Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista.

Anonyymi

"Pfizerin maksettavaksi määrätty korvaussumma on suurin, mitä Yhdysvaltain oikeusministeriö on koskaan määrännyt terveydenhuoltoa koskevissa oikeusjutuissa."

"Pfizerin todettiin lahjoneen terveysalan päättäjiä edistämään tuotteiden myyntiä. Lainvastaisen myynninedistämisen kohteina olivat Bextran lisäksi psykoosilääke Geodon, antibiootti Zyvox sekä epilepsialääke Lyrica."

EIPÄ TUNTUNUT 2,3 MILJARDIN SANKTIO MISSÄÄN.

"Huikea korvaussumma merkitsee, että yhtiön viime vuoden viimeisen neljänneksen tulos putoaa 90 prosenttia 268 miljoonaan dollariin."

Kuka idiootti yhä uskoo, etteivät nämä lääkejätit tekisi mitä tahansa rikoksia myös rokotteiden suhteen, ja eivätkö ne juuri nyt olisi lahjoneet myös THL:n viranomaisia Suomessa. Maailmanlaajuisesti hyödyt ovat satoja miljardeja ja kaikki lääkeyhtöiden vastuu haitoista on poistettu pandemiaa koskevien lakien varjolla. Rikoshyöty on valtaisa ja etukäteen on annettu täydellinen suoja etteivät yhtiöt joudu vastuuseen, ovatpa rokotteet miten tappavia ja tuhoisia hyvänsä.

https://yle.fi/uutiset/3-5873777

26

1155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt vasta löysin tämän , mutta en osaa lukea ja olen juuri jonossa , aukeaa uusi market jossa 24 ensimmäistä saa ämpärin , olen jonossa kohdalla 666........juu pidän maskia , ja läppiä korvilla.

      • Anonyymi

        Tiesin


    • Anonyymi

      Juu ja rokotefanaatikot luottavat estottomasti näiden puskemiin KOKEELLISIIN rokotteisiin. Ei saa epäillä ollenkaan!
      Syynsä on toki median ja lahjottujen terveysammattilaisten propagandallakin.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      näitä oli odottavissakin milloin korvaus vaatimuksia satelee ja rokotus kamppanijat saa uuden käänteen itsestään selvänä tuotteena,

    • Anonyymi

      Mitä sitten? Ei heitä tuomittu siitä että he olisivat huijanneet rokotteissa. Edelleenkin näyttää heidän rokote toimivan oikein hyvin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olikohan rokotefarssi järjestetty juttu että saadaan veronmaksajilta haalittua rahat tuon laskun maksamiseen?

    • Anonyymi

      Tupakkaa valmistavia yrityksiä yritetään suitsia erityisesti lopputuotteeseen lisättävillä tähtitieteellisillä veroilla. Eikö lääkeyhtiöihin voitaisi soveltaa samanlaista konstia. Kyllä vähenisi lääkkeiden käyttö kun verot nostaisivat hinnan 10 x.

    • Anonyymi

      tuohon lafkaanko vielä pitäisi luottaa

    • Anonyymi

      Eikö viisi avausta tästä samasta asiasta riittänyt, vaan piti laittaa vielä kuudeskin?

      Pfizer oli kyllä tuomittu laittomista markkinointikeinoista, mutta missään ei ollut sanaakaan siitä, että lääkkeistä olisi ollut jotakin haittaa kenellekään. Ei edes mitään väitteitä sellaisesta. Eli markkinoinut väärillä keinoilla, mutta lääkkeet toimivat eikä ole aiheutunut haittoja.

    • Anonyymi

      Yrityksen johto miehitetty juutalaisrotilla, joten ei ihme.

      • Anonyymi

        Aatu oli oikeassa.


    • Anonyymi

      Mihinkään mihin liittyy suuret voitot ei pidä missään nimessä luottaa! Vain ääliö luulee ettei sellaiseen liity jatkuvaa korruptiota, propagandaa ja muuta rikollista. Ihminen on ahne olento ja lopulta käytännössä jokainen on lahjottavissa.

    • Anonyymi

      ei yllätä

    • Anonyymi

      näin on. Luotto?

    • Anonyymi

      Ja tuollaisen mafian piikkejä pyydetään ottamaan?

      • Anonyymi

        Meidän viranomaiset suorastaan pakottavat ja painostavat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän viranomaiset suorastaan pakottavat ja painostavat!

        Mutta saahan siitä palkkioksi vaikka vauvan Ukrainasta!


    • Anonyymi

      80% väestöstä maailmanlaajuisesti koronahypnoosissa olevina uskoo pelkästään hyviä asioita ”koronarokotteista”. Oikein innolla odottavat, että saavat uuden erän myrkkyä elimistöönsä.

    • Anonyymi

      Epäjumala

    • Anonyymi

      Älä jaksa jauhaa kakkaa taas. Elämme markkinataloudessa, yritä ymmärtää se. Sinulla rokotevastaisella ei ole yhtään järkevää ja viisasta selitystä rokotevastaisuudellesi.

      • Anonyymi

        Tupakka on myrkkyä keholle eivätkä päihteetkään ole hyväksi, lääkkeitäkään ei kannata turhan takia syödä. Rokote oli välttämätön, jotta Korona saatiin pysymään aisoissa.


    • Anonyymi

      Aloittaja, toimin alalla ja tämä mitä kirjoitan on tietoa.

      Yhdysvaltojen lääkemarkkinat toimii täysin eri tavalla kuin Euroopassa. Euroopassa on erityisen tiukka lainsäädäntö ja toimiva valvontajärjestelmä lääkemarkkinointiin ja edellä kuvattu ei ole mahdollista täällä.

      Se että kirjoitat THL:stä tässä samalla, on täyttä paskaa.

      https://marketinglaw.osborneclarke.com/advertising-regulation/advertising-and-naming-medicinal-products-in-the-eu/#:~:text=Advertising medicinal products for human use is regulated,or supply them – principally doctors and pharmacists.
      https://health.ec.europa.eu/medicinal-products/eudralex/eudralex-volume-3_en
      https://health.ec.europa.eu/medicinal-products/pharmaceutical-strategy-europe_en

    • Anonyymi

      https://www.reuters.com/article/us-pfizer-settlement-idUSBRE8760WM20120807

      Pfizeristä tuli vuonna 2004 ensimmäinen lääkeyhtiö, joka antoi oikeusministeriölle vapaaehtoisesti tietoa menneistä väärinkäytöksistä, mutta tapauksen ratkaiseminen on kestänyt vuosia.

      Viime vuonna Johnson & Johnson suostui maksamaan 70 miljoonaa dollaria sovittaakseen Yhdysvaltojen syytteet siitä, että se maksoi lahjuksia ja potkuja voittaakseen liiketoimintaa Kreikassa, Irakissa, Puolassa ja Romaniassa, mikä oli ensimmäinen suuren lääkeyhtiön tekemä sovinto.

      Vuoden 1977 Foreign Corrupt Practices Actin mukaan yhdysvaltalaisten yritysten ja ulkomaisten yritysten, joiden osakkeilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa, on laitonta lahjoa valtion virkamiehiä ulkomailla.

      Kahdeksan maailman kymmenestä parhaasta lääkevalmistajasta on varoittanut mahdollisista kustannuksista, jotka liittyvät korruptiosyytöksiin ulkomaisilla markkinoilla, kertoo Reuters Yhdysvaltain hakemuksista.

      Pfizerin lakiasiainjohtaja Amy Schulman sanoi ratkaisusta: "Tähän ratkaisuun johtaneet toimet olivat pettymys, mutta avoimuus ja nopeus, jolla Pfizer paljasti ja käsitteli ne vapaaehtoisesti, heijastelee todellista kulttuuriamme ja todellista arvoa, jonka annamme rehellisyydelle ja tapaamiselle. sitoumukset."

      Securities and Exchange Commissionin Yhdysvaltain piirioikeuteen Columbian piirioikeuteen tekemän valituksen mukaan Pfizerin väärinkäytökset juontavat juurensa vuodelle 2001. Yrityksen työntekijät lahjoivat ulkomaisia ​​viranomaisia ​​käyttääkseen Pfizerin tuotteita ja tehostaakseen reseptien määrää, valituksessa sanottiin.

      Virheelliset maksut suoritettiin virkamiehille Venäjällä, Bulgariassa, Kroatiassa, Kazakstanissa, Serbiassa, Tšekin tasavallassa, Kiinassa ja Italiassa.

      Esimerkiksi Kiinassa Pfizerin työntekijät isännöivät "klubimaisia ​​kokouksia", joissa oli virkistys- ja viihdetoimintaa valtion lääkäreille, jotka kirjoittivat paljon reseptejä.

      Yhtiö loi myös ohjelmia, joiden avulla valtion lääkärit voivat kerätä pisteitä Pfizer-tuotteita varten kirjoittamiensa reseptien perusteella. Pisteitä voi lunastaa lahjoihin lääketieteellisistä kirjoista matkapuhelimiin, teeastioihin ja lukulaseihin.

      Erikseen SEC syytti Wyethiä, jonka Pfizer osti vuonna 2009, vastaavista rikkomuksista. Virasto sanoi, että Wyethin ravintotuotteita markkinoivat tytäryhtiöt Kiinassa, Indonesiassa ja Pakistanissa lahjoivat valtion lääkäreitä käteisellä, BlackBerryillä, matkapuhelimilla ja muilla kannustimilla.

      Pfizer ja Wyeth sopivat erillisistä sovintoratkaisuista, joissa ne maksavat yhteensä yli 45 miljoonaa dollaria. He eivät tunnustaneet eivätkä kiistäneet tehneensä väärin.

      Samanaikaisessa toiminnassa Yhdysvaltain oikeusministeriö sanoi, että Pfizerin tytäryhtiö Pfizer H.C.P. Corp oli suostunut maksamaan 15 miljoonan dollarin sakon ratkaistakseen osastotutkinnan vastaavista rikkomuksista.

      Pfizer H.C.P. myönsi, että se maksoi vuosina 1997-2006 yli 2 miljoonaa dollaria lahjuksia valtion virkamiehille Bulgariassa, Kroatiassa, Kazakstanissa ja Venäjällä, ja myönsi saaneensa yli 7 miljoonaa dollaria voittoa lahjuksista, oikeusministeriö sanoi.

      Pfizer H.C.P.:n rangaistusta alennettiin Pfizer Inc:n yhteistyön vuoksi muiden yritysten ja henkilöiden meneillään olevassa tutkimuksessa, osasto sanoi. Sopimus edellyttää tiukan sisäisen valvonnan toteuttamista ja täydellistä yhteistyötä osaston kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe