Orpo: Hallitusta ohjaa radikaali talousoppi - puhdasta sosialismia

Anonyymi

Kokoomus jättää ensi viikolla välikysymyksen kehysriihestä.

– Tämä on niin suuri epäonnistuminen hallitukselta ja niin vastuuton talouspolitiikan linja, että vastuullinen oppositiopuolue ei voi tehdä mitään muuta kuin välikysymyksen. Tämän kehysriihen sisältö uhkaa suomalaisten hyvinvointia tällä vuosikymmenellä, seuraavasta puhumattakaan.

Orpo katsoo, että kehysriihessä tehtiin kaksi historiallista päätöstä, joilla pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallitus ohjaa Suomen talouspolitiikan pitkää linjaa voimakkaasti vasemmalle.

Talouspolitiikan arviointineuvoston puheenjohtaja, taloustieteen professori Jouko Vilmunen kritisoi kovin sanoin Sanna Marinin (sd.) hallituksen kehysriihessä sopimia työllisyystoimia.

– Olen todella pettynyt. Hallitus osti halvalla rahalla sovun. Julkisen talouden ongelma on pitkän aikavälin kestävyysongelma, jonka ratkaisuja taas lykätään.

– Hallituksen arvio on kunnallisvaalitekniikkaa. Ihan sama vaikka luvattaisiin 100 000 työllistä, jo ne lykätään vuoteen 2035. Ei niillä ole mitään merkitystä, Vilmunen toteaa.

TE:n mukaan hallituksen kehysriihipäätösten takia Suomi ottaa vuonna 2022 velkaa arviolta 7,6 miljardia euroa ja vuonna 2023 noin 8,9 miljardia euroa.

Lirissä ollaan.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomella on sosialistihallitus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   410
   7955
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   5431
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   53
   4629
  Aihe