Aihe

TS: Maahanmuuttajissa kasvaa kriittisyys rokotuksiin!

Anonyymi

Turussa ongelmaan on tarttunut jo viime vuonna suuri ammattilaisten ja vapaaehtoisten joukko. Silti tartuntamäärät maahanmuuttajien joukossa ovat edelleen suuret ja vaikuttamistyön tarve jatkuu, uutisoi Turun Sanomat.

Tartuntoihin liittyy myös kulttuurisia haasteita. Karvonen kertoo, että koronatartuntaa pidetään joissakin kulttuureissa häpeänä, minkä vuoksi siitä ei uskalleta kertoa edes läheisille ja oireisenakin osallistutaan esimerkiksi kulttuuriin vahvasti kuuluviin sukujuhliin.

Kenttätyötä tekevien näkemyksen mukaan epäluuloisuus koronarokotteita kohtaan on kasvanut maahanmuuttajayhteisöissä.  Ongelma on siinä, miten se monikielinen informaatio tavoittaisi ihmiset, kun kaikilla ei ole edes lukutaitoa.

– Kaikki nuoret eivät ymmärrä koronarajoitusten tärkeyttä, eivätkä pysy kotona tai pidä esimerkiksi vanhempiinsa riittävää etäisyyttä. Monessa kulttuurissa koetaan, että jos et tarjoa vanhemmillesi apua, et kunnioita vanhempiasi ja olet laiska.

Onhan se nyt järjetöntä päästää tänne porukkaa, joka ei osaa edes lukea- ja kirjoittaa. Somaleissa noita on paljon.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallitus ei pysty kertomaan että hengailijamatut on kaikista suurin rokotevastainen ryhmä joka uskoo kaikkiin salaliittoteorioihin

  • Anonyymi

   Matut uskoo että se rokote on joku äärioikeistolaisten salaliitto

   • Anonyymi

    Onko linkki?


  • Anonyymi

   Niitä tuskin montaa on. Somalia kutsui jo 2019 kansalaisiaan takaisin rakentamaan maataan. Tietysti jos tuo mennyt ohi, jos ei ole kuullut tai lukenut uutisia.

  • Anonyymi

   Olis vaan kertonut, että kyse on muslimien "kulttuurista".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2410