Aihe

Tehooko paasto ihottumaan?

Anonyymi

Luin netistä että joku väitti paastottuaan päässeen ihottumasta eroon.Oireet oli kutina ja paastottuaan kerran kutina väheni kovasta kutinasta pikkukutinaan ja toisella paastolla kutina loppui kokonaan ja punoitustulehdus hävisi.

Voiko olla totta?

Mihin perustuu?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eka paasto oli lähes 2 viikkoa ja tokasta paastopituudesta en tiedä muuta kuin että se oli 28 - 40 päivää pelkkää vettä.

   Ihottumaan hieroi oliiviöljykurkumajauheseosta, jota testasin ja toimi mullakin. Kannattaako mun kokeilla vesipaastoa?

   Ap. Lisäinfo.

   • Anonyymi

    "Kannattaako mun kokeilla vesipaastoa?"

    Vaikea sanoa. Minut vesipaasto vei sairaalaan. En ole sen jälkeen pelleillyt.


  • Anonyymi

   Paasto voi vähentää tilapäisesti ruokavalion aiheuttamaa elimistön matala-asteista tulehdusta. Tulehdusta lisää mm. ruokavalio, johon kuuluu vehnä, sokeri, maito, paistettu tai prosessoitu ruoka.

   Mutta paasto ei sinänsä paranna atooppista ihottumaa, joka on autoimmuunisairaus. Tai psoriasista, joka on perinnöllinen sairaus. Allergiseen ihottumaan taas toimii vain sen aiheuttajan välttäminen

   • Anonyymi

    Tästä on aikaa 2v. ja näin paastolle alkaneen ranteet ennen paastoa. Näin ranteensa 12 päivän paaston jälkeen ja ihottumaalue oli pienentynyt ja kirkkaan punainen väri vaaleanpunaistunutta.

    Ennen paastoa kutina oli häiritsevää unta oli vaikea saada. Paaston jälkeen kutina oli minimaalista ja unta sai ilman kutinasta johtuvaa nukahtamisen ongelmaa.

    Kyllä se vaikuttaa toi paasto ainakin hänen ihottumaansa.Ihottumia on kai monia erilaisia.

    Kiinnostava aihe jokatapauksessa paastoterveys ja raamatullinen.

    Ap.
    Seppo


  • Anonyymi

   Jos saat jostain käytettyjen kirjojen kaupasta kirjan. Paasto ja ravintoterapia
   Lilly Johansson ja Alf Spångberg Siinä kirjassa on hyviä neuvoja ihotumista ja kuinka siitä pääsee . Kirjoitan muutaman rivin siv, 35 Luonnolinen apu ihottumiin.
   Yhteistä kaikenlaatuisille ihottumille on, että ne ovat "epäpuhtaussairauksia"
   Elleivät maksa ja munuaiset-erityiselimemme pysty vapauttamaan kehoa kaikista niihin kertyneistä myrkyistä ja kuona-aineista, täytyy näiden osittain valita IHO poistumistieksi iho on myös erityiselin, Ummetus on myös yleistä ihottumaa sairastavilla. Ihottuman kohtaama ihminen tulee valitettavasti varsin usein pahaan kierteeseen tavallisella lääketieteellisellä hoidolla salvoineen ym. lääkkeineen.
   Toimenpide 1. Paasto Paasto aloittaa kehoon kerääntyneiden myrkkyjen poistamisen. Paaston pituus on täysin riippuvainen ihottumaa sairastavan tilasta. Normaalisti haluaisimme suositella 9-10 päivän pituisella paastolla. Joskus saattaa paaston alkaessa,ihotuma pahenee. Paastoessa täyty juoda lähde vettä noin 3 litraa päivässä. Porkkana mehut ovat hyviä ei sokerillisiä.
   Ihottumasairas ei siedä hedelmähappoja, ei siis appelsiinituoremehua tai omenamehua. Mustikka mehu ilman sokeria. Suola kylvyt tekee hyvää. 2 kg Karkeata meri suolaa ameeseen. Kaada suola ameeseen ja laita aluksi tulikuumaa vettä, niin että suola sulaa ja sekoittuu ja sitten lisää vettä saa olla ihan lämmintä noin 38 asteista, ettei tule kylmä ja siinä noin 20-30 minuuttia.
   Yleistä. Ravinnon tulee ennen kaikkea olla emäksistä, kivennäis ja vitamiini- sekä kuiturikasta pitääkseen vatsan kunnossa. Sen on oltava kevyttä ja helpostisulavaa ravintoa. mitä yksinkertaisempaa sitä parempi. Maito ja maitotuotteet eivät sisälly ihottumasairaan ravintoon. Ennen kaikkea pitää vältää juustoa. pureskele ruoka hyvin. Sen on sekoituttava hyvin sylkeen ennen nielemistä. Liiku niin paljon kuin voit. Liikunta lisää kehon verenkiertoa ja jouduttaa parantumista. Vältä myös voimakaitta mausteita. Monet eivät siedä mansikkaa. Ole mynteinen ! Pidä huumoria yllä!

   Tässä vähän tuosta kirjasta.

   • Anonyymi

    Jos se on ihon pinnalla olevaa ihottumaa niin se lähtee kolmessa viikossa kun voitelet sitä Molkosanilla. Ei ne lääkkeet sitä paranna.


   • Anonyymi

    Aloitan tänään vesipaaston ja koitan 25 vrk. saada paastottua.YouTubesta on jäänyt mieleen nainen, joka vesipaastottuaan 25 vrk oli parantunut kaikista sairauksistan. Tykkään voimakkaista mausteista.Mausteet tekee hyvän maun ruokaan.

    Mulla kutina menee kiusalliseksi sokerinsyönnin jälkeen.Muuten oon cool.Toisaalta kun saan kutinan katoamaan muutamassa minuutissa kun oliiviöljykurkumajauheseosta hieron punoitukseen.

    Ap.
    Seppo


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6178