Napoleonin liikavarpaat

Anonyymi

Olen aina sanonut että kun ketjusta tulee liian pitkä niin kukaan ei jaksa sitä kahlata läpi. Siksi palstallamme on pari hyvää ketjun aloittajaa joista nasa-martta on kuuluisin. Hänen aloituksensa ovat lyhyitä ja ytimekkäitä johon itsekin yritän opiskella, mutta tämä nyt taas venähti, mutta sanoma on ytimekäs. Me olemme saaneet aivo-korona tartunnan joka tarkoittaa että meistä on tullut entistä tyhmempiä.

Hyväuskoiset pitävät totena kulloinkin vallitsevaa virallista näkemystä. Tämä tässä alla on virallinen näkemys siitä kuinka m/s Estonia upposi. Meillä ei ole totuuskomissioita tähän.

https://www.youtube.com/watch?v=vsdeUuQf1v0

Euroopassa raivoaa kaksi vakavaa kulkutautia: herkkäuskoisuus ja hyväuskoisuus.

Epidemiat ovat ottaneet valtaansa myös eurooppalaisten kolonialisoimat maat. Nämä älylliset sairaudet vaikeuttavat olennaisesti yhtä tärkeimmistä tehtävistämme: totuuden erottamista valheesta. (voisko puhua älyllisen sairauden pandemiasta > brain-corona)

Anonyymi
20.04.2021 01:03
UUSI

Kennedyn tapaus on oikea salaliittoteoria, nämä kaksi muuta joita tähän koitetaan linkittää, Kuu-matkat ja Palme on vain harhoja; kumpikin niistä on todellinen asia. Jätetään noi kaksi tästä pois.

Sen sijaan kuten palstan ammattosotilas ja aseiden tuntija Nasu-Martta totesi, Kennedyä ei ampunut yksi mies.

Vaikka en usein ole hänen kanssaan samaa mieltä, tässä asiassa olemme.

Jätetään noi kaksi tästä pois. Siis Kuu-matkat ja Palme pois kun ne ovat harhoja eivätkä oikeita salaliittoteorioita. Mitä vittua tässä teoriaa tarvitaan selviin asioihin. Estoniasta saa siis puhua ja saamme ainakin teoriassa uskoa että visiirin irtoaminen upotti Palmen eiku Estonian. Tässä ihan itekki sekoaa.

Oliko Mainilan laukauksia Neuvostoliiton laukaisemiksi väittävät salaliittoteoreetikkoja. Virallinen totuushan oli että laukaukset tulivat Suomen puolelta. Nykyinen tulkinta on ettei niitä laukastu lainkaan eikä kukaan niiden johdosta kuollut. Vieläkö joku teoriassa väittää että Mainilan laukaukset tulivat NL:n puolelta kun niitä ei laukaistu ollenkaan.

Se että tuollainen propaganda sai aikaan rajaselkkauksen Suomen ja NL:n välille on tosiasi Niinhän veli venäläinen puhuu että se oli vain rajaselkkaus eikä mikään sota. Suomi joutui siirtämään rajaa pohjoisemmaksi, jota sille oltiin ensin rauhanomaisesti ja diplomatian keinoin ensin ehdotettukin NL:n pelätessä nats-Saksan hyökkäystä, jonka se tekikin pari vuotta myöhemmin.

»Kun Fleiuksen tyranni Leon kysyi häneltä, mikä hän oli, hän vastasi olevansa filosofi. Hän vertasi elämää juhlakisoihin. Toiset tulevat juhlakisoihin kilpailemaan voitosta ja toiset tulevat myymään kauppatavaroitaan, mutta parhaat tulevat sinne katsojiksi. Samalla tavalla elämässä toiset ovat luonnoltaan orjamaisia ja tavoittelevat mainetta ja rikkauksia, mutta filosofit tavoittelevat totuutta.»

Totuus voi joskus sattua ja sattuukin jos se koskee jotain karmivaa. Se voi tulla yllättäen. Joku asia ettei voi siihen uskoa. "mä en usko että se on totta", sanotaan kun se yllättää. Historialliset totuudet on hieman eri asia, sillä niiden sulatteluun on ollut aikaa.

https://www.talouselama.fi/uutiset/hallitus-veitsiluoto-paatoksesta-erittain-surullinen-uutinen-ministerio-ryhtyy-tukitoimiin-valittomasti/2e94e20b-1901-4d2b-a08f-c56f14be9768

Tässä on tätä päivää. Pannaan tehdas kii ja porukat pellolle. Tollanen uutinen tuli puskista. Se järkytti ainakin niitä jotka siellä ovat töissä. Elämän muutos on täydellinen jos on jo niin vanha ettei saa enää uutta työpaikkaa. Se vaikuttaa henkilön tulevaan eläkkeeseen. Se ei kerry ja jos siihen on vielä aikaa niin työttömyys korvauksilla ei elä samalla lailla mihin oli tottunut. Samaan aikaan hallitus keskustelee ansiosidonnaisesta työttömyyskorvaksista aivoriihessään (ilman aivoja)

Mutta historiallisista totuuksista minä kerron jymy uutisen. Tai antaa olla. Ihan sama. Who cares! Ketä kiinnostaa! Napoleonilla oli liikavarpaat.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos nyt ei puhuttais Napoleonin varpaista, sillä ketä kiinostaa. Tämä kiinnostaa varsinkin nuorisoa josta on tullut niin aktiivinen yhteiskunnallisten asioiden kaa häärrämisessä.

      Tässä on tätä päivää. Pannaan tehdas kii ja porukat pellolle. Osuiko Kemin tehtaan sulkemisesta ilmoittaminen sopivsti yhteen hallituksen puoliväliriihen kanssa, missä puhutaan työttömyysturvan heikentämisestä jota keskusta ajaa voimakkaasti. Se tarkoittaisi paikallisen sopimisen läpivientiä tehtaissa ja ammattiliittojen vallan pienentämistä. Eikö näitä porvareita pysty jo lukemaan kuin avointa kirjaa. Ennen vanhaan tollaset puheet tehtaan sulkemisesta olisi johtanut valtakunnalliseen lakkoon. Sammakko kattilassa kuumassa vedessä alkaa kohta kiehumaan mutta se ei enää raukka jaksa hypätä pois. Sama koronan kanssa ja kaiken muunkin. Hyppää pois hyppää pois hyppää pois MUTTA KUN EI ENÄÄ JAKSA!

      Ansiosidonnaisen porrastaminen
      Työllisyystoimista tiedetään neuvottelupöydällä olevan muun muassa ansiosidonnaisen työttömyysturvan porrastaminen. Tätä ajavat ainakin keskusta ja RKP, vastaan haraavat SDP ja vasemmistoliitto.
      – Meillä on paljon parempia keinoja lisätä työllisyyttä kuin ansiosidonnaisen porrastaminen, vasemmistoliittolainen opetusministeri Jussi Saramo sanoi Säätytalon portailla.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a891bc2d-046a-4de2-b931-9885fec1259b

      MUA ALKAA JO OTTAMAAN PÄÄHÄN NOO SAATANAN VAIPPANAAMAT plaaplaa plaa plaa plaa plaa EI JUMALAUTA millon ne tekee sen päätöksen siitä ilmasen rahan jakamisen rikkaille EU maille. Mitä vittua tollasilla plaa plaa plaa uutisoinnilla halutaan sanoa.

      • "MUA ALKAA JO OTTAMAAN PÄÄHÄN NOO SAATANAN VAIPPANAAMAT" oli hyvin sanottu ja tuon itsekin allekirjoitan. Olisin tosin lauseen viimeiseksi sanaksi kirjoittanut VAIPPAPAVIAANIT.
        Suorastaan inhon väreet kulkevat lävitseni kun katson noita "kansan"edustajiamme vaippoineen. Eihän meillä ole kuin 2 kansan edustaja; muut edustavat ryhmäkurien saastuttamia puolueitaan.

        Persujen edustaja Jani Mäkelä ylensi itsensä kansan edustajaksi suomiessaan poliisiemme laitonta ja mielivaltaista käytöstä 18/4-21 Helsingin keskustan kävelijöitä kohtaan. Muut "kansanedustajat" olivat hipihiljaa vaippojensa takana täristessään.

        Hra aloittaja- Anonyymillä on aina viihdyttävät ja hauskatkin tarinat ja olen samaa mieltä melkein kaikesta. Kiitän häntä myös myötämielisestä suhtautumisestaan omiin kirjoituksiini.

        Olen ollut hiljaa tuosta Palmen ampumisesta poliittista syistä jos niin rohkenen sanoa.
        Hra Palme on syyllinen nyt tapahtuvaan Ruotsin alkuperäisväestön kansanmurhaan. 2045 on Ruotsissa jo 50 % maahanmuuttotaustaisia ja sitten se vauhti kiihtyy toden teolla.
        Palme oli alkuunpanija tuolle monikansalliselle "rikkaudelle" ja ansaitsi kuolonsa.
        Tiedän kyllä että tuon sanomiseni on eettisesti ja moraalisesti hyvin tuomittavaa mutta kannan siitä täyden poliittisen vastuun.

        Nykyisin näitä vastuunkantajia ei poliittisesta kentästämme löydy vaan sitä siirretään laitoksista toisille. Mikäs on siirrellessä koska jo 1/3 työssä käyvistä on valtion tai kuntien viroissa joista valtaosa on täysin tyhjänpäiväisiä.
        Ajatelkaapas; kaksi työläistä elättää yhden virkamiehen. Pelkästään tämä riittäisi maamme taloudelliseen syöksyyn ilman velkarahaa.

        Maamme on menossa kohti helvettiä. Kuka uskoo että seuraava hallitus PS Kok. Kesk saisi mitään muutosta aikaan yhtään mihinkään? Sama paskaralli jatkuisi; naamat ministeripöntöissä vain vaihtuisivat.


    • Anonyymi

      Aloittajalla ei ole mitään käsitystä mikä on lyhyt ja ytimekäs.

      Rivejä saisi olla noin 5, enintään 10.

      Vähemmän on enemmän.

      • Itse vetäisin rajan siihen että otsikon tulee olla ytimekäs, kiinnostava ja huomiota herättävä.

        Sitä seuraavaa kirjoitusta sitten joko lukee tai on lukematta. Tätä taktiikkaa käyttää myös paskalehdistömme.
        Otsikoita revitään suurella mutta sitten itse kirjoitus on pettymykseksemme pelkkää tyhjää paskaa.


      • martta98 kirjoitti:

        Itse vetäisin rajan siihen että otsikon tulee olla ytimekäs, kiinnostava ja huomiota herättävä.

        Sitä seuraavaa kirjoitusta sitten joko lukee tai on lukematta. Tätä taktiikkaa käyttää myös paskalehdistömme.
        Otsikoita revitään suurella mutta sitten itse kirjoitus on pettymykseksemme pelkkää tyhjää paskaa.

        jatkoa...

        Napoleonin liikavarpaat olivat mielestäni oikein hyvä ja ennen näkemätön otsikko vaikka siitä puhuminen jäi hieman vähemmälle.
        Kiinnostukseni heräsi ja niinkuin huomaatte on rönsyillyt oikein kivasti sinne tänne.

        Ryyppymiehet ovat taatusti istuneet kapakoissa muutamankin tunnin vilkkaan pöytäseurueen kanssa. Viina saa yksilöissä esiin parhaat puolet; toiset loistavat älyllään, toiset puheenlahjoillaan ja kolmannet haluavat näyttää painiosaamistaan. Neljännet menevät kuselle ja vaihtavat pöytää tai kapakkaa.


