Aihe

Koronan jälkeen

Anonyymi

Koronaa ennen povattiin uutta nousua, ja herätystä. Koronasta povattii, kun se sitten tuli, niin maailmaloppua. Kun korona ei sitten lähtenyrkään, niin sitten alettiin puhua herätyksen sateesta, ja kuinka tulee uusi nousu.

Sitten alkoivat rokoteryöpyt. Huom, vasta Astra-Zenekan (alkujaan ruotsalainen firma) rokotteen kehityksen jälkeen. Putinin Sputnikit olivat toinen lukunsa, ei kun rapakon takaa alkaa kuulua uutisia "omasta", niin niihin tartutaan. Sitten nostetaan vuosien takaiset rokotesalaliitot ja "lääkärit" kutsutaan kirkkoihin puhumaan rokotteiden vaaroista. Nyt on jo vallallaan puhe rokotteesta pedonmerkkinä. Petri Paavolat, nokialaiset, Bileamin aasit ja muut kumppanit yhdessä TV7:n ja koko menestysteologisen apostoliston kanssa maalaa kuvaa rokotteiden maailmanlopusta.

Vuosi on 2022. Viime vuonna, pitkälti rokotteiden ansioista Covid-19 pandemia on saatu nitistettyä. Muutamat maat, kuten Brasialia ja Etelä-Afrikka kärsivät vielä satunnaisista paikallisista tartunnoista. Lentoliikennen, yöelämä, ravintolat, sukujuhlat, matkustaminen ja seurustelu kosintoineen ja avioliittoineen on palannut.

Vaan muutosta onkin tapahtunut. Helluntaiseurakuntia lakkautetaan, rokotekriittiset maailmanlopun uskossaan ovat asettaneet kiihkonsa koetinkiveksi (toisin kuin Jeesuksen). Ihmiset lähtevät. He lähtevät pois, he ja heidän lapsensa ja lastensa lapset. Eivät kaikki lähde, eivät kaikki lähteneet vartiotornistakaan. Paavolan maailmanloppu venyy, ja Saulus-lähetyksestä tulee uusi Koivuniemen kustantamo.

Menetys ei jää kuitenkaan edellämainittuun. Karismaattinenkristillisyys on leimaantunut salaliittoteoreetikkojen pesäksi, joka ei kuunnellut edes oikeita uskovia lääkäreitä, kuten Päivi Räsästä. He pistivät toivonsa amerikkalaisen mainosmiehen sanaan, samoin kuin tekivät heitä edeltäneet sukupolvet, tosin "kristillisen tieteen", Jehovan todistajuuden ja muiden "herätysten ja "totuuksien" nimessä. Samalla rukoushuoneet rappeutuvat, nuoret kasvavat ilman uskoa ja Sanalle uskolliset ja varautuvat saavat pysyvän lomman. Tämän lommon he, ja koko uskovien yhteisö saa omilta veljiltään. Miksi? Dollarin tähden.

Mitä teette te Paavolat, Aasit ja TV7? Mitä teette kun korona loppuu, kun pedon merkkiä ei tulekaan, ja kun kätenne ovat kuolleiden rokottamattomien veressä? Teettekö kuten Koivuniemi, Joseph Rutheford? Te tiedätte kenelle te vastaatte.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    223
    6035