Aihe

Nuorten miesten uskonnollisuus läpänheittoa?

Anonyymi

Vapaa Ajattelija paljastaa kirkon tutkimuksen läppävirheen!? Käykö 7 % nuorista miehistä viikoittain jumalanpalveluksissa?
Olisiko niin, että nuoret miehet ovat läpällä heittäneet, että totta kai sitä käydään jumalanpalveluksessa kerran viikossa. Kirkon tutkimuskeskuksen tutkijat ovat onnessaan ottaneet todesta. Kirjoitin tästä jo VA-lehdessä 4/2020 (s. 10-11):
"Mittavirhe tulee mieleen myös jumalanpalvelusosallistumista koskevista tiedoista, kun 15-29-vuotiaiden tuloksena kerrotaan, että ”vähintään viikoittain” osallistuisi 1 % naisista ja 7 % miehistä. Kun joka ikäluokassa on ainakin 25 000 miestä ja koko ikäryhmässä siten yhteensä liki 400 000 miespuolista, jumalanpalveluksissa tuskin kuitenkaan näkyy heistä 7 prosenttia eli 28 000 joka viikko osallistuvaa nuorta miestä. (s. 99)"
Asiaan liittyy myös Ylen eilinen uutisten pääsiäisjuttu ihmisten uskonnollisuudesta tai uskonnottomuudesta. Jutussa nostettiin nuoret miehet pramille.
Pääsiäistehtävänä: etsi oikea kohta koko jutusta.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Oletko ollut homo suhteessa papin kanssa, totta kai 🤣

  • Anonyymi

   Voi olla, että tunnusluvun pitäisi olla 0,7 % eikä 7 %.

  • Anonyymi

   Helpompaa uskoa että siellä kirkossa istuu se yksinäinen vanhamummeli jonka rahoja papit odottelevat housut märkinä ja se sali on muuten typötyhjä. Nuoria en näy enkä usko että oikeasti siellä käyvät jos niin väittävät.

  • Anonyymi

   Hienosti ovat kirkko ja pappismiehet menneet lankaan nuorten kusetusta. Ja pakko tuon on olla vitsillä heitettyä läppää sillä sen verran suuri määrä tuo 7% ettei siihen lukuun kannata uskoa ellei virhemarginaali ole +/-20%. Nuoriso on (ainakin toivottavasti) jo sen verran vanhuksia fiksumpaa ja kouluttautunutta väkeä ettei heistä (toivottavasti) kukaan oikeasti usko Jumaliin tai mihinkään muuhun huuhaahan ja taikauskoon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8317
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   7446
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   3693