Mitä mieltä olette translaista? Asiallista keskustua kiitos

Anonyymi

Translaki on ajankohtainen kysymys. Eli pitäisikö kansalaisten itse antaa päättää oma sukupuolensa? Tämä kuitenkin voisi aiheuttaa sekasortoa epämiellyttöviä seurauksia yhteiskunnan joillain osa-alueella.

38

614

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä olen ransu nainen keravalta (syntynyt mieheksi) hih. En malta odottaa että laki tulee voimaan. Pääsen sitten vihdoinkin toteuttamaan kaikki unelmani ja haaveeni.

      • Anonyymi

        Et sinä mikään nainen ole, olet naiseksi väärennetty mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä mikään nainen ole, olet naiseksi väärennetty mies.

        sanoin ransunainen. Mulla on viikset naamassa kuten Matias Miettisellä ihihih


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä mikään nainen ole, olet naiseksi väärennetty mies.

        Lääkäri saa päättää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkäri saa päättää

        Ei sitä päätä kukaan. Kromosomit päättivät jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä mikään nainen ole, olet naiseksi väärennetty mies.

        Ei ole vaan trolli Kontulasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitä päätä kukaan. Kromosomit päättivät jo.

        Jos kromosomit on päättäneet niin sittenhän ei ole edes mitään korjattavaa, eihän vaan? :)


    • Anonyymi

      Mihin tällä pyritään? Ihmisten pää sekaisin pannaan kaikella hulluudella.

      • Anonyymi

        Kyllä hullutkin panee


      • Anonyymi

        Vihervasemmiston seuraavat agendat ovat translaki ja huumeiden laillistaminen


    • Anonyymi

      Minun on mahdotonta aidosti ymmärtää halua vaihtaa oma sukupuoli. Olen mies ja se on ollut sukupuoli-identiteettini niin kauan kuin muistan. En ole epäillyt sitä hetkeäkään tai koskan sitä kyseenalaistanut.

      Tarkoittaako tämä että lakia ei tarvita? Ei tarkoita, vaan se tarkoittaa, että minun kokemus sukupuolestani on jotain ihan muuta kuin niillä jotka kokevat olevansa väärässä fyysisessä sukupuolessa. Minulla ei ole kykyä oman kokemukseni kautta mitenkään samastua heihin.

      En ole laista muuta mieltä kuin sitä, että ilmiön ymmärtäminen vaatisi ilmeisen paljon asiaan perehtymistä ja tutkimusta ja toivon että asiantuntijoita kuunnellaan enemmän kuin kunnallisvaaleihin valmistautuvia poliitikkoja.

      Joskus on hyvä tunnustaa, että on sellaisen ilmiön edessä, jota ei aidosti ymmärrä oman aivan erilaisen taustansa vuoksi.

    • Anonyymi

      Koirani haluaa sukupuolenvaihdos leikkaukseen. On iso taistelukoira naaras vielä.

    • Anonyymi

      Meillä on jo liikaa lasten ja nuorten mielenterveys-ongelmia ei sekoteta lasten päitä enempää?☹️😥😠

    • Anonyymi

      Ei missään nimessä!!!

      Jos pelkkä tunne sukupuolesta riittäisi siihen, että mies olisi rekisterissä "nainen" (oikeasti mies ei voi muuttua naiseksi eikä toisinpäin) niin mm. miesten armeijapakko loppuisi, miehet ja pojat pääsisivät tyttöjen ja naisten pukukoppeihin, uimahallin sauna- ja suihkutiloihin sekä tyttöjen urheilujoukkueisiin (miehet ovat ylivertaisia fyysisesti myös syödessään naishormonia). Lisäksi ennen vankilatuomiota moni mies tuntisi olonsa naiseksi ja pääsisi naisvankilaan. Myös raiskaaja miehet, koska he olisivat lain mukaan naisia, jos he niin sanovat.

      Ulkomaiden uutisista kuka vain näkee mitä kyseinen laki on aiheuttanut.

      Nyt mm. USA:ssa LGBT oikeuksien puolestapuhujien mukaan se on syrjintää ja transphobiaa, jos heteroseksuaali ei suostu seksuaaliseen kanssakäyntiin trans
      seksuaalien kanssa (joilla on myös useimmiten on biologiset vehkeet tallella). Koko asia on aivan älytön!!! Jopa USA:N Psykologia Today artikkelissa pyskologit puhuvat vastaavaa.

      Monet nuoret lapset juoksevat itkien kotiin ja pelkäävät, kun opettajat ovat sanoneet pojalle, että hän on transtyttö ja tytölle, että hän on transpoika ja että sukupuoli ei ole synnynnäistä vaan, että he voivat muuttua vastakkaiseksi sukupuoleksi milloin vain.

      Lisäksi LGBT yhteisö on laittanut lakialoitteen hakien sakkoa ja vankilatuomiota ihmisille, erityisesti lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle, mikäli he käyttävät subjektia he/him ja she/her sen mukaan kumpaa sukupuolta henkilö biologisesti/lääketieteellisesti on. Eli jos sanot miestä mieheksi (tai herraksi) tai naista naiseksi (neidiksi tai rouvaksi) niin voisit saada sakkoa ja vankilatuomion. Sen sijaan pitäisi kutsua henkilöä siksi mitä hän haluaa mielestään olla.

      Maissa, joissa ollaan näin pitkällä on ilmennyt nyt enemmän myös transvammaisia, jotka hakevat vammaisten etuja perustuen sille, että he kokevat olevansa vammaisia. Osa heistä menee niin pitkälle, että leikkauttaa raajojaan irti, sokeuttaa itsensä tai vammauttaa itsensä tahallisessa kolarissa saavuttaakseen haluamansa.
      Heillä on täsmälleen samat argumentit kuin trans ihmisillä sukupuoli asiassa. Jos pelkkä tunne riittää, että ihminen voi muuttaa oman sukupuolen paperilla ja laillisesti (vaikka ei ikinä oikeasti ole eikä voi olla sitä) niin miksei myös ikää (moni muuttaisi itsensä suoraan eläkkeelle) ja vammaisuutta.

    • Anonyymi

      Mikäli ilmoitan itseni naiseksi niin sitten saan mennä naisten pukuhuoneeseen, saunaan, vessaan jne.

    • Anonyymi

      Täydellisenä se oli valmis yhden täytettäväksi. Loput olette itse keksineet.

    • Anonyymi

      Seuraamuksia siitä, jos suomen transsukupuoli laki muutettaisiin voi lukea tuhansista eri lähteistä maista, joissa laki on muutettu niin, että ihminen voi itse määritellä sukupuolensa ilman edes sukupuolen vaihdos leikkausta.

      Alla esimerkkejä siitä miksi Suomi ei ole hyväksynyt LGBT vaatimusta siitä, että ihminen voi itse määrittää sukupuolensa ilman korjausleikkausta. Koska silloin laillisesti kuka tahansa voi niin tehdä, mitä varmasti moni mm. muutamasta maasta tuleva mies tekisi.

      https://www.dailywire.com/news/5-times-transgender-men-abused-women-and-children-amanda-prestigiacomo

      https://www.thesun.co.uk/news/8647171/transgender-woman-sexually-assaulted-girl-morrisons/

      https://www.womenarehuman.com/male-transgender-youth-arrested-for-raping-4-year-old-girl-distributing-videos-photos-of-the-act-jakob-dakota-nieves/

      https://www.lifesitenews.com/news/male-rapist-who-identifies-as-female-transfers-to-womens-jail-assaults-fema
      https://debbiehayton.com/2021/01/28/a-transwoman-who-raped-a-female-in-an-horrific-attack-has-been-jailed-for-15-years-but-could-still-end-up-in-a-womens-prison/

      https://www.t-nation.com/alpha-life/trans-athletes-the-death-of-womens-sports/

      https://m.youtube.com/watch?v=lGduDUGIHgQ

      https://m.youtube.com/watch?v=JdnBV-S-RXk

      https://www.foxnews.com/politics/new-california-law-allows-jail-time-for-using-wrong-gender-pronoun-sponsor-denies-that-would-happen

      https://www.psychologytoday.com/us/blog/sex-sexuality-and-romance/202104/will-straight-men-and-women-date-trans-person

      https://www.yourtango.com/2020336987/are-you-transphobic-arent-attracted-trans-person


      https://nationalpost.com/news/canada/becoming-disabled-by-choice-not-chance-transabled-people-feel-like-impostors-in-their-fully-working-bodies

      Toki oikeiden transihmisten tulee saada elää turvassa, mutta jos kuka vain voi "muuttaa laillisen sukupuolen" vain koska itsensä mukaan tuntee olevansa toista sukupolvea, niin se aiheuttaa väärinkäyttöä ja erityisesti henkistä ja fyysistä vaaraa lapsille ja naisille. Itse asiassa monet oikeat transvestiitit ovat itse vastustaneet kyseistä lakia ja tuoneet sen epäkohtia esiin julkisesti. Kun useampi transvestiitti on puhunut julkisesti lain haittapuolista ja vaaroista on LGBT yhteisö uhannut poistaa tukensa transvestiitteja kohtaan ja herjannut heitä julkisesti.

      LGBT yhteisö luo kuvaa sorretuista transnaisista (eli miehistä) ja jättää taustat kertomatta kokonaan ja vääristää tilannetta, jos joku ns. transnainen (eli mies) joutuu rikoksen uhriksi. Esim. heidän mukaansa terrori-iskussa kuollut transnainen oli viharikoksen uhri, mutta muut uhrit eivät. Poliisit ampuivat kuoliaaksi transnaisen Jaynne Thompsonin hänen juostua poliisia päin veitsi kädessä. Tämä ja kaksi vastaavaa tapausta ovat muka viharikoksia transseksuaaleja kohtaan (miehet olivat miehen näköisiä ja heillä oli miehen nimi). Heidän laillisen nimen ja biologisen sukupuolen julkaisu asiakirjoissa oli myös viharikos. Alle 10% transnaisista ja vielä vähemmän trans miehistä vaihtaa ikinä nimensä ja käy sukupuolen vaihdos leikkauksen, mutta heitä ei saa kutsua heidän laillisella nimellä asiakirjoissa eikä sanoa heidän sukupuoltaan tai se on viharikos (muuta nimeä ja keksittyä sukupuoltahan he eivät voi vainajasta tietää eivätkä saa sitä asiakirjoihin kirjoittaa.)
      Prostituoitu Keyonna (Kenneth) Blakeney oli LGBT median mukaan myös täysin viaton viharikoksen uhri.
      Kenneth Blakeney tuomittiin mm. 14-vuotiaan pojan hyväksikäytöstä, minkä jälkeen hän vaihtoi nimensä Keyonna Blakeneyksi (myös kutsui itseään Mr Bikoksi) ja sanoi olevansa nainen. Sen jälkeen hän raiskasi naisen ja tunnusti raiskauksen julkisesti ja sanoi syyksi saada lapsi vasten naisen tahtoa. Samana vuonna hänet puukotettiin hengiltä.

      Ei kiitos tätä hulluutta Suomeen.

      • Anonyymi

        Huumeet on turvallisia! 👍🏾


    • Anonyymi

      Koirani ilmoitti että aikoo olla tästä päivästä lähtien kissa.

    • Anonyymi

      Samalla periaatteella voit päättää olla mitä vain ja kukaan ei saa sanoa sinulle tai muille todellisuutta tai vastustaa sitä tai se on viharikos. Sen lisäksi muiden pitää teeskennellä ja toimia, kuten olisit sitä mitä väität olevasi. Jos et toimi näin olet syyllinen viharikokseen.
      Aivan kuten, kun mies sanoo olevansa nainen ja vaatii samoja oikeuksia kuin naiset (kummasti harva nainen vaatii miesten oikeuksia).
      Tämä on totta ja jo arkipäivää maissa, kuten Kanada ja USA.

      Aika moni voisi päättää olla poliisi, presidentti, kuninkaallinen tai pankin johtaja.

