Miten hanhet tietävät

Anonyymi

Pellolla on lepäämässä ja ruokailemassa suuri joukko hanhia. Joukossa on ainakin metsähanhia, tundrahanhia ja valkoposkihanhia. Äkkiä joku laji, vaikkapa tundrahanhet nousevat ilmaan. Toisten lajien hanhet jäävät edelleen jatkamaan ruokailua.. Paniikkitilanteessa varmaan kaikki lähtevät, mutta mistä linnut tietävät suuren määrän seassa ketkä ovat lähdössä. Välillä lähtee joku vääriäkin, mutta pääsääntöisesti toimii. Toki ovat maassa jotenkin jakautuneena lajeittain, mutta on siellä seassa toisten lajien ryhmiäkin.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niillä on hanhilinnuille tyypillinen vaistoaisti.

  • Anonyymi

   Siellä on ne vihreiden opasteet......

   Pakko tietää!

  • Anonyymi

   Putin johdattaa niitä.

  • Anonyymi
   UUSI

   Ei muuta kuin haulikko olalle ja hanhia tappamaan jotta eivät tuhoa viljelyksiämme. Niitä on jo liian paljon eikä mikään hätistely auta...tuon nyt sanoo normi järkikin.
   EI TARVI AINA AJATELLA MITÄ MIELTÄ OVAT TAI SANOVAT VIHERPIIPERTÄJÄT, LUONTOAKTIVISTIT TAI MUUT AKTIVISTIT. JOKAINEN AMMUTTU ON POISSA VÄLITTÖMÄSTI...EI LISÄÄNNY EIKÄ TULE SE AINAKAAN TAKAISIN.
   TÄLLÄISET HESALAISTEN SUUNNITELMAT OVAT PERSEESTÄ JA SYVÄLTÄ....ILTALEHTI KIRJ.
   Muuttomatkallaan pelloilla aterioivat hanhiparvet aiheuttavat viljelijöille mittavia vahinkoja etenkin Pohjois-Karjalassa.
   Kaksivuotisessa hankkeessa tutkitaan, pysyvätkö hanhet poissa varsinaisilta viljelysmailta esimerkiksi laserlaitteiden ja hanhipeltojen avulla.
   Helsinki puolestaan haluaisi testata muun muassa koulutettujen koirien käyttöä hanhien hätistelyyn.
   Helsinki varautuu tulevana kesänä karkottamaan valkoposkihanhia muun muassa koirien avulla, jos siihen heltiää poikkeuslupa.

   – Marraskuussa kaupunginvaltuusto teki päätöksen, että Helsinki varautuu aloittamaan karkotustoimet neljällä puistoalueella, jos saamme luvan Varsinais-Suomen ely-keskukselta, kertoo ympäristötarkastaja Tuomas Lahti Helsingin kaupungilta.

   Suomen ympäristökeskuksen ja Helsingin kaupungin ympäristöpalvelujen viime heinäkuun laskennoissa Helsingin ja itäisen Espoon rannikolla ja puistonurmilla l

  • Anonyymi
   UUSI

   No mitenkään ne tiedä, se on noiden pössypäiden unelmahöttökuvitelmaa.

  • Anonyymi
   UUSI

   Anon ympäristöminiteriöltä rahoitusta tutkimukseen, jossa opetan hanhia paskomaan Vihreitten kansanedustajien päälle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4440
  Aihe