Aihe

Onko Kaivohuoneen Tappo jo unohtunutta mediaa ?????

Anonyymi

Valtamedia, vihervassarit ja poliisi varmaankin jo toivovat että kun tuosta Kaivohuoneen edustalla viime kesänä tapahtuneesta taposta ja pahoinpitelyistä on kulunut jo yli puoli vuotta, niin kansa on jo unohtanut koko jutun. Niille jotka missasivat jutun, niin viime Heinäkuussa joukko maahanmuuttajataustaisia hakkasivat joukon tappeluhaluttomia kantiksia Kaivarissa. Onnistuivat erottamaan yhden kavereistaan, hakkasivat ja potkivat siihen malliin että kaveri kuoli myöhemmin vammoihinsa. Auttamaan yrittäneet kantasuomalaiset saivat myös turpaansa.
Jutussa kesti 3 viikkoa ennenkuin poliisi edes tajusi julkaista tekijöiden kuvat, koska ei omin voimin onnistunut löytämään tekijöitä. Sen jälkeen on ilmoitettu että kaikki tekijät yhtä lukuunottamatta on saatu kiinni ja sen jälkeen...EI MITÄÄN! Ei marsseja maahanmuuttajien kantiksiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan, ei poliitikkojen ja presidentin "järkytystä" teon johdosta, ei kynttilämarsseja, mielenosoituksia ja erityisesti: ei mitään tarinoita tai seurantaa valtamedioiden taholta. Ei revittelyä hakkaajien ja uhrin taustoilla (kuten rautatientorin hyppypotkujutussa). Ei laajoja tarinoita maahanmuuttajanuorten väkivaltaisuudesta, halveksunnasta kantiksia kohtaan jne.
Myöskään poliisi ei tiedota mitään. Onko tappajat pidätettyinä ja jos ei niin miksi? Mitkä ovat syytteet, mitkä ovat tappajien rikoshistoriat? Milloin luetaan syytteet ja voimme odottaa tuomioita?
Jos joku tietää jotain, julkaiskaa, sillä poliisilta on turha odottaa tietoa - ja tärkeintä olisi, se, että

TOTUUS matumurhista tulisi kaikkien tietoon !!!!!!!

MatuMurhat ovat pahoja, koska KELA Niitä Suojelee, ihan Inhimillisyyden mukaisesti, mutta kun kaikki ei sitä ihan oikeasti tajuu ???????????????

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

    Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
    Kemi
    590
    6546
   2. Tekis mieli muuttaa korpeen

    Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
    Maailman menoa
    280
    4949
   3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

    Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
    Maailman menoa
    156
    2409