      Lisäksi jos esim. heteromiehenä sanot, ettet voisi ikinä ryhtyä seksuaalisuhteeseen miehen kanssa vaikka hän pukeutuisi naiseksi se on vihapuhetta ja syrjintää.

    • Anonyymi

      Tämän päivän ihmiset osaavat saattaa maailmaan ainoastaan kaaosta. 40 ja siitä alle on maailman historian kusipäisin ihmisjoukkio mitä maailma on nähnyt.

      • Anonyymi

        Ainakin tyhmyydessä ovat omaa luokkaansa. Monet näyttää suorastaan elävän keksimiensä "vaihtoehtoisten faktojen" (eli huuhaan) agitoimiseksi. Uusmarxilaisia (neo-marxist) kun ovat.

        Samaa teki entisajan sosialistit mutteivät ihan noin räikeästi väittäneet asioita vastoin empiiristä havaintoa.


    • Anonyymi

      Canadassa mies sai jo 6kk vankeustuomion kun kutsui 13v tytärtään she eikä he.
      "In 2019, Judge Francesca Marzari convicted Hoogland of “family violence” for using female pronouns when speaking about his daughter, and signed an order authorizing the police to arrest him if he was caught using language in a way that acknowledged his child as biologically female."

      Maat, joissa nyt Suomessa ehdolla oleva Translaki hyväksyttiin, LGBT yhteisö hakee vankilatuomiota jokaiselle, joka ei tunnusta valhetta todeksi. He vaativat erityisesti tuomioita lääkäreille, jotka kutsuvat miestä mieheksi ja naista naiseksi tai kohtelevat transnaista miehenä tai trans miestä naisena. Erityisesti urologeja ja gynekologeja on syytetty vastaavasta rikoksesta.
      Mutta saman liikkeen mukaan, jos lääkäri kohtelee transnaista (ja trans miestä naisena) naisena niin sekin on viharikos. Nimittäin kun esim. ynekologi kysyy transnaiselta esim. hänen kuukautiskierrosta (minkä he kysyvät aina kaikilta naisilta) niin se saa transnaisen itsensä tajuamaan ettei hän ole oikeasti nainen.

      • Anonyymi

        No nyt se on sitten takuuvarmaa! :/

        Maailma on tullu umpihulluksi!


    • Anonyymi

      Transnainen= mies, joka vaatii tulla kohdelluksi naisena paitsi silloin kun haluaa tulla kohdelluksi miehenä

      Transmies= nainen, joka vaatii tulla kohdelluksi miehenä paitsi silloin kun hän haluaa tulla kohdelluksi naisena.

      Jokainen saa ajatella mitä haluaa kunhan ei pakota ajatuksiaan muihin eikä vaadi lakeja jotka vahingoittavat ja laittavat muut ihmiset vaaraan, kuten ehdotettu translaki 100% varmasti tekee.

      • Anonyymi

        Oisko sellai kompromissi hyvä, et jokainen saa olla vaikka KAALI, jos itse haluaa, kunhan itse onasta pussistaan kustantaa kaaliksi muuntumisleikkauksensa ja mahdolliset hormonihoidot?

        Saatais Suomeakin hyvin nousuun samalla kun transkaaliset ihmiset kouluttautuis mahdollisimman pitkälle saadakseen palkkaa joka mahdollistaa moisen transformaation! 👍🏾 Win-win?


    • Anonyymi

      Kyllä jokainen täysi-ikäinen saa ruveta vaikka Ransuksi jos niin haluaa.

      Oudompia tapauksia ovat ne, joissa vanhemmat ovat toivoneet tietynsukupuolista lasta, mutta saaneetkin väärän. Ovat sitten päättäneet kuitenkin kasvattaa lapsensa "oikean" sukupuolen mukaan. Myöhemmin lapsi sitten kokee olevansa väärässä kehossa, kun puberteetti alkaa muokkaamaan sitä. Monet tapaukset ovat juuri tällaisia.

      Toinen merkittävä pointti on se, ettei täydellistä sukupuolen muuttavaa leikkausta ole mahdollista tällä teknologialla tehdä. Jos ihminen silvotaan muistuttamaan ulkoisesti toista sukupuolta, niin täysin toimivaa suvunjatkamiskykyistä yksilöä ei voida rakentaa. Tällainen leikkaus on väistämättä kastraatio. Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Monelle leikkauksen läpikäyneelle se tulee muka yllätyksenä.

      • Anonyymi

        Eikös tollasia tapauksia varten voitais luoda erillinen laki että tollasista vanhemmista maksetaan tapporahaa? :) Mä ottasin ainakin tosta duunin itselleni!


    • Anonyymi

      Jos kansalainen ei saa itse laillisesti päättää edes omaa kuolinajankohtaansa, niin miksi sit pitäis sukupuoltaankaan?

    • Anonyymi

      "Vaihtoehtoisten faktojen" (eli huuhaa) levittäminen on ikävä ja vaarallinen ilmiö.

      Pitää muistaa faktat. Kaikilla suvullisesti lisääntyvillä lajeilla on sukupuolia tasan kaksi. Sukupuoli ei voi muuttua.

      Uusmarxilaisten (neo-marxist) käyttämä muka-sukupuoli on pelleilyä ja disinformaatiota. Sellainen voi vaihtua vaikka joka sekunti. Ja tuollaisia muka-sukupuolia on ääretön määrä.

      • Anonyymi

        Juu ja lisää keksitään sitä mukaa kyn joku umpikahju mikälie miljardööri-perijätär vaan jaksaa lapata pätäkkää noihin sulupuolitutkimushömppä-yliopistohin, jossa kohta nenänkarvojen määrälle keksitään oma uusi sukupuoli niitten määrän perusteella!? :/

        Ja mikäs siinä, kyllä mäkin telisin varmaan aivan samaa jos palkka juoksis ja sais kahvia siemaillessa turista kolleegohen kanssa mukavia sen ohella et päätettäis et kuinka monta uutta sukupuolta tänään kikkailtais! :)


    • Anonyymi

      Niin, jos sanot miehen näköistä herraksi niin voit tulevaisuudessa saada syytteen syrjinnästä, jos mies kokee itsensä naiseksi. Käytännössä tällä yritetään saada ihmiset ristiriitaiseen mielentilaan jonka tuloksena ihminen ei kykene enää toimimaan se on kuin häkkieläin jota ahdistellaan joka suunnalta. Hyvää massaa siis valtaapitäville.

    • Anonyymi

      näille mielensä muuttaneille tehdään tampereella linikassa ilmaiset kalliit sukupuolen vaihdokset jonka valtio maksaa jotka sitä toimen pidettä haluavat,

    • Anonyymi

      Geenit päättävät. Ei tarvita mitään keinotekoisia musta tuntuu lakeja.

    • Anonyymi

      Oikeasti olisiko siitä mitään haittaa? Tottahan se vaatisi valtaväestöltä hyväksyntää ja sopeutumista. Vaatisi ajattelutavan muutosta.
      Tämä veisi kyllä paljon aikaa, ihmisten ennakoluulot ja syrjivä ja jopa vihamielinen käytös ja ajattelutapa on vaikea muuttaa.
      Kuitenkin se helpottaisi vähemmistön elämää.

    • Anonyymi

      Miehet ei synnytä eikä naiset siitä. Jos haluaa silvotuttaa itsensä niin tehkööt sen omalla kustannuksellaan ja papereihin voi merkata, että haluaa olla tai kuvittelee olevansa eri sukupuolta.

    • Anonyymi

      Miten olisi insesti laki, zoofilia laki, kleptomaani laki, ja onhan noita jos tuolle tielle lähdetään.

    • Anonyymi

      Aivan varmasti jokainen pervopedari ja insestiraiskari haluaa vähemmistöstatuksen ja päästä pyörittämään munaansa julkisella paikalla, kaltaistensa hurratessa sateenkaarilippujen hulmussa.

      Kysymys on siitä, kuinka pitkälle "toisenlaisten" seksuaalisuuksien suvainnassa on pakko mennä?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      973
    Aihe