Tehooko paasto ihottumaan?

Anonyymi

Luin netistä että joku väitti paastottuaan päässeen ihottumasta eroon.Oireet oli kutina ja paastottuaan kerran kutina väheni kovasta kutinasta pikkukutinaan ja toisella paastolla kutina loppui kokonaan ja punoitustulehdus hävisi.

Voiko olla totta?

Mihin perustuu?

7

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eka paasto oli lähes 2 viikkoa ja tokasta paastopituudesta en tiedä muuta kuin että se oli 28 - 40 päivää pelkkää vettä.

      Ihottumaan hieroi oliiviöljykurkumajauheseosta, jota testasin ja toimi mullakin. Kannattaako mun kokeilla vesipaastoa?

      Ap. Lisäinfo.

      • Anonyymi

        "Kannattaako mun kokeilla vesipaastoa?"

        Vaikea sanoa. Minut vesipaasto vei sairaalaan. En ole sen jälkeen pelleillyt.


    • Anonyymi

      Paasto voi vähentää tilapäisesti ruokavalion aiheuttamaa elimistön matala-asteista tulehdusta. Tulehdusta lisää mm. ruokavalio, johon kuuluu vehnä, sokeri, maito, paistettu tai prosessoitu ruoka.

      Mutta paasto ei sinänsä paranna atooppista ihottumaa, joka on autoimmuunisairaus. Tai psoriasista, joka on perinnöllinen sairaus. Allergiseen ihottumaan taas toimii vain sen aiheuttajan välttäminen

      • Anonyymi

        Tästä on aikaa 2v. ja näin paastolle alkaneen ranteet ennen paastoa. Näin ranteensa 12 päivän paaston jälkeen ja ihottumaalue oli pienentynyt ja kirkkaan punainen väri vaaleanpunaistunutta.

        Ennen paastoa kutina oli häiritsevää unta oli vaikea saada. Paaston jälkeen kutina oli minimaalista ja unta sai ilman kutinasta johtuvaa nukahtamisen ongelmaa.

        Kyllä se vaikuttaa toi paasto ainakin hänen ihottumaansa.Ihottumia on kai monia erilaisia.

        Kiinnostava aihe jokatapauksessa paastoterveys ja raamatullinen.

        Ap.
        Seppo


    • Anonyymi

      Jos saat jostain käytettyjen kirjojen kaupasta kirjan. Paasto ja ravintoterapia
      Lilly Johansson ja Alf Spångberg Siinä kirjassa on hyviä neuvoja ihotumista ja kuinka siitä pääsee . Kirjoitan muutaman rivin siv, 35 Luonnolinen apu ihottumiin.
      Yhteistä kaikenlaatuisille ihottumille on, että ne ovat "epäpuhtaussairauksia"
      Elleivät maksa ja munuaiset-erityiselimemme pysty vapauttamaan kehoa kaikista niihin kertyneistä myrkyistä ja kuona-aineista, täytyy näiden osittain valita IHO poistumistieksi iho on myös erityiselin, Ummetus on myös yleistä ihottumaa sairastavilla. Ihottuman kohtaama ihminen tulee valitettavasti varsin usein pahaan kierteeseen tavallisella lääketieteellisellä hoidolla salvoineen ym. lääkkeineen.
      Toimenpide 1. Paasto Paasto aloittaa kehoon kerääntyneiden myrkkyjen poistamisen. Paaston pituus on täysin riippuvainen ihottumaa sairastavan tilasta. Normaalisti haluaisimme suositella 9-10 päivän pituisella paastolla. Joskus saattaa paaston alkaessa,ihotuma pahenee. Paastoessa täyty juoda lähde vettä noin 3 litraa päivässä. Porkkana mehut ovat hyviä ei sokerillisiä.
      Ihottumasairas ei siedä hedelmähappoja, ei siis appelsiinituoremehua tai omenamehua. Mustikka mehu ilman sokeria. Suola kylvyt tekee hyvää. 2 kg Karkeata meri suolaa ameeseen. Kaada suola ameeseen ja laita aluksi tulikuumaa vettä, niin että suola sulaa ja sekoittuu ja sitten lisää vettä saa olla ihan lämmintä noin 38 asteista, ettei tule kylmä ja siinä noin 20-30 minuuttia.
      Yleistä. Ravinnon tulee ennen kaikkea olla emäksistä, kivennäis ja vitamiini- sekä kuiturikasta pitääkseen vatsan kunnossa. Sen on oltava kevyttä ja helpostisulavaa ravintoa. mitä yksinkertaisempaa sitä parempi. Maito ja maitotuotteet eivät sisälly ihottumasairaan ravintoon. Ennen kaikkea pitää vältää juustoa. pureskele ruoka hyvin. Sen on sekoituttava hyvin sylkeen ennen nielemistä. Liiku niin paljon kuin voit. Liikunta lisää kehon verenkiertoa ja jouduttaa parantumista. Vältä myös voimakaitta mausteita. Monet eivät siedä mansikkaa. Ole mynteinen ! Pidä huumoria yllä!

      Tässä vähän tuosta kirjasta.

      • Anonyymi

        Jos se on ihon pinnalla olevaa ihottumaa niin se lähtee kolmessa viikossa kun voitelet sitä Molkosanilla. Ei ne lääkkeet sitä paranna.


      • Anonyymi

        Aloitan tänään vesipaaston ja koitan 25 vrk. saada paastottua.YouTubesta on jäänyt mieleen nainen, joka vesipaastottuaan 25 vrk oli parantunut kaikista sairauksistan. Tykkään voimakkaista mausteista.Mausteet tekee hyvän maun ruokaan.

        Mulla kutina menee kiusalliseksi sokerinsyönnin jälkeen.Muuten oon cool.Toisaalta kun saan kutinan katoamaan muutamassa minuutissa kun oliiviöljykurkumajauheseosta hieron punoitukseen.

        Ap.
        Seppo


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe