No kertokaapa orpot, miten mennään?

Anonyymi

Nyt jos Suomi olisi jo NATOssa, niin mitenkä toimittaisiin jos konflikti Ukrainan rajalla kärjistyy, kun Nato ja Ukraina pitää sotaharjoituksen rajalla? Mikäli tilanne muutuisi pahemmaksi, niin suomen rajalle olisi natolla tunkua. Ja me olisimme automaattisesti mukana tässä rajojen turvaamisessa. Puolueettomana suomi voi olla rauhassa mikäli Nato uhittelee Venäjää. Toivottavasti nämä orpot pyörittävät tätäki vaihtoehtoa eikä vai "liitytään natoon". Näin se vain menee kun nato heiluu euroopan rajoilla. Taustalla usa rakentelee oman sotateollisuuden kauppoja eurooppaan.

70

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilman NATOa Suomi on välttynyt usealta NATOkonfliktilta vaikka on niihin väkisin pyrkinyt.
   NATOttomuus Suojaa Suomea sen sotahulluilta poliittisilta ja sotilaallisilta päättäjiltä

   • Anonyymi

    Juurikin näin.


   • Anonyymi

    NATOLLA ei ole ollut koko 70v historiansa aikana yhtään konfliktia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    NATOLLA ei ole ollut koko 70v historiansa aikana yhtään konfliktia.

    On se ainakin aiheuttanut konflikteja muissa maissa


  • Anonyymi

   Tämä se tiltun tarkoitus on, estää Suomen NATO jäsenyys jotta tarvittaessa Suomea olisi helpompi painostaa sotilaallisesti.

   NATO on puolustusliitto jonka arvot ovat länsimaisen demokraattiset ja Suomi kuuluu länsimaisiin demokratioihin, ei venäjä kiina myanmar autoritäärisiin ja korruptoituneisiin harvainvaltoihin jossa ihmisiä käsitellään ilman oikeutta ja ihmisyyttä. Venäjätyyppisten maiden hallinta perustuu pelotteluun ja vastustajien eliminointiin keinoja kaihtamatta. Suom on tuosta yhteiskunnan irvikuvasta niin kaukana kuin olla ja voi.

   Suomen liittyminen NATO n on lähempänä kuin koskaan ja mitä enemmän venäjä pulistelee, sen nopeammin.

   • Anonyymi

    Höpö höpö NATOmaiden arvot on uuslipiraalista fasismia joiden avulla annetaan muille maille poliittisia tuomioita ilman oikeudellista pohjaa ja länsimailla on poliittisia vankeja kuten Assange, Katalonian kansanedustajat, Skripalit joiden olinpaikkaa ei tiedetä, Ilja Janitskin kuolemaansa asti, Airiston helmen vartijat jne. Suomi on jo fasistine arvoineen henkisesti poliitikan ylätasolla liittynyt NATOon mutta kansan enemmistö ei sitä hyväksy.


  • Anonyymi

   Juuri maamme sotilasasiantuntija sanoi uutisissa, ettei Nato ole Ukrainassa.

   • Anonyymi

    Valitettavasti maamme monet "sotilasasiantuntijat" ovat korruptoituneita Nato intoilijoita.
    Oletko mahdollisesti kuunnellut Jarmo Lindbergiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valitettavasti maamme monet "sotilasasiantuntijat" ovat korruptoituneita Nato intoilijoita.
    Oletko mahdollisesti kuunnellut Jarmo Lindbergiä.

    No tuo sinun venäjälähteesikö muka kertoon totuutta?
    Älä nyt viitsi olla noin täysin hölmö....


   • Anonyymi

    NATO on Ukrainassa monella rykmentillä rotaatio periaatteella että mikähän tuollainen sotilasasiantuntija muka on


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    NATO on Ukrainassa monella rykmentillä rotaatio periaatteella että mikähän tuollainen sotilasasiantuntija muka on

    ” NATO on Ukrainassa monella rykmentillä rotaatio periaatteella että mikähän tuollainen sotilasasiantuntija muka on”

    ONKO MUKA? Kun kerran moista tiedät niin kerrotko mistä Nato-maista nämä monet rykmentit on ja montako niitä on? Tietävätkö kyseiset jäsenmaat lähettäneensä joukkoja ”ei jäsenmaahan”? Miksi ne olisivat lähettäneet kun Ukraina ei Natoon edes kuulu?


  • Anonyymi

   "Puolueettomana suomi voi olla rauhassa mikäli Nato uhittelee Venäjää."

   Venäjähän tässä on viime vuosina uhitellut miehittämällä Ukrainalle kuuluvan Krimin ja myöskin hyökkäämällä Itä-Ukrainaan. Ei Suomi toisessa maailmansodassakaan saanut olla rauhassa vaikka halusikin olla puolueeton eikä olisi ilmeisesti pystynyt säilyttämään itsenäisyyttäänkään ilman Saksan tukea. Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen provosoimattomasti 30.11.1939 käyttäen tekosyynä itse ampumiaan Mainilan laukauksia joiden ampumisesta se sitten syytti Suomea (katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Mainilan_laukaukset ). Saman tyyppistä lavastettua hyökkäystä oli Natsi-Saksakin käyttänyt noin kolme kuukautta aikaisemmin saadakseen tekosyyn hyökätä Puolaan. Näin alkoi talvisota jossa Neuvostoliiton alkuperäisenä tavoitteena oli koko Suomen valloittaminen ja jonka yhteydessä Neuvostoliitto ryösti Suomelta Karjalan ensimmäisen kerran kun koko Suomen valloittaminen ei onnistunut.

   Talvisodan ja välirauhankin aikana Suomen itsenäisyys oli veitsen terällä. Artikkelissa https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/hannumononen/278702-suomen-ratkaisut-1940-41-ja-jalkipyykki-2019/ kerrotaan kuinka Neuvostoliitto välirauhankin aikana jatkoi vihamielistä politiikkaansa Suomea kohtaan ja valmistautui valtaamaan Suomen. Suomella ei talvisodan jälkeisessä tilanteessa käytännössä ollut muuta vaihtoehtoa kuin liittoutua Saksan kanssa mikäli Suomi ei halunnut Baltian maiden tavoin joutua Neuvostoliiton miehittämäksi. Artikkelissa https://www.verkkouutiset.fi/emme-koskaan-unohda-neuvostomiehitys-vei-viidenneksen-viron-vaestosta/#44a23633 kerrotaan kuinka neuvostomiehitys vei viidenneksen Viron väestöstä ja Suomi tuskin olisi päässyt helpommalla jos Neuvostoliitto olisi onnistunut miehittämään Suomen. Kuten artikkelista https://jput.fi/Englannin_ja_Suomen_valinen_sota.htm käy ilmi, pakottivat Neuvostoliitto ja Iso-Britannia käytännössä Suomen riippuvuuteen Saksasta.

   Suomen ja Saksan tappio sodassa Neuvostoliittoa vastaan olisi ilmeisesti vältetty jos Marsalkka Mannerheim ja Presidentti Ryti eivät olisi keskeyttäneet Suomen menestyksellistä hyökkäystä Karjalan kannaksella syyskuussa 1941 etenemättä Leningradiin tai edes Pähkinälinnaan saakka eivätkä myöskään olisi kieltäytyneet katkaisemasta Muurmannin rataa kuten käy ilmi seuraavista linkeistä:
   1) https://jput.fi/Suomi_pelasti_Venajan.htm
   2) https://history.army.mil/html/books/104/104-23/CMH_Pub_104-23.pdf sivut 347-348

   En tiedä onko liioittelua kutsua varsinkin Mannerheimia Suomen Quislingiksi koska hän oli se joka kiivaimmin vastusti hyökkäyksen jatkamista Karjalan kannaksella syyskuussa 1941 samoin kuin Muurmannin radan katkaisemistakin, katso https://jput.fi/erillissota.htm

   Ottaen huomioon Artiksen kasvavan strategisen merkityksen ja Suomen maantieteellisen aseman Artiksen välittömässä läheisyydessä näyttää epätodennäköiseltä että sotilaallinen liittoutumattomuus säästäisi Suomea sodalta myöskään mahdollisessa tulevassa lännen ja Venäjän välisessä sotilaallisessa konfliktissa. Suomi saattaisi pahimmassa tapauksessa joutua sotimaan yksin Venäjää vastaan kuten vuosina 1939-40 vähintään yhtä tuhoisin seurauksin.

   Lisäksi Aleksandr Dugin on teoksessaan Osnovy geopolitiki, jota käytetään oppikirjana Venäjän armeijan yleisesikunta-akatemiassa, vaatinut sekä Ukrainan että Suomen liittämistä Venäjään, katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Osnovy_geopolitiki

   • Anonyymi

    Nosta nyt jo vähän päätäsi talvisodan aikaisesta juoksuhaudasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nosta nyt jo vähän päätäsi talvisodan aikaisesta juoksuhaudasta.

    Totuus on etteivät puolueettomuus ja liittoutumattomuus auttaneet Suomea talvisodassa ja talvisodan jälkeen Suomi pystyi säilyttämään itsenäisyytensä vain Saksan tuella kuten olen selittänyt usean linkin avulla siinä kommentissa johon vastasit. Ja mitä Venäjä tekeekään parhaillaan NATO:on kuulumattomassa Ukrainassa? Ja myöskin se, mitä Aleksandr Dugin kirjoittaa kirjassaan Osnovy geopoliti, on otettava vakavasti kun kysymyksessä on teos jota käytetään oppikirjana Venäjän armeijan yleisesikunta-akatemiassa ja jossa vaaditaan sekä Ukrainan että Suomen liittämistä Venäjään. Tulepa sinä ulos YYA-ajan juojsuhaudoista ja herää tämän päivän todellisuuteen joka varsinkaan NL/Venäjän käytöksen osalta ei valitettavasti ole kovin erilainen kuin talvisodan aikainen todellisuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nosta nyt jo vähän päätäsi talvisodan aikaisesta juoksuhaudasta.

    Eli kun historia kertoo toista kuin mitä stallari esittää niin sen lukemista pitää välttää, niinkö?


   • Anonyymi

    "näyttää epätodennäköiseltä että sotilaallinen liittoutumattomuus säästäisi Suomea sodalta myöskään mahdollisessa tulevassa lännen ja Venäjän välisessä sotilaallisessa konfliktissa. "
    Kirjoittajan ajatus ei nyt näytä oikein kulkevan. Liittoutumattomuudella pyritään siihen, että Natojoukoille ei petata hyökkäyksen sillanpääasemaa Suomen itärajalle, koska sitten kun Venäjä torjuisi näitä joukkoja ydinasein, niin koko Suomi saastuisi. Yksinkertaista.


  • Anonyymi

   Ukraina rassaa verta nenästään estämällä vedensaannin Krimille.
   Taitaa olla USAn neuvojia paikalla. Sotaharjoituksia Venäjän rajoilla, aivan selvää ärsytystä.

   • Haha. Eivät sotaharjoitukset ole Venäjän ärsyttämiseksi, vaan rauhoittamiseksi sotahulluudestaan eikä niitä järjestetä Venäjän rajoilla. Sen sijaan Venäjä kylllä järjestää sotaharjoituksia Ukrainan rajoilla.


   • Anonyymi

    Sotahullut Bideeni ja Zelensky siellä kouhkaa


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Haha. Eivät sotaharjoitukset ole Venäjän ärsyttämiseksi, vaan rauhoittamiseksi sotahulluudestaan eikä niitä järjestetä Venäjän rajoilla. Sen sijaan Venäjä kylllä järjestää sotaharjoituksia Ukrainan rajoilla.

    Niin ja lisäksi Venäjä harjoittaa hyökkäyssotakoneistoaan Ukrainan alueillakin, miehitetyllä Krimillä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Haha. Eivät sotaharjoitukset ole Venäjän ärsyttämiseksi, vaan rauhoittamiseksi sotahulluudestaan eikä niitä järjestetä Venäjän rajoilla. Sen sijaan Venäjä kylllä järjestää sotaharjoituksia Ukrainan rajoilla.

    Niin Venäjä ja rauhoittelee Ukrainaa samallaisilla sotaharjoituksilla kuin Nato ja Ukraina Venäjää?? Olipa sinulla hauska mielipide Ukrainan sotaharjoituksista.
    Totuushan on että , jos suomi liittyy Natoo niin rajoillamme harjoitettavat sotaharjoituksetOn tarkoitettu Venäjän RAUHOITTAMISEKSI , Kyllä on hauskaa. Entä konfliktit vaikkapa Ukrainan assa, Suomi mukana natojoukoissa ja Venäjä katsoo että suomi taistelee heitä vastaan. No mitä suomen sotatratekistit tästä. Ei hätää nato pysäyttää Venäjän. Kuka vielä jaksaa uskoa moista , sanonko P--kaa!
    Onko unohtunut miten USA meni Irakiin? Samoin käy sotatilassa hyökkäys Suomeen, ensin massiivinen , muutaman päivän ohjusisku. Tällä tuhotaan lentokentät ja rajan läheinen puolustus. Siinä vaiheessa kun maavoimat tunkeutuu yli rajan niin suomessa ei vielä ole naton joukkoja. Esim Saksa Ranska Italia Englanti keskustelevat liittymisestä Suomea kohdanneen konfliktin pysäyttämiseen. Muistakaa Irakin opetus, nykysodan käynnistä. Kaikkosenkin on viisainta pyrkiä pikkuhiljaa keskustelemaan muidekuin natomaiden puolustus ministereiden kanssa. Herra jumala kuinka helpotti kun edellinen puolustusministeri Jussi Niinistö lensi pihalle. Kuvitelkaa jos meillä olisi tämä kiihko, kriisin syttyessä, sanon vaan että kyllä suomi olisi , enemmän kuin kusessa.
    Muistakaa IRAK.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin Venäjä ja rauhoittelee Ukrainaa samallaisilla sotaharjoituksilla kuin Nato ja Ukraina Venäjää?? Olipa sinulla hauska mielipide Ukrainan sotaharjoituksista.
    Totuushan on että , jos suomi liittyy Natoo niin rajoillamme harjoitettavat sotaharjoituksetOn tarkoitettu Venäjän RAUHOITTAMISEKSI , Kyllä on hauskaa. Entä konfliktit vaikkapa Ukrainan assa, Suomi mukana natojoukoissa ja Venäjä katsoo että suomi taistelee heitä vastaan. No mitä suomen sotatratekistit tästä. Ei hätää nato pysäyttää Venäjän. Kuka vielä jaksaa uskoa moista , sanonko P--kaa!
    Onko unohtunut miten USA meni Irakiin? Samoin käy sotatilassa hyökkäys Suomeen, ensin massiivinen , muutaman päivän ohjusisku. Tällä tuhotaan lentokentät ja rajan läheinen puolustus. Siinä vaiheessa kun maavoimat tunkeutuu yli rajan niin suomessa ei vielä ole naton joukkoja. Esim Saksa Ranska Italia Englanti keskustelevat liittymisestä Suomea kohdanneen konfliktin pysäyttämiseen. Muistakaa Irakin opetus, nykysodan käynnistä. Kaikkosenkin on viisainta pyrkiä pikkuhiljaa keskustelemaan muidekuin natomaiden puolustus ministereiden kanssa. Herra jumala kuinka helpotti kun edellinen puolustusministeri Jussi Niinistö lensi pihalle. Kuvitelkaa jos meillä olisi tämä kiihko, kriisin syttyessä, sanon vaan että kyllä suomi olisi , enemmän kuin kusessa.
    Muistakaa IRAK.!

    "Niin Venäjä ja rauhoittelee Ukrainaa samallaisilla sotaharjoituksilla kuin Nato ja Ukraina Venäjää?? Olipa sinulla hauska mielipide Ukrainan sotaharjoituksista."

    Se hauskuus oli vain sinun oma tulkintasi. Tosiasiassa Venäjä ei rauhoittele Ukrainaa, vaan uhkaa sitä sotaharjoituksillaan, kuten sinäkin tiedät, vaikka muuta yrität esittää.

    "Totuushan on että , jos suomi liittyy Natoo niin rajoillamme harjoitettavat sotaharjoituksetOn tarkoitettu Venäjän RAUHOITTAMISEKSI , Kyllä on hauskaa."

    Juuri niin, paitsi ettei se ole hauskaa, että Venäjä tarvitsee ymmärrystä, ettei se voi hyökätä naapurimaihinsa aivan vapaasti.

    "Entä konfliktit vaikkapa Ukrainan assa, Suomi mukana natojoukoissa ja Venäjä katsoo että suomi taistelee heitä vastaan. No mitä suomen sotatratekistit tästä. Ei hätää nato pysäyttää Venäjän. Kuka vielä jaksaa uskoa moista , sanonko P--kaa!"

    Suomi ei kuuu vielä NATO:on eivätkä NATO:n joukot taistele Ukrainassa. Mutta ajatellanpa tilanne, että Suomi kuuluisi NATO:on ja NATO taistelisi Ukrainassa Venäjän joukkoja vastaan. Haluaisiko Venäjä sodan koko länttä vastaan hyökkäämällä muihinkin NATO-maihin vai tyytyisikö se häviämään NATO:lle Ukrainassa? Ja jos se ei tyytyisi, on aivan varmaa, että joutuisimme sotaan Venäjän kanssa, kuuluimme NATO:on tai emme.

    "Onko unohtunut miten USA meni Irakiin?"

    Ei ole.

    "Samoin käy sotatilassa hyökkäys Suomeen, ensin massiivinen , muutaman päivän ohjusisku. Tällä tuhotaan lentokentät ja rajan läheinen puolustus. Siinä vaiheessa kun maavoimat tunkeutuu yli rajan niin suomessa ei vielä ole naton joukkoja."

    Niin, koska suomi ei vielä kuulu NATO:on. Jos kuulumme NATO:on, voimme halutessamme kutsua joukkoja ennaltaehkäisevästi ns. ansalangaksi, kuten Baltian maat ovat tehneet.

    "Esim Saksa Ranska Italia Englanti keskustelevat liittymisestä Suomea kohdanneen konfliktin pysäyttämiseen."

    Niin tapahtuu, kun emme kuulu NATO:on, mutta jos olemme jäseniä, niin keskusteluja ei tavita, vaan Suomea puolustetaan.

    "Muistakaa Irakin opetus, nykysodan käynnistä."

    Irakin sodan jälkeen on ollut lukuisia sotia, joista kaikista voi oppia.

    "Kaikkosenkin on viisainta pyrkiä pikkuhiljaa keskustelemaan muidekuin natomaiden puolustus ministereiden kanssa."

    Viittaat Venäjään. Venäjän puolustusministeri on sotakiimainen valehtelija, joten keskustelusta ei voi toivoa kovin paljoa.

    "Herra jumala kuinka helpotti kun edellinen puolustusministeri Jussi Niinistö lensi pihalle. Kuvitelkaa jos meillä olisi tämä kiihko, kriisin syttyessä, sanon vaan että kyllä suomi olisi , enemmän kuin kusessa."

    Niinistö ei ollut kiihkoilija ja ennen kuin hänestä tuli puolustusministeri, hän vastusti Suomen NATO-jäsenyyttä, mutta realismi sai hänet muuttamaan kantaansa.

    "Muistakaa IRAK.!"

    Muistakaa Ukraina.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sotahullut Bideeni ja Zelensky siellä kouhkaa

    Todellisuudessa sotahulle Putte on miekka tanassa ja yläruumis paljaana rynnimässä länteen!


   • Anonyymi

    ” Ukraina rassaa verta nenästään estämällä vedensaannin Krimille.”

    Miten niin ”estämällä”? Krimillä on tasan se vesi, joka siellä on luonnostaan ollut.ukraina johti sinne vettä kanavalla mantereelta omasta maastaan! Nyt Venäjä odottaa, että kun anastat naapurin auton niin tottahan rosvo saa myös vuoden bensat!?

    ”Taitaa olla USAn neuvojia paikalla. Sotaharjoituksia Venäjän rajoilla, aivan selvää ärsytystä.”

    Venäjä itse pitää sotaharjoituksia rajoilla jatkuvasti!


  • Anonyymi

   Ukrainassa nahistellaan, koska unelias Joe-vanhus aikoo lämmittää veljensä McCayn vanhan arabikevään Ukrainassa.

   • Anonyymi

    ” Ukrainassa nahistellaan, koska unelias Joe-vanhus aikoo lämmittää veljensä McCayn vanhan arabikevään Ukrainassa.”

    Sokea Reettakin näkee, että sotaa Ukrainassa hautoo NIMENOMAAN PUTTE... ei muut!


  • Anonyymi

   Oon kattonu tuota Kaikkosen touhua, että kyllä jenkkien uusi Idi Amin taitaa vedättää miestä.

  • Anonyymi

   Yksimielisesti asiantuntijat, ja kansalaiset ovat puolustusyhteistyön takana.
   Seuraava askel on täysjäsenyys, jota viranomaiset, ja politiikot voisivat alkaa pohjustamaan, ja kertomaan sen hyödyistä.

   • Anonyymi

    Seuraava askel isäntämaasopimuksen purkaminen ja NATOkoneet pois SUOmesta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Seuraava askel isäntämaasopimuksen purkaminen ja NATOkoneet pois SUOmesta

    Suomessa ei ole natokoneita kuin kutsuttuna yhteisissä harjoituksissa silloin tällöin. Niitä harjoituksia pitää jatkaa vähintäänkin nykylaajuudessaan tai laajemmnkin.
    Ja seuraavaksi isäntämaasopimuksen laajentaminen natojäsenyydeksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa ei ole natokoneita kuin kutsuttuna yhteisissä harjoituksissa silloin tällöin. Niitä harjoituksia pitää jatkaa vähintäänkin nykylaajuudessaan tai laajemmnkin.
    Ja seuraavaksi isäntämaasopimuksen laajentaminen natojäsenyydeksi.

    Seuraisitko vähän tapahtumia joista meuhkaat.
    Nato kenraali sanoi että tulemme auttamaan Suomea vaikka se ei apua pyytäisikkään.
    Ei ole Kaikkonen eikä Niinistö mitenkään asiaan puuttunut.
    Siis hyväksyvät sen. Saamme kunniamme takaisin kun nämä alistujat tulee vaihdetuksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa ei ole natokoneita kuin kutsuttuna yhteisissä harjoituksissa silloin tällöin. Niitä harjoituksia pitää jatkaa vähintäänkin nykylaajuudessaan tai laajemmnkin.
    Ja seuraavaksi isäntämaasopimuksen laajentaminen natojäsenyydeksi.

    Tilanne vaan on niin, että Jenkit kutsuu itse itsensä Suomeen harjoittelemaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Seuraisitko vähän tapahtumia joista meuhkaat.
    Nato kenraali sanoi että tulemme auttamaan Suomea vaikka se ei apua pyytäisikkään.
    Ei ole Kaikkonen eikä Niinistö mitenkään asiaan puuttunut.
    Siis hyväksyvät sen. Saamme kunniamme takaisin kun nämä alistujat tulee vaihdetuksi.

    Ihan jokainen ottaa apua vastaan, jos sitä tarjotaan, ja tarvitaan.
    Etenkin kun se tulee rauhankumppanilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Seuraava askel isäntämaasopimuksen purkaminen ja NATOkoneet pois SUOmesta

    Tarkkispojan kostea uni?


  • Anonyymi

   Olen lukenut jostain että Parolassa on paljon amerikkalaisia sekä USA kalustoa tankeista F-22 asti.

   Eikä ole mitään haittaa ollut. K-Market Parola teki taas ennätystuloksen.

   • Anonyymi

    K-marketit taitaa olla NATOlaisia kun Virossa oli NATOtukikohta K-Marketin pihalla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    K-marketit taitaa olla NATOlaisia kun Virossa oli NATOtukikohta K-Marketin pihalla

    Pettämätön tunnusmerkki! Venäjän tiedustelupalvelu varaa kaltaisesi neropatin per oitis!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pettämätön tunnusmerkki! Venäjän tiedustelupalvelu varaa kaltaisesi neropatin per oitis!

    Tuo Mainilan laukaukset -argumentti on suorastaan lapsellisen liikuttava ja säälittävä, jolla pahimmat nato-nasset yrittävä edelleen ratsastaa tietämättä enää itsekään mihin ja miksi, kun eivät oikein muuta uhkaa enää osaa mistään muusta hatustaan vetää.
    Pikku-natonassen kannattaa muistaa, että noista laukauksista tulee ensi syksynä kuluneeksi 82 vuotta.
    Kuka vetäisi vastaavalla tavalla kehiin esim. Viipurin pamauksen tai piispa Henrikin surman Köyliönjärven jäällä todistellakseen tänään jotakin jostakin??
    Sen sijaan tosiasia on, että viisaan ja rauhantahtoisen ulkopolitiikkamme sekä LIITTOUTUMATTOMUUDEN takia meitä ei ole uhannut eikä painostanut kukaan miltään ilmansuunnalta 75 vuoteen - kaikkein vähiten Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen eli 30 vuoteen.
    Muistini mukaan kovimmat sanat meidän suuntaamme päästi jo noin 20 vuotta sitten Putin, joka lopetti pahimpien "karjalanpalauttajiemme" höpötykset ja omituisen kosteat iltapäiväunet kerta heitolla. Jeltsin oli sanonut saman asian vain muutamia vuosia aikaisemmin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo Mainilan laukaukset -argumentti on suorastaan lapsellisen liikuttava ja säälittävä, jolla pahimmat nato-nasset yrittävä edelleen ratsastaa tietämättä enää itsekään mihin ja miksi, kun eivät oikein muuta uhkaa enää osaa mistään muusta hatustaan vetää.
    Pikku-natonassen kannattaa muistaa, että noista laukauksista tulee ensi syksynä kuluneeksi 82 vuotta.
    Kuka vetäisi vastaavalla tavalla kehiin esim. Viipurin pamauksen tai piispa Henrikin surman Köyliönjärven jäällä todistellakseen tänään jotakin jostakin??
    Sen sijaan tosiasia on, että viisaan ja rauhantahtoisen ulkopolitiikkamme sekä LIITTOUTUMATTOMUUDEN takia meitä ei ole uhannut eikä painostanut kukaan miltään ilmansuunnalta 75 vuoteen - kaikkein vähiten Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen eli 30 vuoteen.
    Muistini mukaan kovimmat sanat meidän suuntaamme päästi jo noin 20 vuotta sitten Putin, joka lopetti pahimpien "karjalanpalauttajiemme" höpötykset ja omituisen kosteat iltapäiväunet kerta heitolla. Jeltsin oli sanonut saman asian vain muutamia vuosia aikaisemmin.

    Sotilaallinen liittoutumattomuus ja lämpimät välit Venäjään, suuri kaupankäynti ja jopa ns. veljesmaan asema ei selvästikään auttanut Ukrainaa, kun arvaamaton Putin kalsarimyrkyttäjä päätti hyökätä ja aloittaa siellä sodan. Sen sijaan Baltian maat ovat saanet olla rauhassa Venäjän hyökkäyksiltä, koska ne liittyivät NATO:on. NATO-maissa on rauha.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Sotilaallinen liittoutumattomuus ja lämpimät välit Venäjään, suuri kaupankäynti ja jopa ns. veljesmaan asema ei selvästikään auttanut Ukrainaa, kun arvaamaton Putin kalsarimyrkyttäjä päätti hyökätä ja aloittaa siellä sodan. Sen sijaan Baltian maat ovat saanet olla rauhassa Venäjän hyökkäyksiltä, koska ne liittyivät NATO:on. NATO-maissa on rauha.

    Jospa puhuisit paukapää vihdoinkin S U O M E S T A ja siitä kuka meitä on uhannut ja miten paljon vaikkapa vain viimeisen 30 vuoden aikana.
    Myös EU-maissa on ollut AINA ja ON rauha. Montako kertaa Baltian maihin on joku hyökännyt NL:n romahtamisen jälkeen?? Ennen natoa??

