Kansanryhmaa vastaan kiihottaminen

Anonyymi

Aiemmin oli valtioneuvoksia, kunnallisneuvoksia jne, ja kai niitä vieläkin on. Nykyään on kuitenkin vain yksi arvonimi, joka todella osoittaa, että poliitiko on suoraselkäinen, kykenee ajattelemaan itsenäisesti, puolustaa suomalaisia ja omia arvojaan järkähtämättä.
Tämä arvonimi on tietenkin tuomio kansanryhmaa vastaan kiihottamisesta.
Meillä on nyt Päivi Räsänen tässä politiikan tärkeimmässä miehuuskokeessa ja uskon, että läpäisee testin kunnialla ja tuomio tulee!!
Tämä arvonimijärjestelmä on myös politiikan kuluttajan kannalta kätevä, voit vain googlata tuomion saaneiden nimet ja sinulla on yhtäkkiä lista poliitikoista, jotka ovat todella äänestämisen arvoisia.

15

60

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä.

   Kohta täällä Suomessakin on rikos olla kristitty. Tuokin tapa on alkanut mistäs muualta kuin Yhdysvalloista, josta se on levinnyt muihin länsimaihin.

  • Anonyymi

   Meinasin katela vähän entisajan youtubesta matuu junaan, mutta nehän on kautaaltaan sensuroituja, jos hakee otsikolla vaika tuupista missä sitä katsoo ja siirtää sen otsikon hakukentään niin eipäs sitä löyvy aivan muuta pukkaa, suomihan on sensuroituna täysin näitten yltiöpäisistä käytöksistä ja röyhkeydestä

   satunaisin hauin niitä vähäsen saapi tulemaan näytille, näin on suomalaista veetään nenästä ja näitten valtaus senkuin jatkuu ja jatkuu

   • Anonyymi

    Miksi suomessa pimitetään totuuksia, näin pyrkivät suomalaisuutta hävitämään ja pitämään yllä kansanvaihtoa näitten ilmaiselämisin vielä kustanuksillamme


  • Anonyymi

   Päivi on seonnut uskonhörhöilystä. Minusta siinä ei ole mitään kunniallista.
   Eheytykseen valtion piikkiin?

   • Anonyymi

    Minusta siinä ei ole mitään kunniallista.

    Mitäs kuniaa sinä on yleensäkään ilmaiseläjillä jotka suomeamme pyrkivät täyttämään
    - se vasta on kaukana kuniasta näytelijät valhestajat


  • Anonyymi

   Kylähän oli taas tämänaamuinen jumalansanan veisaaminen täyttä muslimointia
   - noitten tarkoitusperiä ei koskaan oteta huomioon elikkä valtausta

   VAAN MUUTA LÄSSYN LÄSYÄ MONIKANSALISUUKSISTA JA HEIKOMMAN AUTAMISISTA VEISATAAN

   - nämähän ovat tekijöitä esittämään sorretun asemaa, tää on näiten hyökäysmenetelmiä

  • Ymmärrän kyllä, että avaaja yritti laskea puujalkaleikkiä. Yritys oli huono. Ei rikostuomio koskaan ole ollut Suomessa ylvästelyn aihe, jos nyt ei lasketa mukaan sotasyyllisyydestä käytyjä oikeudenkäyntejä, joissa Suomen lakia oli ulkoisen pakon vuoksi vääristeltävä.

   Eihän se ole kenellekään ylpeyden aihe, kun saa tuomion uhkailusta, panettelusta tai solvaamisesta. Eikä tuomion saaneetkaan ole itse näin käyttäytyneet. Minun havaintoni mukaan useimmat tuomiolle joutuneet ovat korvat punaisina häpeästä yrittäneet selvitä pinteestä.

   Jussikin selitteli oikeudessa pää täristen ja posket häpeästä hehkuen, että hänen juttunsa olivat vain vitsejä ja onhan sarkasmi toki sallittavaa kirjallisena tyylikeinona. Jussi siis yritti kaikin tavoin kiemurrella irti siitä, mitä itse oli ensin kirjoittanut ja tarkoittanut. Ei tämä nyt ihan kunniamerkin vastaanottamiselta näyttänyt minun silmissäni.

   Eiköhän naureta tovi. ;)

   • Anonyymi

    Homona en jaa kirjoittamaasi asiaa-et ymmärrä asian ydintä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Homona en jaa kirjoittamaasi asiaa-et ymmärrä asian ydintä

    Eipä taida sitten Sebastiankaan ymmärtää asiasi ydintä?

    Ja sitten huutonaurua vartti. ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Homona en jaa kirjoittamaasi asiaa-et ymmärrä asian ydintä

    Homous on sairaus, eikä se muuksi muutu.


   • Anonyymi

    Minun minäminäminä. Peili.


   • Anonyymi

    Poltiittiset tuomiot ovat lähes aina ylpeyden aihe, eivätkä nänä suomen tapaukset eroa Solzhenitsynin, Mandelan ja kumppaneiden tapauksista. Myös neuvostoliitossa oikeudessa posket punoittivat, vähän verikin valui ja mustelmat säihkyivät toisinajattelijoiden tullessa oikeuden istuntoon.
    Mutta asiaan! Meillä on suomessa hieno järjestelmä, jolla jyvät erotellaan akanoista. Tästä suuri kiitos kykyjen etsijä Raija Toiviaiselle. Hänellä on pettämätön silmä henkilöille, jotka ovat kaikkein ansioituneimpia islamisaation ja vähän kommunisminkin vastustajina sekä uskonnonvapauden puolustajina. Muistetaan että ehdokkaana Hall of fameen on ollut myös muuan al-Tae. Kuitenkaan antisemitismi ei oikein ole mikään juhlimisen aihe kuten islamisaation vastustaminen. Lisäksi al-Tae alkoi perua puheitaan ja venkoilemaan totuuden hetkellä. Näin ollen Toiviainen pettämättömällä vaistollaan hylkäsi tämän kandidaatin arvonimen saajien joukosta.
    Palstalaisille antaisin lempeät motteet siitä, että he eivät mielestäni osaa Raijaa riittävästi arvostaa. Sensijaan kansalaiset ovat antaneet runsain mitoin arvostusta näille nykypäivän kuninkaallisille:
    https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/8a13335f-83f8-413f-b64e-64c34ea9800d
    https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006071556.html
    Mielestäni upea juttu on, että nämä arvonimen saajat osaavat myös arvostaa löytäjäänsä ja sponsoriaan Raija Toiviaista. Onahn Sebastian Tynkkynen todennut, että tuomio tuomiolta se äänimäärä kasvaa, voisiko parempaa kiitosta enää antaa!


  • Anonyymi

   Katolta heitelijät taas rienaa rintapystys oikeuksineen mutah miten kauvan
   - kun noileh kaikile anethan lähöt sumutajille asiaasa tuoville valtaajillemme

  • Anonyymi

   On "kiihotusta" ja sitten on kiihotusta.

   Naurettavaa pelleilyä, että Räsäsen höpinät olisivat jotenkin vaarallisia, kun samaan aikaan on olemassa todellista kiihottamista,esim. moskeijoissa ympäri maailma, jotka vielä johtavat päiden katkomiseen yms.

   Oikeuslaitoksemme on pelkkä vitsi, säälittäviä pelkureita.

   • Anonyymi

    Räsänen on ainut suoraselkäinen kristitty, poliitikko ja suomalainen!


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7207
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   571
   6997
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4162
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   358
   3766
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3538
  Aihe