Aihe

Parikkala kepumafian kurjistuksessa taas....

Anonyymi

Parikkalassa kuohuu jälleen. Kyseisen kunnan poliittinen päätäntä pohjautuu ilmeisesti 100% Kepu-mafiaan jota johtaa armoitettu yhteiskunnan hyväksikäyttäjä, telaketjukepulisti ja ylisuuria tukia nautiskeleva keskivertoahne sikafarmari, - Mr Berg. Tuo jätkä on edesottamuksillaan hajoittanut kyseistä kuntaa jo riittävästi. Mikäli asiat Parikkalassa ei mene pilkulleen, niin kuin tuo kyljysmafioso haluaa, kunta ja sen laillinen päätäntä laitetaan polvilleen - keinoja kaihtamatta ja uhreja säästämättä. mm. Ex. kunnanjohtaja Olander. Nyt on menossa kunnanhallitus. Parikkala kaivaa itselleen todella syvää ja ikuista hautaa, ellei se kykene tekemään jotakin Bergin suhteen. Parikkalan kuntapäättämisen sekoilusta on tulossa samanlainen varsin kallis farssi, kuin Kittilässä nähtiin. Parikkalalla ei tosin ole 100 ravintolaa ja muutamaa ski-resortia, joita voidaan ylibuukata niin että kassakoneet laulavat hoosiannaa 24/7. Parikkala on varsin köyhä suomalainen kunta, jolla on vain ja ainoastaan köyhää rajaa ryssien kanssa. Mitään muuta sillä ei sitten olekaan....paitsi etelään vievä kuutostie. Sille pohjalle ei paljoa tulevaisuutta rakenneta, ellei päätarkoituksena ole karkoittaa elinkelpoisinta parikkalalaista väestöä kehä III sisäpuolelle? ....ja vielä vähemmän rakennetaan yhtään mitään tukiaishelvettiä maukuvien kyvyttömien kepujen johdosta. kepulainen sikafarmari on ikuinen nettosaaja, eli aivan samanlainen parasiitti kuin somalipakolainen. Kepu pettää aina.
ps. Voiko holtittomalle ja itsetuhoiselle kunnalle tehdä saman kuin heitteillejätetylle lapselle? HUOSTAANOTTO - olisi Parikkalan tapauksessa se toimivin vaihtoehto.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Parikkala tulee pakkoliittää esim Savonlinnaan. Kuntapäätäntä pois Parikkalasta pakkoliitoksella.

  • Anonyymi

   Nyt alan ymmärtämään, miksi mm Karelian lihajalosteen pomo kritisoi äänekkäästi mennävuosina suomalaisen sianlihatuotannon laaduttomuutta. Ei savua ilman tulta. Jäljet tuossa keississä johtavat Parikkalaan. Mitä tuolla Bergin tukiaisin ylläpidetyllä, laaduttoman läskijalostamolla oikeastaan touhuillaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   267
   5911
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   742
   5576
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   4314