JOKAISEN MINUSSA OLEVAN OKSAN, JOKA EI TUOTA HEDELMÄÄ...

... hän ottaa pois; ja jokaisen, joka tuottaa hedelmää, hän puhdistaa, jotta se tuottaisi runsaamman hedelmän (Joh. 15:2).


Tässä Kristus puhuu oksista hänessä, jotka eivät kanna hedelmää ja jotka sen takia karsitaan pois, kuivettuvat ja lopuksi poltetaan. Tämän laupiaan suussa ovat nämä kovia sanoja eritoten, koska hän kutsuu heitä oksiksi, jotka ovat hänessä itsessään.

Mitä tarkoittanee hän tällä? Hän tarkoittaa, ettei mikään oksa, joka todella on ja pysyy hänessä, voi olla hedelmää kantamatta, eikä siis voi tulla pois heitetyksi, sillä hän lisää heti, »joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se tuottaa paljon hedelmää.»

Näillä sanoilla tahtoo Herra tarkasti ja selvästi ilmaista, että yhtäläisyys lasten ja äpärinä syntyneiden välillä on suuri. Kuinka paljon näennäistä jumalisuutta, tunnustusta, ulkonaista yhteyttä Kristuksen sekä tosikristittyjen ja tämmöisen ihmisen välillä onkin, hänessä ei kuitenkaan ole elinvoimaa, tosielämää, sillä elämännestettä hän ei saa Herrasta ja sen takia hän on hedelmätön.

Sisältö ja sanonta on tässä sama kuin se, jota Herra käyttää puhuessaan neitseistä, jotka menivät ylkää vastaan, joista viisi oli tyhmää, ilman öljyä ja sen takia jäivät ulkopuolelle. Sardeen seurakunnan enkelille myös kirjoitettiin: »Sinulla on se nimi, että elät, mutta olet kuollut.»

Tutkikaamme nyt Herran Kristuksen sanoja. Hän sanoo, että jokaisen hyvän oksan, joka tuottaa hedelmää, hän puhdistaa. Hän karsii, leikkaa, taivuttaa ja poistaa kaiken mikä kasvamista estää, eikä anna oksan mielensä mukaan kasvaa.

Mutta ne oksat, jotka eivät hedelmää kanna, eivät saa tuntea viinitarhurin veitsen kosketusta. Ne saavat olla rauhassa, ei niitä leikata, eikä puhdisteta, sillä nehän kuitenkin poltetaan. Niille ominaiset tuntomerkit ovat: ne eivät kanna hedelmää. Ei viinitarhuri niitä leikkaa eikä puhdista, vaan niillä on vapaus ja tilaisuus kasvaa mielensä mukaan.

Pysähtyköön ja tutkikoon jokainen rehellisesti ja vakavasti itseänsä näiden Jeesuksen sanojen edessä. Mutta oi, tässä toteutuvat heti Herran sanat. Viinitarhurin veitsi ei ryhdy hedelmättömiin villioksiin, vaan ainoastaan niihin, jotka tulevat hedelmää kantamaan, sillä »ne, joiden tulisi pelätä, eivät pelkää joiden ei tulisi pelätä, pelkäävät».

Ne, joiden tulisi pelätä, ovat rauhallisia ja itseensä tyytyväisiä. Eivät he hetkeksikään pysähdy vakavasti itseänsä tutkistelemaan, vaan luottavat hurskauteensa ja jumalisuuteensa, ja niin Kristuksen sanat menevät kuin hiljainen tuulen hyminä heidän korviensa ohi.

Oi, jospa jollakulla teistä olisi nyt otollinen aika, että sallittaisiin teidän nähdä, mitä teiltä vielä puuttuu, jotta heräisitte salaisesta kuolemasta ja väärästä hengellisyydestä. Sinä toivot olevasi kristitty, olevasi uskossa ja toivot käsittäneesi Jumalan armon.

Sinulla on ehkä rauha tunnossasi, luottamus rukouksen kuulemiseen, rakkaus Jumalan sanaan, monta monituista todistusta Jumalan rakkaudesta, niin ettet mitenkään voi muuta luulla, kuin että elät armon tilassa.

Ehkä mieleesi nousee rohkea ajatus: »Olenhan jo kauan ollut kristitty, olenhan jo eronnut maailmasta, olenhan kärsinyt pilkkaakin jumalisuuteni tähden, olenhan sotinut Kristuksen asian puolesta, olenhan ollut mukana työssä Jumalan valtakunnan levittämiseksi, tietäähän jokainen, että minä olen kristitty.»

Kaikki tämä todistaa sinusta hyvää, monella tuhannellakaan ei ole tämmöistä ansioluetteloa näytettävänä. Mutta rakkaani, ei tämä vielä todista sinun olevan elävän, totisen kristityn. Niin suuri on yhtäläisyys hedelmättömäin ja hedelmää kantavien oksain, älykkäiden ja tyhmäin neitseitten välillä, että kaikesta tästä huolimatta voit pettyä.
Tutki itseäsi siis sillä tavalla kuin sana opettaa. Kristuksen sana tässä ja Jumalan sana kauttaaltaan vaatii, että oikean uskon tulee näkyä sen hedelmistä.

Tosin on kristitty heikko ja puuttuvainen. Tosin on armo suuri, ansaitsematon ja runsas. Siitä ei ole puhettakaan. Mutta eräitä hedelmiä synnyttää uskon Henki ja uudesti syntyminen aina kaikkein heikoimmissakin armonlapsissa. Niistä hedelmistä ja vaikutuksista on nyt puhe.

Nyt ajattelet ehkä joitakin hyviä töitä, joita harjoitat ehkä joitakin syntejä, joista olet luopunut, joitakin hengellisiä kykyjä, joita omistat ja luulet tämän todistavan uskosi elinvoimaa, mutta tutki, onko tämä raamatullista.

Matt. 7:22:n mukaan moni sanoo sinä päivänä: »Herra, Herra, emmekö sinun nimesi kautta ennustaneet ja niin nimelläsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimatekoa?»
Silloin Herra vastaa: »En ole koskaan tuntenut teitä, menkää pois minun luotani te laittomuuden tekijät.»

( C. O. Rosenius)

79

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ketkä Jumala on JO sovittanut itsensä kanssa?

      Paavali tarjoaa vastauksen kolmessa eri kirjeessä:

      Jumala oli Kristuksessa ja sovitti MAAILMAN itsensä kanssa.

      Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut; 11 emmekä ainoastaan sovitetut, vaan vieläpä on Jumala meidän kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet.

      Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi 20 ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.

      Sovitettuja ovat näin ollen

      1) MAAILMA
      2) JUMALAN VIHOLLISET
      3) KAIKKI, KAIKKI SEKÄ MAAN PÄÄLLÄ ETTÄ TAIVAISSA

      Kuka Raamattua siteeranneekin, hänen tule alistaa kaikki sitaattinsa Pyhän Jumalan sovitus- ja lunastaustyön alle eikä suinkaan tehdä sitä tyhjäksi. Sillä jos hän ei alaista omaa Raamattu-oppiaan Jumalan Kristuksessa toteuttaman sovituksen alle, hän edustaa antikristillisyyttä. Hänessä ja hänen jorinoissaan voi olla jumalisuuden ulkokuori, mutta hän kieltää sen VOIMAN.

      • Anonyymi

        ote...>>Ketkä Jumala on JO sovittanut itsensä kanssa?>>

        tässä on 2 Kor. 5:14-21 käännös arameasta suomeen,

        Paavalin Toinen Kirje Korinttolaisille Aramea-suomi. Critical text. ”Kirjoitettu Makedonian Filippistä, ja lähetetty Tiituksen käsien kautta”. Suomennos huhti-toukokuu 2015

        ̅ חלָ ף 14
        puolesta yksi että tämä järkeilemme jota meille ahdistaa Messiaan sillä rakkautensa .
        ̅ כ לנָׁש מִ ית ̅מָ דֵ ̅ ין כ לנָׁש מִ ית לֵ ה֖ ׃
        hänelle kuollut jokainen silloin kuollut jokainen
        Sillä Messiaan rakkaus pakottaa meitä ajattelemaan, että tämä yksi on kuollut jokaisen puolesta; silloin
        jokainen on hänelle kuollut.
        ̅ ו חלָ ף ̅ כ לנָׁש ה ו מִ ית ̅ ד אילֵ ין דח יִין לָ א לנ פׁשה ון נִ ח ון֑ 15
        eläisivät sieluilleen ei elävät jotka ne että kuoli hän jokainen puolesta ja .
        ̅ אֵ לָ א לה ו א ינָ א דע ל א פ יה ון֞ מִ ית וקָ ם֖ ׃
        nousi ja kuoli kasvojensa ylle joka sellainen hänelle vaan
        Ja hän kuoli jokaisen puolesta, että ne, jotka elävät, eivät eläisi omia sielujaan varten, vaan häntä
        varten, sellaista, joka heidän tähtensä kuoli,

        16
        Ja me emme siis tunne ketään ruumiin kautta, ja jos olemme Messiaan tunteneet ruumiissa, tästä lähtien
        emme tunne.

        17
        sen tähden, jokainen, joka on Messiaassa, on se uusi luomus; se vanha on mennyt pois.

        18
        Ja joka asia on sitä uutta, Jumalasta, joka ajatteli meitä häntä, Messiasta varten, ja antoi meille sen
        uudelleen liittoutumisen palvelutyön.
        Kreikassa diakonia, on laitettu suomalaiseen ”virka”. Sovitus tarkemmin rikkoutuneen liiton
        palauttamista.

        19
        Sillä Jumala oi Messiaassa, hän, joka ajatteli maailmaa hänen suuruutensa kanssa, eikä lukenut heille
        heidän syntejään, ja hän asetti meihin sen meidän uudelleen liittoutumisen sanan.

        20
        Sen tähden me olemme lähettejä, Messiaan puolesta, ja sen mukaan, mitä Jumala meidän kauttamme
        teiltä pyytää; sen tähden, Messiaan puolesta me pyydämme, liittoutukaa Jumalaan!

        21
        Sillä hän, joka ei tuntenut syntiä, hänet hän teki synniksi teidän tähtenne, että me olisimme hänen
        kauttaan puhtaat Jumalalle.

        Alkaako teille avautua sovituksen sanoma.????
        jae 20 " Jumala teiltä pyytää; liittoutukaa Jumalaan!"


      • Anonyymi

        1 Sentähden, kun meillä on tämä virka sen laupeuden mukaan, joka on osaksemme tullut, me emme lannistu,
        2 vaan olemme hyljänneet kaikki häpeälliset salatiet, niin ettemme vaella kavaluudessa emmekä väärennä Jumalan sanaa, vaan julkituomalla totuuden me suositamme itseämme jokaisen ihmisen omalletunnolle Jumalan edessä.
        3 Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat,
        4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
        ( 2 Kor. 4)


        17 Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
        18 Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
        19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
        21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi
        ( 2 Kor. 5)

        1 Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
        2 Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.
        ( 2 Kor. 6)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote...>>Ketkä Jumala on JO sovittanut itsensä kanssa?>>

        tässä on 2 Kor. 5:14-21 käännös arameasta suomeen,

        Paavalin Toinen Kirje Korinttolaisille Aramea-suomi. Critical text. ”Kirjoitettu Makedonian Filippistä, ja lähetetty Tiituksen käsien kautta”. Suomennos huhti-toukokuu 2015

        ̅ חלָ ף 14
        puolesta yksi että tämä järkeilemme jota meille ahdistaa Messiaan sillä rakkautensa .
        ̅ כ לנָׁש מִ ית ̅מָ דֵ ̅ ין כ לנָׁש מִ ית לֵ ה֖ ׃
        hänelle kuollut jokainen silloin kuollut jokainen
        Sillä Messiaan rakkaus pakottaa meitä ajattelemaan, että tämä yksi on kuollut jokaisen puolesta; silloin
        jokainen on hänelle kuollut.
        ̅ ו חלָ ף ̅ כ לנָׁש ה ו מִ ית ̅ ד אילֵ ין דח יִין לָ א לנ פׁשה ון נִ ח ון֑ 15
        eläisivät sieluilleen ei elävät jotka ne että kuoli hän jokainen puolesta ja .
        ̅ אֵ לָ א לה ו א ינָ א דע ל א פ יה ון֞ מִ ית וקָ ם֖ ׃
        nousi ja kuoli kasvojensa ylle joka sellainen hänelle vaan
        Ja hän kuoli jokaisen puolesta, että ne, jotka elävät, eivät eläisi omia sielujaan varten, vaan häntä
        varten, sellaista, joka heidän tähtensä kuoli,

        16
        Ja me emme siis tunne ketään ruumiin kautta, ja jos olemme Messiaan tunteneet ruumiissa, tästä lähtien
        emme tunne.

        17
        sen tähden, jokainen, joka on Messiaassa, on se uusi luomus; se vanha on mennyt pois.

        18
        Ja joka asia on sitä uutta, Jumalasta, joka ajatteli meitä häntä, Messiasta varten, ja antoi meille sen
        uudelleen liittoutumisen palvelutyön.
        Kreikassa diakonia, on laitettu suomalaiseen ”virka”. Sovitus tarkemmin rikkoutuneen liiton
        palauttamista.

        19
        Sillä Jumala oi Messiaassa, hän, joka ajatteli maailmaa hänen suuruutensa kanssa, eikä lukenut heille
        heidän syntejään, ja hän asetti meihin sen meidän uudelleen liittoutumisen sanan.

        20
        Sen tähden me olemme lähettejä, Messiaan puolesta, ja sen mukaan, mitä Jumala meidän kauttamme
        teiltä pyytää; sen tähden, Messiaan puolesta me pyydämme, liittoutukaa Jumalaan!

        21
        Sillä hän, joka ei tuntenut syntiä, hänet hän teki synniksi teidän tähtenne, että me olisimme hänen
        kauttaan puhtaat Jumalalle.

        Alkaako teille avautua sovituksen sanoma.????
        jae 20 " Jumala teiltä pyytää; liittoutukaa Jumalaan!"

        Titanium niin diakonia on avustustyö .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1 Sentähden, kun meillä on tämä virka sen laupeuden mukaan, joka on osaksemme tullut, me emme lannistu,
        2 vaan olemme hyljänneet kaikki häpeälliset salatiet, niin ettemme vaella kavaluudessa emmekä väärennä Jumalan sanaa, vaan julkituomalla totuuden me suositamme itseämme jokaisen ihmisen omalletunnolle Jumalan edessä.
        3 Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat,
        4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
        ( 2 Kor. 4)


        17 Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
        18 Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
        19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
        21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi
        ( 2 Kor. 5)

        1 Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
        2 Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.
        ( 2 Kor. 6)

        s-seutulainen

        19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.


      • Anonyymi

        Paavali tarjoaa vastauksen kolmessa eri kirjeessä:

        Työnnä Paavali pers.xxx,mitä hän on? Ihminen eikö?
        Ei paavalit ja muut törkyukot vaikuta enään.
        Juutalaisuuden suuntaus on vain raskasta ja roskamaista elämää.
        Ihmiset ei ymmärrä,EI TARVITSE OLLA LAHKOSSA,VAAN USKO KRISTUKSEEN.
        LAHKO paska on ihmisen roskaa ja jokainen johtaja puhuu mitä puhuu..
        Kiesus,että ihhoan mielen sekoittaja lahkoja ja IHMISET KÄRSII!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote...>>Ketkä Jumala on JO sovittanut itsensä kanssa?>>

        tässä on 2 Kor. 5:14-21 käännös arameasta suomeen,

        Paavalin Toinen Kirje Korinttolaisille Aramea-suomi. Critical text. ”Kirjoitettu Makedonian Filippistä, ja lähetetty Tiituksen käsien kautta”. Suomennos huhti-toukokuu 2015

        ̅ חלָ ף 14
        puolesta yksi että tämä järkeilemme jota meille ahdistaa Messiaan sillä rakkautensa .
        ̅ כ לנָׁש מִ ית ̅מָ דֵ ̅ ין כ לנָׁש מִ ית לֵ ה֖ ׃
        hänelle kuollut jokainen silloin kuollut jokainen
        Sillä Messiaan rakkaus pakottaa meitä ajattelemaan, että tämä yksi on kuollut jokaisen puolesta; silloin
        jokainen on hänelle kuollut.
        ̅ ו חלָ ף ̅ כ לנָׁש ה ו מִ ית ̅ ד אילֵ ין דח יִין לָ א לנ פׁשה ון נִ ח ון֑ 15
        eläisivät sieluilleen ei elävät jotka ne että kuoli hän jokainen puolesta ja .
        ̅ אֵ לָ א לה ו א ינָ א דע ל א פ יה ון֞ מִ ית וקָ ם֖ ׃
        nousi ja kuoli kasvojensa ylle joka sellainen hänelle vaan
        Ja hän kuoli jokaisen puolesta, että ne, jotka elävät, eivät eläisi omia sielujaan varten, vaan häntä
        varten, sellaista, joka heidän tähtensä kuoli,

        16
        Ja me emme siis tunne ketään ruumiin kautta, ja jos olemme Messiaan tunteneet ruumiissa, tästä lähtien
        emme tunne.

        17
        sen tähden, jokainen, joka on Messiaassa, on se uusi luomus; se vanha on mennyt pois.

        18
        Ja joka asia on sitä uutta, Jumalasta, joka ajatteli meitä häntä, Messiasta varten, ja antoi meille sen
        uudelleen liittoutumisen palvelutyön.
        Kreikassa diakonia, on laitettu suomalaiseen ”virka”. Sovitus tarkemmin rikkoutuneen liiton
        palauttamista.

