Aihe

Alajärvi tunnettu luonto kohteiden hävityksestä.

Anonyymi

Pyhävuorelta poistettiin näkötorni jota kaupungin toimesta alas ajettiin vuosia. On kielletty on kielletty on kielletty kaikki luontokohteet ja viimeiseksi meni nyt järviseudun koli. Miksi tämmöinen tapahtuu? Eikö ole tarpeeksi kallista ylläpitää näkötornia ihmisille auki helvetin halleja miljoona kuluineen vuodesta toiseen kyllä sikiää joihin ei nyt edes korona aikana ole mitään asiaa. Eikö mikään rauhallinen paikka luonnossa esim venesatama veneilyineen ole päättäjien mielestä tarpeellista kuntalaisille? Miksi pitkinpoikin muuta maapalloa tämmöiset luonto paikat ihan pikku kylissä pienemmissä kuin alajärvi on pidetty auki ja kunnossa? Mikä riivaa alajärveä? Kopioikaa edes muualta hyvät asiat. Käykää nyt päättäjät perkele muuallakin katsomassa asioita miten ne hoidetaan. Ei ole kallista. Älkää kuitatko päivärahoja kokouspalkkioita kun ette toimi seudun hyväksi. Alajärvi saa kuolla näin tyhmien päättäjien alle. Nuoret älkää muuttako alajärvelle täältä tapetaan kaikki mitä ihmiset tarvitsee. Ei kuplahalli palvele kuntalaisia vaan kuluttaa paljon ja vanhukset on homeisissa asunnoissa märissä vaipoissa hoidossa vähillä hoitajilla kun ei ole sitä rahaa jota kaadetaan kuplahalliin . Miksi ei mitään hyvää tapahdu? Ei jääkaruselli auta kun toisesta päästä ajetaan alas kuntalaisten hyvinvointia.

Kertokaa edes yksi hyvä asia mikä tapahtunut alajärvellä tai pian tapahtumassa! Yhden asian tiedän joka ehkä tapahtuu,eläinlääkärille tulee röntgenlaitteet. Siitä on surun keskelle lemmikki eläin ihmisille hyötyä koirat kissat hevoset yms voi kuvata alajärvellä mutta en perhana usko ennen kuin joku kertoo että on ne ja tuli hauva kuvattua yms. Lemmikki eläimiä on paljon ihmisillä kuitenkin. Kunhan jostain päästä alkaisi jotain hyvää kuulua joka palvelee kuntalIaisia tasaisesti. Joko uusi vanhusten palvelutalo on rakenteilla? Meistä tulee vanhoja jokaisesta, sinä olet pian vanhus. Usko pois. Niin tapahtuu. Usko alajärven asioiden paranemiseen on hyvin niin sitä ei ole päättjien tekojen perusteella. Uudet tervepäiset päättäjät olisi tarpeen ja on siellä muutama terve ihminen mukana mutta liian monta jarrumiestä ja naista jotka ei ymmärrä tekojensa seurauksia vai ovatko niin pahoja! Muutakaa pois vielä kun pääsette. Ei se onni ole missään varmaa mutta että näin pienessä kylässä liian moni asia menee väärin on jo outoa. Sukuja ,kieroilua vai mikä on joka tekee alajärvestä sairaan , terveen ajattelun pohjalta tehtävistä päätöksistä kalliita ja tuhoisia lopputuloksena? Vai onko ajattelu niin vaikeaa ja historiasta katsoa miten asiat on menneet ? Vituttttttaaaaaa.

14

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se oli ihan paska torni, joutikin purkaa. Se, mitä Alajärvi tarvitsee, se on lisää gay baareja puppelikansalle!

  • Anonyymi

   luonto kohteet on yhdyssana kuten luonto paikatkin. Et taida kirjoituksesta päätellen ihan penaalin terävin kynä olla.

   • Anonyymi

    Tulemme auttamaan sinua heti muuttamisessa kun ilmoitat päivän. Vimpelissä bsairaala taitaaolla kiinni niin joutunet seinäjoelle menemääb?


   • Anonyymi

    Hoh,hoh,hoo teräviä kyniä, me suomi24 penaalissa. Epäilemättä olet täällä primus Inter pares


  • Anonyymi

   Näkötorni oli vanha palovartiotorni jolle oli asetettu käyttökielto jo ajat sitten huonon kunnon vuoksi. Ja ennen kuin ehdit kommentoida niin vielä tiedoksi että kaupunki ei omistanut maata jolla torni oli

   • Anonyymi

    Kerrotko miten se oli huono


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerrotko miten se oli huono

    Aataminaikuinen eikä portaat täytä mitään turvallisuusvaatimuksia jyrkkyyksineen. Vanha hökötys!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aataminaikuinen eikä portaat täytä mitään turvallisuusvaatimuksia jyrkkyyksineen. Vanha hökötys!

    Olet sitä mieltä että ikää liikaa,eikö Eiffel torni ole vielä vanhempi,turvalliset portaatkin on tiettävästi keksitty,kuten pyörä ja rautakanki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet sitä mieltä että ikää liikaa,eikö Eiffel torni ole vielä vanhempi,turvalliset portaatkin on tiettävästi keksitty,kuten pyörä ja rautakanki.

    Halvemmaksi tulee uusi kuin vanha rötiskö ja sen kunnostus turvalliseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Halvemmaksi tulee uusi kuin vanha rötiskö ja sen kunnostus turvalliseksi.

    Pyhävuorelle ei tule koskaan enää minkäänlaista rötisköä,ei halpaa eikä kallista,sen aika on mennyt ohi.


  • Anonyymi

   Tielle heti puomi joka on lukittava.

  • Anonyymi

   Seinäjoella yrittävät Aallon rakennuksia Unescon maailmanperintökohteeksi, toivottavasti eivät Unescolla ilkkaa lue.

  • Anonyymi

   Kun kerran olet noin viisas, luulisi sinun osaavan myös kirjoittaa suomen kieltä. Kirjoituksesi otsikko " luonto kohde" on oikein kirjoitettuna yhdyssana "luontokohde". Luonto ja kohde ovat sinun osaamisella todellisuudessa kaksi ihan eri asiaa.

   • Anonyymi

    " luonto kohde" oho mitä tarkoitat kun on " tyhjä välissä???? Mikä se tyhjä on siinä ???

    "luonto kohde" jos sitä tarkoitat?

    Oli iso virhe poistaa torni! idioottimainen päätös!!! perske vieköön!!!!

    Alajärvi tapppaa itsensä. En suosittele tänne kenenkään muuttoa. Vimpelissä edes yrittävät tehdä kivoja juttuj akuten esim nyt saariekntälle terasia. Ja alajärvi perkeles purkaa kaikki.....


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   6227