USA pakotettu rajuun yritysvero-Kiristykseen 21%sta 28 %iin

Anonyymi

Mitäs EK:n juoksupojat tähän? Esikuva ui velkasuossa, joka on seurausta... seurausta massiivisista veronalennuksista. Suurimman niistä toteutti Trump, pudottamalla yritysveron kerralla 35 %:sta 21%:iin. Asia yllättäen vaiettiin varsin perusteellisesti suomen valtamediassa ja vielä tänäänkin, jättävät kertomatta seurauksista !

Alta vuoden sisään on yli 5 Biljoonan dollarin velkatankkaus "vanhanpojan" pystyssäpitämiseksi (tyhjästä, kun muut ei enää uskalla rahoittaa) ja trumpin viimeinenkin 1,9 BIlj juuri menossa. Loppuja SYÖMÄ-velkoja on tarkoitus rahoitaa veronkiristysten myötä.
Nyt sekin tie on sitten nähty.h Suomen kansan kusettajat, ne huutavat veronkevennyksiä - ei sinulle matti ja maijja - vaan itsellen, röyhkeitä kun ovat.

USA on "nöyränä" poikana - mutta tapansa mukaan röyhkeänä kuin ennen - nyt vaatimassa maailman laajuista minitasoista yritysverokantaa, kun omat välistävedot ja temput eivät tuottaneet tulosta !

Hah hah, impperialistin temmppuihin ei enää pidä missään nimessä langeta. Annetaan paskan vajota suohon, järjestelmänsä kanssa, ja suomen EK-jallittajat samassa avauksessa...
https://keskustelu.suomi24.fi/t/6274772/usan-talous-tulee-kaatumaan

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tolkun suunnitelma Bideniltä ja demokraateilta. Veronkierto ja veroparatiisit vihdoinkin kuriin. Esim. EU-alue menettää yksin rikkaiden veronkierron takia yli 1 000 miljardia euroa vuodessa verotuloja ja yritysten veroetujen takia vielä monta kertaluokkaa enemmän. maksoihan mm. Apple EU-voitoistaan Irlannin kanssa tehdyn veronkiertosopimuksen mukaan vain 0,005% veroja. EU haastoi Applen oikeuteen vaatien sitä maksamaan Irlantiin 13 miljardia euroa tästä hyvästä, mutta ainakin vielä EU:n veronkiertoeliitti ja globalistibanksterit voittivat. NSA voisi hoitaa verokiertovuotoja, joilla laitetaan Björnit ym. tulisille hiilille.

      • Anonyymi

        Suunnitelmat on "suunnitelmia", vain teot on tekoja. Tulet näkemään, etteivät koske kapitalistien etuihin, koska ovat jo itse sellaisia. Saisivat edes ne aselait, joilla paskahousut tappavat toisiaan mutta ei tule niitäkään, koska joku niistä rikastuu näitä välineitä toimittamalla. Diktatuurissa ei diktaattoreiden etuja vaaranneta. Kun valta on kokonaan niillä, ne kuppaavat, aivan kuten myös suomessa:


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16887890/usa-pakotettu-rajuun-yritysvero-kiristykseen-21sta--28-iin


    • Anonyymi

      Yritysveroa maksetaan voitosta. Vain kannattava yritys maksaa veroa. Se ei ole pois muualta kuin osingoista.

      Suomessa Katainen & Sipilä & Co ovat selitelleet (äännetään "valehdelleet") että yritysverolla olsi jotain tekemistä investointien kanssa, No ei ole. Kataisen hallitus laski reippaasti yritysveroa ja osingot kasvoivat - investoinnit ei. Sipilän veronalennus toimi samoin.

      Korkotaso on ennätyksellisen alhainen ja markkinoilla on valtavasti tuottoa hakevia pääomia. Tällaisessa rahoituksen ylitarjonnassa kaikki hyvät investointi-ideat saavat rahaoituksen. Jos jotain investointi ei nykyisellä tai lähitulevaisuudessa nähtävillä olevalla korkotasolla kannata tehdä, niin se on kannattamaton investointi jota ei ylimalkaan kannata tehdä.

      Yritysveron nostolle ei ole Suomessakaan esteitä. Se olisi koronan ja sen takia jaettujen miljarditukiaisten valossa vain oikeudenmukaista. Koronan jälkeen kannattavien yritysten tulee maksaa takaisin verotuksen kautta valtion tukea.

    • Anonyymi

      Valtioiden on otettava takaisin mitä ovat veronalennuksilla antaneet yrityksille jo monia vuosia,valtiot on vaan rahoittaneet kaiken ottamalla velkaa pankeilta,nyt on niiden velkojen takaisin maksunaika. Rikkaat yritykset maksavat sen veroina,kovapalkkaiset työntekijät alemmilla palkoilla tai työttömyydellä,muut sosialiturvan leikkauksilla(eläke ja työttömyys ja muut edut). Elämä muuttui kaikille kertaheitolla astetta kovemmaksi. Yksi hyvä puoli siinä on että hinnat tippuu kaikkialla,satummaisia voittoja ei voi vedellä enää kukaan, kaikki tavara,ruoat,vuokrat,palvelut yms, hinnat tulee laskemaan kuin se lehmän häntä.
      Maailmaan tulee ns sisäinen revalvaatio,mikä on ihan hyvä vaan,tervehdyttää taloutta kivuliaasti mutta parantavasti.

    • Anonyymi

      Toivottavasti USA ja EU saavat sovittua minitasosta yhteisöverolle. Nyt on menossa kilpajuoksu (johon Suomikin on osallistunut) jolla yritysveroa lasketaan vuoron perään. Tämän tien päässä on yritysten vapautuminen kaikista veroista.

      • Anonyymi

        >>Tämän tien päässä on yritysten vapautuminen kaikista veroista.

        Hyvä havainto, siihenhän ne (kako-kepuli-"demarit") suomessakin pyrkivät !

        Mutta viimekädessä, tämä tie on yhtä kuin : RAHAT kusettajille (niille), VELAT kusipäille.(sinulle) !!!! EIkö totta !

        Ei olekaan enää mitään muuta "taloutta" kuin kusetusta, Rahaa ne takovat tyhjästä, mikset sinäkin vaadi sitä itsellesi, muutenhan kusettajat vetävät ne täysin välistä, itselleen.

        OPETUS: sitä "taloutta jota teille opetettiin, ei enää ole olemassa !!!! Uskokaa huviksenne


      • Anonyymi

        Yritystuet huomioonottaen valtaosa yrityksistä on jo vapautettu verojen maksamisesta.


    • Anonyymi

      Tuohan tervehdyttää yrityksiä. Huonokuntoiset yritykset jotka ei kykene veroja maksamaan menee konkurssiin. Tilalle perustetaan dynaamisia uudenaikaisia yrityksiä joiden veronmaksu kyky on huippuluokkaa.
      Kaikki hyötyvät.

    • Anonyymi

      Ideaaliyrittäjät maksamaan veroja, ei tarvitse koko päivää kirjoitella työttömien haukkumista niiltä sohviltaan.

    • Anonyymi

      Aloittaja unohti nätisti Obaman massiiviset velanotot ja viimeisimmän Bidenin 2 biljoonan elvytyspaketin......Donnien syytä??

      • Anonyymi

        Ratkaisevan Virheen IMPPERIALISTI teki poika-Bushin hyökätessä Irakiin vailla mitään todellisia perusteita. Mukaan lähti joitakin eu-perseennuolijoita. Viimeistään tämä Impperialistin temppu kertoi muille nouseville maailman suurvalloille, että mistään "demokratiasta" ei Impperialistin ja Eu:n tempuissa ollut kyse vaan ainoastaan maailman valtahegemonian säilyttämisestä. Ne muuten yrittivät samaa jo 80-luvulla, silloin tukivat Husseinia !! Härskisti.

        Siirtomaasodasta Irakissa tuli mittavan kallis ja kuten jo Vietnamkin osoitti, ei Impperialisti enää kykene tekemään sodillaan "bisnestä" - päin vastoin ! Impperialisti on kautta koko maapallon äärimmäisen vihattu - lukuunottamatta miljardöörikapitalisteja ja näiden juoksupoikia, joiden asialla impperialisti ainoastaan on. "Demokratia" ei ole agendalla muuten kuin hämäksestä, käsikassarana !

        Keskuspankit on nyt sii pantu paikkaamaan Impperialistin epäonnistuneita siirtomaasotia.
        Kusettajat puhuvat "siististi" velkakirjojen ostoista. Itse en koskaan ostaisi kenenkään velkakirjoja. Ostaisitko sinä ? Naapurisi velat? Ei, kusetusta, systeemi on tyylipuhtaasti konkurssissa !!!!!

        PS. Ovelalla valehtelulla (mm. "työvoimapulat") ne ovat velkaannuttaneet teidätkin, korvianne myöten. Mitä luulet, tulenko auttamaan teitä, tässä YLI-hintatilanteessa. Eheeii.. lapsukaiset... eheii eikä tule apuun Wahlrooskaan, päin vastoin, pakeni maasta, rahat mukanaan, muiden "isänmaallisen" kapitalistien tavoin...

        t. haans.sea


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe