Aihe

JEESUS KRISTUS ON HYVÄ

Anonyymi

”te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.”
Ap t 10:38

Noin, nyt se meni oikein. 😁

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja pyhällä hengellähän raamatun aikaan tarkoitettiin kannabiksen pössyttelyä. Silloin sitä varmaan saattaa kuvitella vaikka parantaneensa luulosairaita.

  • Anonyymi

   Enpäs tiedä, en ole maistanut. Riippuu tietysti kastikkeesta.
   Öylättiä nyt ei parane hyväksi sanoa.

  • Anonyymi

   ONKO se hyvä? Sehän kuulemma joskus sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta Taivaassa ja Maan päällä". Jos se on hyvä, niin miksi se heti antoi kaiken vallan Saatanalle Maan päällä? Ja Saatanalla se on pysynyt ksaiken aikaa.
   Vastatkaa, uskovaiset!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   577
   6511
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4913
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2245