Aihe

Kyllä nyt meni THL:n luvut ihan vihkoon

Anonyymi

Mikähän satukirja THL:llä oli taustalla kun piti saada Viisikon päät sekaisin uhkailemalla jopa 10 000 päivittäisellä tartuntatapauksella. Taso on nyt asettunut tuonne noin 300-500 tartuntaan päivässä. Tällä määrälle olisi ollut TODELLA kohtuutonta lähteä sulkemaan yhteiskuntaa liikkumisrajoituksin.

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be751c48-0032-4db2-b076-8ba5e71feb18

Pikkaisen hirvittää tämä poukkoileva meno Suomessa ja päättäjien ailahtelevaisuus.

Mistä ihmeestä joku on keksinyt, että rajoitustoimia ei seurata viikkoa kauempaa vaan niitä arvioidaan ennen kuin niiden vaikutuksesta on mitään vaikutusta havaittavissa. Vasta tällä viikolla on nähtävissä, että 3 viikon ravintoloiden sulkutoimet ovat olleet oikeita. Nyt niitä on kuitenkin joillain taholla jo kiire lähteä purkamaan, vaikka todellisuudessa pitäisi vielä yksi 3-viikon jakso pitää voimassa.

Koulujen etäopetus päättyy pääsääntöisesti tämän viikon jälkeen, sitten pannaan kädet ristiin miten "hybridi"-koulu lähtee liikkeelle. Siis mitään hölmömpää ei ole kuin se miten tuokin toteutetaan. Opettajat siirtyvät lähiopetukseen täysipäiväisesti, mutta luokka-asteittain jatketaan etäviikkoja joidenkin osalta. Ensimmäisellä viikolla tartunnat leviävät opettajiin, jotka välittävät sen seuraavalla viikolla muihin luokka-asteisiin. Opettajat sinkoilevat etä- ja lähiopetuksen välillä kesken päivää. Aamulla joku ryhmä paikalla, päivän mittaan yksi tunti etänä ja sitten taas läsnäoloryhmä. Ihan todella, todella hölmöä.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kukaan ei edes ota mitää vastuuta täydellistä sähläämisistä. Syyttelevät kilpaa toisiaan jne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   289
   8270