Koronarokotustodistus..

Anonyymi

Vaaditaanko myös helluntaiseurakunnissa koronarokotustodistus, niin kuin esim. lentokoneissa sekä monissa muissakin paikoissa vaaditaan kyseinen todistus kokoukseen osallistujilta?

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos et käy seuroissa,miksi huolehdit asiasta?Osaako kukaan 1 viikko kääntää täällä 24 keskustelut vain:kaikki positiiviseksi? huomatte kun hyvä fiilis itsellänne on siloin,kun pois murheet,mitä joku teki sano oli.

   • Anonyymi

    Mistäpä moista päättelet, että en käy seuroissa? Kysyn asiasta sen vuoksi, koska en ole ottanut koronarokotusta eikä minulla näin ollen ole siitä todistustakaan. Ja mikäli kyseinen todistus seurakunnassa vaaditaan, ei minulla ole asiaa seurakuntaan, vaikka asiaa olisikin.


  • Anonyymi

   No voi voi sentään, ihan todistusvapaus. Kuinhan asian laita lienee? Vieläkö hetken nukuttaisi?

  • Anonyymi

   Koronapassi saatava kaikkiin yhteiskunnan palveluihin, esim kun menee ravintolaan ovella qr-koodin lukija ottaa puhelimesta koodin joka oikeuttaa sisään pääsyyn, tällä yhteiskunta saadaan toimivaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   522
   10891
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9928
  Aihe