uudenlaine hjumala

Se uudenlainen humala on jotain terävän kännin (viina) ja oluen (pöhnä).. välillä. mutta mikä se on? nyt juon janoon raikasta mehustettua kiljua jäillä. Joo ei tää humala oo oikein kumpaakaan.. mitä tää on?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuoda...yleensä kiljua ei lantrata. Millaista mehua käytit? Onhan kilju kansainvälisesti lokeroitu brändituote.
   Ettei vaan mennyt tärviölle?

   • Vaikka oli kirkasettuu jonkin verran ei sitä pystyny raakana juomaa. marjamerhua laitoij aj jäitä ja hampaat iorvessä vetäsin. olis pitäny tehdä pottukiljuu niin ois ollu makuu.


  • Anonyymi

   Mutta hyvä kamu ei jätä pulaan härän hetkelläkään. Nimittäin: Naapurini Otto oli päässyt tietoon, että minulle yöllä on puhjennut ankara J A NO.

   Toi ½-pulloa Gambina lääkettä. Vaikka eläinlääkäri Härkänen sanoikin, ettei gampsua saisi kipeälle siallekaan antaa kuin korttelin mitta pahaan sairauteen, auttoi hän tuo G pahimman ylitse.

   Aito ja n o l le on tyypillistä, että se pahenee vettä hörppiessä. Niinpä sikaviina paransin mun tilaansa erä erältä, sano.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11730
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   58
   4551
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   264
   3973
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   59
   2651
  Aihe