viitsi ottaa selville.

        http://www.stat.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/talouden-tilannekuva

        Kai ymmärrät, että kommenttisi ja kyseinen tilannekuvaus tarkoittaa väistämätöntä sarjatulta omaan nilkkaasi? Ei voi olla mahdollista tuollainen äärimmäinen typeryys xD


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kelpaavatko nämä konkreettisiksi esimerkeiksi hyvästä työstä?
        Jos ei, niin toivoisin perusteluja.

        https://fb.watch/4H0NbfNqaL/

        No vihdoinkin jotain oikeaa asiaa tyhjäpäisen mölinän sijaan. Nämä videon asiat voin alkuun "kritisoida" lainauksella, jonka sisältöön yhdyn, jota vahvistaa osin mm. tämän hetkinen Tilastokeskuksen julkaisema tilannekatsaus.

        "Hengästyttävä lista uusia menonlisäyksiä, mutta ei ainuttakaan työllisyyttä parantavaa uudistusta. Uusia hyvinvointia synnyttäviä työpaikkoja SDPn listalla on tasan 0. Siksi onkin erikoista, että videon lopulla sanotaan "työ jatkuu". Ei jatku, vaan kiitos SDPn, yhä useammalla suomalaisella työt päättyvät, ja smaalla mahdollisuus elättää itseään ja perhettään. "

        - Tere Samallahti

        Mitä mieltä tästä?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Etkä edelleenkään saa aikaiseksi lyödä faktoja pöytään. Vielä kerran: jos täällä kehutaan hallitusta hyvästä työstä, niin laittakaa niitä hyviä töitä mainiten: mitä on tehty - millaisia tuloksia on saatu aikaan. Ja edelleen: jotta ei mene vääristeleväksi kehuskeluksi, niin kokonaisukuvasta ei saa jättää pois virheitä ja puutteita, sekä niiistä aiheutuneita negatiivisia seurauksia.

        Ja luulet oikeasti, että joku suomi24-palstalla oleva osaisi tällaisen tehdä. Ei osaa. Sama kuin kysyisin sinua listaamaan persujen poliittiset saavutukset. Ei tule sitäkään listaa. Miksei?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja luulet oikeasti, että joku suomi24-palstalla oleva osaisi tällaisen tehdä. Ei osaa. Sama kuin kysyisin sinua listaamaan persujen poliittiset saavutukset. Ei tule sitäkään listaa. Miksei?

        Miten voisin luulla sellaista, kun vastahan minua on väitetty olevani tunnettu siitä, että "haukun kaikkia tyhmäksi". Ei ole logiikkaa kommentissasi. Tietenkin osaan listata persujen saavutukset. Eihän se ole kuin copypaste-duuni. Sitäkin olen muuten melko usein pyytänyt persuja haukkuvia tekemään, mutta eipä ole tehnyt. Miksei? (tyhmä kysymys, hyi itse!)


      • Joka kerta, kun avaan tämän palstan ja luen minulle kirjoitettuja kommentteja. Eikö antipersutrollit ole ihan pellejä luonnostaan? Ei siinä mitään uutta ole.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        No vihdoinkin jotain oikeaa asiaa tyhjäpäisen mölinän sijaan. Nämä videon asiat voin alkuun "kritisoida" lainauksella, jonka sisältöön yhdyn, jota vahvistaa osin mm. tämän hetkinen Tilastokeskuksen julkaisema tilannekatsaus.

        "Hengästyttävä lista uusia menonlisäyksiä, mutta ei ainuttakaan työllisyyttä parantavaa uudistusta. Uusia hyvinvointia synnyttäviä työpaikkoja SDPn listalla on tasan 0. Siksi onkin erikoista, että videon lopulla sanotaan "työ jatkuu". Ei jatku, vaan kiitos SDPn, yhä useammalla suomalaisella työt päättyvät, ja smaalla mahdollisuus elättää itseään ja perhettään. "

        - Tere Samallahti

        Mitä mieltä tästä?

        Jaa, olisit heti sanonut että tarkoitit nimenomaan työllisyystoimia. Minusta muunkinlaiset päätökset voivat olla hyvää politiikkaa, kuten moni noista SDP:n videolla luetelluista. Olivatko ne mielestäsi huonoja päätöksiä?

        Mutta jos puhutaan vain työllistämisestä, niin Marinin hallitus on jo nyt tehnyt yhtä järeät työllisyystoimet kuin Sipilä 2015-2019. Riittäisikö se ensimmäisen vuoden puhteiksi näin koronan keskellä?
        https://yle.fi/uutiset/3-11774170


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Kai ymmärrät, että kommenttisi ja kyseinen tilannekuvaus tarkoittaa väistämätöntä sarjatulta omaan nilkkaasi? Ei voi olla mahdollista tuollainen äärimmäinen typeryys xD

        Luitko koko arvion, etkä lähtenyt irroittelemaan sieltä yhtä yksityiskohtaa, kuten itse olet kritisoinut kommentointia esim. Halla-ahoon kohdistuvasta Scripta-kritiikistä? Vaikuttaa oikeasti siltä, että sinä et osaa tarkastella sitä tilastoa siinä kuvassa, minkälaisessa ajassa se on tehty. Kerropas yksikin maa, joka olisi tehnyt viimeisen vuoden sisään positiivisen tuloksen? Muuten osoitat itse olevasi vain pelkkä meuhkaava ääliö, joka alakynteen jäädessään alkaa syyttelemään muita typeriksi.

        Tässä se kuvaavin ja keskeisin sanoma tilastokatsauksesta:

        "Bruttokansantuote laski kansantalouden tilinpidon tarkentuneiden ennakkotietojen mukaan 2,8 prosenttia vuonna 2020. Kevään pahimmat ennusteet laskun jyrkkyydestä eivät näytä toteutuneen. Myös Ruotsin bruttokansantuote laski 2,8 prosenttia vuonna 2020, ja Eurostatin mukaan euroalueen bruttokansantuote supistui viime vuonna 6,6 prosenttia, joten Suomi pärjäsi hyvin kansainvälisessä vertailussa."

        Miten olisit kuvitellut esim. persujen vaihtoehtobudjettien viime ja tälle vuodelle kohdentuneen paremmin vallitsevaan globaaliin taloustilanteeseen, jos viime vuoden budjetissanne oli noin puolen miljardin aukko ja tämän vuoden varjobudjettinne osoitti, että puolueenne olisi nostanut suunnilleen saman määrän uutta valtionvelkaa? Alijäämä olisi tismalleen samaa luokkaa kuin mitä Tilastokeskuksen katsauksessa kerrotaan Suomen toteutuneeksi alijäämäksi.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten voisin luulla sellaista, kun vastahan minua on väitetty olevani tunnettu siitä, että "haukun kaikkia tyhmäksi". Ei ole logiikkaa kommentissasi. Tietenkin osaan listata persujen saavutukset. Eihän se ole kuin copypaste-duuni. Sitäkin olen muuten melko usein pyytänyt persuja haukkuvia tekemään, mutta eipä ole tehnyt. Miksei? (tyhmä kysymys, hyi itse!)

        Laitapa ihan mielenkiinnosta tänne ne persujen eduskunnassa läpiviemät asiat, kun se on varmasti sulle helppo copypaste-duuni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Luitko koko arvion, etkä lähtenyt irroittelemaan sieltä yhtä yksityiskohtaa, kuten itse olet kritisoinut kommentointia esim. Halla-ahoon kohdistuvasta Scripta-kritiikistä? Vaikuttaa oikeasti siltä, että sinä et osaa tarkastella sitä tilastoa siinä kuvassa, minkälaisessa ajassa se on tehty. Kerropas yksikin maa, joka olisi tehnyt viimeisen vuoden sisään positiivisen tuloksen? Muuten osoitat itse olevasi vain pelkkä meuhkaava ääliö, joka alakynteen jäädessään alkaa syyttelemään muita typeriksi.

        Tässä se kuvaavin ja keskeisin sanoma tilastokatsauksesta:

        "Bruttokansantuote laski kansantalouden tilinpidon tarkentuneiden ennakkotietojen mukaan 2,8 prosenttia vuonna 2020. Kevään pahimmat ennusteet laskun jyrkkyydestä eivät näytä toteutuneen. Myös Ruotsin bruttokansantuote laski 2,8 prosenttia vuonna 2020, ja Eurostatin mukaan euroalueen bruttokansantuote supistui viime vuonna 6,6 prosenttia, joten Suomi pärjäsi hyvin kansainvälisessä vertailussa."

        Miten olisit kuvitellut esim. persujen vaihtoehtobudjettien viime ja tälle vuodelle kohdentuneen paremmin vallitsevaan globaaliin taloustilanteeseen, jos viime vuoden budjetissanne oli noin puolen miljardin aukko ja tämän vuoden varjobudjettinne osoitti, että puolueenne olisi nostanut suunnilleen saman määrän uutta valtionvelkaa? Alijäämä olisi tismalleen samaa luokkaa kuin mitä Tilastokeskuksen katsauksessa kerrotaan Suomen toteutuneeksi alijäämäksi.

        "Kerropas yksikin maa, joka olisi tehnyt viimeisen vuoden sisään positiivisen tuloksen?"

        Olet taas asian ytimessä, eli siinä, että näillä palstoilla poimitaan sopivia kohtia ja niillä luodaan vääristelty "big picture". Esim. työttömyydestä on luotu positiivista kuvaa jonkin lyhyen aikavälin satunnaisen positiivisen, sen hetkisen, muutoksen perusteella, sen sijaan, että katsottaisiin pidemmän aikavälin trendiä.

        Työttömyys, talous yms. trendeissä pidemmällä aikavälillä näkyy negatiivinen kehitys.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jaa, olisit heti sanonut että tarkoitit nimenomaan työllisyystoimia. Minusta muunkinlaiset päätökset voivat olla hyvää politiikkaa, kuten moni noista SDP:n videolla luetelluista. Olivatko ne mielestäsi huonoja päätöksiä?

        Mutta jos puhutaan vain työllistämisestä, niin Marinin hallitus on jo nyt tehnyt yhtä järeät työllisyystoimet kuin Sipilä 2015-2019. Riittäisikö se ensimmäisen vuoden puhteiksi näin koronan keskellä?
        https://yle.fi/uutiset/3-11774170

        Miten niin? Työllisyystoimet on vain yksi osa, ja siinä ei ole onnistuttu. Ensimmäisten kritiikkien joukossa oli mm. se, että hallitus lupailee yhtä ja toista, vaikka sillä ei ollut edes suunnitelmaa, miten se toteutetaan. Taannoin oli Ilta-Sanomissa uutinen, joka koski työllisyyasioihin liittyvästä kokouksesta (en muista mistä ryhmästä tms. oli kyse), jonka jälkeen hallitus sai taas kritiikkiä tyyliin "hallitus vain puhuu lämpimikseen".

        Tietenkin muunkinlaiset päätökset voi olla hyvää politiikkaa, mutta ainoastaan siinä tapauksessa, että se on todellakin hyvää politiikkaa, ja sitähän ei voi arvottaa ennen kuin käsitellään politiikan näkyminen käytännössä, joko hyvinä, keskinkertaisina, tai huonoina tuloksina. Ja siitähän tässä on kyse. Tähän mennessä pääsääntöisesti Sannan ja hallituksen työtä on kehuttu "paremmaksi kuin koskaan" ilman niitä asioita, jotka kertoo, minkälaatuisesta työstä on kyse.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Ethän oikeasti ole noin yksinkertainen, ethän? Että ihan muistiinpanoja... kaikkea minä sitten keksinkin vaatia :D

        Jos kehutaan hallitusta hyvästä työstä, niin miten voi kehua ilman niitä hyviä töitä? Olet nyt asian ytimessä. Nimenomaan kyse on kehumisesta ilman näyttöjä. Jos kehumanne hallitus olisi niin hyvä kuin täällä hypetetään, niin olisihan niitä näyttöjä jatkuvasti esillä todisteena, ja erityisesti persuja vastaan. Mistä johtuu, että sitä konkreettista näyttöä on niin vaikea esitellä? Onko todella niin, että sellaista ei olekaan?

        On siinä brändi- ja markkinointijohtaja, kun ei markkinointia ymmärrä. Oletko ihan täysillä matkassa vai ammattitaidoton?


      • Anonyymi kirjoitti:

        On siinä brändi- ja markkinointijohtaja, kun ei markkinointia ymmärrä. Oletko ihan täysillä matkassa vai ammattitaidoton?

        Tietenkin ymmärrän. Siksihän juuri näen esim. Sannan suosion perustuvan lähes kokonaan henkilöbrändäykseen. Me markkinoinnin ja mainonnan ammattilaiset ollaan tietystä näkökulmasta "ammattikusettajia", koska mm. luomme tuotteille kiinnostusta ja suosiota asioilla, jotka liittyvät heikosti, tai jopa ei ollenkaan tuotteeseen. Esim. merkkituotteen käyttäjälleen luoma mielikuvapohjainen sosiaalinen status on keinotekoinen, eli valheellinen. Kun Sannan henkilöbrändäyksessä nähdään samoja asioita, jotka on meille tuttuja, voidaan Sannan kannattamisen luoma sosiaalinen status myös nähdä keinotekoisena, valheellisena. Kuten jo aiemmin sanoin, että ihmisestä voidaan tykätä eri perustein, mutta jos politiikassa valtaan valitaan ihmiset keinotekoisten mielikuvien perusteella, niin politiikan laatu voi kärsiä rajustikin, ja sillä on seurauksensa.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten niin? Työllisyystoimet on vain yksi osa, ja siinä ei ole onnistuttu. Ensimmäisten kritiikkien joukossa oli mm. se, että hallitus lupailee yhtä ja toista, vaikka sillä ei ollut edes suunnitelmaa, miten se toteutetaan. Taannoin oli Ilta-Sanomissa uutinen, joka koski työllisyyasioihin liittyvästä kokouksesta (en muista mistä ryhmästä tms. oli kyse), jonka jälkeen hallitus sai taas kritiikkiä tyyliin "hallitus vain puhuu lämpimikseen".

        Tietenkin muunkinlaiset päätökset voi olla hyvää politiikkaa, mutta ainoastaan siinä tapauksessa, että se on todellakin hyvää politiikkaa, ja sitähän ei voi arvottaa ennen kuin käsitellään politiikan näkyminen käytännössä, joko hyvinä, keskinkertaisina, tai huonoina tuloksina. Ja siitähän tässä on kyse. Tähän mennessä pääsääntöisesti Sannan ja hallituksen työtä on kehuttu "paremmaksi kuin koskaan" ilman niitä asioita, jotka kertoo, minkälaatuisesta työstä on kyse.

        Millä perusteella sanot ettei työllisyystoimissa ole onnistuttu, jos yhtenä koronavuotena on tehty saman verran kuin Sipilä neljänä normaalina vuotena?
        https://yle.fi/uutiset/3-11774170

        Jos mielestäsi "hyvästä politiikasta" voidaan puhua vasta kun sen vaikutukset näkyvät käytännössä, on useimpien päätösten kohdalla odotettava vuosia. Tämä on kummallinen ajattelutapa. Vaadit näyttöä hyvistä päätöksistä ja samalla sanot ettei päätöksiä voi vielä arvottaa. Tottakai päätösten hyvyyttä/huonoutta, eli todellista vaikutusta, pitää arvioida myös silloin kun päätökset tehdään. Vaikuttaa siltä että olet vetänyt itsesi jonkinlaiseen loogiseen umpikujaan jotta voisit kumota annetut esimerkit hyvästä päätöksenteosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Millä perusteella sanot ettei työllisyystoimissa ole onnistuttu, jos yhtenä koronavuotena on tehty saman verran kuin Sipilä neljänä normaalina vuotena?
        https://yle.fi/uutiset/3-11774170

        Jos mielestäsi "hyvästä politiikasta" voidaan puhua vasta kun sen vaikutukset näkyvät käytännössä, on useimpien päätösten kohdalla odotettava vuosia. Tämä on kummallinen ajattelutapa. Vaadit näyttöä hyvistä päätöksistä ja samalla sanot ettei päätöksiä voi vielä arvottaa. Tottakai päätösten hyvyyttä/huonoutta, eli todellista vaikutusta, pitää arvioida myös silloin kun päätökset tehdään. Vaikuttaa siltä että olet vetänyt itsesi jonkinlaiseen loogiseen umpikujaan jotta voisit kumota annetut esimerkit hyvästä päätöksenteosta.

        Sun pitää opetella lukemaan, ja ymmärtämään lukemasi. Tämä tosin vaatii sannalasien ottamista pois silmiltä. Lue nyt ajatuksella lainaus ko. uutisesta. Korostin suuraakkosilla avainkohdat:

        "Marinin hallituksen päättämät työn tarjontaa lisäävät toimet TUOVAT ARVIOLTA 31 000-36 000 lisätyöllistä, kun Sipilän hallituksen toimet TOIVAT 30 000-40 000.

        Huomaatko verbaalisen kikkailun? Jos et, niin ei ihme, että sinua(kin) median on helppo jallittaa uskomaan hallituksen tekevän hyvää työtä. Kun opit ymmärtämään suurta kuvaa, opit myös haistamaan populistisen temppuilun. Eli Sipilän toimet on jo toteutuneet, mutta Sannan hallituksen ei ole. Se on vain oletus, ja toivetta.

        Tämä kyseinen temppu vielä sokeroidaan loppukaneetilla, jossa mainitaan nätti ja posiitivista fiilistä aiheuttava lukema... "80000" = tämä hallitus on parempi kuin Sipilän hallitus. Eihän tämä mielikuva toteudu, ennen kuin nuo 80000 on töissä.

        Mutta, mikä oleellinen asia unohtui? Millä ei tätä kikkailua pilata? Sillä, kuinka paljon UUSIA TYÖTTÖMIÄ tulee kyseisenä aikavälinä. Sitäkään ei voida sanoa varmaksi, mutta sitä voidaan päätellä tämänhetkisten tietojen perusteella. Jos lopputulos on karkeasti esim. 80000 uutta työpaikkaa ja 80000 menetettyä työpaikkaa, niin jos tällainen skenaario tapahtuu onko hallitus tehnyt oikeasti hyvää työtä? Julistaako media vain tietoa, että "Sannan hallitus loi 80000 uutta työpaikkaa!!"? Eikö tällainen olisi törkeää harhaanjohdattamista? Tämä siis pointtina, miten media voi toimia, miten mielikuvia luodaan, miten ihmisiä voidaan johtaa harhaan. Ja kun mietit tilannetta "hyvät vs natsit" niin voit vain kuvitella mitä kaikkea sen perusteella voidaan itselleen oikeuttaa. Oma lukunsa on sitten fanit ja fanaatikot, jotka kiihkein mielin hyväksyvät kusettamisen, "suuremman hyvän puolesta".


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Tietenkin ymmärrän. Siksihän juuri näen esim. Sannan suosion perustuvan lähes kokonaan henkilöbrändäykseen. Me markkinoinnin ja mainonnan ammattilaiset ollaan tietystä näkökulmasta "ammattikusettajia", koska mm. luomme tuotteille kiinnostusta ja suosiota asioilla, jotka liittyvät heikosti, tai jopa ei ollenkaan tuotteeseen. Esim. merkkituotteen käyttäjälleen luoma mielikuvapohjainen sosiaalinen status on keinotekoinen, eli valheellinen. Kun Sannan henkilöbrändäyksessä nähdään samoja asioita, jotka on meille tuttuja, voidaan Sannan kannattamisen luoma sosiaalinen status myös nähdä keinotekoisena, valheellisena. Kuten jo aiemmin sanoin, että ihmisestä voidaan tykätä eri perustein, mutta jos politiikassa valtaan valitaan ihmiset keinotekoisten mielikuvien perusteella, niin politiikan laatu voi kärsiä rajustikin, ja sillä on seurauksensa.

        Niin kai se on kaikissa tuotteissa, että markkinointihemmot luovat keinotekoisia mielikuvia, vaikka tuote ei toimikaan. Sehän on markkinointiammattilaisen tehtävä myös politiikassa.

        Oletko siis sitä mieltä, että demarit ovat onnistuneet markkinoinnissaan mutta persut ei? Oletko itse ollut vetämässä persujen brändi- ja markkinointitoimintaa vai mikä sinua närästää, kun toinen puolue on onnistunut.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Sun pitää opetella lukemaan, ja ymmärtämään lukemasi. Tämä tosin vaatii sannalasien ottamista pois silmiltä. Lue nyt ajatuksella lainaus ko. uutisesta. Korostin suuraakkosilla avainkohdat:

        "Marinin hallituksen päättämät työn tarjontaa lisäävät toimet TUOVAT ARVIOLTA 31 000-36 000 lisätyöllistä, kun Sipilän hallituksen toimet TOIVAT 30 000-40 000.

        Huomaatko verbaalisen kikkailun? Jos et, niin ei ihme, että sinua(kin) median on helppo jallittaa uskomaan hallituksen tekevän hyvää työtä. Kun opit ymmärtämään suurta kuvaa, opit myös haistamaan populistisen temppuilun. Eli Sipilän toimet on jo toteutuneet, mutta Sannan hallituksen ei ole. Se on vain oletus, ja toivetta.

        Tämä kyseinen temppu vielä sokeroidaan loppukaneetilla, jossa mainitaan nätti ja posiitivista fiilistä aiheuttava lukema... "80000" = tämä hallitus on parempi kuin Sipilän hallitus. Eihän tämä mielikuva toteudu, ennen kuin nuo 80000 on töissä.

        Mutta, mikä oleellinen asia unohtui? Millä ei tätä kikkailua pilata? Sillä, kuinka paljon UUSIA TYÖTTÖMIÄ tulee kyseisenä aikavälinä. Sitäkään ei voida sanoa varmaksi, mutta sitä voidaan päätellä tämänhetkisten tietojen perusteella. Jos lopputulos on karkeasti esim. 80000 uutta työpaikkaa ja 80000 menetettyä työpaikkaa, niin jos tällainen skenaario tapahtuu onko hallitus tehnyt oikeasti hyvää työtä? Julistaako media vain tietoa, että "Sannan hallitus loi 80000 uutta työpaikkaa!!"? Eikö tällainen olisi törkeää harhaanjohdattamista? Tämä siis pointtina, miten media voi toimia, miten mielikuvia luodaan, miten ihmisiä voidaan johtaa harhaan. Ja kun mietit tilannetta "hyvät vs natsit" niin voit vain kuvitella mitä kaikkea sen perusteella voidaan itselleen oikeuttaa. Oma lukunsa on sitten fanit ja fanaatikot, jotka kiihkein mielin hyväksyvät kusettamisen, "suuremman hyvän puolesta".

        Tottakai luvut ovat arvioita koska tällä hetkellä ei muutakaan ole saatavilla. Jos vaikutukset arvioidaan hyviksi, niin eikö silloin päätöstäkin voi sanoa hyväksi?

        Sinun logiikallasi mitään päätöstä ei voi lainkaan arvottaa ennen kuin käytännön vaikutukset ovat näkyvillä. Pyytämiäsi näyttöjä on siis mahdoton antaa edes teoriassa. (Silti olet jostakin syystä päättänyt että hallitus tekee huonoa työtä, vaikka samalla sanot että heidän tekemän politiikan arvottaminen ei ole vielä edes mahdollista.)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai luvut ovat arvioita koska tällä hetkellä ei muutakaan ole saatavilla. Jos vaikutukset arvioidaan hyviksi, niin eikö silloin päätöstäkin voi sanoa hyväksi?

        Sinun logiikallasi mitään päätöstä ei voi lainkaan arvottaa ennen kuin käytännön vaikutukset ovat näkyvillä. Pyytämiäsi näyttöjä on siis mahdoton antaa edes teoriassa. (Silti olet jostakin syystä päättänyt että hallitus tekee huonoa työtä, vaikka samalla sanot että heidän tekemän politiikan arvottaminen ei ole vielä edes mahdollista.)

        No, sinä olet puolesi ja rautakankiasenteesi valinnut; et hyväksy mitään muuta kuin "oooh miten hyvä ja paras hallitus on persut ei oo räyh!"


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        No, sinä olet puolesi ja rautakankiasenteesi valinnut; et hyväksy mitään muuta kuin "oooh miten hyvä ja paras hallitus on persut ei oo räyh!"

        Jostain syystä jätit vastaamatta nostamiini asioihin. Tykkäät kuitenkin selvästi mietiskellä, joten olisi ollut mukava kuulla vastaukset näihin:

        - Jos päätöksen vaikutukset arvioidaan hyviksi, niin eikö silloin päätöstäkin voi sanoa hyväksi (vaikka käytettävissä ei vielä olisi muuta kuin arvio)?

        - Etkö näe ristiriitaa siinä että 1) olet päättänyt että hallitus tekee huonoa työtä, ja 2) sanot että hallituksen tekemän politiikan arvottaminen ei ole vielä mahdollista.

        PS. En ole kategorisesti persuja vastaan. Olen heitä äänestänytkin ekassa jytkyssä ja pidän edelleen Jussia tolkun miehenä. Minusta taas vaikuttaa että sinä olet yksinkertaisesti päättänyt vastustaa hallitusta riippumatta sen teoista.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten voisin luulla sellaista, kun vastahan minua on väitetty olevani tunnettu siitä, että "haukun kaikkia tyhmäksi". Ei ole logiikkaa kommentissasi. Tietenkin osaan listata persujen saavutukset. Eihän se ole kuin copypaste-duuni. Sitäkin olen muuten melko usein pyytänyt persuja haukkuvia tekemään, mutta eipä ole tehnyt. Miksei? (tyhmä kysymys, hyi itse!)

        Johtajan osa on ottaa haukkuja vastaan. Mikset laita jotain alaistasi tekemään tuon listan, kun et siihen itse kuitenkaan suostu alentumaan?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Joka kerta, kun avaan tämän palstan ja luen minulle kirjoitettuja kommentteja. Eikö antipersutrollit ole ihan pellejä luonnostaan? Ei siinä mitään uutta ole.

        Sanotko noin asiakkaistasikin, kun saat palautetta? Tai alaisiltasi tai muilta johtoryhmäläisiltä, kun he kertovat sinulle jostain epäkohdasta?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        "Kerropas yksikin maa, joka olisi tehnyt viimeisen vuoden sisään positiivisen tuloksen?"

        Olet taas asian ytimessä, eli siinä, että näillä palstoilla poimitaan sopivia kohtia ja niillä luodaan vääristelty "big picture". Esim. työttömyydestä on luotu positiivista kuvaa jonkin lyhyen aikavälin satunnaisen positiivisen, sen hetkisen, muutoksen perusteella, sen sijaan, että katsottaisiin pidemmän aikavälin trendiä.

        Työttömyys, talous yms. trendeissä pidemmällä aikavälillä näkyy negatiivinen kehitys.

        Mikähän tällainen trendi mahtaa olla? Tilastokeskuksen aineistojen perusteella työttömyys on laskenut EU-jäsenyyden alettua viime vuotta lukuunottamatta. Banskulla taitaa olla ihan omat trendit vai oliko ne svengit.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten niin? Työllisyystoimet on vain yksi osa, ja siinä ei ole onnistuttu. Ensimmäisten kritiikkien joukossa oli mm. se, että hallitus lupailee yhtä ja toista, vaikka sillä ei ollut edes suunnitelmaa, miten se toteutetaan. Taannoin oli Ilta-Sanomissa uutinen, joka koski työllisyyasioihin liittyvästä kokouksesta (en muista mistä ryhmästä tms. oli kyse), jonka jälkeen hallitus sai taas kritiikkiä tyyliin "hallitus vain puhuu lämpimikseen".

        Tietenkin muunkinlaiset päätökset voi olla hyvää politiikkaa, mutta ainoastaan siinä tapauksessa, että se on todellakin hyvää politiikkaa, ja sitähän ei voi arvottaa ennen kuin käsitellään politiikan näkyminen käytännössä, joko hyvinä, keskinkertaisina, tai huonoina tuloksina. Ja siitähän tässä on kyse. Tähän mennessä pääsääntöisesti Sannan ja hallituksen työtä on kehuttu "paremmaksi kuin koskaan" ilman niitä asioita, jotka kertoo, minkälaatuisesta työstä on kyse.

        Ensin itket big picturen perään ja heti seuraavaksi alat selittää jonkun yhden kokouksen kulusta. Ei ole oikein vakuuttavaa, pystyt johtajana parempaankin.


    • Anonyymi

      Hällehää voiskii kaikk verot osottaakki kovapalakkasena ihmisenä. Hulluaha nuita o kierrätellä eestaas.

      • Anonyymi

        Tällähetkellä poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällähetkellä poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

        Nyt on 41. Banaani vauhdissa edistämässä sananvapautta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on 41. Banaani vauhdissa edistämässä sananvapautta.

        Sulla on kumma käsitys sananvapaudesta. Eihän se sitä tarkoita, että ihan mitä tahansa saa sanoa. Lisäksi foorumin säännötkin asettaa omat rajansa. Jos sinulle on perusasiat näin hankalia, niin elämäsi taitaa olla yhtä tuskaa ja ahdistusta.


    • Anonyymi

      Avaaja hokee Marinia ja Persua niin innolla ettei ole edes huomannut, että demarit on tippuneet jo kolmanneksi ja Marinin suosio hiipuu hyvää vauhtia ;D

      • Mikä avauksessani viittaa siihen, etten lue uutisia lähes joka päivä?


    • Anonyymi

      Täysin tyytyväisiä kassapiikaan on alle 20%

      vasurikerroin näkyy olevan 4. hehe heh ehhe

      No onhan se hyvää neuvostoliittolaista 5-vuotis tasoa ;)

    • Anonyymi

      Ranskaakin uhkaa sisällissota-maahanmuuttoko? yle kertoo

    Ketjusta on poistettu 53 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe