Nettisaarnaajilta pois oikeuksia evankelioida?

Anonyymi

Nyt on viety joiltakin nettipuhujilta oikeuksia pois. Oikeutettu teko, puhuvat niin pahasti lähimmäisistään usein. Se on kummallista että samasta Raamatun kohdasta vedetään aivan eri johtopäätöksiä. Eli saman Jeesuksen vapaiden suuntien puhujat puhuvat eri tavalla.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kirjoittaahan saa, mutta puhua ei. ; )
   Mutta, mielenkiintoista.
   Joka uskoo Darvinismiin ja luonnonvalintaan, jopa siinä voi ajatella sitä, että luonnonvalita on lajin säilyttämisen kannalta tähdellinen pariutua uroon ja naaraan välillä. Jouttenet ovat uskollisesti pariuskollisia jne.
   Ja ne - jotka eivät pariudu lajiopillisesti - luonnonvalinnan näkemyksen mukaan, se suku ei jatku ja sehän on lajiopillisen näköalan mukaan virhevalintaa ja se haara tuhoutuu.
   Eli jo Darvinia siteeraten, homouden ja lespouden suhde ei ole lajiopillisesti luonnonvalinta, vaan virhe, joka tappaa itse - itsensä ja suku kuolee siihen.

   Olisiko aivotahtorustinki lajin suhteen luonnonvalinta se, että se tappaa itsensä?
   Ei, ei se sitä ole,.
   Eli on ymmärrettävä syyttelyssäkin se, mistä halutaa puhua. Puhutaan elämästä ja huomisesta

  • Anonyymi

   Toinen näköala - jota voi tuoda tähän on se, että puhutaan kahdesta eri valtakunnasta.
   Maallinen valta edustaa maallista, eikä se sekoitu tuonpuoleisuuden taivaalliseen.
   Ja kun tuonpuoleisuudesta puhutaan, niin puhutaan siitä, mikä Isokirja kertoo, eli sanoittaja on Hän itse.
   Se kansa, joka haluaa tuonpuoleisuuden Valtaan ja Valtakuntaan, he puhuvat tuonpuoleisuuden asiasta, johon tämänpuolen syyttäjällä ei ole meriittiä, eikä hän voi määrittää sitä, että hän syyttäisi tuonpuoleisuuden kansalaisoikeuksia, määräyksiä ja ohjeita, mitkä Luoja on asettanut.
   Jumalan kansa - Herrallahan on yksi kansa, jonka Hän adoptoi. Hän mittaa ja määrää, ohjaa sekä neuvoo.
   Hän on Luojana luonut miehen ja naisen ja heille tehtävän "Täyttää maa".
   Se on myös siten Sanan siemenen käyttöä, eli mikä ELÄMÄ saa IANKAIKKISEN elämän armolahjan.
   Siten tämänpuoleisuuden laeilla ei voi lähteä rehellisesti syyttämään siitä, mitä tämänpuoleisuudessa puhutaan tuonpuoleisuuden Valtakunnan neuvoissa ja ohjeissa, mikä saa elää - iankaikkista elämää.
   Jumala on näin elämänantajana - jyvittänyt sen tulevan elämän. Se on kantamassa näköalaa luomisesta - miehestä ja naisesta.

   Ylkä ja morsian , Kristus ja seurakunta. Se kattaa sisällään opin ja opetuksen, koska Ylkä sanoittaa - sanottavan ja kenen HÄN pelastaa ja ketä ei.
   Jyvittymisestähän on kyse, on hyviä jyviä ja on jyvinä lustetta.

   Siis, kun vaikkapa Päivi puhuu - hän puhu uskoisin näin, tuonpuoleisuuden kansan asiaa Herran kansalle, ei hän tuomitse tarkoitushakuisesti maailmaa, koska ei Jeesus maailmanpuolesta rukoile, vaan tuomitsee itse sen.

   Ja siksi tämänpuoleisuuden sana synti käsittää Jumalanvaltakunnan, eli Hallitsijan lain. Laki osoittaa synnin ja synnin palkka on kuolema.
   Siitähän puhutaan. Tämänpuoleisuudessa joku - kuten minä luin Sanaa - ja sana teki synnin synniksi. Huomasin lihassani täyttävän synnin lakia, ja tarvitsi mielenmuutosta. Nyt olen Hengessä täyttämässä Jumalan lakia, eli se on Jumalantyö. Siksi voin sanoa, että minä entinen - sen ja sen synnin tekijä, en enää tee sitä syntiä. Eli riko Jumalantahtoa vastaan ja olen Taivaan kansalainen, tuonpuoleisuuden opetuslapsi ja ääneen kerron, mitä Hän tahtoo meidän elämässä - kirjoituksien mukaan.
   Siihen ei syyttäjänä inhimillinen ihminen voi maallisen lain mukaan tulla välimieheksi. Hänellä ei ole Ylipapin valtaan mitää sanottavaa, vaan on itse myös tuomittavana, mitä sanoo ja mitä tekee. Sillä hänelle itselleen on iankaikkisuuden mitat. Hän ei ole tuonpuoleisuuden syyttäjänä sen tekee Jumalan sana itse.

   Siksi ajassa, vaikka joku yhteiskunnan syyttäjät olisivat tappamassa jopa kristittyjä, he korkeintaan voivat tappaa ruumiin, mutta ei henkeä, jonka Herra on lunastanut.

   Jos tämänpuoleisuuden syyttäjät epäuskossa ei ymmärrä tuonpuoleisuuden asioita, he eivät voi Herran kansaa syyttää. Herran kansa sanoo vain, että meidän keskellä on vierasta sen ja senkaltainen elämäntyyli. Ja joka rikkoo sitä Jumalantahtoa vastaan, sen hän on tehnyt lihassaan, ei Hengessä.

   On erotettava maallinen, tämänpuoleinen, he saavat tehdä mitä haluavat. Pariskunnatkin sekoilevat mökillä keskenään ja syyttäjän mielestä varmaan tekevät oikein, kun naivat toistensa vaimoja ja ovat onnellisia, -lihassaan- .
   Mutta, Herran kansalla se on vierasta. Pyhät - pyhittyvät, ja saastaiset saastuvat.
   Sen sanoo jo Jumalan Sana.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007863983.html
   linkki maailmasta.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   593
   13842
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   13075
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   3788
  Aihe