Aihe

Retoriikan ja valheen evankeliumin levittäjät tyhjän kauppamiehet

Anonyymi

Kristinuskovainen puhuu taivaasta ja helvetistä.

No minä kiinnostun ja kysyn kerro minkälaista ja minkälaisia asioita on taivaassa että voin tehdä päätöksen sen tiedon perusteella minkä kattavasti minulle kerrot kyseisestä paikasta .
Miksi kristinuskoinen kääntää selkänsä eikä kerro asiasta mitään vai johtuuko se siitä että taivas on vain retoriikkaa eikä hänellä ole asiasta pinintäkään tietoa ?

Sama koskee helettiä kun kysyn sitten mielenkiinnosta helvettiuskovaiselta helvetin tarkoitusta ketä asia palvelee ja miten ?
Kristinuskoinen kääntää selkänsä ja sulkee suunsa.

Valehteletteko te vain päin naamaa ihmisille ja kauppaatte asioita joista teillä ei ole oikeasti minkäänlaista tietoa .Mitä järkeä on kaupata ihmisille tyhjiä sanoja retoriikan ja valheen evankeliumia .

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uskovaiset ovat valehtelijoita ei ne edes tiedä mistä puhuu einstein sanoin sanoisin

   "Jos et pysty selittämään asiaa selvästi, et tiedä siitä tarpeeksi."

   Tämä ketjun avaus todistaa sen että uskovaiset valehtelevat joko tietoisesti tai yksinkertaisuuttaan he puhuvat tyhjiä sanoja joita heille on lahkoissa ja seuroissa opetettu joista kysyttäessä heillä ei ole mihinkään vastausta nämä lahkojen lampaat kulkevat sokeina aivottomina toistamassa iskulauseita joista he eivät itse ymmärrä yhtään mitään

  • Anonyymi

   Onneksi palstalla on omilla aivoilla ajattelevia ateisteja ja uskonnottomia joiden hyvän kristinuskonkin tuntemuksen ansiosta uskovaisetkin saavat hieman oikeaa älyllistä tietoa uskonnostaan ehkä nämä keskustelut saavat jonkun helvetinpelkoisen heräämään tai ainakin hetkeksi ajattelemaan uskontonsa lapsellisuuksia .

  • Anonyymi

   Tämä on ketju josta uskovaiset pysyvät kaukana

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   6260