Aihe

Sanna Marin:"Minä en tee virheitä, muut tekevät

Anonyymi

vastuu huonoista esityksistä, ei kuulu minulle ja hallitukselle"

No, Marin ei nyt noin sanonut, mutta noinhan se on, Marin ei ota vastuuta kun asiat menee pieleen.

Hallituksen esitys liikkumisrajoituksista kaatui perustuslakivaliokunnassa, jonka mukaan esitys oli perustuslain vastainen. Nyt sitten hallitus sysää tuosta vastuuta oikeuskansleri Tuomas Pöystin niskaan. Suoraselkäinen pääministeri kantaisi itse vastuun - Marin ei.

Täytyy olla fanaatikko tai täysin idiootti, jos vielä uskoo Mariiniin ja hänen hallituksensa kykyihin hoitaa asioita kunnolla.

29

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässäkin asiassa pelkkää vastuunpakoilua.
   Marin on se, jos ka loppupeleissä vastaa asiasta. Vastuunkantoon ei vain ole narsistilla kykyä.

  • Anonyymi

   Esim. Saksassa Merkel kantaa koronahoidosta koko vastuun.

  • Anonyymi

   Halla-aho: " Minä en tee mitään odotellessani hillotolppaa".

   • Anonyymi

    OLIKO PAKKO taas näyttää, miten idiootti oot? Ilmankos koko suomi on sianpaskassa kaulaansa myöten, kun sinunlaiset on ollut turaamassa kaiken sekaisin. Ootte olleet tälle maalle tuhoisampia, kuin tuo rutto!


   • Anonyymi

    Marin: "Tavoite saavutettu, olen hillotolpalla, se riittää."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    OLIKO PAKKO taas näyttää, miten idiootti oot? Ilmankos koko suomi on sianpaskassa kaulaansa myöten, kun sinunlaiset on ollut turaamassa kaiken sekaisin. Ootte olleet tälle maalle tuhoisampia, kuin tuo rutto!

    Keskustelun "taso" - tai sen puute tekee keskustelusta turhaa.

    Taas piti halla-aho saada tähänkin keskusteluun, vaika on äärettömän suosittu puolue,pitäisi välillä pitäytyä keskusteltavassa asiassa.asiassa.

    Siitä "vastuusta" - jota Suomalaisessa politiikassa harvoin oikeasti otetaan.
    Marin on sanonut EU tuki-/elvytyspaketti, jotta se on KERTALUONTEINEN eikä ole yhteisvastuullinen.
    Nyt JO (nykyinenkään ei toteutunut) kuitenkin Ranskan Macron ja Italian Draghint esittävät uutta laajempaa tukipakettia, missä olisi eurobondit (yhteisvastuut) mukana.
    Se vastuu = kun Marin sanoi tämän kokouksen jälkeen ei ole tapana julkisuudessa keskustella kokouksen sisällöstä ? Sanna salaa asian mitä ranska ja italia vaatii ja ovat julkisuudessa kertoneet (uutisoi mm.US 31.3 )


   • Anonyymi

    Siis, sinä et tee.


  • Anonyymi

   Höpö höpö AP.
   Sanna on ainoa poliitikko, jonka olen kuullut pyytävän anteeksi tvssä. .asiaa en muista mutta tänä vuonna. Turhaan mollaatte Marinia, onnistunut hyvin työssään, sääli, että ympärillä näitä jarrumiehiä, kuten niin usein Suomessa naispoliitikoilla on....

   • Anonyymi

    Sanna Marin pyysi anteeksi sitä, että oli luullut olevansa väärässä vaikka olikin oikeassa.


   • Anonyymi

    Tarkoitatko, että hän on myöntäny osaamattomuutensa. Onko hän joutunut neuvonantajiensa vedätettäväksi.


   • Anonyymi

    Etkö kehtaa sanoa olevasi nainen?


  • Anonyymi

   Ei kai se ole Sannan vika, että hän ei ole kuin aloittaja: aina väärässä.

   • Anonyymi

    Siinä juuri tyyppi, joka ei pysty/halua nähdä totuutta Sannan kyvyttömyydestä.


  • Anonyymi

   Montako avustajaa sannalla on ? 45 ?

   • Anonyymi

    Niin, valtava avustaja-armeija hallituksella, eli tuttavia lähipiiristä, jotka ei osaa mitään.

    Niin törky hallitus kuin olla voi.


  • Anonyymi

   oikean käden ainut turva on vasen käsi.

   sen on kirkassilm'äinen pääministerimme hoksannut.

  • Anonyymi

   Haukotuksen haukotus.:o Tiedätkö kuinka moni hallitus on tehnyt perustuslain TULKINNAN vastaisia esityksiä? Luultavasti jokainen. Mitä sitten tehdään? Esitys palautuu hallitukselle korjattavaksi!!! Kyseessä on normaali lainsäädäntöprosessi, josta tietämättömät idiootit yrittävät vääntää skandaalia.

   Useat lait palautuvat vuosittain takaisin korjattavaksi. Lait eivät ole yhden tai kahden
   henkilön tuotoksia. Niiden kirjoittaminen on yhtä nuotanvetoa, sillä siinä pitää ottaa huomioon akuutin tarpeen lisäksi poliittiset tavoitteet ja lausuntokierroksen lausunnot. Jokainen laki lähetetään kymmenille tahoille lausunnolle ja kaikilla on tekstistä eri mielipiteitä.

   Perustuslakia tulkitseva taho Suomessa on eduskunnan perustuslakivaliokunta. Siellä hienosäätö tehdään sanoi oikeuskansleri mitä tahansa. Erilaiset tulkinnat eivät ole kenenkään syy. Ne kuuluvat lainsäädäntöön liittyvään keskusteluun. Keskustelulla myös kompromissit ja ongelmien ratkaisut löytyvät.

  • Anonyymi

   Taas aloitus ihan höpö juttua,tässä vaihteeksi puhdasta faktaa:

   Suomi on kriisissä ja silloin tarvitaan vahvaa johtajaa. Sanna Marin (sd) näyttää juuri nyt sellaiselta.
   Joku viisas on joskus sanonut, että hyvä johtaja myöntää virheen ensimmäisenä, eikä yritä syyttää siitä muita. Hallitus ei onnistunut Helsinki-Vantaan kanssa, kun suomalaiset palasivat epidemia-alueilta kotimaahan ilman mitään kontrollia.Mitä teki MARIN? Nosti kätensä pystyyn VIRHEEN merkiksi. Se on juuri sitä vahvaa johtajuutta, jota suomalaiset arvostavat. Virheitä tulee ja niitä saa tehdä – mutta niitä pitää osata myös pyytää anteeksi.

   • Anonyymi

    Jessus mitä naiivia höpötystä, Marin on kaukana vahvasta ja hyvästä johtajasta. Ja Marin pakoilee vastuutaan.


  • Anonyymi

   Tosi kommari.

  • Anonyymi

   Demari ei myönnä.

  • Anonyymi

   "...No, Marin ei nyt noin sanonut..."
   Niin, tuossa taitaa olla koko avauksen ydin. Mistä olet oikeasti saanut päähäsi että marin väistelee vastuuta? Minä kun muistelisin että hän on pyytänyt julkisesti anteeksi virheitään useassakin eri kohdassa. Vaikuttaa varsin suoraselkäiseltä.

   • Anonyymi

    Useat poliitikotkin ovat sanoneet, että Marin sysää vastuuta muiden harteille.


  • Anonyymi

   Femakot ei voi myöntää, että Sannukka ei vaan ole pätevä.

  • Anonyymi

   Kuntavaaleja ei ole 18.4, sen sijaan täyssulut poistetaan ko. päivänä - Kuka kusetti ja ketä!?
   PÄÄMINISTERI Sanna Marinin (sd) mukaan ravintoloiden täyssulusta ollaan näillä näkymin luopumassa 18. huhtikuuta, kun tämän hetkinen kolmen viikon sulku päättyy.

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007906739.html

   Kuinkas sattuikaan, että alkuperäisessä suunnitelmissa kuntavaalien vaalipäivä piti olla juuri tuo 18.4. Eipä ollutkaan. Vaalit siirrettiin koska THL ja Henriksson väittivät että saattaa olla niin, että ko. vaalipäivänä voi olla jopa 11000 tartuntaa päivässä ja siksi vaalien ajankohtaa pitää siirtää kesäkuulle.

   • Anonyymi

    Siinä vaiheessa kun päätöksiä piti tehdä oli tilanne pahenemassa eikä kukaan tiennyt miten pahaksi se kehittyy. Siirtopäätös oli siinä tilanteessa todellakin järkevä, ja sitä puolsivat kaikki puolueet, paitsi Elämäntapavastustajat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinä vaiheessa kun päätöksiä piti tehdä oli tilanne pahenemassa eikä kukaan tiennyt miten pahaksi se kehittyy. Siirtopäätös oli siinä tilanteessa todellakin järkevä, ja sitä puolsivat kaikki puolueet, paitsi Elämäntapavastustajat.

    Liikkumisrajoitusten lakisekamelska ja perustuslakivalionkunnan täysi tyrmäys hallituksen suunnitelmille rikkoa ihmisten perusoikeuksia todistaa sen, että pääministeri Sanna Marin, joka Antti Rinteen sekoilujen vuoksi sattumalta Sokoksen kassalta suoraan tyttöhallituksen pääminsteriksi pääsi, on osaamaton ja kokematon. Hän pitää opposition kritiikkiä vihapuheina ja uhkailuina sekä virkamiesten maalituksena. Nytkin Marinin hallitus pitää kokouksia, joista on tuloksena vain ..EI MITÄÄN..ilmeisesti kahvittelujen väliajoilla ns. kokouksissa vain vertaillaan huulipunien värikkyyksiä ja sukkahousujen hintoja sekä suunnitellaan lakiesitystä tamppoonien ilmaisesta jakamisesta valtion piikkiin.


  • Anonyymi

   Heh heh, vai että "kassalta suoraan pääministeriksi"? Siinä välissähän taisi olla n. 14 vuotta politiikassa toimimista, mutta sehän voidaan sivuuttaa kun tällaista humoristista pakinaa kirjoitellaan, eikös vaan? Mutta sinänsä ihan hauskasti kirjoittelit.

   • Anonyymi

    Marin oli SDP:n puoluetoimistossa poliittisena kahvinkeittäjänä 14 vuotta! Onko tällainen muka rehellistä työtä? Pätevöikö Kahvi-Maijana olo Suomen pääministeriksi?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6775