Aihe

Vasemmistolaisten parissa esiintyy edelleen ihailua Che Guevaraa, Stalinia

Anonyymi

ja Leniniä kohtaan, eli ihailevat joukkomurhaajia kuten juuri Lenin ja Stalin.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Linkki väitteeseesi porvari, muutoin valetta.

   • Anonyymi

    Kommari paljastui.


  • Anonyymi

   Euroopan Unioni on Superneuvostoliitto. Persujen kaltaisia puolueita lukuun ottamatta kaikki muut Unionin puolueet ovat sosiaalidemokraattisia puolueita, marssien kohti totalitarismia. Jo nyt sananvapaus on kaventunut. Tekstejä ja julkaisuja, kirjoja että blogeja sensuroidaan, jopa kirjastoissa. Vihapuhetuomiot laulavat oikeussaleissa, netissä urkitaan käytännössä koko kansaa viranomaisten toimesta, ihmisiä salakuunnellaan ja katsellaan, kuvataan, seurataan varjostaen, uhkaillasn, kiristetään, herjataan, häiriköidään, soitellaan ja viesteillään asiattomuuksia, pilaa, ym. ihan joutavaa roskaa. Supo näkee näiden verukkeella äärioikeistoa kaikkialla, hakien vielä laillisia lisäurkintaoikeuksia vaikka on itse jo nyt kuin stasi II konsanaan. Punavalpo ei ole kadonnut minnekkään. Nettipoliisikin on valjastettu mukaan tähän. Vaikka tiedusteluoikeuksia suurennettiin vasta jokin aika sitten. Ahneus kasvaa virkaporsaillakin syödessä. Samaan aikaan hallitus kokoaa nettiin sensuuritiimiä, vihapuhetyöryhmiä, vastatrolliarmeijaa yms. Veronmaksajain rahoilla siis trolattaisiin, urkittaisiin ja vainottaisiin todellisuudessa toisinajattelijoita. Miettikää nyt! Semmoisestako te haluatte maksaa? Vittu mitä paskaa!

  • Anonyymi

   Mistä sinä nyt tommosia keksit?
   Keskustelussa pitää edes jollain tavalla perustella väitteensä. Muuten se avaus jää olemattomaksi huitaisuksi. Koeta nyt jotain.

  • Anonyymi

   Mao ja Kim Jong Il ovat kanssa demareiden suuria sankareita.

  • Anonyymi

   Noita Che-paitoja näkee edelleen vassareilla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2364