        19
        Sillä Jumala oi Messiaassa, hän, joka ajatteli maailmaa hänen suuruutensa kanssa, eikä lukenut heille
        heidän syntejään, ja hän asetti meihin sen meidän uudelleen liittoutumisen sanan.

        20
        Sen tähden me olemme lähettejä, Messiaan puolesta, ja sen mukaan, mitä Jumala meidän kauttamme
        teiltä pyytää; sen tähden, Messiaan puolesta me pyydämme, liittoutukaa Jumalaan!

        21
        Sillä hän, joka ei tuntenut syntiä, hänet hän teki synniksi teidän tähtenne, että me olisimme hänen
        kauttaan puhtaat Jumalalle.

        Alkaako teille avautua sovituksen sanoma.????
        jae 20 " Jumala teiltä pyytää; liittoutukaa Jumalaan!"

        Aika moni lukee kreikan kielistä uutta testamenttia ja moni latinaa sekä englantia . Älä siis väärennä piraattia . Ei vaan sovituksen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1 Sentähden, kun meillä on tämä virka sen laupeuden mukaan, joka on osaksemme tullut, me emme lannistu,
        2 vaan olemme hyljänneet kaikki häpeälliset salatiet, niin ettemme vaella kavaluudessa emmekä väärennä Jumalan sanaa, vaan julkituomalla totuuden me suositamme itseämme jokaisen ihmisen omalletunnolle Jumalan edessä.
        3 Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat,
        4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
        ( 2 Kor. 4)


        17 Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
        18 Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
        19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
        21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi
        ( 2 Kor. 5)

        1 Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
        2 Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.
        ( 2 Kor. 6)

        s-seutulainen

        Jättäkää kristityt rauhaan kokonaan . Ei pidä mennä sinne huuteleen missä evankeliumi jo on ollut . Meillä on saatanan synagogaa jo kieltää Jeesuksen tekee piraattia kerää rahaa väärentää . Profeetta Elian kirkko tsasouna Ilomantsissa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Titanium niin diakonia on avustustyö .

        Totanoin ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.

        Onko tää sulle tai teille ihan uusi asia kun maapallo on tiennyt tän jo 2000 vuotta . No palautatte ne varastetut ...

        Parannuksen soveliasta tekoja .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote...>>Ketkä Jumala on JO sovittanut itsensä kanssa?>>

        tässä on 2 Kor. 5:14-21 käännös arameasta suomeen,

        Paavalin Toinen Kirje Korinttolaisille Aramea-suomi. Critical text. ”Kirjoitettu Makedonian Filippistä, ja lähetetty Tiituksen käsien kautta”. Suomennos huhti-toukokuu 2015

        ̅ חלָ ף 14
        puolesta yksi että tämä järkeilemme jota meille ahdistaa Messiaan sillä rakkautensa .
        ̅ כ לנָׁש מִ ית ̅מָ דֵ ̅ ין כ לנָׁש מִ ית לֵ ה֖ ׃
        hänelle kuollut jokainen silloin kuollut jokainen
        Sillä Messiaan rakkaus pakottaa meitä ajattelemaan, että tämä yksi on kuollut jokaisen puolesta; silloin
        jokainen on hänelle kuollut.
        ̅ ו חלָ ף ̅ כ לנָׁש ה ו מִ ית ̅ ד אילֵ ין דח יִין לָ א לנ פׁשה ון נִ ח ון֑ 15
        eläisivät sieluilleen ei elävät jotka ne että kuoli hän jokainen puolesta ja .
        ̅ אֵ לָ א לה ו א ינָ א דע ל א פ יה ון֞ מִ ית וקָ ם֖ ׃
        nousi ja kuoli kasvojensa ylle joka sellainen hänelle vaan
        Ja hän kuoli jokaisen puolesta, että ne, jotka elävät, eivät eläisi omia sielujaan varten, vaan häntä
        varten, sellaista, joka heidän tähtensä kuoli,

        16
        Ja me emme siis tunne ketään ruumiin kautta, ja jos olemme Messiaan tunteneet ruumiissa, tästä lähtien
        emme tunne.

        17
        sen tähden, jokainen, joka on Messiaassa, on se uusi luomus; se vanha on mennyt pois.

        18
        Ja joka asia on sitä uutta, Jumalasta, joka ajatteli meitä häntä, Messiasta varten, ja antoi meille sen
        uudelleen liittoutumisen palvelutyön.
        Kreikassa diakonia, on laitettu suomalaiseen ”virka”. Sovitus tarkemmin rikkoutuneen liiton
        palauttamista.

        19
        Sillä Jumala oi Messiaassa, hän, joka ajatteli maailmaa hänen suuruutensa kanssa, eikä lukenut heille
        heidän syntejään, ja hän asetti meihin sen meidän uudelleen liittoutumisen sanan.

        20
        Sen tähden me olemme lähettejä, Messiaan puolesta, ja sen mukaan, mitä Jumala meidän kauttamme
        teiltä pyytää; sen tähden, Messiaan puolesta me pyydämme, liittoutukaa Jumalaan!

        21
        Sillä hän, joka ei tuntenut syntiä, hänet hän teki synniksi teidän tähtenne, että me olisimme hänen
        kauttaan puhtaat Jumalalle.

        Alkaako teille avautua sovituksen sanoma.????
        jae 20 " Jumala teiltä pyytää; liittoutukaa Jumalaan!"

        Ympärileikattu oksa katkaistaan ja ympärileikkaamattomat voittaa Jeesuksessa


    • Anonyymi

      Roseniuksen saatanallinen ja evankeliumin vastainen oppi perustuu ilkeään ja ihmisiä vihaavaan tulkintaan. Ihmisiä rakastava Jumala ei polta yhtikäs KETÄÄN, vaan polttaa armossaan meistä pois kaiken turhan, kuten Kristuksen tuomiostuimen edessä on käyvä.
      Saviseutulaiselle suosittelen muslimiksi ryhtymistä, jotta voisit seurustella kaltaistesi ihmisiä helvettiin syyytävän psykopaattijumalaan uskovien ja palvovien kanssa.

      • Anonyymi

        Tulenruokaa näytät olevan, eikä pyhää saa antaa koirille sanoo sana.


      • Anonyymi

        Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
        Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.
        ( 2 Kor. 6: 1-2)


        7 Sentähden, niinkuin Pyhä Henki sanoo: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä,
        8 älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa, kiusauksen päivänä erämaassa,
        9 jossa teidän isänne minua kiusasivat ja koettelivat, vaikka olivat nähneet minun tekojani neljäkymmentä vuotta;
        10 sentähden minä vihastuin tähän sukupolveen ja sanoin: 'Aina he eksyvät sydämessään'; mutta he eivät oppineet tuntemaan minun teitäni;
        11 ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni.'"
        12 Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta,
        13 vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi;
        14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti.
        15 Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa",
        16 ketkä sitten, vaikka kuulivat, katkeroittivat hänet? Eivätkö kaikki, jotka olivat Mooseksen johdolla lähteneet Egyptistä?
        17 Mutta keihin hän oli vihastunut neljäkymmentä vuotta? Eikö niihin, jotka olivat syntiä tehneet, joiden ruumiit kaatuivat erämaahan?
        18 Ja keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille?
        19 Ja niin me näemme, että he epäuskon tähden eivät voineet siihen päästä.
        ( Hebr. 3)

        s-seutulainen


      • Anonyymi

        OTE..J>>OKAISEN MINUSSA OLEVAN OKSAN>>


        ( 2 Tess. 3 : 2 )

        >>.......usko ei ole joka miehen.>>

        1. ..kuka teistä on kristuksessa?...

        2. kuka teistä on pelastavassa uskossa?

        ken teistä erinimisten kirkkojen jäsenistä molempiin kykenee vastaamaan myönteisesti?


      • Anonyymi

        Joo näin on amen. Jeesus rakastaa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulenruokaa näytät olevan, eikä pyhää saa antaa koirille sanoo sana.

        Tuli on siis Sana joka puhdistaa ihmisen sielun Jumalan edessä kelpaavaksi Jeesuksen sovituksen kautta . Että tämä sovitus kirkastuisi . Koirat on ne jotka kieltää Jeesuksen Messiaana ettei niille turhaan anna hyvää .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OTE..J>>OKAISEN MINUSSA OLEVAN OKSAN>>


        ( 2 Tess. 3 : 2 )

        >>.......usko ei ole joka miehen.>>

        1. ..kuka teistä on kristuksessa?...

        2. kuka teistä on pelastavassa uskossa?

        ken teistä erinimisten kirkkojen jäsenistä molempiin kykenee vastaamaan myönteisesti?

        Sä käyt syyttämässä kuin saatana näitä Jeesuksen omia etkä ole yhtään evankeliomassa kadotukseen meneviä tuolla maailmalla . Syyttelet vaan kuin saatana on syyttäjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
        Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.
        ( 2 Kor. 6: 1-2)


        7 Sentähden, niinkuin Pyhä Henki sanoo: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä,
        8 älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa, kiusauksen päivänä erämaassa,
        9 jossa teidän isänne minua kiusasivat ja koettelivat, vaikka olivat nähneet minun tekojani neljäkymmentä vuotta;
        10 sentähden minä vihastuin tähän sukupolveen ja sanoin: 'Aina he eksyvät sydämessään'; mutta he eivät oppineet tuntemaan minun teitäni;
        11 ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni.'"
        12 Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta,
        13 vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi;
        14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti.
        15 Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa",
        16 ketkä sitten, vaikka kuulivat, katkeroittivat hänet? Eivätkö kaikki, jotka olivat Mooseksen johdolla lähteneet Egyptistä?
        17 Mutta keihin hän oli vihastunut neljäkymmentä vuotta? Eikö niihin, jotka olivat syntiä tehneet, joiden ruumiit kaatuivat erämaahan?
        18 Ja keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille?
        19 Ja niin me näemme, että he epäuskon tähden eivät voineet siihen päästä.
        ( Hebr. 3)

        s-seutulainen

        Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi. 33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä! 34 Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa? 35 Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava? 36 Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi. 33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä! 34 Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa? 35 Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava? 36 Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen.

        Kyllä meidän on pidettävä Jeesuksesta Kristuksesta kiinni loppuun asti, jos mieli perille päästä. Ilman Häntä me jäämme taipaleelle.
        Ellemme Jeesukseen Kristukseen kaikessa turvaa, Hänen nimeään avuksemme huuda, me olemme tuuliajolla ja hukassa.
        Itsessämme me emme kertakaikkiaan mitään voi. Omat voimamme ovat tyhjän veroiset koetusten tiellä.
        Kilvoittelumme uskossa pysyäksemme ilman Herraa Jeesusta on tappioon johtava. Ilman Häntä me emme saata perkelettä vastustaa. Sielunvihollinen on päättänyt meidät tuhota ja tappaa, ja sen se tekee vuorenvarmasti ellemme lujasti pidä Jeesuksesta Kristuksesta kiinni loppuun asti. Jumalan armosta me saamme kaikessa uskoa, luottaa ja turvata Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen.
        Hänen nimeään avuksemme huutaa.


        Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
        ( Matt. 24:13)

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        ( Room. 10:13)

        12 Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta,
        13 vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi;
        14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti.
        ( Hebr. 3)

        Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun. 
        ( Ilm. 2:10)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Kyllä meidän on pidettävä Jeesuksesta Kristuksesta kiinni loppuun asti, jos mieli perille päästä. Ilman Häntä me jäämme taipaleelle.
        Ellemme Jeesukseen Kristukseen kaikessa turvaa, Hänen nimeään avuksemme huuda, me olemme tuuliajolla ja hukassa.
        Itsessämme me emme kertakaikkiaan mitään voi. Omat voimamme ovat tyhjän veroiset koetusten tiellä.
        Kilvoittelumme uskossa pysyäksemme ilman Herraa Jeesusta on tappioon johtava. Ilman Häntä me emme saata perkelettä vastustaa. Sielunvihollinen on päättänyt meidät tuhota ja tappaa, ja sen se tekee vuorenvarmasti ellemme lujasti pidä Jeesuksesta Kristuksesta kiinni loppuun asti. Jumalan armosta me saamme kaikessa uskoa, luottaa ja turvata Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen.
        Hänen nimeään avuksemme huutaa.


        Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
        ( Matt. 24:13)

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        ( Room. 10:13)

        12 Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta,
        13 vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi;
        14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti.
        ( Hebr. 3)

        Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun. 
        ( Ilm. 2:10)

        Edustamasi paskaoppi tuottaa tällaisia mielettömyyksia:

        "Ellemme Jeesukseen Kristukseen kaikessa turvaa, Hänen nimeään avuksemme huuda, me olemme tuuliajolla ja hukassa.
        Itsessämme me emme kertakaikkiaan mitään voi. Omat voimamme ovat tyhjän veroiset koetusten tiellä."

        Jos kerran itsessämme emme kerta kaikkiaan MITÄÄN voi, millä helvetin (nimenomaan sen) logiikalla sinä kykenet kirjoittamaan "Ellemme Jeesukseen Kristukseen KAIKESSA turvaa, Hänen nimeään avuksemme huuda, me olemme tuuliajolla ja hukassa"?

        Sinun paskaopppisi mukaan ihmisen, joka ei a) KERTA KAIKKIAAN b) MITÄÄN c) VOI, tulee a) KAIKESSA b) TURVATA ja c) HUUTAA AVUKSI.

        Sinä kirjoitat täyttä paskaa, patologisia mielettömyyksiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Edustamasi paskaoppi tuottaa tällaisia mielettömyyksia:

        "Ellemme Jeesukseen Kristukseen kaikessa turvaa, Hänen nimeään avuksemme huuda, me olemme tuuliajolla ja hukassa.
        Itsessämme me emme kertakaikkiaan mitään voi. Omat voimamme ovat tyhjän veroiset koetusten tiellä."

        Jos kerran itsessämme emme kerta kaikkiaan MITÄÄN voi, millä helvetin (nimenomaan sen) logiikalla sinä kykenet kirjoittamaan "Ellemme Jeesukseen Kristukseen KAIKESSA turvaa, Hänen nimeään avuksemme huuda, me olemme tuuliajolla ja hukassa"?

        Sinun paskaopppisi mukaan ihmisen, joka ei a) KERTA KAIKKIAAN b) MITÄÄN c) VOI, tulee a) KAIKESSA b) TURVATA ja c) HUUTAA AVUKSI.

        Sinä kirjoitat täyttä paskaa, patologisia mielettömyyksiä.

        Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
        ( Joh. 15:5)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
        ( Joh. 15:5)

        Millä helvetillåkään et saa juutalaista kääntyyn Jeesuksen uskoon . Peite . Esimerkiksi sellainen joka menee keskelle helvettiä vankiloihin tai arabiaan ja alkaa opettaa ettei saa paskantaa kadulle ei raiskata eikä varastaa ....tai vie keskelle Mongolian budhashamaaneja uusia testamentteja ja opettaa ettei saa ryöstellä . Siinäpä hedelmää. Tai opettaa arabeille ettei ne kuulu Pohjoismaihin vaan itään Arabiassa kuten Raamattu kertoo .


    • Anonyymi

      Matt.11:25 Siihen aikaan Jeesus johtui puhumaan sanoen: Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Luuk.10:21 Sillä hetkellä hän riemuitsi Pyhässä Hengessä ja sanoi: Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Niin, Isä, näin on sinulle hyväksi näkynyt. Siis Jeesua ei ole Jumala.

      • Anonyymi

        Jeesus siis on Jumalan Poika .


      • Anonyymi

        No senhän sepustikin Saul/Paavali että Jeesus olisi jumala itsekin ja kehitti samalla koko kristinuskon kolmiyhteyksineen. Kovimman vallan- ja rahantekokoneen koskaan.
        MB85RE


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No senhän sepustikin Saul/Paavali että Jeesus olisi jumala itsekin ja kehitti samalla koko kristinuskon kolmiyhteyksineen. Kovimman vallan- ja rahantekokoneen koskaan.
        MB85RE

        Lukekaa opustanne ajatuksella niin tiedätte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No senhän sepustikin Saul/Paavali että Jeesus olisi jumala itsekin ja kehitti samalla koko kristinuskon kolmiyhteyksineen. Kovimman vallan- ja rahantekokoneen koskaan.
        MB85RE

        Ei kyllä synagogat oli ryövärien luolat muistatte miten jo Jeesuksen aikana temppelissä oli myyntipäydät . Nythän siellä myy arabit moskeijoissa ja judet toisella puolella myyntitavaraa . Ahneus on arabien oma synti .


    • Anonyymi

      Job.37:24 Sentähden peljätkööt häntä ihmiset; hän ei katso keneenkään, joka on omasta mielestään viisas. Ps.119:130 Kun sinun sanasi avautuvat, niin ne valaisevat ja antavat yksinkertaiselle ymmärrystä. 1Kor.1:19-20 Onhan kirjoitettu: Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi. Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? 1Kor.3:18-19 Älköön kukaan pettäkö itseään. Jos joku teidän joukossanne luulee olevansa viisas tässä maailmassa, tulkoon hän tyhmäksi, että hänestä tulisi viisas. Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa. Job.5:12-14

    • Anonyymi

      1Kun.4:29-30 Ja Jumala antoi Salomolle viisautta ja ymmärrystä ylen runsaasti ja älyä niin laajalti, kuin on hiekkaa meren rannalla, niin että Salomom viisaus oli suurenpi kuin kaikkien Idän miesten ja kaikkien egyptiläisten viisaus. 1Kun.10:6-7 Sitten hän sanoi kuninkaalle: Totta oli se puhe, jonka minä kotimaahani sinusta ja sinun viisaudestasi kuulin. Minä en uskonut, mitä sanottiin, ennenkuin itse tulin ja sain omin silmin nähdä; ja katso, ei puoltakaan oltu minulle kerrottu. Sinulla on paljon enemmän viisautta ja rikkautta, kuin minä olin kuullut huhuttavan. 2Aikak.9:5-6 Sitten hän sanoi kuninkaalle: Totta oli se puhe, jonka minä kotimaahani sinusta ja sinun viisaudestasi kuulin. Minä en uskonut, mitä sanottiin, ennekuin itse tulin ja sain omin silmin nähdä; ja katso, ei puoltakaan sinun suuresta viisaudestasi oltu minulle kerrottu. Sinä olet paljon suurempi, kuin minä olin kuullut huhuttavan.

      • Anonyymi

        Salomo pani kleopatroja voit lukea loppuun asti .


    • Anonyymi

      Mikä on tämä etelän hetelmä, joka niin makuisa on?
      Raamatun vertaukset ovat kummallisia. Kahden tuhannen vuoden takaiset kummitukset kiinnostavat yhä harvempia. Ne harvat ovat sitäkin ahkerampia toitottamaan profeettain seikkailuista autiomaassa tai Kuolleellamerellä. Tai milloin missäkin, kuitenkin ns. Pyhällämaalla.
      Muuten- Jeesus kuljeksi noin Uudenmaan kokoisella alueella. Sanoi olevansa maailman valo...
      No, miehestä ei ole kuultu mitään teloittamisensa jälkeen. Taisi olla joku vuosi sitten, että hänen luunsa olisi löydetty jostain katakombista.

    • Anonyymi

      "Sisältö ja sanonta on tässä sama kuin se, jota Herra käyttää puhuessaan neitseistä, jotka menivät ylkää vastaan, joista viisi oli tyhmää, ilman öljyä ja sen takia jäivät ulkopuolelle"

      Älä unohda niitä, jotka pysyivät hereillä kun neitsyet nukkuivat. Joku huusi, että ylkä tulee. Hän ei nukkunut! Etkö mieluummin haluaisi olla niiden joukossa, jotka eivät nuku ollenkaan? Jeesus sanoi: valvokaa!

      • Anonyymi

        Muslimit opettaa pimeyden enkelit että he sitten joukkoraiskailee näitä neitsyitä .


    • Anonyymi

      Ihminen ei voi olla jumalinen, ettäs tiedät!

      • Anonyymi

        Mutta jumala on sangen ihmismäinen kaikkine puutteineen. Mistähän tuo johtuisi.


    • Anonyymi

      2Aikak.9:22-31 Sitten Salomo meni lepoon isiensä tykö, ja hänet haudattiin isänsä Daavidin kaupunkiin. Ja hänen poikansa Rehabeam tuli kuninkaaksi hänen sijaasa.

      • Anonyymi

        Koska davit oli murhannut . Ja Salomo kaatui muihin jumaliin.


      • Anonyymi

        Rakensi temppeleitä muille jumalille koska kleopatravaimot .


    • Anonyymi

      Muuan mies tuli pyhänhengen vaikutusen alaisena kovassa humalassa kotiinsa ja alkoi saarnaamaan,
      "minä olen se viinipuu ja te kaikki muut vain se oksia"

      • Anonyymi

        >>"minä olen se viinipuu ja te kaikki muut vain se oksia">>


        Alkaako teille avautua sovituksen sanoma.????
        arameasta suomeen 2 Kor. 5:20 " Jumala teiltä pyytää; liittoutukaa Jumalaan!"
        tai
        KR 33/38 "Jumala kehottaa..antakaa soivittaa itsenne Jumalan kanssa"

        OTE..aloituskommentista >>JOKAISEN MINUSSA OLEVAN OKSAN>>

        ( 2 Tess. 3 : 2 )

        >>.......usko ei ole joka miehen.>>

        1. ..kuka teistä on kristuksessa?...

        2. kuka teistä on tuon viinipuun oksia?

        3. kuka teistä on pelastavassa uskossa?

        4. kenellä teistä on öljyä lampussa?

        ken teistä Suomen erinimisten kirkkojen jäsenistä kaikkiin kysymyksiin kykenee vastaamaan myönteisesti?


      • Anonyymi

        Kovassa humalassa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>"minä olen se viinipuu ja te kaikki muut vain se oksia">>


        Alkaako teille avautua sovituksen sanoma.????
        arameasta suomeen 2 Kor. 5:20 " Jumala teiltä pyytää; liittoutukaa Jumalaan!"
        tai
        KR 33/38 "Jumala kehottaa..antakaa soivittaa itsenne Jumalan kanssa"

        OTE..aloituskommentista >>JOKAISEN MINUSSA OLEVAN OKSAN>>

        ( 2 Tess. 3 : 2 )

        >>.......usko ei ole joka miehen.>>

        1. ..kuka teistä on kristuksessa?...

        2. kuka teistä on tuon viinipuun oksia?

        3. kuka teistä on pelastavassa uskossa?

        4. kenellä teistä on öljyä lampussa?

        ken teistä Suomen erinimisten kirkkojen jäsenistä kaikkiin kysymyksiin kykenee vastaamaan myönteisesti?

        Minä kykenen. Sinulle ilmeisesti tuottaa vaikeuksia, koska olet tehnyt evankeliumista pelkän uskonnon.


    • Anonyymi

      Tuotanto sinä nyt sitten hyvää hedelmää Jeesukselle .

    • Anonyymi

      Ap.t.13:49 Silloin Paavali ja Barnabas puhuivat rohkeasti ja sanoivat: Teille oli Jumalan sana ensiksi puhuttava; mutta koska te työnätte sen luotanne ettekä katso itseänne mahdolliseksi iankaikkiseen elämään, niin katso, me käännymme palanain puolleen. Ap.t.28:26-28 sanoen: Mene tämän kansan luo ja sano: Kuulemalla kuulkaa älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää älkääkä kasittäkö. Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, että he eivät näkisi silmillään, eivätkä kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi. Olkoon siis teille tiettävä, että Jumalan pelastussanoma on lähetetty pakanoille; ja he kuulevat sen. Matt.13:46 Biblia (1776) Sentähden sanon minä teille: Jumalan valtakunta pitää teiltä otettaman pois ja annettavan pakanoille, jotka sen hedelmän tekevät. Jes.6:9-10. Jer.5:21. Hes.12:2

    • Anonyymi

      Minun oksasta tuleva siemen kyllä tuottaa hedelmää, kun vain sattuu sopivaan maaperään. Harvemmin kylläkään kaksosia enempää kerrallaan.

    • Anonyymi

      Ap.t.13:47-48 Sillä näin on Herra meitä käskenyt: Minä olen pannut sinut pakanain valkeudeksi, että sinä olisit pelastukseksi maan ääriin asti. Sen kuullessansa pakanat iloitsivat ja ylistivät Herran sanaa ja uskoivat, kaikki, jotka olivat säädetyt ihankaikkiseen eläämään. Room.8:29-30

      • Anonyymi

        Sarjassamme turhia lupauksia, joutavia jorinoita.


    • Anonyymi

      2Aikak.2:2 Ja salomo määräsi seitsemänkymmentä tuhatta miestä taakankantajiksi ja kahdeksankymmentä tuhatta miestä kivenhakkaajiksi vuoristoon ja niille kolmetuhatta kuusisataa työnjohtajaa. 2Aikak.2:18 Näistä hän teki seitsemänkymmentä tuhatta taakankantajiksi, kahdeksankymmentä tuhatta kivenhakkaajiksi vuoristoon ja kolmetuhatta kuusisataa työnjohtajiksi, joiden oli pidettävä väki työssä. 1Kun.5:15-16 Ja Salomolla oli seistsemänkymmentä tuhatta taakankantajaa ja kahdeksankymmentä tuhatta kivenhakkaajaa vuoristossa; sen lisäksi Salomon maaherrojen virkamiehiä, jotka valvoivat töitä, kolmetuhatta kolmesataa miestä, valitsemassa väkeä, joka teki työtä.

    • Anonyymi

      Sananl.19:17 Joka vaivaista armahtaa, se lainaa Herralle, ja hän maksaa jälleen hänen hyvän tekonsa. Matt.7:1-2 Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi; sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan. Mark.4:24 Ja hän sanoi heille: Ottakaa vaari siitä, mitä kuulette; millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan, vieläpä teille lisätääkin. Luuk.6:38 Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, puhdistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne; sillä millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin. Ilm.18:6 Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen toistansa; siihen maljaan, jonka hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin kerroin. Ps.137:8. Jer.50:15,29. 51:24,49. 2Tees.1:6-7

    • Anonyymi

      Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi. 33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä! 34 Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa? 35 Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava? 36 Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen.

      Saviseutulainen Rosenius-palvonnassaan väittää, että Jumalalle ON ANNETTAVA usko Kristukseen, jotta Jumala voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen.

      Tämä on täydellisesti vastoin jaetta 35: Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava?

      • >>Saviseutulainen Rosenius-palvonnassaan väittää, että Jumalalle ON ANNETTAVA usko Kristukseen, jotta Jumala voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen.<<

        Minä en palvo Roseniusta enkä ketään muutakaan ihmistä!
        Enkä väitä, enkä ole koskaan väittänyt, että ihmisen on annettava "Jumalalle usko ( uskonsa!?) Kristukseen" - jotta Jumala "voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen"!!!
        Mitä mielettömyyksiä kirjoitatkaan.
        Meillä ei ole muuta annettavaa Jumalalle KUIN SYNTIMME.

        USKO ON JUMALAN LAHJA JA HÄNEN TEKONSA IHMISESSÄ, niissä, jotka Hänen vetämänään/kutsumanaan ovat ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan, ovat saaneet tulla syntiensä sovittajan ja lunastajansa, Herransa ja Vapahtajansa tykö. Hänen omikseen. Jumalan lapsiksi uudestisyntymisen peson kautta.

        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        >>Saviseutulainen Rosenius-palvonnassaan väittää, että Jumalalle ON ANNETTAVA usko Kristukseen, jotta Jumala voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen.<<

        Minä en palvo Roseniusta enkä ketään muutakaan ihmistä!
        Enkä väitä, enkä ole koskaan väittänyt, että ihmisen on annettava "Jumalalle usko ( uskonsa!?) Kristukseen" - jotta Jumala "voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen"!!!
        Mitä mielettömyyksiä kirjoitatkaan.
        Meillä ei ole muuta annettavaa Jumalalle KUIN SYNTIMME.

        USKO ON JUMALAN LAHJA JA HÄNEN TEKONSA IHMISESSÄ, niissä, jotka Hänen vetämänään/kutsumanaan ovat ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan, ovat saaneet tulla syntiensä sovittajan ja lunastajansa, Herransa ja Vapahtajansa tykö. Hänen omikseen. Jumalan lapsiksi uudestisyntymisen peson kautta.

        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)

        Sinä yrität kiemurrella harhastasi ulos hieman kuin eräskin matelija. Ikään kuin "Jeesuksen Kristuksen vastaanottaminen" ei muka olisi TEKO, jonka Jumala vastapalvelukseksi palkitsee uskolla/pelastumisella.

        Niin tai näin, Paavalin mukaan kerran on jokainen polvi notkistuva ja jokainen kieli ylistäen tunnustava Jumalan kunniaksi Jeesuksen Kristuksen herrauden. Mutta tokihan sinä saatanallisesta harhaopistasi käsin haluat tehdä tuonkin Paavalin tekstin tyhjäksi niin kuin sinä oksennat kaikkien hänen sovituksesta kertovien tekstien päälle.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        >>Saviseutulainen Rosenius-palvonnassaan väittää, että Jumalalle ON ANNETTAVA usko Kristukseen, jotta Jumala voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen.<<

        Minä en palvo Roseniusta enkä ketään muutakaan ihmistä!
        Enkä väitä, enkä ole koskaan väittänyt, että ihmisen on annettava "Jumalalle usko ( uskonsa!?) Kristukseen" - jotta Jumala "voi vastapalvelukseksi pelastaa uskovaisen"!!!
        Mitä mielettömyyksiä kirjoitatkaan.
        Meillä ei ole muuta annettavaa Jumalalle KUIN SYNTIMME.

        USKO ON JUMALAN LAHJA JA HÄNEN TEKONSA IHMISESSÄ, niissä, jotka Hänen vetämänään/kutsumanaan ovat ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan, ovat saaneet tulla syntiensä sovittajan ja lunastajansa, Herransa ja Vapahtajansa tykö. Hänen omikseen. Jumalan lapsiksi uudestisyntymisen peson kautta.

        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)

        ote saviseutulaisen kommentista :

        >>USKO ON JUMALAN LAHJA JA HÄNEN TEKONSA IHMISESSÄ, niissä, jotka Hänen vetämänään/kutsumanaan ovat ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan, ovat saaneet tulla syntiensä sovittajan ja lunastajansa, Herransa ja Vapahtajansa tykö. Hänen omikseen. Jumalan lapsiksi uudestisyntymisen peson kautta.>>

        tuo uskontunnustus on harhaoppisen uskoa.
        1. Raamatun sana ei ole uudestisynnyttävä Jeesus-jumala eikä tuo ajatus sanasta syntymisestä ole uudestisyntymisen peso eikä eikä tuon sanan kautta tulla jumalan lapsiksi.
        2. Raamatun sanasta ei voi uudestisyntyä.
        3. Jeesus ei ole sovittaja vaan Vanhan ja Uuden liiton Jumala on sovittaja 2 Kor. 5:19-20.

        Joten ristin työstä alkaen saviseutulaisen usko on harhaoppia ja kommentit ovat harhaoppisen kommentteja!!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote saviseutulaisen kommentista :

        >>USKO ON JUMALAN LAHJA JA HÄNEN TEKONSA IHMISESSÄ, niissä, jotka Hänen vetämänään/kutsumanaan ovat ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan, ovat saaneet tulla syntiensä sovittajan ja lunastajansa, Herransa ja Vapahtajansa tykö. Hänen omikseen. Jumalan lapsiksi uudestisyntymisen peson kautta.>>

        tuo uskontunnustus on harhaoppisen uskoa.
        1. Raamatun sana ei ole uudestisynnyttävä Jeesus-jumala eikä tuo ajatus sanasta syntymisestä ole uudestisyntymisen peso eikä eikä tuon sanan kautta tulla jumalan lapsiksi.
        2. Raamatun sanasta ei voi uudestisyntyä.
        3. Jeesus ei ole sovittaja vaan Vanhan ja Uuden liiton Jumala on sovittaja 2 Kor. 5:19-20.

        Joten ristin työstä alkaen saviseutulaisen usko on harhaoppia ja kommentit ovat harhaoppisen kommentteja!!!

        35 Jeesus sanoi heille: "Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.
        36 Mutta minä olen sanonut teille, että te olette nähneet minut, ettekä kuitenkaan usko.
        37 Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.
        38 Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.
        39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.
        40 Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä."
        -
        44 Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.
        45 Profeetoissa on kirjoitettuna: 'Ja he tulevat kaikki Jumalan opettamiksi.' Jokainen, joka on Isältä kuullut ja oppinut, tulee minun tyköni.
        46 Ei niin, että kukaan olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän.
        47 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä.
        48 Minä olen elämän leipä.
        ( Joh. 6)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        35 Jeesus sanoi heille: "Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.
        36 Mutta minä olen sanonut teille, että te olette nähneet minut, ettekä kuitenkaan usko.
        37 Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.
        38 Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.
        39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.
        40 Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä."
        -
        44 Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.
        45 Profeetoissa on kirjoitettuna: 'Ja he tulevat kaikki Jumalan opettamiksi.' Jokainen, joka on Isältä kuullut ja oppinut, tulee minun tyköni.
        46 Ei niin, että kukaan olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän.
        47 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä.
        48 Minä olen elämän leipä.
        ( Joh. 6)

        ote harhaoppisen kommentista, taas jälleen yksi harhoppin piirre lisää saviseutulaisessa..
        >>38 Sillä minä (Kristus) olen tullut taivaasta,>>


        Jeesus ei todellakaan ole Sana-Poika-lihaan tullut Kristus. ja eikä ole yksi kolmiyhteisen jumalan persoona.

        Vaan Jeesus on ihminen niinkuin Paavali todistaa 1 Tim. 2 : 3-7

        näin on harhaoppinen saviseutulainen taas todsitettu harhaoppien levittäjäksi!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote harhaoppisen kommentista, taas jälleen yksi harhoppin piirre lisää saviseutulaisessa..
        >>38 Sillä minä (Kristus) olen tullut taivaasta,>>


        Jeesus ei todellakaan ole Sana-Poika-lihaan tullut Kristus. ja eikä ole yksi kolmiyhteisen jumalan persoona.

        Vaan Jeesus on ihminen niinkuin Paavali todistaa 1 Tim. 2 : 3-7

        näin on harhaoppinen saviseutulainen taas todsitettu harhaoppien levittäjäksi!!!

        Joten vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyöstä alkaen saviseutulaisen usko on harhaoppia ja kommentit ovat harhaoppisen kommentteja!!!


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        35 Jeesus sanoi heille: "Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.
        36 Mutta minä olen sanonut teille, että te olette nähneet minut, ettekä kuitenkaan usko.
        37 Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.
        38 Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.
        39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.
        40 Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä."
        -
        44 Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.
        45 Profeetoissa on kirjoitettuna: 'Ja he tulevat kaikki Jumalan opettamiksi.' Jokainen, joka on Isältä kuullut ja oppinut, tulee minun tyköni.
        46 Ei niin, että kukaan olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän.
        47 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä.
        48 Minä olen elämän leipä.
        ( Joh. 6)

        JOH 6, JAE 46..
        OTE>>ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän.>>

        voi kauheeta mitä harhaoppia...Jeesu son jumalasa syntynyt...Jeesus syntyi Mariasta ,,,syntyi todellakin Matteuksen, Markuksen ja Luukkaan mukaan.

        Harhaoppia on todella runsaasti Johanneksen evankeliumissa. Ja saviseutulainen julistaa tuota harhaoppis...hän antikristuksen juoksupoika!!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        JOH 6, JAE 46..
        OTE>>ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän.>>

        voi kauheeta mitä harhaoppia...Jeesu son jumalasa syntynyt...Jeesus syntyi Mariasta ,,,syntyi todellakin Matteuksen, Markuksen ja Luukkaan mukaan.

        Harhaoppia on todella runsaasti Johanneksen evankeliumissa. Ja saviseutulainen julistaa tuota harhaoppis...hän antikristuksen juoksupoika!!!

        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)

        ote saviseutulaiselta..

        >>18 Jos maailma teitä vihaa,>>

        todellakin me inhoamme valehtelijoita, harhaoppien levittäjiä ja antikristuksen juoksupoikia, niinkuin saviseutulainen tuossa todistaa..

        me emme pidä hyvänä tuota saviseutulaisen tapaa tehdä asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote saviseutulaiselta..

        >>18 Jos maailma teitä vihaa,>>

        todellakin me inhoamme valehtelijoita, harhaoppien levittäjiä ja antikristuksen juoksupoikia, niinkuin saviseutulainen tuossa todistaa..

        me emme pidä hyvänä tuota saviseutulaisen tapaa tehdä asioita.

        Totean, että vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyöstä alkaen saviseutulaisen usko on harhaoppia ja kommentit ovat harhaoppisen kommentteja!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totean, että vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyöstä alkaen saviseutulaisen usko on harhaoppia ja kommentit ovat harhaoppisen kommentteja!!!

        18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        19 Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi."
        20 Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?
        21 Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,
        22 koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta,
        23 me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
        24 mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.
        25 Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset.
        26 Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista,
        27 vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,
        28 ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on,
        29 ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.
        30 Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi,
        31 että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra."
        ( 1 Kor. 1)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        19 Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi."
        20 Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?
        21 Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,
        22 koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta,
        23 me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
        24 mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.
        25 Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset.
        26 Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista,
        27 vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,
        28 ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on,
        29 ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.
        30 Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi,
        31 että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra."
        ( 1 Kor. 1)

        s-seutulainen

        OTE >>18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        tuota vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyötä (Hän on sovittaja 2 Kor. 5:19 "19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa") ei saviseutulaiset hyväksy, he eivät noudata jumalan antamaa käskyä,

        jossa "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        OTE >>18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        tuota vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyötä (Hän on sovittaja 2 Kor. 5:19 "19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa") ei saviseutulaiset hyväksy, he eivät noudata jumalan antamaa käskyä,

        jossa "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?

        "Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut."


        1 Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit,
        2 etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan.
        3 Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme.
        4 Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi,
        5 pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta,
        6 jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta,
        7 että me vanhurskautettuina hänen armonsa kautta tulisimme iankaikkisen elämän perillisiksi toivon mukaan.
        8 Tämä sana on varma, ja minä tahdon, että sinä näitä teroitat, niin että ne, jotka Jumalaan uskovat, ahkeroisivat hyvien tekojen harjoittamista. Nämä ovat hyviä ja hyödyllisiä ihmisille.
        9 Mutta vältä mielettömiä riitakysymyksiä ja sukuluetteloita ja kinastelua ja kiistoja laista, sillä ne ovat hyödyttömiä ja turhia.
        10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.
        12 Kun lähetän luoksesi Artemaan tai Tykikuksen, niin tule viipymättä minun tyköni Nikopoliin, sillä siellä olen päättänyt viettää talven.
        13 Varusta huolellisesti matkalle Zeenas, lainoppinut, ja Apollos, ettei heiltä mitään puuttuisi.
        14 Oppikoot meikäläisetkin, tarpeen vaatiessa, harjoittamaan hyviä tekoja, etteivät jäisi hedelmättömiksi.
        15 Tervehdyksen lähettävät sinulle kaikki, jotka ovat minun kanssani. Sano tervehdys niille, jotka pitävät meitä rakkaina uskossa. Armo olkoon kaikkien teidän kanssanne.
        ( Tiit. 3


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        "Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut."


        1 Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit,
        2 etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan.
        3 Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme.
        4 Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi,
        5 pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta,
        6 jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta,
        7 että me vanhurskautettuina hänen armonsa kautta tulisimme iankaikkisen elämän perillisiksi toivon mukaan.
        8 Tämä sana on varma, ja minä tahdon, että sinä näitä teroitat, niin että ne, jotka Jumalaan uskovat, ahkeroisivat hyvien tekojen harjoittamista. Nämä ovat hyviä ja hyödyllisiä ihmisille.
        9 Mutta vältä mielettömiä riitakysymyksiä ja sukuluetteloita ja kinastelua ja kiistoja laista, sillä ne ovat hyödyttömiä ja turhia.
        10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.
        12 Kun lähetän luoksesi Artemaan tai Tykikuksen, niin tule viipymättä minun tyköni Nikopoliin, sillä siellä olen päättänyt viettää talven.
        13 Varusta huolellisesti matkalle Zeenas, lainoppinut, ja Apollos, ettei heiltä mitään puuttuisi.
        14 Oppikoot meikäläisetkin, tarpeen vaatiessa, harjoittamaan hyviä tekoja, etteivät jäisi hedelmättömiksi.
        15 Tervehdyksen lähettävät sinulle kaikki, jotka ovat minun kanssani. Sano tervehdys niille, jotka pitävät meitä rakkaina uskossa. Armo olkoon kaikkien teidän kanssanne.
        ( Tiit. 3

        OTE >>18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        tuota vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyötä (Hän on sovittaja 2 Kor. 5:19 "19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa") ei saviseutulaiset hyväksy, he eivät noudata jumalan antamaa käskyä,

        jossa "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        saviseutulainen , miksi tuo Jumalan ristintyö on hullutus sinulle,

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?

        ote >>"Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.">>

        minä varoitan Sinua saviseutulainen tuossa annetun ohjeen mukaisesti!, sän olet harhaoppinen...miksi tuo Jumalan ristintyö on hullutus sinulle!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OTE >>18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        tuota vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyötä (Hän on sovittaja 2 Kor. 5:19 "19 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa") ei saviseutulaiset hyväksy, he eivät noudata jumalan antamaa käskyä,

        jossa "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        saviseutulainen , miksi tuo Jumalan ristintyö on hullutus sinulle,

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?

        ote >>"Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.">>

        minä varoitan Sinua saviseutulainen tuossa annetun ohjeen mukaisesti!, sän olet harhaoppinen...miksi tuo Jumalan ristintyö on hullutus sinulle!!

        Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        ( 1 Kor. 2:1-2)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        ( 1 Kor. 2:1-2)

        s-seutulainen

        ÄLÄ SELITTELE VALHEITASI TUON PAAVALIN KAUTTA MEILLE..

        sinä et ole Paavalin veroinen ...kuvitteletkin tuollaista!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        ( 1 Kor. 2:1-2)

        s-seutulainen

        "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        saviseutulainen , miksi tuo vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyö on hullutus sinulle,

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        saviseutulainen , miksi tuo vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyö on hullutus sinulle,

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?

        miksi ette anna sovittaa itseänne vanhan ja uuden liiton Jumalan kanssa???


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Jumala kehottaa...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa", ​tuo kohta on 2 Kor. 5:20

        saviseutulainen , miksi tuo vanhan ja uuden liiton Jumalan ristintyö on hullutus sinulle,

        miksi te saviseutulaiset pullikoitte Vanhan ja uuden liiton Jumalaa vastaan?

        Rauhoitu jo sentään.
        Miksi olet niin kiukkuinen?
        Annat kovin huonon kuvan opistasi - mikä se sitten lieneekin - hyökkäävyydelläsi.
        Niin, onhan se tosin täällä todettu monet kerrat, että omien oppiensa, ihmisoppien, nimeen vannovat suuttuvat, kun heille evankeliumia Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta julistaa.
        Heidän väärentämänsä "evankeliumi" omaan oppiinsa soveltuvaksi ei totisesti mikään evankeliumi ole. Se on valhe - evankeliumi, josta Paavali kirjoittaa:

        Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
        ( Gal. 1:8)


    • Anonyymi

      2Moos.23:15 Pidä happamattoman leivän juhla: seitsemänä päivänä syö happamatonta leipää, niinkuin minä olen sinua käskenyt, määrättynä aikana aabib-kuussa, sillä siinä kuussa sinä olet lähtenyt Egypistä; mutta tyhjin käsin älköön tulko minun kasvojeni eteen. 2Moos.34:19-20. 5Moos.16:16

    • Anonyymi

      Noilla sanoilla Jeesus tarkoitti sitä, millaista hedelmää hänen seuraajikseen kutsutut yksilöt tuottaisivat. Toisin sanoen hieman yksinkertaistaen - kuinka se hengellinen perintö, jonka Jumala on meille antanut kutsuessaan seuraamaan Kristusta näkyy meidän arkitodellisuudessa. Siis jokapäiväisissä toimissamme kristittyinä, joita sanomme olevamme. Kristityn tulisi olla hedelmää tuottava kuten Jeesuksen kuvauksen oliivipuu.
      On hyvä katsoa taakseen vaikkapa nyt menneeseen vuoteen tämän korona kurjimuksen vaikuttaessa, kuinka hengellinen olen ollut. Olenko tutkinut Jumalan sanaa säännöllisesti päivittäin etsien näin varmaa opastusta elämän polulla kulkemiseen, jotta askeleemme olisivat turvallisesti juurtuneet Jumalan sanan viitoittamaan elämäntapaan.

      Kuinka olen viimeisen vuoden aikana tähyillyt minulle tärkeiden ihmisten tarpeita, rohkaistakseni häntä Raamatun virvoittavilla vesillä ja ajatuksilla? Tai olenko yrittänyt sanoa jotakin hengellisesti rakentavaa päivittäin ohitseni kulkeville lähimmäisilleni, jotka tarvitsevat kuten minäkin Jumalan sanan puhdistavaa kosketusta.
      Milloin viimeksi olen rukoillut? Vai olenko muuttuneen arjen tuulissa unohtanut Jumalan kuten Israelin kansa aikoinaan tehden hänet hyvin surulliseksi. Hän nimittäin useaan otteeseen välitti sanomia profeettojensa kautta siitä, ettei Israel unohtaisi Jumalaansa päästessänsä hedelmälliseen luvattuun maahan tuottavien oliiviviljelmiensä ympäröiminä ja hienojen uusien talojensa lumoukseen. Näin todella tapahtui tuolle tottelemattomuuden kansalle.

      Meille voi käydä aivan samoin. Jos emme kanna Jeesuksen iestä uskollisena tehtävällemme olla tänä aikana hänen sanansaattajiaan yhä kylmenevän maailman puristeessa, miten luulet Kristuksen suhtautuvan sinuun hänen kysyessä tuomion päivänä piditkö huolta hänen omaisuudesta, josta hän antoi pienen murusen, vastuullisen osan jokaisen seuraajansa kannettavaksi? Älä ole haalea kristitty, sillä sellaisilla ei Ilmestyskirjan mukaan ole osaa Kristuksen valtakunnassa.
      Jeesus on nyt hallitseva kuningas ja tarkastaa yksilöistä koostuvien seurakuntiensa hengellistä tilaa. Älä päästä itseäsi hengellisesti rapakuntoon. Jos heikennymme päästäen itsemme aliravittuun tilaan, on hyvä muistaa, että paholainen etsii parhaillaan seurakunnista ne heikoimmat, joihin karjuva leijona, paholainen, kohdistaa hyökkäyksensä toivoen vahingoittavansa sinun ja Jumalan välistä sidettä.
      Onko sinun siteesi parhaaseen ystävääsi siis Jumalaan vahva? Se kuinka usein puhut Jumalalle rukouksessa paljastaa sydämmesi todellisen hengellisen tilan?

      • Anonyymi

        Jumala, kuviteltunakin on ihmisen pahin vihollinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala, kuviteltunakin on ihmisen pahin vihollinen

        Höpö jöpö. Et todellakaan tiedä mitä puhut. Sinulle Jumala voi olla sixbäkki kaljaa ja tv:n kaukosäädin. Minulle se ei riitä.


      • Anonyymi

        Olet onnistunut tekemään Kristukseen uskomisesta lakihenkisen uskonnon; viinin olet muuttanut uudestaan vedeksi.

        Kun muuttaa tuosta tekstistäsi Jeesuksen Muuhammediksi ja Jumalan Allahiksi, se käy täydellisestä saarnasta muslimille. Eli sinun ns. Jeesuksesi tuli tuomaan maailmaan vain yhden uskonnon lisää, ei muuta.


    • Anonyymi

      Jeesuksella taisikin olla löysä oksa joka ei kantanut hedelmää - raamatun mukaan jäi lapsettomaksi. Toisaalta nän kyllä olikin kiinostuneempi poikalapsista.

    • Anonyymi

      Helluntai roskaa..!
      Jenkeissä nää on ihan sekasi.
      Ei mitään ,ei mitään miksi pitäisi olla heidän kanssa.

    • Anonyymi

      Miten meidän kouluihin on päästetty arabeja Egyptistä . AJA POIS ORJATAR POIKINEEN . HAGAR ISMAIL ESAU KARVAKÄSI . Ilmestyskirja 20:10. Itävirossa ei ole uusia testamentteja vain Moosesta ja Koraania .

    • Anonyymi

      Nimimerkki Saviseutulainen hyvin usein siteeraa C. O. Roseniusta. On hyvä avata Roseniuksen kaapit, jotta näemme ne luurangot mitä siellä on, jottette lankeaisi uskomaan Roseniusta.

      Roseinus oli 1800-luvulla Ruotsissa vaikuttanut umpi-luterilainen herätyssaarnaaja. Hänen isänsä oli luterilaisen kirkon apupappi Pohjois-Ruotsissa ja poikakin opiskeli papiksi, mutta ei pystynyt suorittamaan tutkintoa loppuun asti. Tämän vuoksi hänestä tuli maallikkosaarnaaja.

      Ruotsissa oli silloin tapana antaa kaste lapselle, minkä Roseniuskin oli saanut, koska hän opiskeli luterilaisen kirkon papiksikin. Lapsena kastettu ei voi pelastua, koska Jeesus vaati uskovien upotuskastetta, mikä on ainoa raamatullinen kaste. Tämä on yksi syy muiden joukossa, miksi Rosenius ei ollut Kristuksen oma.

      Roseniuksen vapaamieliset ja tunteisiin vetoavat saarnat vetosivat kansan syviin riveihin ja hän sai paljon seuraajia. Rosenius salli jopa naisten opettaa hänen kotikokouksissaan. Raamattu kieltää naisia opettamasta seurakunnassa, joten Rosenius antoi hyväksyntänsä sellaiseen synnin tekemiseen, mistä Raamattu säätää kadotustuomion: 1 Kor 14:37,38: "Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä."

      Rosenius arvosteli Ruotsin kirkkoa mistä milloinkin, mikä suututti kirkon papiston. Eräs tällainen taho oli kirkko-herra Johan Ternströmin toimittama lehti Nordisk Kyrkotidning. Hänen esikuvanaan oli Grundvig ja hän korosti voimakkaasti kirkon tunnustuksellista luonnetta. Hän välitti mannermaista luterilaisuutta. Hän vieroi myös maallikkojulistusta ja korosti pappisviran merkitystä. Hän asennoitui mitä jyrkimmin moniin lännestä päin tuleviin virtauksiin ja niitä suosiviin ruotsalaisiin herätyksen miehiin ja siis myös Roseniukseen. Hänestä tulikin jyrkkä Roseniuksen arvostelija. Hän syytti Roseniusta siitä, että tämä oli omavaltaisesti ja kutsumatta ryhtynyt seurakunnan opettajaksi. Hänen mukaansa naisetkin saivat Roseniuksen kotikokouksissa antaa hengellisiä neuvoja ja lohduttaa. Hän syytti, että Roseniuksen opetus oli yksipuolista: ”Vain evankeliumia, ei yhtään lakia. Salaperäisen, hämärän tunteilun vallassa he uiskentelevat evankelisessa hekumassa. Suokoon Jumala, ettei evankeliumin väärinkäyttöön kätkeytyisi paljon teeskentelyä. He mestaroivat, katkovat ja vääntävät Lutherin sanoja löytääkseen tämän oppi-isän rikkaasta varastosta keppejä ja kainalosauvoja, jotta niiden varassa ontuen pääsisivät tämän elämän matkan päähän” (Saarisalo, 95).

      Rosenius julisti sellaista vapautta, joka ei ollut enää evankeliumin tarkoittamaa vapautta synnin tekemisestä, vaan vapautta olla noudattamatta Jumalan käskyjä, mikä on antikristillistä.

      Väärä kaste, naispappeus ja Jeesuksen armon väärinkäyttö oikeuttamaan eläminen laittomuudessa. Siihen perustui C. O. Roseniuksen herätyssaarnat.

      Rosenius oli sen ajan feministi, joka tietenkin oli politikointia ja sai hyväksyntää maallistuneiden ihmisten keskuudessa. Rosenius oli myös sen ajan liberaali, joka salli kaiken synninkin tekemisen, kunhan ylistettiin Kristusta. Tätä ei edes luterilainen papisto enää sietänyt, koska Rosenius oli kokonaan hylännyt lain.

      Kuten huomaamme, niin Rosenius ei ollut vanhurskas mies. Hänen kirjallista tuotantoa ei kannata lukea ollenkaan. Runollinen ja vetoava saarnaaminen ei ole mikään tae vanhurskaasta opetuksesta. Pikemminkin se on varoitus siitä, että olkaa varuillanne.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe