Mistä tietää että pian on kuntavaalit

Anonyymi

Mistä tietää, että suomalaiset pääsevät kohta vaaliuurnille? Siitä, että konsensuspuolueiden edustajat aloittavat itselleen tyypilliset tyhjät puheet.
Kokoomuksen suunnasta on alkanut kuulua maahanmuuttokritiikkiä aivan kuin puolueella ei olisi ollut mahdollisuutta jo vuosien ajan hallituksessa istuessaan toteuttaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.
Keskustan ministerit ovat kertoneet HALUAVANSA tehdä kaikenlaisia asioita – viimeksi Matti Vanhanen, joka haluaisi sijoittaa 10 miljardia (10 000 000 000 euroa) tutkimukseen ja tuotekehitykseen.
Puolueen puheenjohtaja Annika Saarikko on ehtinyt jo aiemmin HALUTA monenlaisia asioita, kuten esimerkiksi vuosittain 10 000 työperäistä maahanmuuttajaa (lue: halpatyövoimaa), jonka lisäksi Saarikko haluaa ”tukea vanhemmuutta, kulttuuria ja kaikkea muuta kivaa”. Suloista, eikö totta?
Erityisen huvittavaa keskustalaisten ja kokoomuslaisten puheet ovat sitä tosiasiaa vasten, että kummallakin puolueella oli Sipilän hallituksessa runsain mitoin aikaa ja mahdollisuuksia edistää nyt HALUAMIAAN asioita, mutta muistelen silloisen hallituksen tehneen aivan päinvastaisia päätöksiä.
Kokoomuksen maahanmuuttokriittiset puheet kuuluvat auttamatta roskapuheiden pohjattomaan kaivoon, sillä kuten puolueen osalta muistetaan, sen sisäministerit tekivät Sipilän hallituksessa kaikkensa, jotta Suomi täyttyy haitallisella maahanmuutolla, josta on kertynyt suomalaisille jättimäinen määrä surua ja murhetta.
Sisäministeri Petteri Orpo kertoi vuonna 2015, että kansainvälisten sopimusten mukaan meidän on pakko ottaa tulijat vastaan. Orpo valehteli, sillä nimenomaan kansainvälisten sopimusten (Schengen, Dublin) mukaan Suomi olisi voinut käännyttää kaikki turvallisista maista saapuneet henkilöt, jonka myös pääministerinä istunut Sipilä totesi Yle-uutisissa keväällä 2016.
Ei ihme, että opposition punavihreät nimesivät tuolloin Orpon hallituksen parhaaksi ministeriksi.
Tuhannet suomalaiset ovat joutuneet seksuaalirikosten uhreiksi ja useita etnisiä suomalaisia on tapettu tulijoiden toimesta Orpon, Risikon ja Mykkäsen sisäministerikaudella [ja sen jälkeen], mutta siitä huolimatta Orpo syyllisti suomalaisia rasisteiksi ja vihapuhujiksi, Risikko esti aktiivisesti maahanmuuttopolitiikan tiukentamisen ja Mykkänen ilmoitti halustaan kymmenkertaistaa ”kiintiöpakolaisten” määrä.
Ja tämän puolueen suunnasta kerrotaan nyt, että nyt ollaan niin maahanmuuttokriittisiä, niin maahanmuuttokriittisiä. Hellanlettas sentään, kyllä ne kehtaa.
Demarit ovat puolestaan kertoneet olevansa yrittäjäystävällinen puolue! Siis jengi, jonka johtaman hallituksen toimettomuuden aikana on syösty tuhansia yrittäjiä vakavaan ahdinkoon – osa on jo konkurssissa.
On niillä [demareilla] otsaa, mutta koskapa sosialistit olisivat totta puhuneet?
Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalosta en ole kuullut hetkeen mitään. Johtuneeko siitä, että hän on havainnut puheidensa aiheuttavan suosion laskua?
Ehkä vihreässä puolueessa on havaittu, että kansalaiset heräävät pian lopullisesti huomaamaan vihreiden olevan laitavasemmistoa edustaneiden taistolaiskommunistien jatko-osa ja tästä syystä pidetään toistaiseksi hieman matalampaa profiilia?
Jännä juttu on myös se, että vihreiden Outi Alanko-Kahiluoto on toistuvasti autuaan tietämätön, kun negatiivinen tieto osuu aiheeseen, jonka kanssa hänellä on ollut jotain tekemistä.
Kun ”tunneälyn” ruhtinas, sdp:n, kokoomuksen ja vihreiden suojeluksessa toiminut demari Veijo Baltzar otettiin kiinni epäiltynä lukuisista rikoksista ja kun VTV:n Yli-Viikarin toimintaa ryhdyttiin tutkimaan, antoi Alanko-Kahiluoto julkisuuteen lausuntoja, joiden mukaan ”mää en tiedä mistään mittään”, vaikka hänellä oli julkisuudessa olleiden tietojen mukaan vastuullinen rooli kumpaankin tapaukseen liittyen.
Merkillepantavaa on, että Baltzarin tapauksesta ollaan viime aikoina oltu hiiren hiljaa.
Johtuneeko kuntavaalien tulosta ja siitä, että Baltzarin yhdistyksen strategisessa ohjausryhmässä istui median mukaan sellaisia henkilöitä kuin Paavo Lipponen (sdp), Liisa Jaakonsaari (sdp), Ilkka Kanerva (kok) ja Outi Alanko-Kahiluoto (vihr), joiden lisäksi vihreiden Pekka Haavisto ja muutamat johtavat demarit näyttäytyivät mielellään Baltzarin kanssa yhteiskuvissa?
Edellä mainituista henkilöistä Liisa Jaakonsaari kielsi Baltzarin useasti, vaikka netti on pullollaan kuvia, joissa Jaakonsaari poseeraa ”suuren taiteilijan” kanssa. Paavo Lipponen puolestaan oli niin kova jätkä, ettei lausunut mitään Baltzarin aktiiviseen tukemiseen liittyen.
Mutta joo, tällaisia ovat suomalaisten suosimat poliitikot – vailla vastuuta ja ymmärrystä aina siinä vaiheessa, kun paskatunkio alkaa lemuamaan kaiken kansan silmien edessä.
Unohtaa ei pidä vaalien tullen myöskään vasemmistoliiton Paavo Arhinmäkeä, joka jo aikaa sitten kertoi suomalaisille, että velkoja ei tarvitse maksaa ja että rahaa tulee nyt ikkunoista ja ovista.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siitä, että Molon pää pehmenee entisestään.

      • Anonyymi

        Just så!


    • Anonyymi

      Huomenna 11000 koronatapausta. Siksi kuntavaalit siirrettiin.
      KOK, SOSIALISTIT, KEPU, VIHREÄT, KOMMUNISTIT yhtesrintamassa siirtämässä vaaleja kun on niin paljon koronatapauksia 18.04.2021

      • Anonyymi

        Onneksi älysivät siirtää vaalit,vaikka Persut periaatteessa mukaan vastusti.Olis kaikki sulut ollu turhia tähän asti kun väki olis lähtenyt uurnille köhimään ja levittämään tautia,nyt on sentään jotain valoa kesälle tulossa.Eikä oo mikään muuttunu ikinä vaaleilla vaikka oon jo 40v saanu äänestää ja eri värit ollu hallitukses,olis voitu vaikka vuodella siirtää


    • Anonyymi

      Liian pitkä ja sekava kannanotto, mutta pari kommenttia silti:
      1. Vanhasen satsaus TTK:n on kiitettävä sijoitus tulevaisuuuteen
      2. Suomessa ei ole halpatyömarkkinoita, täällä maksetaan kaikille sopimusten mukaan

    • Anonyymi

      Vanhasen sijoitus tanssii tähtien kanssa kisassa oli kyllä päivän paras.

    • Anonyymi

      Kuukauden päästä olis 11 000 jos ny rynnättääs rykimään uurnille.Onneksi on myös vastuullisia puolueita

      • Anonyymi

        Hyppää vaikka pituutta...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe