Saamani profetianäky suomen nykytilasta ja tulevasta sodasta

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jari Pasanen on ottanut käyttöönsä nikin Tukholman.profeetta. Hän väittää olevansa Tukholman profetiassa tarkoitettu suuri Suomen profeetta.

      Jari Pasanen ei ole Tukholman profetian tarkoittaman Suomen profeetta. Jos hän itsestään sellaista luulee, niin hän luulee liikoja. Näyttää siltä, ettei hänellä ole nyt oikeaa käsitystä äänistä ja itsestään.

      Myös Harri Veijonen on väittänyt olevansa Tukholaman profetian tarkoittaman Suomen profeetta, mutta sekään ei pidä paikkansa.

      Profetian sai aikanaan Tukholmassa Yrjö Säkkinen, joka on hänen muista opetukista päätellen ilmeisesti messiaaninen juutalainen. Itse profetiassa on myös sellaisia osia, jotka noudattavat messiaanisessa juutalaisuudessa esiintyviä opetuksia.

      Kaikesta huolimatta tähän profetiaan uskoo moni helluntailainen. Petri Paavolakin on alkanut selittämään, että monet ovat saneet profetoita Venäjän tulemisesta rajan yli, minkä Paavola näytti ottavan vakavasti. Olen kuullut jopa usealta luterilaisilta sellaisen todistuksen, että Herra olisi vahvistanut profetian olevan Herrasta. Leo Meller sanoi, ettei hän halua uskoa nimettömien antamiin profetioihin, mutta oli kuitenkin tavannut Yrjö Säkkisen Ruotsissa, joten sen takia hän hyväksyi profetian todeksi, koska siihen muutenkin uskoi.

      On hyvin todennäköistä, että Suomen profeetta on nimenomaan messiaaninen juutalainen. Hän ei voi olla kukaan helluntailainen tai luterilainen, koska profetiassa puhutaan mm. sapatin puolesta ja siinä on muutakin vastaavaa, mitä hellutailaiset eikä luterilaisetkaan noudata.

      • Anonyymi

        Tukholman profetian kasettia levitti aikanaan mm. Viktor Klimenko. Hän on kerran sanonut, että hänelle ilmoittautuu vuosittain muutama itseään profeetaksi luuleva henkilö, joka väittää olevansa Tukholman profetiassa tarkoitettu profeetta.

        Jerusalemissa otetaan vuosittain kiinnin kymmeniä ihmisiä, jotka luulevat olevansa Johannes Kastaja tai joku muu Raamatussa mainittu henkilö.

        Jari Pasanen ei ole Tukholman profetian tarkoittama profeetta.


      • Anonyymi

        Mitä ihmettä? Tukholman profeetta, Tukholman profetia, Suomen profeetta, messiaaninen juutalainen, Pasanen, Säkkinen, Veijonen, Paavola, Meller ja Venäjän hyökkäys? Vaikuttaako tällainen kavalkadi Raamatun ulkopuolista spekulatiivista höttöä jostain muustakin lukijasta omituiselta? Eikö Raamattu riitä kun pitää keksiä rinnalle tällaista ihmislähtöistä jargonia?


    • Anonyymi

      Jari Pasaselle avoin kirje,

      Sinä luulet olevasi Tukholman profetiassa tarkoitettu profeetta. Et ole. Hyväksy totuus ja tee oikeat johtopäätökset.

      Sinun tulee nyt ymmärtää, ettei kaikki äänet ole aina Herran ääni. Ota nyt nöyrästi koettelu asiaksesi ja tutkiskele, kuka sinua oikein ohjailee.

      1. Johanneksen kirje 4
      1 Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja.

      • Anonyymi

        Matt 7:15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
        16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
        ---
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


    • Anonyymi

      Kait se kuulostaa sitten hienommalta kun esittelee itsensä pastoriksi ja profeetaksi sen sijaan että sanoisi vain oman nimensä.

      • Anonyymi

        En tiedä kuulostaako hienommalta, mutta ainakin aika paljon epäilyttävämmältä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe