Tanskan TV2 kertoi vähän rehellisemmin Ruotsin

Anonyymi

viime aikaisista naistapoista, siellähän tapettiin 5 naista kolmen viikon sisällä. Mutta Ruotsin mediat jätti erään faktan kertomatta, jonka taas Tanskan TV2 kertoo.

– Useimmat näistä viidestä taposta epäillyt miehet ovat taustaltaan etnisiä eivätkä siis ole ruotsalaisia. Ruotsalaisessa keskustelussa tätä ei kuitenkaan oteta ollenkaan huomioon kotoutumista. Tanskassa epäiltyjen tausta olisi varmasti suuremmassa osassa yhteiskunnallisessa keskustelussa kun taas ruotsalaisessa mediassa ei mainita sanallakaan epäiltyjen etnisyydestä.

TV2 siis yksinkertaisesti käänsi keskustelun oikealle raiteelle, ainakin Tanskassa. Tanskassa on yleisesti muutenkin kyselty, että miksi ihmisiä Ruotsissa ei valaista asian oikeasta tilasta vaan viedään keskustelu vähän sivuraiteelle. Tanskassa tällaista ruotsalaistyylistä asian vierestä keskustelua kutsutaan ” det svenska tillståndet” eli ”Ruotsin tilaksi”.

8

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sama juttu suomessakin. Taksisarjaraiskaajan taustat pimitetään.

   • Anonyymi

    Lähi-itäläinen.


  • Anonyymi

   Näistä ei oikein saisi puhua kun on se vihreä siirtymä.

  • Anonyymi

   Tanskassa kerrotaan, Suomessa ei.

   • Anonyymi

    Näin on. Tanskassa kerrotaan mutta suomessa piilotellaan ja salataan. Juuttien yksi ominaisuus on suoraselkäisyys ja avoimuus. Asioita ei salata eikä totuutta muunnella vaan asiat käsitellään ja esitetään sellaisina kuin ne oikeasti on.


  • Anonyymi

   Tämä on ollut paras DR2:n viime aikaisista julkaisuista animaatio maailman isokaluisimmasta miehestä joka käyttää melaansa arjen käytännön askareisiin kuten koiran ulkoiluttamiseen

   https://comicbook.com/tv-shows/news/john-dillermand-denmark-kids-cartoon-show-man-big-penis/

   Suomessa tiukkapipot ja muut nipottajat olisivat haukkuneet tuollaisen ohjelman esityskieltoon ajat sitten. Tanskassa suvaitaan poikkeavuus ja erilaisuus ja näkökulma asioista sellaisina kuin ne on.

  • Anonyymi

   uLLATUS!!

  • Anonyymi

   Jep, viidestä tappajasta neljä on matuja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   7151
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   570
   6970
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4153
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   357
   3763
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3516
  Aihe