Kuollut keskusta

Anonyymi

Eihän tuolla ole jumalauta edelleenkään ketään, nyt ne parkkimaksut pois, eihän tuolla kannata kenenkään pitää liikkeitä auki, kun asiakkaita on yksi tai kaksi päivässä.

41

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      huomasin samaa kun kävin jurvan keskustassa,ne oli kyllä ottanut jo parkkimaksut pois kauppahallin edestä

    • Anonyymi

      Korona verottaa ostoksilla kävijöitä. Kyllä se keskustaakin vielä herää

      • Anonyymi

        Jaa kummasti niitä Ideaparkissa piisaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa kummasti niitä Ideaparkissa piisaa.

        Joo eikös sielä huhujen mukaan käy 50000 asiakasta päivässä


    • Anonyymi

      Seinäjoen keskustassa on nyt helppo käydä, autollakin. Ei haittaa yhtään, jos vähän maksaa, kun auton saa kätevästi parkkiin! Ei ole ruuhkaa. Mielellään tästä vähän pulittaa.

    • Anonyymi

      Joka kerta kun käy maakunnasta (muutaman kuukauden välein) Seinäjoella (siis Seinäjoen keskustassa), niin tyhjät liikehuoneistot sen kun lisääntyy... Aivan järkyttävää vauhtia Seinäjoen ydinkeskusta kuolee/kuihtuu.

      Tämän kehityksen kuka vaan voi käydä omilla silmillään toteamassa.

      • Anonyymi

        avaruuttahan tässä haetaan. kyllä pelloilla ja nevoilla tilaa on


    • Anonyymi

      "Seinäjoen keskustassa on nyt helppo käydä, autollakin. Ei haittaa yhtään, jos vähän maksaa, kun auton saa kätevästi parkkiin! Ei ole ruuhkaa. Mielellään tästä vähän pulittaa."

      Ei se maksullisuuskaan niin haittaisi jos sinne tosiaan pääsisi kätevästi parkkiin vaankun sitä on mahdollisimman paljon yritetty hankaloittaa. Parkkiruutujen välissä on kuution kokoisia kukkaruukkuja ja pylväitä joihin saattaa kolhia autonsa. Ilman noita esteitä sinne mahtuisi tuplaten enemmän autoja ja asiakkaita käymään kaupoissa mutta kun asiakkaat halutaan häätää keskustasta.

      • Anonyymi

        Hyvä, ettei aina pääse ajamaan ovelle asti! Hölmöt ne elvistelee autoillansa. Kun vatsakupu on alahalla, ei tarvita autoa ulkonäköä korjaamaan. Ja kupu laskee, kun vähän kävelee.


    • Anonyymi

      Kokkolan keskustassa on kiekolla ilmainen 2 tunnin parkki eikä autoilua ole estetty esteillä niinkuin Seinäjoelle. Ja siellä ihmiset liikkuukin vilkkaasti keskustassa shoppailemassa.

    • Anonyymi

      En oo nähnyt ketän kuoluta keskustas, ku ee siellä liiku elävikän

      • Anonyymi

        Miksei tuota paika oo laetettu väläjävämään, siinhän se juju on -kiiltoo pintaan


    • Anonyymi

      Suurin ongelma on aina kunkin tontinomistajan masinoima päätön rakentaminen. Jatkuvasti tehdään kaavamuutoksia, aina kunkin rakentajan toiveiden mukaan. Kokonaisvaltainen näkemys puuttuu. Ensi tilassa täytyy tehdä päätös, että joka asunnolle on keskustassa autopaikka. Ja se on oltava omalla tontilla, eikä missään Seiparkin onkalossa. Siten saadaan muitakin asujia keskustaan, kuin asumistuella eläviä eläkeläisiä ja opiskelijoita. Ei niinnä ole rahaa käyttää keskustan palveluihin.

    • Anonyymi

      Lidli on varmaan ainut, joka keskustassa pärjää hyvin, toki sekin vähän sivussa, mutta kerrostaloja ihan pirusti ympärillä, toisissaan kiinni.

    • Anonyymi

      Seinäjoella asui ennen yhteiskunnan elätit kaikki Kasperissa ja se oli huonossa maineessa. Sitten kaupungin päättäjät keksivät ostaa pois halvalla Kasperin asuntoja ja alkoivat siirtää tuella elävät keskustaan josta on tullut uusi Kasperi. Samalla näiden kaupunginkeinottelijoiden asuntojen arvo on roimasti noussut eikä Kasperi enää ole niin pahamainen.

      Keskustaan on tulossa tuhansia uusia kerrostaloja mutta ei tavallisella veronmaksajalla ole niissä varaa asua kun minikokoinen 30 neliön yksiökin saattaa maksaa 150 tonnia eikä talossa ole parkkipaikkaa vaan auto pitää viedä Keskustorin alle parkkiin.

      Mutta Kelan asiakkaat laitetaan kaupungin uusimpiin ja kalleimpiin asuntoihin ettei heidäb tarvitse tuntea minkäänlaista alemmuutta kun aamusta iltaan juovat sohvalla pussikaljaa jonka kaupungin lähetti käy tuomassa.

    • Anonyymi

      Satoja Afrikasta ja Lähi-idästä tulleita maahanmuuttajia on jouduttu sijoittamaan Kasperiin mutta heitä varten aiotaan rakentaa Keskustaan uusia isoja perheasuntoja jotta hekin saisivat kunnon uudet asunnot koska ovat kaukaa saapuneita ja vieraitamme. Jotkut ovat kuulemma jo uhanneet muuttaa Helsinkiin jos ei uusia asuntoja pian järjesty.

      Kesäkuussa on vaalit ja äänestämällä vihervasemmistoa varmistat että maahanmuuttajat pysyvät kaupungissa ja aikanaan kutsuvat tuhansia kavereitaankin tänne.

    • Anonyymi

      Ei SAATANA, vuohipaimenet voi lähtee sinne Helsinkiin, se on moro!

      • Anonyymi

        Pakko pakko näitä on seinäjoen ottaa, joo ja kerta asutuksella kämpät meneekin sitten purkuun
        - näin suomes alueita uusitaan - sitten pitääkin olla tarkana ketä sinne päästetään korteeraan


      • Anonyymi

        Seinäjoki anoo näitä koko ajan lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seinäjoki anoo näitä koko ajan lisää.

        kämpän pienijöetä


    • Anonyymi

      Misä keskusta on, kun ei näy ei kuollutta eikä elävää
      - ja mä oon oike ettimällä ehtinyt sitä

    • Anonyymi

      Ite en kans ole keskustassa käynyt puoleen vuoteen muuta kuin juna-asemalla kyydittemäs ja hierojakoulus hierottavana. Mitä asiaa vois olla keskustaan? Kaikki liikkeet löytyy ideaparkista mitä tarttee ja auton saa hyvin parkkiin

      • Anonyymi

        Auton saa kyllä parkkiin mutta helv...tin pitkältä saa kävellä, esim.Poweriin jonne sai ennen keskustassa ajaa oven eteen. Rettuliikkeet on aivan sama missä on,niitä en tartte ku Prismasta saa kaiken olennaisen. HalpaHalliin en mee ku vit....aaa kansallispukuiset jokka parkkeeraa INVA paikoolle ja vartiointimiehet ei uskalla mennä sanomaan mitään vaikka kävellään kuinka traktoria.


    • Anonyymi

      En maksa yhtään euroa Seinäjoelle parkkimaksuista. Pitäkää liikkeenne ja tilaan tavarat netistä! Terveisiä Lapualta

      • Anonyymi

        Siinähän tilaat ja maksat postikuluja enemmän ku parkkimaksuja. Ja muutenkin, opetelkaa lapualaiset ajamaan liikennesääntöjen mukaan kun tuutte "isoolle kirkolle"


    • Anonyymi

      Ei muuallakaan kaupungeissa mitään ilmaisia parkkeja ole. Minkä vitun takia täällä pitäisi? Auto pitäis saada ajaa oven eteen ja vielä ilman.

      • Anonyymi

        Niin just, ei tehdä mitään, katellaan vain sormi perseessä, kun yritykset kaatuu ja keskustasta tulee täysin autio, niin no, asuuhan siellä eläkeläiset ja todennäköisesti vielä joku päivä vuohipaimenet ja raketti-insinöörit.


    • Anonyymi

      Jonkun pitääs mennä kävelemään keskustaan haulikon kans edes takaisin pian olis porukkaa kylällä.

      • Anonyymi

        Seinäjoki on Suomen rumin kaupunki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seinäjoki on Suomen rumin kaupunki.

        missä ne sadat ulkomaalaiset on mille ne kämpät on hommattu ? mä käyn työn puolesta seinäjoella kolme,neljä krt viikossa. en ole vuoden aikana nähnyt yhtään ihan mustaa..pari kolme ruskeeta joita epäilen lähi-idän tyypeiksi kun ei ollut nahkatakkia ja prässihousuja. niitä kyllä sitten näkyy..


    • Anonyymi

      Meillä on siis jo kaksi keskustaa Seinäjoella. Rautatieaseman lähellä kerrostalojen siimeksessä yksi, toinen Ideaparkissa. Kolmas keskusta on hyvää vauhtia kehittymässä Minimanin ja Päivölän cittarin alueelle. Isoissa kaupungeissa on aina useita keskustoja, ei vain yhtä. Ja parkkimaksut kuuluvat kaupunkiolosuhteisiin. Turha kipunoida vastaan. Seinäjoestakin voi loppu viimeksi kehkeytyä isokin kaupunki, kun teistä änkyröistä päästään.

      • Anonyymi

        ai että oikeen jo kolme keskustaa. muualta käymään tulleet kuolee nauruun kun kerrot niille tuon...muutenkin pitää jo niin ylimielisenä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ai että oikeen jo kolme keskustaa. muualta käymään tulleet kuolee nauruun kun kerrot niille tuon...muutenkin pitää jo niin ylimielisenä

        Pienen mutta kasvavan kaupungin keskustoja Seinäjoella on kohta jo kolme. Asenteesta kiinni, osaako ne nähdä ja hyödyntää!


    • Anonyymi

      "missä ne sadat ulkomaalaiset on mille ne kämpät on hommattu ? mä käyn työn puolesta seinäjoella kolme,neljä krt viikossa. en ole vuoden aikana nähnyt yhtään ihan mustaa"

      Jos mustia haluat nähdä niin mene Kasperiin. Siellä asuu satamäärin.

      Lisäksi Seinäjoella on satoja venäläisiä ja unkarilaisia jotka asuu myös Kelan piikkiin.
      Moni niistä tekee niin pienellä palkalla halpatöitä että saavat Kelalta tukia ja Kela maksaa asunnon vuokrankin. Suomalainen duunari siis maksaa ulkomaalaisen halpatyöläisen elinkustannukset samalla kun tekee itseään työttömäksi.

    • Anonyymi

      Keskusta kuoli jo 8 vuotta sitten, paljon ennen kauppakeskuksen saapumista. Lopetin firmani jo sitäkin ennen kun keskustassa ei riittänyt asiakkaita. Päivölä ja Joupin alue vetää, paljon on ihmisiä ja työpaikkoja myös Roveksessa. Sinne muutama ravintola ja pieni kauppakeskus olisi nyt oiva veto!

    • Anonyymi

      Keskusta tapettiin ihan tarkoituksella autoilua hankaloittamalla. Siitä on tarkoitus tehdä suuren maailman malliin puistokaupuinginosa ja lopulta autot aiotaan kieltää kokonaan. Uudelta torilta aiotaan rakentaa mm. katettu käytävä useilla miljoonilla kaupungintalolle saakka eli kaupunginjohtaja pääsee lakerikenkien kastumatta käymään torilla kahvilla.

      Kirkkokatu, Torikatu, Kauppakatu ja Kalevankatu katkaistaan kokonaan autoliikenteeltä.

      • Anonyymi

        Etelä-Pohjanmaahan voisi näyttää muille mallia ja perustaa maakuntaan autokeskustan, jossa ei käveltäisi ollenkaan. Vain drive-in-and-out kauppoja ja ravintoloita. Autosta ei tarvitsisi nousta pois. Kaikki pääsisivät näkemään, millä autolla ajat. Kodin autotalliin vinssi, jolla kuljettaja nostettaisiin autosta ulos, kun jalat eivät kanna.


    • Anonyymi

      Autoilun, lihan, lentämisen, jne jne, ulkomainonta kielletään Helsingissä ja ei mene kauan, kun koko maassa, on elämä mallillaan, kiitos Vihreät, tietysti Keskustaa unohtamatta.

    • Anonyymi

      Asemalle tasakattoisia ja ilman räystäitä olevia uusia rakennuksia.
      Pian alkaa sitten taas seinäkorjaukset.
      Kaupungin piikkiin kreikkalaisia rakennuksia .
      Äly hoi Tuu takaisin.

      • Anonyymi

        kaksi edellistä kommentoijaa on kyllä täysin kartalla tästä aikakaudesta,ei sen väliä...jonkun täytyy pysyä navetassa


      • Anonyymi

        Onko seinät reikätiilestä, joissa sinne valunut vesi halkaisee tiilen pakkasella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe