Suomeen saatava Jeesuksen valta

Anonyymi

Suomessa on saatava kaikki valta Jeesukselle Kristukselle, Vapahtajalle jonka vihvomaveressä meidät on Armahdettu!

Siis Jeesus johtamaan Suomea, Raamatun ja voideltujen pastorien kautta jotka saavat henkeensä Jeesukselta Herran tahdon tiedoksi!

Nyt kaikki uskovat rukoustaistoon että Suomi siirtyy oikealle tielle! Jeesuksen tielle!

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Teillä helluntaissa ei ole yhtä suuntausta siksi se on vaikeaa. On vaikka minkälaista opetusta ensiviikolla voi olla jo joku muu nauru -tai mökötysherätys. .

    • Anonyymi

      Onkos Jeesus asettumassa pääministeriehdokkaaksi?
      Missä puolueessa ja piirissä?

    • Minusta paljon parempi vallankäyttäjä olisi Saunatonttu. Hän on ollut ennen suomalaisten moraalinvartija ja omaisuuden suojelija. Jopa suomalaisten luontosuhde on muuttunut epäkunniottavammaksi ja riistäväksi kun usko saunatonttuun on vähentynyt. Ilmaston lämpeneminen esimerkiksi korreloi Saunatonttujen vähenemisen kanssa. Veronmaksajien rahoja käytettäisiin paljon huolellisemmin, jos Saunatonttu olisi VTV:n johtajana Yli-Viikarin tilalla.

      ”Haltijat ovat (olleet?) moraalinvartijoita, valppaita omaisuuden suojelijoita, vartijoita, auttajia, mutta väärin kohdeltuina ja ihmisen tahallisten väärinkäytösten havainnoijina rankaisevia, pelottavia, jopa väkivaltaisia. Kodinhaltija valvoo kotimiljöötä, riihenhaltija riihityöskentelyä, myllynhaltija myllyn oikeaa käyttöä, saunanhaltija tapakulttuuria ja moraalia – johonkin ovat jääneet talli- ja aittatonttu sekä kirkonhaltija, joilla niilläkin on oma roolinsa. Taustalla häivähtää maailmankuva, jossa jumaluudet olivat lähellä.”

      https://kotiseutuliitto.fi/toiminta/kirjamakasiini/esittelyt-ja-arvostelut-2020/9865-2/

      • Anonyymi

        ”...sekä kirkonhaltija, joilla niilläkin on oma roolinsa.”

        Käskijä se on Jeesuksellakin. Kirkkotonttu valvoo, ettei se Jeesus ihan lööperiä puhu pappiensa suulla.


      • Mahtaako vika olla niinkään uskonnon vaihtamisessa? Luulenpa että teollisuus nyt vain on mennyt eteenpäin.


    • Anonyymi

      Jeesus party.

    • Anonyymi

      Luuk.4:6 Biblia (1776) Ja perkele sanoi hänelle: kaiken tämän vallan ja heidän kunniansa minä annan sinulle; sillä minun haltuuni ovat ne annetut, ja minä annan ne kenelle minä tahdon.

      • Anonyymi

        Teitkö diilin ei varmasn paljoo sulle maksanut muutaman centin.


    • Anonyymi

      1Kor.15:27-28 Sillä: kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle. Mutta kun hän sanoo: kaikki on alistettu, niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa. Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa. 1Kor.3:23. 11:3

      • Anonyymi

        "annettava kaikki valta"

        luepas tarkemmin raamattua !!

        Jeesus sanoo, Ylösnousemuksensa, jälkeen:

        "Minulle on annettu KAIKKI valta, taivaassa, JA maan päällä Matt: 28: 18


    • Anonyymi

      Hebr.2:7-9 Sinä teit hänet vähäksi aikaa enkeleitä halvemmaksi, kirkkaudella ja kunnialla sinä hänet seppelöitsit, ja sinä panit hänet hallitsemaan kättesi tekoja; asetit kaikki hänen jalkojensa alle. Sillä, asettaessaan kaikki hänen valtaansa alle, hän ei jättänyt mitään hänen allensa alistamatta. Mutta nyt emme vielä näe kaikkea hänen valtansa alle asetetuksi. Mutta hänet, jonka vähäksi aikaa oli tehty enkeleitä halvemmaksi, Jeesuksen, me näemme hänen kuolemansa kärsimyksen tähden kirkkaudella ja kunnialla seppelöidyksi, että hän Jumalan armosta olisi kaikkien edestä joutunut maistamaan kuolemaa. 1Kor.15:27-28

    • Anonyymi

      Hyvä ajatus.Jeesus ja pyhät hallitsevat milleniumissa maan päällä tuhat vuotta. Milleniumista ei ole milloinkaan niin paljon puhuttu. On vähän vaikea asia kirjoittaa siitä. Epäilen , että tämäkään kansa ei tee parannusta koronan jälkeen. Jo nyt on tappoja lähes päivittäin. Ja entistä nuoremmat ova asialla.

      • Tekikö yksikään kansa mitään ”parannusta” espanjantaudin tai mustan surman jälkeen? Samoin vielä parisataa vuotta sitten nuo murhat ja ryöstöt yms olivat aivan arkipäivää joka paikassa.


      • Anonyymi

        Pyhien pitäisi tulla ensin pikkuisen fiksummiksi, että pystyvät hallitsemaan.:)


    • Anonyymi

      Utopistista ajattelua. Raamattu vielä vahvistaa, että usko katoaa maailmasta.

    • Anonyymi

      Ps.90:2-8 Ennenkuin vuoret syntyivät ja sinä loit maan ja maanpiirin, iankaikkisesta iankaikkiseen olet sinä, Jumala. Sinä palautat ihmiset takaisin tomuun ja sanot: Palatkaa jälleen, te ihmisen lapset. Sillä tuhat vuotta on sinun silmissäsi niinkuin eilinen päivä, joka meni ohitse, niinkuin öinen vartiohetki. Sinä huudot meidät pois; he ovat kuin uni, ovat kuin ruoho, joka aamulla kukoistaa: aamulla se kasvaa ja kukoistaa, mutta illalla se leikataan ja kuivettuu. Sillä me hukumme sinun vihasi voimasta, ja sinun kiivastuksesi voimasta me häviämme pois. Meidän pahat tekomme sinä asetat eteesi, salaiset syntimme kasvojesi valkeuteen.

    • Sittenkö hallitus tekisi päätökset kielillä puhumalla ja kaatuilisi vähän väliä niitä tehdessään? Sitäpaitsi Jeesuksen pitäisi varmaan suvaita edes saapua paikalle jos hänestä jotain hallitsijaa pitäisi tehtailla, mutta kun ei ole näkynyt pariin tuhanteen vuoteen missään niin tuntuu olevan aika vaikeasti tavoiteltava.

    • Anonyymi

      Maalliseen valtaan ei kuulu uskonto. Maan johdon tulee olla uskonnollisesti sitoutumaton, mikä siten sopii kaikelle kansalle.

    • Anonyymi

      Mehän saamme nauttia Jeesuksen komennosta, kun Hän saapuu vaivanajan jälkeen pyhiesä kanssa perustamaan tuhatvuotista valtakuntaa. Se on Raamatun mukaan ihmiskunnan parhainta aikaa. Jeesus määrittää suuret linjat Jerusalemista ja ylösnousuruumiin omaavat pyhät hallitsevat rakkaudella, ehdottoman oikeudenmukaisesti kaupunkeja ja kyliä, joita asuttaa ihmiskunnan lihalliset rippeet, vaivanajan ja antikristuksen jäljiltä jääneet. Pahuutta ei ole eikä sallita, sillä Luzifer on kahlittuna loukossaan. Peto ja antikristus on heitetty tuliseen järveen. Mutta lihalliset koetellaan, kun Luzifer päästetään vapaaksi tuhannen vuoden jälkeen. Se kulkee ympäri ja villitsee ne , jotka haluavat hyötyä muiden kustannuksella. Luzifer kerää miljoonapäisen joukon ja lähtee Jerusalemiin tekemään lopun Jeesuksesta ja Hänen hyvyydestään. Mutta heidät tuhotaan tulen henkäyksellä Jerusalemin lähelle. Näin sai viimeiset pahuutta kyräilleet, Jumalanvaltakuntaan kelvottomat palkkansa. Jumala pesee tulella maailman ja tekee kaiken uudeksi. Seuraa viimeinen tuomio. Paha ja kuolema heitetään tuliseenjärveen. Taivaan Isämme saapuu Uuden Jerusalemin mukana uuteen maahan, jossa Hän vihdoin saa elää luotettavien, tulella koeteltujen persoonien joukossa paratiisissa, Jumala nauttii miljardeista lapsistaan , äärettömän yksinäisyyden jälkeen. Samoin lapsilta on pyyhitty joka ainoat kyyneleet, rankkojen kausien jäljiltä.

      • Anonyymi

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa, ei täällä tuhotun maan päällä.

        Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---


    • Anonyymi

      Kun lukee kirjoituksia, vieläkään tämä kansa ei tiedä mitä on parannus. Ensiksi ihmisen pitää uudestisyntyä. Joh. 3:5. Ilman sitä ei voi edes nähdä Jumalan valtakuntaa, saati päästä. Helvettiin mennään, että kolina käy. Niin on luterilainen kirkko hämännyt ihmisiä. Lähes päivittäin Suomessa tapetaan ihmisiä. Tätä ei ole usko. Vaiika raamattu on ollut kansamme keskuudessa vuodesta 1642. Tällöin Suomeen uitettiin 800 kpl raamattuja.

    • Jonninjoutavaa lässytystä, missä teot ? Usko ilman tekoja on kuollutta.

    • Anonyymi

      Ihme höyrähtelyä. Mihin unohtuivatkaan Jeesuksen sanat: "minun kuninkuuteni ei ole tästä maailmasta".??

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe