Aihe

Johtajien ja päälliköiden määrä?

Anonyymi

Olen tässä katsellut esimerkiksi Koronakriisin aikana miten paljon valtion eri virastojen ja toimijoiden päälliköitä ja johtajia on selvittämässä asioissa. Katselin myös muutaman muun aiheen tiimoilta ja meinasin lentää pyllylleni.

Viiden miljoonan kansa, jossa on erilaisia yhteiskunnan verovaroin pyöriviä virastoja aivan tolkuttomasti joissa on tolkuton määrä päälliköitä ja johtajia.

Onkohan jossain selvitetty, että paljonko näitä päälliköitä ja johtajia ylipäätään on mille veronmaksajat maksavat palkan. Luultavasti ei ole.

Yksityiset organisaatiot pyrkivät kuitenkin olemaan aika tehokkaita, koska omistaja ei halua maksaa turhasta. Kuka valvoo näitä turhien päälliköiden ja johtajien palkkaamista ja heidän oikeaa työmääräänsä? Tuntuu esimerkiksi Koronan kohdalla, että osittain samoja asioita vatvovat THL, STM, ELY, AVI jne....... Ei ainoastaan makseta turhasta vaan mikään ei ole selvää, kun kymmenen byrokraattia pyörittää samoja papereita ja ovat osittain eri mieltä.

Valvooko näitäkin asioita Yliviikarin kaltaiset taideopiskelijat?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    95
    6684