      • Anonyymi
        martta98 kirjoitti:

        jatkoa...

        Napoleonin liikavarpaat olivat mielestäni oikein hyvä ja ennen näkemätön otsikko vaikka siitä puhuminen jäi hieman vähemmälle.
        Kiinnostukseni heräsi ja niinkuin huomaatte on rönsyillyt oikein kivasti sinne tänne.

        Ryyppymiehet ovat taatusti istuneet kapakoissa muutamankin tunnin vilkkaan pöytäseurueen kanssa. Viina saa yksilöissä esiin parhaat puolet; toiset loistavat älyllään, toiset puheenlahjoillaan ja kolmannet haluavat näyttää painiosaamistaan. Neljännet menevät kuselle ja vaihtavat pöytää tai kapakkaa.

        Hienoja kommenteja joista kiitos joskin ehdin jo häippästä toiselle palstalle kun luulin ettei täällä ketään historia kiinnosta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905621/napolenin-varpaat

        Olen mitä suurimmilta osin samaa mieltä nimimerkin kanssa vaikka nyt valtapolitiikasta ja myönnän omaavani samankaltaisia anarkistisia piirteitä itsessäni ja olen myös samaa mieltä, ettei eduskunnassa ole kuin pari kolme itsenäistä kansanedustajaa sillä loput nuodattavat puoluekuria kuin jotkut aivottomat älykääpiöt. Se kun sanon ettei Palmea tapettu tuolloin on sama kuin se oltaisiin tapettu, sillä hän poistui julkisuudesta. Mutta se että miksi hän suostui siihen, että poistuminen tehtiin tuollalailla lavastamalla hänet murhatuksi on oma tarinansa ja sille löytyy motiivit.

        Palme oli alkuunpanija tuolle monikansalliselle "rikkaudelle" ja ansaitsi kuolonsa.
        Tiedän kyllä että tuon sanomiseni on eettisesti ja moraalisesti hyvin tuomittavaa mutta kannan siitä täyden poliittisen vastuun. (eikö siinäkin ole jotain tuomittavaa jos joku lavastaa kuolemansa ja jättää jälkipolvet siihen uskoon että hänet murhattiin.)

        martta98
        21.04.2021 16:04
        UUSI
        Itse vetäisin rajan siihen että otsikon tulee olla ytimekäs, kiinnostava ja huomiota herättävä.
        Sitä seuraavaa kirjoitusta sitten joko lukee tai on lukematta.

        Totta totta totta. Hyvä otsikko saa ihmisen kiinnostumaan asiasta ainakin sen verran että lukee pari riviä mitä aloituksessa kerrotaan ja jos siihen on liitetty asiaan liittyvä linkki tai video niin hyvä hyvä. Minä luen ensin mitä tänne Suoli 24:ään on aamulla ilmestynyt ja sitten vasta selaan päivän lehdet.

        Anonyymi
        21.04.2021 15:39
        UUSI
        Aloittajalla ei ole mitään käsitystä mikä on lyhyt ja ytimekäs.
        Rivejä saisi olla noin 5, enintään 10.
        Vähemmän on enemmän.

        En minä kyllä ihan tuohon pääse että ilmaisisi asian vain parilla rivillä. Miltähän lehdetkin näyttäisi tai kirjat jos kaikki olisi sanottu vain parilla hassulla rivillä. Miten sä voit sanoa että aalto ei upottanut Estoniaa parilla rivillä. Sen voi sanoa, mutta kuka uskoisi sen tosta noin vaan. Se on näköjään mennyt läpi hyväuskoisille että aalto upotti Estonian mutta ei se ettei mikään upottanut Estoniaa. Selitä se sitten parilla rivillä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hienoja kommenteja joista kiitos joskin ehdin jo häippästä toiselle palstalle kun luulin ettei täällä ketään historia kiinnosta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905621/napolenin-varpaat

        Olen mitä suurimmilta osin samaa mieltä nimimerkin kanssa vaikka nyt valtapolitiikasta ja myönnän omaavani samankaltaisia anarkistisia piirteitä itsessäni ja olen myös samaa mieltä, ettei eduskunnassa ole kuin pari kolme itsenäistä kansanedustajaa sillä loput nuodattavat puoluekuria kuin jotkut aivottomat älykääpiöt. Se kun sanon ettei Palmea tapettu tuolloin on sama kuin se oltaisiin tapettu, sillä hän poistui julkisuudesta. Mutta se että miksi hän suostui siihen, että poistuminen tehtiin tuollalailla lavastamalla hänet murhatuksi on oma tarinansa ja sille löytyy motiivit.

        Palme oli alkuunpanija tuolle monikansalliselle "rikkaudelle" ja ansaitsi kuolonsa.
        Tiedän kyllä että tuon sanomiseni on eettisesti ja moraalisesti hyvin tuomittavaa mutta kannan siitä täyden poliittisen vastuun. (eikö siinäkin ole jotain tuomittavaa jos joku lavastaa kuolemansa ja jättää jälkipolvet siihen uskoon että hänet murhattiin.)

        martta98
        21.04.2021 16:04
        UUSI
        Itse vetäisin rajan siihen että otsikon tulee olla ytimekäs, kiinnostava ja huomiota herättävä.
        Sitä seuraavaa kirjoitusta sitten joko lukee tai on lukematta.

        Totta totta totta. Hyvä otsikko saa ihmisen kiinnostumaan asiasta ainakin sen verran että lukee pari riviä mitä aloituksessa kerrotaan ja jos siihen on liitetty asiaan liittyvä linkki tai video niin hyvä hyvä. Minä luen ensin mitä tänne Suoli 24:ään on aamulla ilmestynyt ja sitten vasta selaan päivän lehdet.

        Anonyymi
        21.04.2021 15:39
        UUSI
        Aloittajalla ei ole mitään käsitystä mikä on lyhyt ja ytimekäs.
        Rivejä saisi olla noin 5, enintään 10.
        Vähemmän on enemmän.

        En minä kyllä ihan tuohon pääse että ilmaisisi asian vain parilla rivillä. Miltähän lehdetkin näyttäisi tai kirjat jos kaikki olisi sanottu vain parilla hassulla rivillä. Miten sä voit sanoa että aalto ei upottanut Estoniaa parilla rivillä. Sen voi sanoa, mutta kuka uskoisi sen tosta noin vaan. Se on näköjään mennyt läpi hyväuskoisille että aalto upotti Estonian mutta ei se ettei mikään upottanut Estoniaa. Selitä se sitten parilla rivillä.

        Olen iloinen että vaatimattomia pohdintojani lainataan; sitä minäkin teen.

        Hyvä esimerkki ainoastaan otsikkojen hyödyntämisestä on mainio Laiton Lehti.
        Siinä ei turhia jaaritella vaan annetaan 1 fakta / uutinen ja varataan sitten lukijalle mahdollisuus muodostaa oma mielipiteensä.

        Esimerkkinä tämän päivän kuva:
        https://laitonlehti.net/2021/04/21/paivan-kuva-626/


      • Anonyymi
        martta98 kirjoitti:

        Itse vetäisin rajan siihen että otsikon tulee olla ytimekäs, kiinnostava ja huomiota herättävä.

        Sitä seuraavaa kirjoitusta sitten joko lukee tai on lukematta. Tätä taktiikkaa käyttää myös paskalehdistömme.
        Otsikoita revitään suurella mutta sitten itse kirjoitus on pettymykseksemme pelkkää tyhjää paskaa.

        Aloittaja, huomaa mitenkä Nasu-Martta osasi kiteyttää sanomansa selkeästi 6 rivillä.

        Luin sen kokonaan, toisin kuin sinun kirjoittamiasi.

        Ota opiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja, huomaa mitenkä Nasu-Martta osasi kiteyttää sanomansa selkeästi 6 rivillä.

        Luin sen kokonaan, toisin kuin sinun kirjoittamiasi.

        Ota opiksi.

        Tänään katsoin Sanna Ukkola live Alfa tv:ltä ja sama neurologian emeritusprofessori puhui aivo-koronasta ja pari kuukautta sitten hän ei mainitse siitä sanaakaan.

        https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=100456581

        Kohdasta 23:31 Risto O. Roine puhuu aivo-koronasta.

        Nämä älylliset sairaudet vaikeuttavat olennaisesti yhtä tärkeimmistä tehtävistämme: totuuden erottamista valheesta. (voisko puhua älyllisen sairauden pandemiasta > brain-corona) OTIN OPIKSI VAIKKA YKSI RIVI TULIKIN ENEMPI 7 riviä

        Puhhuko hän paskaa eli voimmeko erottaa tästäkin valheen ja pelottelun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään katsoin Sanna Ukkola live Alfa tv:ltä ja sama neurologian emeritusprofessori puhui aivo-koronasta ja pari kuukautta sitten hän ei mainitse siitä sanaakaan.

        https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=100456581

        Kohdasta 23:31 Risto O. Roine puhuu aivo-koronasta.

        Nämä älylliset sairaudet vaikeuttavat olennaisesti yhtä tärkeimmistä tehtävistämme: totuuden erottamista valheesta. (voisko puhua älyllisen sairauden pandemiasta > brain-corona) OTIN OPIKSI VAIKKA YKSI RIVI TULIKIN ENEMPI 7 riviä

        Puhhuko hän paskaa eli voimmeko erottaa tästäkin valheen ja pelottelun.

        Kun vastasin tuohon minua arvostelevan palstalaisen viestiin niin se poistettiin ja ennen sitä tuli ylläpidolta kysymys olenko joku botti vai mikä se oli. Voitteko selittää. nyt tässä on vain kolme (3) riviä. Jaksatko kujea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun vastasin tuohon minua arvostelevan palstalaisen viestiin niin se poistettiin ja ennen sitä tuli ylläpidolta kysymys olenko joku botti vai mikä se oli. Voitteko selittää. nyt tässä on vain kolme (3) riviä. Jaksatko kujea.

        Voitteko selittää botin. nyt tässä on vain yksi (1) rivi. Jaksatko lukea. (ei kujea)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitteko selittää botin. nyt tässä on vain yksi (1) rivi. Jaksatko lukea. (ei kujea)

        Sai eilen myös kysymyksiä "oletko botti", sulkemalla sen kysymyksen sain postitettua kirjoituksen odottelemalla hetken, en tiedä auttoiko odottelu.

        Joko palstalla oli joku ongelma, tai kirjoitin vastauksia liian nopeasti.

        Odottele eri vastausten välillä 30 sekkaa tai enemmän, enkä minuutti olisi hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sai eilen myös kysymyksiä "oletko botti", sulkemalla sen kysymyksen sain postitettua kirjoituksen odottelemalla hetken, en tiedä auttoiko odottelu.

        Joko palstalla oli joku ongelma, tai kirjoitin vastauksia liian nopeasti.

        Odottele eri vastausten välillä 30 sekkaa tai enemmän, enkä minuutti olisi hyvä.

        Kiitos!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos!

        Muistanette kuinka botteja "karsittiin" aikoinaan Suomi24:ssä?
        Saimme tehtäviksemme näytää missä kuvissa on polkupyöriä yms. paskaa.
        Sitten kai ylläpitokin huomasi ettei täällä mitään botteja ole koskaan ollut, ei ole ja tuskin tulee olemaankaan johtuen vähäisestä väkimäärästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe