Aihe

Vihreiden fanaattinen politiikka

Anonyymi

"Poltettu metsäkone kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, mihin erityisesti vihreiden fanaattinen politiikka johtaa. Nuoria kiihotetaan milloin hakkuita vastustamalla, milloin luomalla ylimitoitettuja uhkakuvia ilmastokatastrofista, milloin vastustamalla järkevää riistakantojen hoitoa ja milloin mitäkin, Markku Eestilä kirjoittaa".

https://www.verkkouutiset.fi/vihreat-hakevat-jaatyneita-konflikteja/

Eestilä ei näe vihreiden politiikkaa kovinkaan vastuullisena eikä edes kestävänä, koska osa lapsista ahdistuu vakavasti ja näkee tulevaisuuden synkkänä.

– Asia ei todellakaan ole niin, että vain vihreät pitävät luonnon puolta ja muut puolueet ovat pahiksia.

Hänen mukaansa ”kyse on vihreiden kohdalla tietenkin poliittisesta vallasta, jota erilaisilla julkishakuisilla tempauksilla halutaan lisää”.

– Siksi vihreät ovat mukana kaikessa, joka koskee tunteita herättävällä tavalla luontoa ja luontoarvoja. Tarkoituksena heillä ei ole hakea ratkaisua sosiaalisen, taloudellisen ja ekologisen kestävyyden hengessä, vaan pitämällä konfliktia kaikin keinoin yllä. Se on poliittisesti järkevämpää. Esimerkkejä löytyy: jäätynyt susikonflikti, jäätynyt hanhikonflikti, jäätynyt avohakkuukonflikti jne.

– Vihreät toistavat juuri tällä hetkellä toistamasta päästyään, miten vaarallisia turvepellot ovat ilmastolle. Siis globaaliuhka, joka on kiinalaistenkin hyvä tietää. Osa tutkijoista tukee tätä näkemystä. Kyseessä on kaivinkoneen suuruinen virheellinen väittämä!, Eestilä kirjoittaa.

Kansanedustajan mielestä ”kuplat puhkeavat ennemmin tai myöhemmin, syystä tai toisesta sekä pörssissä että politiikassa”.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo vihreä liike(kään) ei kuitenkaan edusta sellaista äärimmäistä despotismia kuten äärioikeistolainen viikinkiluterilaisuus joka joutuu ennen pitkää kohtaamaan itsensä Harmageddonin pelloilla.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Herran viha on ulottuva kaikkialle. Shakkilaudalla on vain mustaa ja valkoista.


   • Anonyymi

    Ennenmuinoin se puhdas luterilaisuus yritti sentään pitää rodun puhtaana kristinuskolle.


   • Anonyymi

    Ei sellaista äärimmäistä despotismia, mutta kuitenkin sellaista jonkunasteista hieman äärimmäisyyttä pienempää despotismia, vai?

    Ja haukkuuko tässä nyt kristitty luterilaisia, vai mitä silmäni nyt näkevätkään!?
    Vai vain jotain ”vääriä” luterilaisia?

    Ei mikään ihmekään että vähän joka uskonnossa on ihan helvetisti kaikkia lahkoja! :/


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Herran viha on ulottuva kaikkialle. Shakkilaudalla on vain mustaa ja valkoista.

    Shakkilauta <> kaikkialla?

    Elämä taas on kaikki mahdolliset sähkömagneettisen säteilyn aaltoalueet yhtä aikaa ja koko ajan. Ei pelkkä musta ja valkoinen.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   580
   6529
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4929
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2326