Aihe

Toisen asteen koulujen etäopetus

Anonyymi

on yksi tämän hallituksen vasemmistoapi****** suurimmista virheistä. Nuorilta on nyt mennyt 4 kk täysin hukkaan ja motivaatio alkaa olla kokonaan kateissa.

Tuo p**keleen Saramo ei ymmärrä mistään mitään, muusta kuin että yrittäjiä pitää verottaa kovempaa. Mistä ihmeen myyränkoloista kommunistit oikein kaivavat näitä evoluution taka-askelia? Joka asiaan pitää olla Anderssonin tapaan räkyttämässä, mutta oma tontti on hunningolla. Mikä helvetti tätä maata oikein vaivaa, että tuollaisia älyvajauksesta kärsiviä eduskuntaan valitaan ja vielä ministeriksi?

Kun toisen asteen oppilaitoksissa ei ollut syksyllä havaittuja tartuntoja juuri lainkaan, niin niiden sulkeminen oli samanlainen harhalaukaus pimeään kuin suurin osa muustakin hallituksen ryssimistä koronatoimista.

On niin epäpätevä hallitus kuin olla voi. Ei ole edes koulutusvaatimuksia ministereille: Saramo ja Pekonen ammattikoulupohjalla muka ministeriöitä johtamassa. V*tun pellet.

Että pistää vihaksi.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

        Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        225
        6054