Aihe

Hallitus seilaa reunasta reunaan

Anonyymi

Kun ei tullut koronarajoitusten tiukentamisesta ja kohdentamisesta yhtikäs mitään niin päätettiin alkaa jahkailla rajoitusten höllentämisestä. Mitähän siitä syntyy? Kevät siinä ainakin kuluu taas rattoisasti kinastellen.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hulluthan rajoituksia nyt liian nopeasti höllentää. Viime keväänä ei ollut 50-100% helpommin tarttuvia britti- ja etelä-afrikan variantteja tai jo Ruotsissa leviävää brassivarianttia (P.1), joka on vielä tarttuvampi (100-300%) ja vaarallisempi sekä ohittaa tartunnalla tai rokotteella saadun immuniteetin. Silloin kapakat avattiin vasta 1. kesäkuuta, nyt Lintilän ja Saarikon Kepun liike-elämän joukot haluavat kapakat auki jo 1,5 kuukautta aikaisemmin 18.4. jolloin tartunnat eivät ole alentuneet yhtä alas, kuin viime vuoden kesäkuun alussa ja on mahdollista että pilataan koko kesä liian korkeiksi ennen kesää jäävillä tartunnoilla. Ruotsi näytti myös sen että kesän korkeammat tartunnat merkitsevät nopeammin syksyllä nousevaa seuraavaa aaltoa kun hengitystieinfektiokausi taas käynnistyy. Nyt ei kannata mennä todellakaan porvarien malliin bisnes ja elinkeinoelämä edellä!

   • Anonyymi

    Nyt ei ole menty syksystä lähtien mikään edellä.


   • Anonyymi

    Kepu ja Rkp haluavat ravintolat auki.


  • Anonyymi

   Porvaripuolueet vaativat ravintoloita auki jotta bisnes pyörii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   6248