    Minkälainen mainos Suomen nato-jäsenyys olisikaan?
    Kautta koko maailman pilkattaisiin Suomen alkaneen pelätä Venäjää niin paljon, että oli pakko mennä natoon.
    Lisäksi natoon meneminen olisi kuin isku rätillä päin omia itsepuolustusvoimiamme tyyliin: kiva kun ootte, mutta kun eihän teistä mihinkään kuitenkaan olisi.
    Lisäksi menetettäisiin omien puolustusvoimiemme itsenäisyys - haluaisimme taikka emme. Siltä tuntuu muuten jo nyt.
    Yksikään jenkkitappaja ei ole ollut - ei ole - eikä tule rauhankumppanikseni. Jos yksikin sellainen tulisi kadulla vastaan, näyttäisin keskaria. Vilpittömästi. Yankees - go home!
    Edes YYA-sopimuksen takia emme joutuneet näkemään yhtä ainoata puna-armeijan sotilasta maaperällämme (kentsujen vierailuja lukuun ottamatta), vaikka sekin oli avunantosopimus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jospa puhuisit paukapää vihdoinkin S U O M E S T A ja siitä kuka meitä on uhannut ja miten paljon vaikkapa vain viimeisen 30 vuoden aikana.
    Myös EU-maissa on ollut AINA ja ON rauha. Montako kertaa Baltian maihin on joku hyökännyt NL:n romahtamisen jälkeen?? Ennen natoa??

    Minkälainen mainos Suomen nato-jäsenyys olisikaan?
    Kautta koko maailman pilkattaisiin Suomen alkaneen pelätä Venäjää niin paljon, että oli pakko mennä natoon.
    Lisäksi natoon meneminen olisi kuin isku rätillä päin omia itsepuolustusvoimiamme tyyliin: kiva kun ootte, mutta kun eihän teistä mihinkään kuitenkaan olisi.
    Lisäksi menetettäisiin omien puolustusvoimiemme itsenäisyys - haluaisimme taikka emme. Siltä tuntuu muuten jo nyt.
    Yksikään jenkkitappaja ei ole ollut - ei ole - eikä tule rauhankumppanikseni. Jos yksikin sellainen tulisi kadulla vastaan, näyttäisin keskaria. Vilpittömästi. Yankees - go home!
    Edes YYA-sopimuksen takia emme joutuneet näkemään yhtä ainoata puna-armeijan sotilasta maaperällämme (kentsujen vierailuja lukuun ottamatta), vaikka sekin oli avunantosopimus.

    Eipä Venäjä uhannut Ukrainaakaan ennen kuin se sinne yllättäen hyökkäsi valtaamaan alueita. Ja EU-maissa on ollut rauha vain ja ainoastaan sen vuoksi, että enemmistö niistä kuuluu NATO:on. Kansainvälisesti Suomea pidettäisiin liittoumisen jälkeen viisaana, että vihdoinkin ymmärsimme oman etumme rikollisvaltio Venäjän vieressä ja liityimme ystäviemme ja kumppaneidemme kanssa samaan viiteryhmään. Mitään itsenäisyyttämme puolustusvoimamme eivät menettäisi, koska NATO tekee kaikki päätöksensä yksimielisesti ja jokaisella jäsenmaalla on äänestyksissä yksi ääni. Ja USA.n joukot käyvät Suomessa harjoittelemassa ja osoittamassa tukeaan yhteiskunnallemme ja demokratiallemme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo Mainilan laukaukset -argumentti on suorastaan lapsellisen liikuttava ja säälittävä, jolla pahimmat nato-nasset yrittävä edelleen ratsastaa tietämättä enää itsekään mihin ja miksi, kun eivät oikein muuta uhkaa enää osaa mistään muusta hatustaan vetää.
    Pikku-natonassen kannattaa muistaa, että noista laukauksista tulee ensi syksynä kuluneeksi 82 vuotta.
    Kuka vetäisi vastaavalla tavalla kehiin esim. Viipurin pamauksen tai piispa Henrikin surman Köyliönjärven jäällä todistellakseen tänään jotakin jostakin??
    Sen sijaan tosiasia on, että viisaan ja rauhantahtoisen ulkopolitiikkamme sekä LIITTOUTUMATTOMUUDEN takia meitä ei ole uhannut eikä painostanut kukaan miltään ilmansuunnalta 75 vuoteen - kaikkein vähiten Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen eli 30 vuoteen.
    Muistini mukaan kovimmat sanat meidän suuntaamme päästi jo noin 20 vuotta sitten Putin, joka lopetti pahimpien "karjalanpalauttajiemme" höpötykset ja omituisen kosteat iltapäiväunet kerta heitolla. Jeltsin oli sanonut saman asian vain muutamia vuosia aikaisemmin.

    Aleksandr Dugin on teoksessaan Osnovy geopolitiki, jota käytetään oppikirjana Venäjän armeijan yleisesikunta-akatemiassa, vaatinut sekä Ukrainan että Suomen liittämistä Venäjään, katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Osnovy_geopolitiki

    Tänään näyttää olevan Ukrainan vuoro, huomenna ehkä Suomen varsinkin jos Suomi ei välittömästi hae NATO:n täysjäsenyyttä. Ja miksi on muka niin väärin vaatia Karjalan palauttamista? Neuvostoliittohan ryösti Karjalan Suomelta hyökkäyssodan avulla kuten Venäjäkin on viime vuosina ryöstänyt aluieita Ukrainalta hyökkäyssodan avulla. Ja talvisodassakin Neuvostoliiton alkuperäisenä tavoitteena oli koko Suomen valtaaminen.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Sotilaallinen liittoutumattomuus ja lämpimät välit Venäjään, suuri kaupankäynti ja jopa ns. veljesmaan asema ei selvästikään auttanut Ukrainaa, kun arvaamaton Putin kalsarimyrkyttäjä päätti hyökätä ja aloittaa siellä sodan. Sen sijaan Baltian maat ovat saanet olla rauhassa Venäjän hyökkäyksiltä, koska ne liittyivät NATO:on. NATO-maissa on rauha.

    Ukrainan oligarkit yhdessä paikallisten nazien ja lännen kanssa teki värivallankaappauksen Ukrainassa ja tuhosi Ukrainan demokratian ja siitä alamäki alkoi jolle ei ole näy loppua


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Sotilaallinen liittoutumattomuus ja lämpimät välit Venäjään, suuri kaupankäynti ja jopa ns. veljesmaan asema ei selvästikään auttanut Ukrainaa, kun arvaamaton Putin kalsarimyrkyttäjä päätti hyökätä ja aloittaa siellä sodan. Sen sijaan Baltian maat ovat saanet olla rauhassa Venäjän hyökkäyksiltä, koska ne liittyivät NATO:on. NATO-maissa on rauha.

    Kalsarikapteeni taas syyttää Putinia kalsareidensa myrkyttämisestä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ukrainan oligarkit yhdessä paikallisten nazien ja lännen kanssa teki värivallankaappauksen Ukrainassa ja tuhosi Ukrainan demokratian ja siitä alamäki alkoi jolle ei ole näy loppua

    Valehtelet edelleen Venäjän valhepropagandaa Ukrainasta. miksi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kalsarikapteeni taas syyttää Putinia kalsareidensa myrkyttämisestä

    FSB yritti murhata Putinin käskystä Navalnyin laittamalla kansainvälisesti kiellettyä sotilastason hemomyrkkyä novitshokia Navalnyin alushousuihin. Siitä Putinin lisänimi, jolla hänet muistetaan kuolemansakin jälkeen, Kalsarimyrkyttäjä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    FSB yritti murhata Putinin käskystä Navalnyin laittamalla kansainvälisesti kiellettyä sotilastason hemomyrkkyä novitshokia Navalnyin alushousuihin. Siitä Putinin lisänimi, jolla hänet muistetaan kuolemansakin jälkeen, Kalsarimyrkyttäjä.

    Muistaakseni jo muuan Zhirinovski esitti Suomen kuuluvan heille. Äijästä ei saanut oikein kukaan tolkkua, kun toisaalta se lupaili jopa Viipurin palauttamista.
    --
    "USA.n joukot käyvät Suomessa harjoittelemassa ja osoittamassa tukeaan yhteiskunnallemme ja demokratiallemme...."
    ---
    Onko yhteiskuntamme ja demokratiamme TODELLA niin suuresti UHATTUNA, että nimenomaan siksi jenkkitappajien on nähty lentelevän ainakin Rovaniemen kentälle ja jenkkitappajien tankkeja taisi olla Pyhäjärvenkin maisemissa.
    Pankaa esim Yleen valtakunnallinen onnettomuustiedote sitten, kun ja jos joku saisi päähänsä ajaa edes jollakin ajoneuvolla vaikkapa Vaalimaan puomin läpi.
    On muuten kaikessa "aggressiivisuudessaan# mielenkiintoisia "sotavideoita", joita itäisestä Ukrainasta saapuu meidänkin uutislähetyksiimme.
    Yks ukko - siellä toinen täällä tiirailee jossakin poterossaan johonkin suuntaan, mutta en ole nähnyt kuulankaan lentävän mihinkään suuntaan.
    Miten täydellisesti pitää tässäkin kahinassa paikkansa ikivanha totuus, että sodissa ensimmäinen kaatunut on AINA TOTUUS.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistaakseni jo muuan Zhirinovski esitti Suomen kuuluvan heille. Äijästä ei saanut oikein kukaan tolkkua, kun toisaalta se lupaili jopa Viipurin palauttamista.
    --
    "USA.n joukot käyvät Suomessa harjoittelemassa ja osoittamassa tukeaan yhteiskunnallemme ja demokratiallemme...."
    ---
    Onko yhteiskuntamme ja demokratiamme TODELLA niin suuresti UHATTUNA, että nimenomaan siksi jenkkitappajien on nähty lentelevän ainakin Rovaniemen kentälle ja jenkkitappajien tankkeja taisi olla Pyhäjärvenkin maisemissa.
    Pankaa esim Yleen valtakunnallinen onnettomuustiedote sitten, kun ja jos joku saisi päähänsä ajaa edes jollakin ajoneuvolla vaikkapa Vaalimaan puomin läpi.
    On muuten kaikessa "aggressiivisuudessaan# mielenkiintoisia "sotavideoita", joita itäisestä Ukrainasta saapuu meidänkin uutislähetyksiimme.
    Yks ukko - siellä toinen täällä tiirailee jossakin poterossaan johonkin suuntaan, mutta en ole nähnyt kuulankaan lentävän mihinkään suuntaan.
    Miten täydellisesti pitää tässäkin kahinassa paikkansa ikivanha totuus, että sodissa ensimmäinen kaatunut on AINA TOTUUS.

    Harjoitukset liittolaistemme ja kumppaneidemme kanssa varmistavat, ettei yhteiskuntarauhamme ja rajojemme koskemattomuus olekaan uhattuna. Jenkkitappajista puhuminen ja uhkakuvien maalailu muka rajalinjojen yli ajamalla paljastaa sinunki agendasi: et ole Suomen virallisen linjan ja ulkopolitiikan kannattaja, koska ajat Venäjän etua. Ukrainan sodassa kuolee edelleen ihmisiä lähes päivittäin, tänäänkin venäläinen tarkka-ampuja ampui yhden ukrainalisen sotilaan. Venäjä kouluttaa tarkka-ampujaryhmiä laittamalla heidät ampumaan tulitaukolinjan yli.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Harjoitukset liittolaistemme ja kumppaneidemme kanssa varmistavat, ettei yhteiskuntarauhamme ja rajojemme koskemattomuus olekaan uhattuna. Jenkkitappajista puhuminen ja uhkakuvien maalailu muka rajalinjojen yli ajamalla paljastaa sinunki agendasi: et ole Suomen virallisen linjan ja ulkopolitiikan kannattaja, koska ajat Venäjän etua. Ukrainan sodassa kuolee edelleen ihmisiä lähes päivittäin, tänäänkin venäläinen tarkka-ampuja ampui yhden ukrainalisen sotilaan. Venäjä kouluttaa tarkka-ampujaryhmiä laittamalla heidät ampumaan tulitaukolinjan yli.

    Kerro ihmeessä milloin viimeksi yhteiskuntarauhamme ja koskemattomuutemme on ollut esim. 30 vuoden kuluessa niin uhattuna, että NIMENOMAAN SIKSI on ollut pakko päästää kamarallemme jenkkitappajia. Minulta kun on päässyt karkaamaan sen mittaluokan UUTINEN täysin sivu suun ja silmieni.
    JKP-UKK-linjan aloittaneen ulkopolitiikan kannattaja on edelleen erittäin mukava olla - ja erittäin järkevääkin, kuten olemme saaneet Suomessa saaneet panna merkille jo 75 vuotta.
    Vain pahin nato-nasse tuntuu kärsivän rauhallisista rajoistamme - edelleen jostain syystä.

    Ooooh!!
    Onko yksi sotilas ammuttu jossakin?
    Ainakin jenkkipoliisi ampui jälleen yhden mustan 20-vuotiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kerro ihmeessä milloin viimeksi yhteiskuntarauhamme ja koskemattomuutemme on ollut esim. 30 vuoden kuluessa niin uhattuna, että NIMENOMAAN SIKSI on ollut pakko päästää kamarallemme jenkkitappajia. Minulta kun on päässyt karkaamaan sen mittaluokan UUTINEN täysin sivu suun ja silmieni.
    JKP-UKK-linjan aloittaneen ulkopolitiikan kannattaja on edelleen erittäin mukava olla - ja erittäin järkevääkin, kuten olemme saaneet Suomessa saaneet panna merkille jo 75 vuotta.
    Vain pahin nato-nasse tuntuu kärsivän rauhallisista rajoistamme - edelleen jostain syystä.

    Ooooh!!
    Onko yksi sotilas ammuttu jossakin?
    Ainakin jenkkipoliisi ampui jälleen yhden mustan 20-vuotiaan.

    Me olemme saaneet olla rauhassa juuri siksi, että meillä on liittolaisia ja kumppaneita, jotka käyvät täällä yhdessä harrjoittelmassa kanssamme. kekkosen aikaan maailma oli toinen ja ulkopoliittinen linjammekin on toinen. Ja juuri suomen NATO-jäsenyyden kannattajat ovat kinnostuneita rajojemme koskemattomuudesta.

    Etkä sinä saa Venäjän sotaa Ukrainassa mitätöityä sillä ,että se on vielä matalan tason konflikti, siinä on kuollut myös tuhansia siviilejä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    FSB yritti murhata Putinin käskystä Navalnyin laittamalla kansainvälisesti kiellettyä sotilastason hemomyrkkyä novitshokia Navalnyin alushousuihin. Siitä Putinin lisänimi, jolla hänet muistetaan kuolemansakin jälkeen, Kalsarimyrkyttäjä.

    Niin varmaan laittoi kalsarikapteeni


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Me olemme saaneet olla rauhassa juuri siksi, että meillä on liittolaisia ja kumppaneita, jotka käyvät täällä yhdessä harrjoittelmassa kanssamme. kekkosen aikaan maailma oli toinen ja ulkopoliittinen linjammekin on toinen. Ja juuri suomen NATO-jäsenyyden kannattajat ovat kinnostuneita rajojemme koskemattomuudesta.

    Etkä sinä saa Venäjän sotaa Ukrainassa mitätöityä sillä ,että se on vielä matalan tason konflikti, siinä on kuollut myös tuhansia siviilejä.

    Etkä sinä saa todistettua Venäjän sotaa Ukrainassa etkä myönnä NATOjoukkojen tuloa Ukrainaan värivallankaappauksen jälkeen


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Valehtelet edelleen Venäjän valhepropagandaa Ukrainasta. miksi?

    Ei siinä ole valehtelemista kun niin siinä kävi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkä sinä saa todistettua Venäjän sotaa Ukrainassa etkä myönnä NATOjoukkojen tuloa Ukrainaan värivallankaappauksen jälkeen

    "Etkä sinä saa todistettua Venäjän sotaa Ukrainassa"

    Eipä minun sitä itse tarvitsekaan todistaa, kun se on aukottomasti todistettu ETYJ:n toimeta ja Putin Kalsarimyrkyttäjä ja hänen puolestaan valehtelevan Lavrovin toimesta.

    " etkä myönnä NATOjoukkojen tuloa Ukrainaan värivallankaappauksen jälkeen"

    Ukrainassa ei ollut värivallankaapausta ja NATO:n muutaman sadan miehen joukot todellakin menivät Ukrainaan kouluttamaan Ukrainan armeijaa ja pitämään joitakin yhteisiä sotaharjoituksia sen jälkeen, kun Venäjä jo oli hyökännyt Ukrainaan, valloittanut siltä alueita ja aloittanut siellä sodan, jota se edelleen ylläpitää jo seitsemättä vuotta. NATO ei kuitenkaan sodi Ukrainassa, Venäjä sotii.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei siinä ole valehtelemista kun niin siinä kävi.

    Ei käynyt. Valehtelet edelleen. Miksi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jospa puhuisit paukapää vihdoinkin S U O M E S T A ja siitä kuka meitä on uhannut ja miten paljon vaikkapa vain viimeisen 30 vuoden aikana.
    Myös EU-maissa on ollut AINA ja ON rauha. Montako kertaa Baltian maihin on joku hyökännyt NL:n romahtamisen jälkeen?? Ennen natoa??

    Minkälainen mainos Suomen nato-jäsenyys olisikaan?
    Kautta koko maailman pilkattaisiin Suomen alkaneen pelätä Venäjää niin paljon, että oli pakko mennä natoon.
    Lisäksi natoon meneminen olisi kuin isku rätillä päin omia itsepuolustusvoimiamme tyyliin: kiva kun ootte, mutta kun eihän teistä mihinkään kuitenkaan olisi.
    Lisäksi menetettäisiin omien puolustusvoimiemme itsenäisyys - haluaisimme taikka emme. Siltä tuntuu muuten jo nyt.
    Yksikään jenkkitappaja ei ole ollut - ei ole - eikä tule rauhankumppanikseni. Jos yksikin sellainen tulisi kadulla vastaan, näyttäisin keskaria. Vilpittömästi. Yankees - go home!
    Edes YYA-sopimuksen takia emme joutuneet näkemään yhtä ainoata puna-armeijan sotilasta maaperällämme (kentsujen vierailuja lukuun ottamatta), vaikka sekin oli avunantosopimus.

    "Minkälainen mainos Suomen nato-jäsenyys olisikaan?
    Kautta koko maailman pilkattaisiin Suomen alkaneen pelätä Venäjää niin paljon, että oli pakko mennä natoon."

    He, he. On vain realismia ymmärtää ettei 5,5 miljoonan asukkaan Suomi pysty yksinään selviytymään voittajana mahdollisessa sotilaallisessa konfliktissa yli 140 miljoonan asukkaan Venäjää vastaan. Omaehtoinen yksin jättäytyminen näillä voimasuhteilla on uhkarohkeutta ellei peräti hulluutta.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Etkä sinä saa todistettua Venäjän sotaa Ukrainassa"

    Eipä minun sitä itse tarvitsekaan todistaa, kun se on aukottomasti todistettu ETYJ:n toimeta ja Putin Kalsarimyrkyttäjä ja hänen puolestaan valehtelevan Lavrovin toimesta.

    " etkä myönnä NATOjoukkojen tuloa Ukrainaan värivallankaappauksen jälkeen"

    Ukrainassa ei ollut värivallankaapausta ja NATO:n muutaman sadan miehen joukot todellakin menivät Ukrainaan kouluttamaan Ukrainan armeijaa ja pitämään joitakin yhteisiä sotaharjoituksia sen jälkeen, kun Venäjä jo oli hyökännyt Ukrainaan, valloittanut siltä alueita ja aloittanut siellä sodan, jota se edelleen ylläpitää jo seitsemättä vuotta. NATO ei kuitenkaan sodi Ukrainassa, Venäjä sotii.

    Ukrainassa on NATOrykmenttejä ja niissä on vähän enemmän kuin 500 ja etyj ei todistanut mitään Venäjän joukoista Ukrainassa vaikka niitä Kanervan korvien välissä kuulemma näkyy


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ukrainassa on NATOrykmenttejä ja niissä on vähän enemmän kuin 500 ja etyj ei todistanut mitään Venäjän joukoista Ukrainassa vaikka niitä Kanervan korvien välissä kuulemma näkyy

    "Ukrainassa on NATOrykmenttejä ja niissä on vähän enemmän kuin 500"

    Ei oel eivätkä ne ole miehittämässä Ukrainaa, vaan kouluttamassa sen armeijaa. Venäjällä sen sijaan on Ukrainassa tuhansia sotilaita sotimassa Ukrainaa vastaan.

    " ja etyj ei todistanut mitään Venäjän joukoista Ukrainassa vaikka niitä Kanervan korvien välissä kuulemma näkyy"

    Tietenkin todisti ja todistaa. Sinä vain valehtelet Venäjän ja sen sodan puolesta.


  • Anonyymi

   Natolaiset pyytävät jenkkilän Joe sedän apuun .

   • Anonyymi

    Jos niin kävisi niin Venäjältä lentäisi Putin ilman kypärää.

    ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos niin kävisi niin Venäjältä lentäisi Putin ilman kypärää.

    ;)

    No tulihan se nato-nassen perimmäinen filosofia: Suomen Puolustusvoimat on siis niin kehno, ettei niistä ole mihinkään.
    Nato-nasse "unohtaa" kaiken aikaa, että nato on ollut aina, on ja on aina oleva NL/Venäjän vastustaja, joka on alusta asti herättänyt siellä vain epäluuloja täsmälleen samaan tapaan kuin natsisiat 1930-luvulla.
    Hyvin todennäköistä on, että yksi merkittävä syy maanpuolustustahdon romahtamiseen meillä on juuri natojäsenyyden uhka. Ei kukaan haluaisi lähteä tiukan paikan tullen tappelemaan esim. Viron maaperälle!! Eikä mihinkään muuallekaan sotanäyttämölle ainoastaan naton tahdon mukaan.
    Vai yrittääkö joku höpöttää, että Suomi voisi natojäsenenä itse valita aina kulloinkin miellyttävimmät ja verettömimmät tappelunäyttämöt vastoin naton ja - varsinkin jenkkilän tahtoa ja jättää esim. nato-Baltiassa mahdolliset selkkaukset väliin???
    Vain naiivi uskoo sellaiseen vapautukseen. Toisaalta sinkkiboxi on ihan rauhallinen matkustustapa takaisin päin.
    Kehäkolmosen sisäpuolella sotahulluuttaan louskuttavat nato-nasset tutkikoon vaikka tätä grafiikkaa viime ek-vaalien edeltä. Miettikääpä siihen motiiveja:
    https://esaimaa.fi/vaalit/vaalit/6c983255-d5d4-4ec4-aadc-de742cb5f5a7


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No tulihan se nato-nassen perimmäinen filosofia: Suomen Puolustusvoimat on siis niin kehno, ettei niistä ole mihinkään.
    Nato-nasse "unohtaa" kaiken aikaa, että nato on ollut aina, on ja on aina oleva NL/Venäjän vastustaja, joka on alusta asti herättänyt siellä vain epäluuloja täsmälleen samaan tapaan kuin natsisiat 1930-luvulla.
    Hyvin todennäköistä on, että yksi merkittävä syy maanpuolustustahdon romahtamiseen meillä on juuri natojäsenyyden uhka. Ei kukaan haluaisi lähteä tiukan paikan tullen tappelemaan esim. Viron maaperälle!! Eikä mihinkään muuallekaan sotanäyttämölle ainoastaan naton tahdon mukaan.
    Vai yrittääkö joku höpöttää, että Suomi voisi natojäsenenä itse valita aina kulloinkin miellyttävimmät ja verettömimmät tappelunäyttämöt vastoin naton ja - varsinkin jenkkilän tahtoa ja jättää esim. nato-Baltiassa mahdolliset selkkaukset väliin???
    Vain naiivi uskoo sellaiseen vapautukseen. Toisaalta sinkkiboxi on ihan rauhallinen matkustustapa takaisin päin.
    Kehäkolmosen sisäpuolella sotahulluuttaan louskuttavat nato-nasset tutkikoon vaikka tätä grafiikkaa viime ek-vaalien edeltä. Miettikääpä siihen motiiveja:
    https://esaimaa.fi/vaalit/vaalit/6c983255-d5d4-4ec4-aadc-de742cb5f5a7

    ” No tulihan se nato-nassen perimmäinen filosofia: Suomen Puolustusvoimat on siis niin kehno, ettei niistä ole mihinkään. ”

    Tuo on Tarkkispojan ikioma mielipide, jonka hän väittää olevan muilla?

    ”Nato-nasse "unohtaa" kaiken aikaa, että nato on ollut aina, on ja on aina oleva NL/Venäjän vastustaja, joka on alusta asti herättänyt siellä vain epäluuloja täsmälleen samaan tapaan kuin natsisiat 1930-luvulla.”

    Ei mikään vastustaja, mutta takaa jäsenmaidensa koskemattomuuden ja SE jurppii Venäjää, jonka sormet syyhyää!

    ”Hyvin todennäköistä on, että yksi merkittävä syy maanpuolustustahdon romahtamiseen meillä on juuri natojäsenyyden uhka.””

    Ei se ole romahtanut muilla kuin Tarkkispojalla ja se on näkynytjo vuosia palstalla Suomen mollaamisena!

    ” Ei kukaan haluaisi lähteä tiukan paikan tullen tappelemaan esim. Viron maaperälle!! Eikä mihinkään muuallekaan sotanäyttämölle ainoastaan naton tahdon mukaan.”

    Jos olemme jäsenmaa niin vapaaehtoisista reserviläisistä perustetaan sovitun kokoinen valmiusjoukko, joka saa palkkaa ja koulutusta! Ja jos Naton yhteispäätöksellä joukkoa tarvitaan niin sellainen lähetetään kaikista jäsenmaista paikalle!

    ”Vai yrittääkö joku höpöttää, että Suomi voisi natojäsenenä itse valita aina kulloinkin miellyttävimmät ja verettömimmät tappelunäyttämöt vastoin naton ja - varsinkin jenkkilän tahtoa ja jättää esim. nato-Baltiassa mahdolliset selkkaukset väliin???”

    Ei, vaan kaikki jäsenmaat auttaa valmiusjoukkojen kautta. Ei tavallinen reserviläinen minnekään joudu!


  • Anonyymi

   NATOn sihteerikkö Jöns Ståndenperä vaati Venäjää vetämään joukkonsa Ukrainan rajalta vaikka NATOjoukot on Ukrainassa että NATO voisi näyttää esimerkkiä ja vetää joukkonsa Ukrainasta

  • Anonyymi

   Putinin kuoleman jälkeen, rauha palaisi.

   • Anonyymi

    NATOn hajoamisen jälkeen rauha palaa varmasti


  • Anonyymi

   Onneksi Nation hajoamisen edellytys on Venäjän hajoaminen!

   • Anonyymi

    Kuten nytkin nähdään, sormi syyhyää ainoastaan natolla, joka jostain syystä haluaisi vimmoissaan osallistua ukrainalaiseen rajakahakkaan - vieläpä Venäjän maaperällä.
    Jokos nato on saanut kunnon kahinan siellä aikaan?? Ainakaan ylen radiouutiset eivät ole kertoneet mitään senkaltaista.
    Luulisi natonasse Stoltenbergin olevan pikkuisen pihalla vanhana Norjan työväenpuolueen ukkona, jolla on arvioitu olevan HYVÄT suhteet Venäjän kanssa. Stoltenberg ja Venäjän presidentti Dmitri Medvedev olivat allekirjoittaneet vuonna 2010 sopimuksen, jolla maiden väliset vuosikymmeniä kestäneet rajakiistat Barentsinmerellä saatiin ratkaistua. Vielä myöhemmin vuonna 2012 Norja ja Venäjä sopivat viisumivapaan vyöhykkeen luomisesta maiden välisellä maarajalla.
    Ja nyt ukko - jos ei nyt puuhastele 3. maailmansotaa - ei ainakaan rauhaa näytä rakentavan ainakaan kyhkysten kanssa. Oslon taloustieteen maisteri on elementissään, :--) :--) :--) mikä kylläkin näyttää tv:ssä lähinnä huvittavalta. Ottaiskohan tuo vastaan viestiä jonkin verran juttuihinsa jenkkilästäkin?
    Ajatella, jos Suomi olisi natossa, Stoltenbergin housuissa saattaisi uhota nyt vaikkapa maalaisliittomme Esko Aho. Hahahahahahah....


  • Anonyymi

   Aloittaja on Kremlin trolli. Moskova on ainut mikä kärjistää yhtään mitään.

   • Anonyymi

    NATOhan kärjistää EUn ja USAn tahdon mukaisesti ja missä NATO niin siellä sota


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    NATOhan kärjistää EUn ja USAn tahdon mukaisesti ja missä NATO niin siellä sota

    Vanhaan hyvään aikaan nimenomaan työväenliikkeen (demarit) miähet puuhastelivat rauhanmarsseja ympäri ämpäri Eurooppaamme ja ainakin ev.lut. papitkin lähtivät marssille.
    Ainakin sos.internationaalin Sorsa kääntyisi haudassaan, jos nyt näkis touhut.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   246
   3599
  Aihe