Aihe

Vasemmisto lähtemässä totalitaristisen indoktrinaation tielle

Anonyymi

Valkoiset pitää jo lapsesta saada tietoisiksi "valkoisesta etuoikeudestaan" - muuten ei kuulemma saada rasismia vähenemään ja solidaarisuutta kasvamaan kuin myöntämällä, että valkoinen rotu on syntyjään paha ja ylivaltaan taipuvainen.

Taitaapa vain käydä toisinpäin tuossa pakkosyötössä, että viha äärivasemmistolaista pseudotieteellistä pakkosyöttöä ja järjetöntä rasistista propagandaa kohtaan vain lisääntyy.

Siis ei helvetti että tässä ajassa olevat ihmiset ovat sekaisin.

https://www.breitbart.com/europe/2021/04/05/soviet-indoctrination-teach-white-privilege-to-toddlers-unions-demand/?fbclid=IwAR3YZfrHAlMJEWZ0rJgxv2lPvS3qgaLmbkJEhE7u6JUiRX9StpwhHe3O-F4

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joko suomen peruskouluissa opetetaan valkoisesta etuoikeudesta ja kantasuomalaisten synnynnäisestä rasismista??

   • Anonyymi

    En tiedä, mutta tuskinpa siihen enää kauaakaan menee.


   • Anonyymi

    Sieltä on kyllä tulossa näitä intersektionaali huuhaa tieteilijöitä. Se pitää pysäyttää. Intersektionalismi on ihan hörhöjen huuhaa tiedettä.


   • Anonyymi

    Ja jokohan se aikansa elänyt sukupuolivalistus on korvattu täysin absurdimmalla - eli toki paljan moderni malla ja paremmalla :) - intersektionaalien feministien versiolla sukupuolivalistuksesta?

    Koska ei kait se viimesin versio jonka oon nähnyt - eli se sarjis missä matupoika ihmettelee että tuntupas kummalta, mutta jotenkin oudon hyvältä, kun tyttöystävä työnsi sormen peppuun - ollut vielä riittävän shokeeraava tässä kajahtaneiston haavemaailmassa! :/


  • Anonyymi

   Vanhemmat eivät tajua että Vasemmistolainen indoktrinaatio on piilotettu esim. Disney piirrettyihin. Lasten ei koskaan pitäisi antaa katsoa niitä.

  • Anonyymi

   Tässä on ote yhdestä kommentista:

   "intersektionaalisuus lähtee siitä, että vähemmistö nimitys on itsessään hyvin syrjivä ja leimaa antava. Lisäksi ihmisryhmienkin keskellä on olemassa sortorakenteen kaltaisuuksia, jotka heijastavat niitä sortavia valta-asetelmia, joita on olemassa. Se on vanha jäänne, josta on päästävä pois."

   Eli esim. jos minä osta uuden auton tai tietokoneen joka on uudempi ja kehittyneempi kuin naapurini, niin se heijastaa tällaista perinteistä sortavaa valta-aselemaa. Siksi kukaan ei saa ostaa mitään parempaa kuin mitä toisella on.

   Tällaista siis opetetaan yliopistoissa verorahoilla ja sisäministeri Ohisalo on tämän tieteen tohtori.

   • Anonyymi

    ”intersektionaalisuuden paradoksaalisuus lähtee siitä, että siinä etuoikeutettu pääosin valkoinen naisväestö saa yksinvaltaisesti päättää ja pisteyttää kaikki muut ihmisryhmät mielivaltaisesti tahtomaansa neo-kastiryhmiin. Tämä on uusi jäänne, josta olisi pitänyt päästä eroon jo ennenkuin se syntyikään”

    Eli rautalangasta: Rasismia!


  • Anonyymi

   Kyllä tämä maailma on seonnut täysin. On harvojen täysijärkisten joukko ja sitten aivopestyt kajahtaneet. Huomaa ihan keskusteluissa palstallakin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3481