Uskonnollisia syrjitään vapaa-ajattelu-palstalla

Anonyymi

Olen jo pitkään huomannut, että uskonnollisten tai sellaiseksi miellettyjen on todella vaikea saada mielipidettään esille vapaa-ajattelijoiden palstalla. Jos tänne kirjoittaa jonkin uskonollisuutta positiivisesti käsittelevän kirjoituksen tai kritisoi vapaa-ajattelijoita,niin vapaa-ajattelijat tahallaan jättävät vastaamatta sellaisiin kirjoituksiin, että ne painuisivat pois näkyvistä. Itse he sen sijaan kirjoittelevat yksirivisiä sisällyksettömiä muka kommentteja omiin keskusteluihinsa, joissa haukutaan kristinuskoa tai kehutaan vapaa-ajattelijoita.

Tämäkö on vapaa-ajattelijoiden käsitys tasvertaisuudesta? Vapaa-ajattelijat ovat joka välissä korostamassa, että he ovat tasavertaisuuden ja tasa-arvoisuduen asialla, mutta kuitenkin heitä edustavat tahot palstalla toimivat hyvin eriarvoistavasti ja asettavat keskustelijat hyvin eriarvoiseen asemaan.

Tämä on hyvin pelottava näkymä. Vapaa-ajattelijat tukevat maallistumista ja he tuskin tukisivat sitä, ellei se olisi olemukseltaan samanlaista kuin vapaa-ajattelu. Muuttuuko siis koko maailma lopulta yhtä syrjiväksi kuin tämä palsta, jos vapaa-ajattelijat pääsevät tavoitteisiinsa?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vapaa-ajattelijat ovat kuin kommonistit.
      Niiden ainoa vapaa-ajatelu on vapaata olemalla ateistinen.

      Humoristista noissa kommonistisissa maissa on, kun diktaattorin mieliksi on puhuttu, niin jokainen antaa aplodit. Ihmeellisen yksimielisesti kaikki ovat vain yhtä mieltä. Vapaan toista mieltä olevat, kuin "vapaamieliset" myrkytetään, tai muuten eliminoidaan.

    • Anonyymi

      Eiväthän lahkolaisetkaan pysy omilla heille varatuilla palstoillaan, tuonne tunkevat luterilaisten palstalle hihhuloimaan.

    • Anonyymi

      "Humoristista noissa kommonistisissa maissa on, kun diktaattorin mieliksi on puhuttu, niin jokainen antaa aplodit. Ihmeellisen yksimielisesti kaikki ovat vain yhtä mieltä. Vapaan toista mieltä olevat, kuin "vapaamieliset" myrkytetään, tai muuten eliminoidaan."


      En ole vapari mutta tahtomattasi laitoit minut tuolla tekstilläsi hymyilemään se on suoraan kuin kristinuskon historiasta otettu .

      Ei uskovainen putin joka rakensi valtavan katedraalin juuri kristitylle armeijalleen väärässä ollut kun sanoi että kristinusko ja kommunismi ovat aivan sama asia

      https://www.verkkouutiset.fi/vladimir-putin-kommunismi-kumpuaa-raamatusta-ja-lenin-on-pyhimys/#d85cbc24


      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0e093962-2f02-4070-8882-a42d9dc8deed

    • Anonyymi

      "...niin vapaa-ajattelijat tahallaan jättävät vastaamatta sellaisiin kirjoituksiin..."

      Ja sinulla on varmaan todisteita tälle syytökselle? Oletko miettinyt sitä mahdollisuutta että aloitukset vain ovat niin huonoja etteivät ne herätä mitään keskustelua?

      • Anonyymi

        Tuskin. Vaparien avaukset jotka nousevat uudelleen ja uudelleen etusivulle ovat siellä, koska joku on kirjoittanut typerän yhden rivin kommentin. Mitään keskustelu niissä ei ole.

        Jos tarkoitus on vain nostella aloituksia, miksi vaparit eivät nosta tasapuolisesti myös vapareille epämiellyttäviä aloituksia? Kyse on aivan selvästi syrjinnästä eikä mistään muusta. Ja vaparit selvästi valehtelevat sanoessaan olevansa tasapuolisuuden asialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin. Vaparien avaukset jotka nousevat uudelleen ja uudelleen etusivulle ovat siellä, koska joku on kirjoittanut typerän yhden rivin kommentin. Mitään keskustelu niissä ei ole.

        Jos tarkoitus on vain nostella aloituksia, miksi vaparit eivät nosta tasapuolisesti myös vapareille epämiellyttäviä aloituksia? Kyse on aivan selvästi syrjinnästä eikä mistään muusta. Ja vaparit selvästi valehtelevat sanoessaan olevansa tasapuolisuuden asialla.

        Noinhan tuo on. Humanisti-vapareilla on varsin vähän sanottavaa mistään mikä ei koske kirkkoa negatiivisessa mielessä.


    • Anonyymi

      Tasavertaisuutta voi tukea eroamalla vapareista.

    • Anonyymi

      Tasa-arvoisuus olisi tärkeää myös palstalla.

    • Anonyymi

      Kannattaa antaa ylläpidolle palautetta epänormaalista keskustelukulttuurista bumppauksineen ja erikoisine poistoineen.
      Tämähän on keskustelupalsta, ei ilmoitustaulu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe