Aihe

Persut ajaa kuntavaaleissa asioita joista ei kunnissa päätetä

Anonyymi

Tämä on taas yksi esimerkki persujen valehteluista.Kauanko tällainen äänestäjien sumuttaminen voi noilta persus-populisti-pelleiltä onnistua?

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tärkeä havainto.

   • Anonyymi

    Persu pettää aina.


   • Anonyymi

    Tärkeä havainto on myös että jokainen kunta on erilainen ja jokaisella kunnalla on yksilölliset tarpeet. On täysin mahdotonta puhua samaa aikaa kaikkien kuntien puolesta.


  • Anonyymi

   Kunnallisvaalit ovat asiasisällöltään kunnalliset eivätkä valtakunnalliset. Kunnallisten päätösten vaikutus kansalaiseen on usein välittömämpi kuin eduskunnan päätösten.

   Ulkoistetaanko palvelutalo, jossa äitisi asuu? Rakennetaanko uusi päiväkoti? Lopetetaanko lähikoulu vai remontoidaanko? Minne uudet asunnot kaavoitetaan? Miten julkista liikennettä tuetaan? Paljonko rahaa kirjasto saa uusien kirjojen hankintaan? Mikä on kunnallisveron taso? Nämä kaikki ovat kunnanvaltuuston asioita.

   Kunnallisvaaleissa päätös kannatta tehdä sen perusteella mikä on PAIKALLISTEN ehdokkaiden kanta PAIKALLISIIN kysymyksiin.

   • Anonyymi

    Oikeassa olet.


   • Anonyymi

    Tuloverojen tasokin on kiinni enemmän kunnasta kuin valtiosta. Kunnallisveroja kerätään enemmän kuin mikä on valtion verotulojen tuotto. Kunnallisveroa kerättiin 2020 noin 20,5 miljardia, valtion tulo- ja pääomatuloveroja 9,4 miljardia ja yhteisöveroa 4,8 miljardia.


   • Anonyymi

    PErsuilla ei ole näkemystä ja ymmärrystä hankaliin asioihin kuten terveydenhuolto tai vanhustenhoito, persut osaavat vain hokea "mamut sitä mamut tätä".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PErsuilla ei ole näkemystä ja ymmärrystä hankaliin asioihin kuten terveydenhuolto tai vanhustenhoito, persut osaavat vain hokea "mamut sitä mamut tätä".

    PS on yhden asian puolue.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PS on yhden asian puolue.

    Soinin aikaan oli sentään kahden asian, kun Soinilaiset lähti jäi vain yksi asia , hörhöily.


  • Anonyymi

   Persuilla on suuri luottamus äänestäjien tyhmyyteen ja tietämättömyyteen. Heillä on siitä hyviä kokemuksia. Halla-aho äänestetty 12 vuodeksi Hesan valtuustoon tuppisuuksi!

   • Anonyymi

    Totta.


   • Anonyymi

    Tyhmiä äänestäjiä on helppo jallittaa.


  • Anonyymi

   PS on porvaripuolue ja talouspolitiikaltaan kokoomuksen sisarpuolue.

  • Anonyymi

   Jätä vaan sinä tämä persujen haukkuminen että itse olisit uskottava. Kuntavaalit luo pohjaa muille vaaleille. Perussuomalaiset eivät valehtele vaan ovat ainoa puolue joka on rehellinen tässä maassa. He tuo epäkohdatkin esille joita muut puolueet salaa.

  • Anonyymi

   Ei persu ymmärrä eroa kunnan valtuuston ja eduskunnan välillä. Olisi liikaa vaadittu!
   Meidän kunnan persut ovat erittäin vahvaa apukoulutasoa! Nyt kuluvalla kaudella ovat riitautuneet keskenään. Lisäksi osa on jättänyt tulematta kokouksiin kun selvisi, että valtuustossa ei voi päättää Al Holin leirin lasten ja äitien ampumisesta!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   8337
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8301
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4404
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   90
   2186