Aihe

Mikä Toyotakuskeja vaivaa?

Anonyymi

Ne haukkuu muita ovat ottaneet sen oikein elämäntehtäväkseen, ajaa hitaasti tiellä jolla saisi ajaa puolet lujempaa, jos sattuvat vauhtia nostamaan niin ne nostaa sitä silloin kun takana tuleva lähtee ohittamaan. Tämä käytös saattaa johtaa nokkakolariin ja henkien menetykseen, ajavat autonsa parkkiin niin että se vie vähintään kaksi ruutua ja jättävät autojaan tienvarsille hätävilkut päällä vaikka tollolootaanhan ei vikoja voi tulla. Tai ainakin oon toyokuskeilta kuullut ettei Toyotaan voi tulla vikoja ja että 500000km on vasta sisäänajettu.

Voisikohan joku Toyotan omistaja tulla kertomaan miksi niitä tollolootia on teiden varsilla joka kuukausi, kun niihin ei voi vikoja tulla? Onko kaupunki mahdollisesti vuokrannut niitä koristeiksi tai pihavaloiksi, kun hätävilkut päällä🤔

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vähemmällä päästään kun aloittaja menee käymään lääkärillä.
   Kertoo saman minkä kirjoitti tänne, lääkäri osaa sitten tehdä oikean johtopäätöksen.
   Nythän alkaa hyvät pöräilykelit mutta edes vaihdepyörää, en aloittajalle suosittele. Näin!

   • Anonyymi

    Onko siis sinun mielestä oikein ajaa uudehkolla avensiksen 80km alueella 60kmh vaik pääsis lujempaa ja sitten ku isä ja poika lähtee vanhalla Volvolla ohittamaan nii lyödä kaasu pohjaan ettei päästä ohi!? Näin nimittäin kävi mulle ja isälle vuos sitte ku oltiin isovanhemmilleni menossa. Kenenköhän tässä kannattais hakeutua lääkäriin hakee diagnoosia🤔


   • Anonyymi

    Tiellä mateleminen on kovin itsekästä. mutta onhan se kivaa kun Toyotavässykkä pääsee itse päättämään jostain asiasta. Kotona määrää hirmu ja töissä jos vielä on, niin pomo ja muut työkaverit.


  • Anonyymi

   Jos näet 100 tai yli kulkevan Toyotan, ratissa on autovaras.

   • Anonyymi

    Sakemanilla ajava yli-ihminen taas kirjoittaa soopaa. Hän olisi varmaan ollut kuplan syntyaikaan ollut käsi pystyssä huutelemassa vielä suurempia vaarallisia valheita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sakemanilla ajava yli-ihminen taas kirjoittaa soopaa. Hän olisi varmaan ollut kuplan syntyaikaan ollut käsi pystyssä huutelemassa vielä suurempia vaarallisia valheita.

    Älä nyt sotke sellaisia asioita mukaan mistä ei ole puhettakaan.
    Toyotalla ajaa usein vanhus tai nuori kokematon tuore äiti jolla huomio menee pikkulapsen kaitsemiseen ja nämä ovat se pahin ja vaarallisin ryhmä Toyotalla ajavista. Lisäksi on sellaisia säästäväisiä setämiehin joille bensakulutuksen seuraaminen on elämän tärkeimpiä tehtäviä ja siksi he tulppaavat liikennettä.
    Säälittävin Toyotan kuskeista ovat ne kotipoliisit jotka kyttäävät muiden ajamista välittämättä kuinka surkeasti itse ajavat ja usein he ovat niitä poljettuja vässyköitä jotka nauttivat kun pääsevät päättämään mitä nopeutta letka ajaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   6705