Aihe

Lisää isis terroristejä Suomeen...

Anonyymi

Ulkoministeriö ei julkista asiakirjoja ja kuluihin liittyviä tositteita, joista ilmenee yksityiskohtaisemmat tiedot Syyrian al-Holin vankileiriltä Suomeen kuljetettavien henkilöiden kotiutuskustannuksista. Rahankäytön yksilöidympi selvittäminen uhkaa venyä vuosikymmenien päähän, sillä laki mahdollistaa tietojen salaamisen jopa 25 vuoden ajan.

Valtiojohto pyrkii edelleen kuljettamaan Syyrian al-Holin vankileirillä olleita, suomalaisiksi väitettyjä henkilöitä Suomeen. Vuonna 2019 alkaneesta hankkeesta on tähän mennessä kertynyt veronmaksajille jo satojentuhansien eurojen kustannukset.

Ulkoministeriö tiedotti maaliskuussa, että leirillä olleiden naisten ja lasten kuljettamisesta on kertynyt yhteensä 395 000 euron lasku. Summasta viranomaisten matkakulujen osuus on noin 199 000 euroa. Summa sisältää matkaliput, majoituskulut ja päivärahat. Kuljetusvälineiden vuokrien osuus on noin 118 000 euroa.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ulkoministeriöön kanssa tuo erikoistilintarkastus ja heti !

  • Anonyymi

   Jos haluat päästä UM:n tietoihin. Hanki akateeminen koulutus, hae valmennuskurssille 1000 muun kanssa. Hanki usean kielen taito. Jos säkä käy ja pääset harvojen ja valittujen joukkoon, niin sinun on läpäistävä turvallisuusselvitykset. Sen jälkeen sinua voidaan syyttää oikeudessa, jos rikot salassapitomääräyksiä. Yksityisiä kansalaisia koskevat asiat ovat Suomesssa AINA luottamuksellisia!! Get over it!

   • Anonyymi

    Höpö höpö yksittäisen kansalaisen yksityisyydellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa vaikka siihen vedoten pyritään peittelemään mahdollisia laittomuuksia?👍🤣😭😂


  • Anonyymi

   Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3481