Aihe

Koronarokotus

Anonyymi

Tänään kävin koronarokotuksella. Onko muille käynyt kuin minulle, että aika oli lähes tunnin myöhässä. Vituttaa siksi, että jäi tärkeään puheluun vastaamatta.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minulle ilmoitettiin aikaa varatessa että paikalla tulisi olla hyvissä ajoin. Bussiaikataulujen vuoksi olin noin puoli tuntia etuajassa. "Porttivahdin" tarkistettua että minulla on henkkarit mukana ja kysyttyä ajanvaraukseni, kävelin suoraan vapaalle rokottajalle. Kun vihdoin oli varaamani rokotusaika, istuin jo bussissa kotimatkalla. Näin ainakin Helsingissä. Vaikka rokotettavia tuli jatkuvasti lisää, rokottajia oli koko ajan vapaana, eikä tarvinnut odottaa varattuun aikaan, vaan pääsi heti "pukille".

  • Anonyymi

   Mulla ois ylihuomenna rokotusaika. Ja siitä sanottiin, että älä tule etuajassa paikalle, ettei tule ruuhkaa.
   Tosin ajattelin silti varata aikaa, kun kävelyä 1,4 km paikan päälle ja uusi paikka. Metro areena. Tiedä edes, mistä ovesta pitää kulkea.

   Omppu olis ollut lähempänä, mutta tuo oli aikaisin aika, jonka sain. Muuten olis mennyt kuukauden päähän.

   Pitää varata 15 minuuttia aikaa rokotuksen jälkeen, kun tarkkaillaan tuleeko jotain reaktioita. Vähän jännittää, kun monet pelottelee näillä rokotteilla, miten tulee sivuvaikutuksia ym.

   Tosin maailmassa kai rokotettu jo lähes 400 miljoonaa ihmistä eikä mitään vakavaa vaaraa ole huomattu.

   Kuulun riskiryhmään 2. Olen 41-vuotias. Psykoosisairaus. Vasta joku kuukausi luin Ylen sivuilta, että nekin kuuluvat riskiryhmään. Usassa ja kai Ruotsissa on havaittu suurempaa kuolleisuutta skitsofreenikoilla. Suomessa ei ole havaittu.

   Johtuuko sitten elämäntavoista ja -tilanteesta vai genetiikasta? Amerikassa voi olla mt-ihmiset asunnottomia ja kaduilla. Ja kaikki hullut ei elä niin säännöllisesti.

   Mutta suurempi riski saada vakava tautimuoto tai kuolla. Onhan se hurjaa. Joten rokotus on varmaan tärkeä minulle.

   Kaikki salaliittouskovaiset vain levittävät kaiken näköisiä huuhaajuttuja rokotteista, niin helposti rupeaa itseäkin epäilyttää.

   • Anonyymi

    Tuo 15 minuutin seuranta rokotuksen jälkeen on yleistä kaikissa rokotuksissa, influenssarokotuksissakin. Siinä seurataan ettei tule jotain nopeaa haitallista reaktiota rokotteesta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   6247