Aihe

Askarruttaa eräs asia.

Anonyymi

Olen aina ihmetellyt seuraavaa ilmiötä. Otetaan Marin vaikka esimerkiksi. Ensin hän on kaupan kassa kukaan ei ole kiinnostunut mitä mieltä hän on. Kun hän on pääministeri moni ihminen saa orgasmeja kun hän puhuu ja hänen naama on joka lehdessä ja visiot. Sama ihminen mikään ei ole muuttunut hänen päässään paitsi asema. Oletteko noin herrauskoista kansaa että vain herran sana voi olla arvokasta tai ihminen muuttuu joksikin jumala olennoksi kun pari ihmistä äänestää. Omasta mielestäni hänen ajatukset on edelleen yhtä kömpelöitä eikä auta yhtään naaman vääntely ja nyökytys jotka on opeteltu jossain esiintymiskoulussa.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyökyttely on kanoilla luontaista toimintaa ei sitä niille erikseen tarvitse opettaa.

  • Anonyymi

   Halla-aho oli baarimikko, mutta totesi että hän ei ole tarpeeksi sosiaalinen siihen hommaan ja lähti opiskelemaan slaavilaisia kieliä. Liian epäsosiaalinen baarimikoksi, mutta ei puolueen puheenjohtajaksi?

  • Anonyymi

   Olen aina ihmetellyt seuraavaa ilmiötä. Otetaan Halla-Aho vaikka esimerkiksi. Ensin hän on sivari ja tarjoilija ja kukaan ei ole kiinnostunut mitä mieltä hän on. Kun hän on puoluejohtaja moni ihminen saa orgasmeja kun hän puhuu ja hänen naama on joka lehdessä ja visiot. Sama ihminen mikään ei ole muuttunut hänen päässään paitsi asema. Oletteko noin herrauskoista kansaa että vain herran sana voi olla arvokasta tai ihminen muuttuu joksikin jumala olennoksi kun pari ihmistä äänestää. Omasta mielestäni hänen ajatukset on edelleen yhtä kömpelöitä eikä auta yhtään naaman vääntely ja nyökytys jotka on opeteltu jossain esiintymiskoulussa.

  • Anonyymi

   Sannaa ei ainakaan kuunnella persulakivaliokunnassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3258