Hyvinkään plussat ja miinukset?

Anonyymi

Olen ajatellut muuttaa takaisin Hyvinkäälle kun jään eläkkeelle. Lapsuudenkotini oli siellä mutta muutin Hesaan 19-vuotiaana työn perässä. Vanhempieni kuoleman jälkeen,15 v sitten, olen käynyt Hyvinkäällä vain muutaman kerran. Olen nähnyt, että kaupunki on suurempi ja paljon on rakennettu mutta minkälaista siellä on oikeasti asua ja elää? Mikä on nykyään hyvää tai huonoa ja mihin kaupunginosaan kannattaisi muuttaa? Harkitsen pientä omakotitaloa hyvien ulkoilumaastojen lähellä tai sitten kerrostaloasuntoa hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä. Kiitos etukäteen kaikista informaatiota antavista viesteitä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Helsinkiin verrattuna Hyvinkäällä ei tarvitse kadulla kävellessä sivuilleen vilkaista kuten Helsingissä keskustassa ja joillakin asuinalueilla. Yksi mikä itselläni muuttovaiheessa ratkaisi oli lähikauppojen sijainti. Nykyinen asunto valittiin että tarvittavat kohteet olivat lyhyen kävelymatkan päässä, eli kaupat ja liikuntapuisto. Mihinkään massakohteisiin ei ollut hinkua. En yhtään ihmettele että muutat pois Helsingistä tai yleensäkin pääkaupunkiseudulta. Olen huomannut siellä käydessäni tuon valtavan muutoksen ilmapiirissä. Muuttoliikettä sieltä pois on ollut esillä myös mediassa, mutta syyt menee pääosin vielä koronan piikkiin.

   • Anonyymi

    Tervetuloa Hyvinkäälle! Tunnen Helsingin heikohkosti, koska asuin siellä vain kymmenisen vuotta. Se on pikkukaupunki jossa on monia suurkaupungin ongelmia. Hyvinkää on hyvä vaihtoehto asuinpaikaksi, koska pääkaupunkiseudun paremmat "palvelut" ovat sopivan lähellä. Teatterit, taidemuseot, lentokenttä, satamat yms. Nautin aina, kun palaan Helsingin tungoksesta Hyvinkäälle, aivan kuten kotiin maalle palatessaan aina nauttiikin. Hyvinkää on eläkeläiselle mukava ja rauhallinen asuinpaikka.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   308
   3186
  Aihe