Youtubevideot ja Litteämaa

Minulta on jo väkivalloin keskeytetty kahden pallopää hoax videon kuvaaminen, poistettu väkivalloin video minun puhelimesta ja uhkailtu pallomaa väkivallalla.

Vakavin tilanne oli, kun rynnin Ruotsista ohi rajatarkastuksen suomeen, ja suomen vihamieliset sotilaat painoivat minut polvella maahan, kunnes ruotsin puolelta soitettu hälytysajoneuvo irtautti minut tilanteesta, vei putkaan Luleåån, ja irroittivat minut suomi sotilaitten väkivallan kahleista.

Vapautukaamme, emme kykene kuvaamaan vapailla Nikon P900 kameroilla todistusaineistoa, koska pallopäät tulevat uhkailemaan ja keskeyttämään kuvauksen.

Siksi kehoitankin kaikkia hoax tyyppejä, sekä lättäreitä käyttämään vaikka TikTok livevideosovellusta niin saatte kaikki todisteet tallennettua videolle vaikka itse puhelin tai kamera teiltä pallomaa uskovaisten toimesta anastettaisiinkin.

Liputta matkustus junassa?

https://www.youtube.com/watch?v=OfEGxUVkzMk

Minun puhelin takavarikoitiin seuraavalla asemalla myös tämän videon kuvauksen jälkeen, mutta olin ehtinyt ladata videon youtubeen liikkuvasta junasta ja minulla jäi kohtalaiset todisteet matkustustilanteesta.

8

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olet kyllä aikas sekaisin! Ensin kuvittelet asioita, sitten rikot lakia. Suomen ja Ruotsin välisellä rajalla ei ole mitään sotilasvalvontaa. Sinulta ei ole kukaan vienyt puhelinta.

  • Anonyymi

   Aloittajalle ehdotus:

   Sinulle on lääkärisi määrännyt lääkityksen. Syö niitä lääkkeitä ohjeiden mukaan niin äänet eivät kiusaa eikä ahdistus pakota päätä.

  • Anonyymi

   Matkustit junassa liputta ja helpottaaksesi poliisin toimintaa tutkiessaan tekemääsi rikosta latasit videon nettiin.

   Olispa kaikki rikolliset noin tyhmiä!

  • Anonyymi

   Lopettaisit päihteiden käytön niin sinuun suhtauduttaisiin aivan eri tavalla. Mitä luulet Ruotsin poliisin ajattelevan siitä kun he ovat saaneet ilmoituksen rajallaan palloilevasta voimakkaasti juopuneesta suomalaisesta henkilöstä.

  • Anonyymi

   Mistä tiedät, että nämä ”sotilaat” olivat pallopäitä?

   • Anonyymi

    Niin mitkä "sotilaat"? En ole nähnyt yhtäkään Ruotsin rajalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin mitkä "sotilaat"? En ole nähnyt yhtäkään Ruotsin rajalla.

    Aloittaja väitti ”vihamielisten sotilaiden” iskevän hänet maahan polvella.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   30
   3722
  2. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   108
   2818
  Aihe