Corona on vain valhetta

Anonyymi

Olen koko pandemian ajan kävellyt ilman maskia, ollut kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa, matkustanut junalla jne., mutta coronaa vaan ei saa, Ei ole tarttunut vaikka olen aivan kaikki suositusten vastaisesti. Nin ollen, coronaa siis ei ole olemassa, vaan kyseessä on jokin joukkospykoosi jossa ihmisen oma alitajunta 'sairastuttaa' yksilön...

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totuus kaikin tavoin coronasta / sen rokotteista ainankin on piiloteltua sillä, Suomi on pian kirinyt tartunnoissa Kiinankin ohitse.

    • Anonyymi

      Sinä olet ja mitä sitten sitten kun sairastut ymmärrät mistä on kyse.

      Coronan pirullisuus perustuu itse sairastumisen lisäksi myös hysterian ja paniikin aiheuttamiseen eikä pelkästään itse coronaan vaan sen kavereihin kymmeniin eri variantteihin jotka kaikki ovat edeltäjiään vittumaisimpia. Epidemia itsessään on vakava ja vaarallinen ja sivutuotteena sen aiheuttamat varotoimet syövät valtioiden taloutta ja vaikeuttaa ihmisten normaalia elämistä. Missään tapauksessa tautia ei tule vähätellä jokainen uusi tartunta on aina liikaa.

      Lähtökohta on se että tämä ajanjakso kestää vielä vuosia. Joku viisas on sanonut että ainakin sukupolven mittaisen ajan. Suomi tulee koreilemaan yhtenä coronan hoidon katastrofimaana ja onnellisia ne jotka osasivat lähteä lipettiin Suomesta ennen kuin tämä kaikki alkoi.

      • Anonyymi

        Voit toki ottaa piikkiä peffaan vaikka joka minuutti jos siltä tuntuu. Minä olen päätökseni tehnyt.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      CORONA ON TODELLA KUSETUSTA.
      OLEMME MEKIN KIERTÄNEET MAITA JA MANTEREITA EIKÄ MITÄÄN!
      Emme ole maskeja ostelleet, emme käyttäneet turhia testejä, eikä ole aikomustakaan ottaa mitään myrkkyruiskeita. Niitä ei olla koskaan otettu ja terveys onkin säilynyt.
      Rokottamattomilla ei ole koskaan syöpääkään todettu. Uusia tauteja vain noista piikeistä! Jopa kuolemia 4:ssäkin minuutissa!!
      Koronaaliset petokset ovat kestäneet yli vuoden, ihmisoikeudet ovat rajalliset, meillä on ennätysmäärä nuorten itsemurhayrityksiä ja itsemurhia, huima työttömyys, rajoitettu liiketoiminta, poliisiväkivalta, täysin hullut poliitikot, pakotettua rokotustakin, massamedia valehtelee - Tämä luettelo on loputon.

    • Anonyymi

      Olen kävellyt heikolla jäällä, uinut, melonut ja soutanut veneillä. En ole käyttänyt pelastuliivejä enkä happilaitteita. En ole siltikään vielä hukkunut.

      Hukkuminen ei siis ole mahdollista.

      • Anonyymi

        Et voi tietää sitä koska et ole pudonnut veteen. Vasta veteen putoamisen jälkeen on mahdollista hukkua, eli tämä ei ole vertailukelpoinen vertaus.

        Coronasta on väitetty että se jää ilmaan leijumaan tuntikausiksi, ja myös iholle, josta sen voi saada kuka tahansa. Todennäköisyys että sen saa, nousee tietysti kun ei käytä maskia, aivan samaan tapaan kuin nousee todennäköisyys veden varaan joutuminen kävellessä heikoilla jäillä.

        Näitä väitettyjä tosiasioita uhmaten, olen siis elänyt normaalia elämää ilman maskia ja ylimääräisiä käsien desinfiointeja, saamatta coronaa lainkaan.

        Itsekin olen myös uinut, melonut ja soutanut veneillä käyttämättä pelastuliivejä tai happilaitteita, ja kerran vene kaatui aallokossa ja jouduin veden varaan ja melkein hukuin, mutta pääsin rantaan aallokosta huolimatta..


    • Anonyymi

      siksi en ota kokeellista geeniterapia piikkiä....

    • Anonyymi

      Tyhmät ylpeilevät tyhmyydellään siksi, koska heille ei ole mahdollista ylpeillä älyllään.

    • Anonyymi

      Korona on vuosituhannen vedätys, näin helppoa on aivopestä ihmiset uskomaan ja pelkäämään olematonta. Perusterveelle täysin vaaraton tauti, kuin flunssakuumetta potisi, kuumetta, oireina: lihaskipua, vatsakipua, hajuaistin katoanista. Mitä tuo on? Ei mitään, kukaan terve ei tuollaiseen kuole. Tämän hysterian tarkoituksena on aivopestä suuret massat ottamaan vaarallinen rokote, joka voi tappaa. Pelkkää höpöhöpöä koko homma, mutta kun suurin osa uskoo kaiken mitä media kertoo, niin vaikeaa on.

      • Anonyymi

        Että pitää olla pimeitä ihmisiä. Oletko joku Ville 5 vuotta jolla ei vielä hirveän paljoa ole aivotoiminta vai oletko Ano Turtiainen?


      • Anonyymi

        "Korona on vuosituhannen vedätys"
        Kerro lisää ymmäyksestäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että pitää olla pimeitä ihmisiä. Oletko joku Ville 5 vuotta jolla ei vielä hirveän paljoa ole aivotoiminta vai oletko Ano Turtiainen?

        Kusetusta toi corona on. Mut jokainen ottakoot myrkkypiikkejä jotka haluaa. On jo monilla maski aiheuttanut peruuttamatonta tuhoa, kun yksin ulkoillessa ja autoillessa rätti naamalla ovat. Kyllä porukka nauraa näitä hysteerikko dillejä persettä repien.


    • Anonyymi

      Tuttuja paljon joilla turus korona ny. Kyl se totta o

    • Anonyymi

      Korona on todellakin ihan keksitty juttu. Meillä on jo vuosia influenssakuolemat olleet kasvussa ja kun alkoi "koronapandemia", niin influenssarokotteet on olleet suolaliuosta. Näin on saatu entisestään kuolintilastot "paremmaksi" ja syy meuhkata "koronavarianteista".

      • Anonyymi

        Onkos sinun lääkitys kohdillaan?


    • Anonyymi

      Android Delta Plus tulee 😁

    • Anonyymi

      Nykyajan Tiltu

    • Anonyymi

      Höpsis, olen ollut 70-luvulla Coronan kyydissäkin. Taisi perä huutaa kun piti ihme ujellusta kierrosten mukaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe